Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
mobilefan #35239 üzenetére
viszont újraindítottam bementem a ram kezelőbe és most csak 430-at kajál.
nincs valami jó app erre,hogy figyelje mi eszik sokat és akkor lőjje ki ha úgy vanEzt a részét szerintem bízd rá az Androidra. Ha kell ram, akkor ő majd tudni fogja, hogy mit kell kilőni.
Olvasd el. -
Yeffy
veterán
válasz
mobilefan #34736 üzenetére
az még tényleg friss.
gratula hozzá, és üdv a klubban...egyéni szoc, de soha nem bírtam megérteni azt, h miért jó az, ha valaki valamit, amit ő használ, a csajával választatja ki színileg pl. én sose kértem tőle/tőlük, max meghallgattam, mit mond(anak). de mindig én döntök.
na mindegy, csak privát vélemény... -
premete
veterán
válasz
mobilefan #34693 üzenetére
A Razr Maxx tovább bírja, az biztos, a "sima" Razr bír kb. ugyanannyit.
Anyaghasználatban a razr minőségibb, tudásban az S3 jobb, valamint a Motorolánál a frissítések enyhén szólva kétségesek, és nincs rájuk olyan komoly üzleti támogatás, mint az S3-akra, például MS Exchange és remote desktop support. -
Ronny3
aktív tag
válasz
mobilefan #34690 üzenetére
Nem olyan könnyen megy az!
Mivel merev a kijelzőn lévő érintő üveg, csakis akkor reped, ha a telefon annyira feszes vagy szük helyen van, hogy "majdnem meghajlik" a telefon.. ez más dolognál is így van!
És mivel nem tud meghajlani, ezért repedhet az üveg..De ennek kevés az esélye, mert extrém körülmény kell hozzá!
Én még csak olyat hallottam és láttam, hogy az s3 pofára esett kőre, 1,5 méterről és az üveg 3 helyen elrepedt, főleg körbe, de a kijelző továbbra is működött és jól látszódott rajta minden , és az üveg érintőfunkciója is tökéletesen működött továbbra is.
-
-
bencze
senior tag
válasz
mobilefan #34685 üzenetére
Én használok Juicedefender ultimate-et, kb estére 40% körüli nekem is. Munkaidő környékén (8-17) folyamatos ON az adatkapcsolat, hogy ne késsenek a mailek. Azon kívül azt hiszem 15 percenként kapcsolja be az adatkapcsolatot. Otthon wifire szoktam tenni, de ennek nem tudom van-e jelentősége (kivéve, hogy általában gyorsabb ha valamit letöltök, amit nem nagyon szoktam amúgy).
Egy ZeroLemon 6300 mah aksit kipróbálnék, ha bírnám cipelni akkor praktikus lenne. Sajnos nem szállítanak egyelőre csak usába, pedig $25-os árin kipróbáltam volna...
Más, most egyesek szerint már van hivatalos Samsung 3000 mah-s is.
Engem zavar, hogy lemerül, itt jelenleg a téglák segítenek, hosszú távon csak valami technológiai áttörés... -
Ronny3
aktív tag
válasz
mobilefan #34687 üzenetére
Nem a kijelző reped be, hanem a ráragasztott üveg lap, amit viszont mindenképp érdemes valamilyen tokkal védeni és a leesés miatt a telefon keret négy sarkát olyan tokkal, ami körülöleli a keretet és védi a sarkokat is!
Sajnos ha reped vagy törik a kijelzőn lévő érintő üveglap (mivel az egybe van ragasztva a kijelzővel) akkor az valóban baj, mert 40 ezer a teljes kijelző csere, hiába csak az üveg tört vagy repedt el
-
Ronny3
aktív tag
válasz
mobilefan #34678 üzenetére
Szia.
Nokia 820-asom volt 2 napig, sokkot kaptam tőle annyira nem tud semmit a win.phone 8.0-ás sem
Csak a fotózásra volt jó, másban semmit nem tudott kb!Visszavittem és S3 lett belőle
Összesem lehet hasonlítani a két telót annyira szégyenek a Lumiák! Az S3 50x többet tud!!!!
-
Gizmo94
veterán
válasz
mobilefan #34657 üzenetére
Nincs. Ebben a topikban csak elvakultak vannak. Talán próbálkozz az iPhone topikban.
Továbbá nem kizárt,hogy ezt a hsz.-t újra kellene gondolnod, mert eléggé kis "vidámnak" tűnt a hangvétele, (gondolom olyan kis hangulatos kommentkének szántad) cserébe ez a nyomcsi köszcsipuszcsilávcsi rohadtul hányingerkeltően buzis.. De lehet,hogy csak nekem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest