- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
Gratula, ha gondolod egy élménybeszámolóval azért mindenféleképpen ugorj be hozzánk!
btw: @Faryaab: Im working on getting Galaxy S3 some Android 4.3 goodnes but no ETAs.
-
roberto211
őstag
Tegnap kipróbáltam MIUI, paranoidandroid, akkor még pár hete cm10.1 és egyik sem nyerte el a
tetszésemet. Egyik úgy kivan csontozva, mint egy csirkemellmásiknak
csak a neve nagy de maga a rom nem valami nagy szám harmadik jó lenne
ha nem fagyna. Tehát. .. Úgy döntöttem maradok jól bevállt gyárinál
nekem ez a best , app tiltásokkal +nova launcherrel nagyon jó szvsz.
Stabil gyors és nem kell sokat macerázni, hogy jo legyen.55934 mm89: Vedd meg az LTE-t. Custom romokban igaz, hogy a sima népszerűbb de LTE be ugye ha t-s vagy és
olyan csomagod van akkor kitudod használni az LTE adottságait. Tény, hogy 2gb van benne de ezt egyén válogatja kinek mi a jobb. Nekem sima van mindenki saját maga "optimalizálja"magának mondjuk így és akkor nagyon jó de ez LTE esetében is igaz. Samsung szoftvere meg az optimalizaltsag az két különböző dolog. De meglehet csinálni jóra ha viszont azt mobdod Custom parti vagy akkor tökmindegy. . Nem bánod meg szerintem. -
trobi28
addikt
Minek?
Nekem sokkal szórakoztatobb olvasni a topikot mint kipróbálni egy romot
Nem semmi ami itt megy mostanában
Elég csak ide írni Ram 1 vagy 2 gb és már indul a gyilok
Amikor kicsit kezd lenyugodni a helyzet akkor megjeleni RigóJános és az új szerzeményéből Hoffer traktort akar csinálni hogy szánthasson is veleAhogy Gizmo Úr írta,lehet készíteni a popcornt
zlatan77: Töröld a frissítését a maps-nak ha ennyire rossz
-
Jadro
veterán
Még nem néztem utána hogy mi a 4.1.2-ből a legfrissebb, (Melyik lenne?) de egyelőre nem akarok még leaked 4.2.2.-t Most egy kicsit belefáradtam a frissítgetősdibe. Legyen stabil, bírja jól (CM után azért a gyári elég jó akkuban.) Szóval most 4.1.2 egy darabig, ez még úgysem volta telefonomon használatban. Megvétel után rögtön ment fel a CM.
-
havri1
félisten
Egy ilyenem van most fent.
-
mgTerminator
veterán
Na fellöktem cm mellé ezt a kernelt, hotplug + cfq párossal, hát a cm talán egy hangyafasszal szmótabb volt, de eddig végülis nem rossz. A ram az jó, cirka 300mega szabad, siyahal 100 körül volt. Most töltöm felfelé az aksit, kíváncsi vagyok hogy a kworker szívja e még....
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zozyk
addikt
Nem szoktam romokat/kerneleket reklámozni,de ha akkuidőben is jó lesz amit felraktam,akkor én megtaláltam,amit kerestem idáig.
Egyenlőre második romként van fenn,ha jól viselkedik,akkor előléptetem majd.
Első nekifutásra brutál gyors.A Kernel + Rom:
Googy-Max Kernel 1.4.6 + SentinelROM v4.70-CM10.1 -
RockCNC
őstag
Én ezt használom..
És kompatibilis az s3-al -
premete
veterán
Akkor legalább egyszer szerencsém lenne a samsung szervizzel, mert eddig még nem volt, legutóbb a galaxy nexusról 2 hónaposan lejött a festék, és nem cserélték ki a házat, sőt a garanciát is megvonták, mert szerintük eláztattam. Mondjuk a készülék azóta is hibátlanul működik, csak ronda a háza hátul, ahol a TPU tok leszedte a festéket. Régebben alaplaphibás Omniámat azért nem javították, mert szerintük túláramot adtam neki a gyári samsung autós töltővel, úgyhogy én nem is várok semmit a samsung szerviztől: elromlik, akkor kuka.
Amúgy a romfelrakás és minden egyéb beavatkozás veszélyes művelet, mindenki saját felelősségére csinálja, én azért nem fogom kihagyni S3-ason a JB 4.21-et, mert S2-n volt valami kernelhiba.
Döntse el mindenki maga, hogy a telefon van őérte, vagy ő a telefonért, és óvja hímes tojásként minden romtól, tegyen rá 3 fóliát, 2 tokot, tartsa otthon a Wertheimben, nehogy kint egy esőcsepp ráhulljon, vagy egy porszem ráessen. -
Yeffy
veterán
jujj, azt most sajna nem tudom felpakolni, melóban vagyok...
este vagy holnap átpakolom neked PÜ-ben, ok?
köszi szépen a segítséged
amúgy a fentebb levő hsz-ben, amiben meg voltak nevezve a bugfix-es kernelek, köztük az enyémmel, van közöttük valami különbség?
csak mert úgy látom elég sok féle van, XELLA, XXELKC, XXELL1/4/5, stb... -
madmike
őstag
Felraktam ezt a lottozo appot es gyorsan kuldtem is ket szelvenyt. Azt honnan tudom, hogy nyertem e? Illetve, hogy milyen szamokat jatszottam meg?
Random nyomkodtam a szamokat es nem irtam fel...
Szerk: kozben megtalaltam a valasz sms-ben. Amugy jelzi ha nyertem, vagy figyeljem?
-
Zsolaf
addikt
Futtass Ice Cream Sandwichet Windowson! itt a fordítottja.
(#31380) gyuri81: lehet h igazad van
-
törölt tag
Ne bátorítsd őket!
Komolyan, emberek, tessék használni azt a telefont, ez nem benchmarkokra meg fekete lukak WC-ben való vizslatására van!Értem én, hogy az ember biztos akar benne lenni, hogy minden rendben, de azért van egy határ. (És most igenis megállom, hogy én is keressek egy fekete lukat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest