Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
-
Zsolaf
addikt
válasz feketepeti #19742 üzenetére
Üdv, itt
-
Piwi
veterán
válasz feketepeti #19742 üzenetére
végre valaki olvas is és nem csak irogat össze vissza
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Roxbury
őstag
válasz feketepeti #20362 üzenetére
Függetlenre, meg T-mobile-ra nem jött JB
-
okoska74
senior tag
válasz feketepeti #20458 üzenetére
köszönöm
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Kunsztler
senior tag
válasz feketepeti #22089 üzenetére
Szerintem jobb a S3 mint a Nexus4 nem de?
Kamerába biztos jobb........Nexus 5
-
RAID 2
aktív tag
válasz feketepeti #22093 üzenetére
Nekem meg pont a TW jön be, használok CM-et a Nexuson, de az meg nagyon szűz.
-
Kunsztler
senior tag
válasz feketepeti #22093 üzenetére
Kamerája jobb szerintem ahogy olvasom a teszteket S3-nak
Nexus csak a 2 gb-ér ér valamit nálam semmit többNexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz feketepeti #22554 üzenetére
Létezik már?
-
MrTwister
őstag
válasz feketepeti #22554 üzenetére
realmadrid, feketepeti: így már érthető a dolog, viszont akkor ez már így nem kis befektetés ha ez a drága töltő is kell hozzá, ráadásul valahol olvastam, hogy akár egészségtelen is lehet ez a töltő a "felesleges' elektromágneses sugárzás miatt.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Krisz0630
senior tag
válasz feketepeti #23013 üzenetére
Próbáltad KIES-sel is? Nekem mostanában nagyon fel se ismeri a telefont.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
manokaki
addikt
válasz feketepeti #27806 üzenetére
Ha küldesz egy email cimet priviben elküldöm neked és az fog települni !
Attila
Attila
-
RAID 2
aktív tag
válasz feketepeti #38970 üzenetére
Mivel nem vagyok bennfentes, így nem tudhatom biztosra. Igazából fel sem merült bennem, amíg nem mondták.
-
Piwi
veterán
válasz feketepeti #41394 üzenetére
sok szerencsét hozzá
-
Piwi
veterán
válasz feketepeti #41402 üzenetére
van is rajta mit reszelni kamerával készített képeket ne nagyon mutogasd majd senkinek
mondomén olvass utána picit a CM romoknak és utána már te is tisztán látsz egyébként nem 1 telefonon használtam már CM romot,de persze mindig inkább a főzöcskézett gyári alapú győzött
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz feketepeti #41394 üzenetére
Nálam is kb fél napig volt rajta a gyári. Teljesen jó a CM10.1. Rengeteg okosság van már benne, stabil és jó a fogyasztás is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mondomén
őstag
válasz feketepeti #42120 üzenetére
Cm-el van, de ugyan ez. Mondjuk siyah-ban lejebb vettem par erteket igy azert tovabb birta, de az meg mindig semmi a gyarihoz kepest...
Mas
Kinek hogy tetszik az uj play store? Nekem nagyon bejon eza stilus. A google keep is baromi jo ezzel az egyszeru UI val.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz feketepeti #42120 üzenetére
a CM-ek ugy szarok ahogy vannak(drájver miatt), használj gyári főzetet, nemrég linkeltem egy listát
(#42124) lajo
ahhoz még annyi sem kell: leveszed a hátlapot - csak 1 Simfoglalat van+mikroSD - kiveszed az aksit és ellenőrzöd a matricát, imeit[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Joshi
titán
válasz feketepeti #42128 üzenetére
Árulja el nekem valaki hogy mi a probléma a gyári rommal? Az igaz hogy tele van olyan alkalmazásokkal amiket nem használok de mivel nem eszi az akksit ezért egyszerűen nem foglalkozom vele. Egyenlőre a rootnak se érzem hiányát egyszóval szerintem teljesen rendbe van a gyári rom is.
-
dancsuri
veterán
válasz feketepeti #42128 üzenetére
a CM-eknek saját (nem Samsungos) fejlesztésü drájvereik vannak ezért Pl. rádió, kamera olyan amilyen egyszóval ne erőlködj bárki is dicséri.
a gyáribol készültekröl nincs mit irni mert ugy jók ahogy vannak
én ezt használom , hibátlanul teljesít[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
válasz feketepeti #43020 üzenetére
Ennek örülök!
Már várom a gyárit nagyon! Kell az a jó képcucc belőle!Szerk!
Már megint kapott szegény telóm! Most meg az autós navimat rántottam le,és por rá esett!
Na de semmi baja megint! Fasza teló,bírja ez![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
natë
nagyúr
válasz feketepeti #43808 üzenetére
Jól megy az, csak kék mindenhol és xar a kamera.
-
imicici
csendes tag
válasz feketepeti #44194 üzenetére
nagyon szépen köszöntem srácok, az SD kártyám kicsit gyengélkedik akkor megvan a bibi
Nekem a teló újraindításánál mindig elindul ez is, lehet h az SD kártya miatt akad be akkor, mert nem tudja normálisan olvasni. Ha megnyitom a kártyán lévő mappákat, van h 2-4 másodpercig "tölti".Nem baj, van másik
köszi szépen, szép napot !
[ Szerkesztve ]
-
danilerner96
csendes tag
válasz feketepeti #44392 üzenetére
Melegedik? Milyen használat közben? Mert nem mindegy hogy játszol egy kmoly 3d-s game-n vagy csak netezel.
SGS
-
MurdR
veterán
Csinálj egy képernyőmentést az akkuhasználatról, és cdak a kijelző akkuhasználatáról is és linkeld be ide, az egy kicsit többet mond.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tarantula33
tag
Próbáld ki a fast dormancy-t... hátha segít rajta, esetleg a mediaserver szokott beragadni.
Huawei P30 pro
-
legenda
válasz feketepeti #44481 üzenetére
a telefon is, de goto #44478 (ellenben befejeztem, nem feszgetem tovább)
megjött az problémás s3, odin izzít!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz feketepeti #44552 üzenetére
- usb porton nincs, de az fix szabvány, a töltők viszont nem, legalábbis nem minden érték tekintatében, de azok esetében sem mindegyiknél adott, viszont azok jobbára konkrét készülékekre/szériákra vannak szabva.
- ebben a megfogalmazásban nem állítottam.
olvasd el a linkelt leírásokat, illetve keress rá, többet nem kívánok hozzáfűzni, mert felesleges...s3 kész, rossz firmware verziót húzott fel a srác, csc sem volt (unknown).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
resch13
tag
válasz feketepeti #49967 üzenetére
Hmmm... Lattam mar Li-ion akkut szetpukkadni, nagyon szepen eg...
De azert megneztem volna az esetet tavolrol... Eg a telefon, ami csatlakoztatva van a toltohoz, ami persze a konnektorhoz, azaz az ARAMHALOZATHOZ. Kicsit meglocsoljuk VIZZEL es minden rendben...
OK, nem probaltam (nem is akarom), lehet igaz... -
pXeeT
tag
válasz feketepeti #92040 üzenetére
Jó kérdés, azt nem próbáltam.
Google Nexus 5 >> Google Nexus 5X >> OnePlus 3 >> OnePlus 3t >> OnePlus 5 >> OnePlus 5t >> Poco F3
-
vinibali
őstag
válasz feketepeti #92352 üzenetére
nyálazd át a hozzászólásaimat, a cm alatt sok app felesleges helymeghatározásokat és ébrentartásokat csinál:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/keres.php?type=-&stext=appops&submit=
a linux-amd nem rosszBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
vinibali
őstag
válasz feketepeti #92355 üzenetére
én a nyílt driverrel elégedett vagyok. mióta van gallium nine, csak havonta használom a dual-boot funkciót
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
vinibali
őstag
válasz feketepeti #92357 üzenetére
próbálj másik prociütemezőt, egyébként nálam 1ghz a max órajel alapból, minden négymagos csodán vagy arter97 kernelét lehet alulfeszelni, én 1ghz-ig bezárólag -0,1V offsetet használok!
akkor még tényleg elég problémás volt, zárt driverrel volt csak értékelhető bármi is.
azóta szerencsére sokat változott az xorgBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
daninet
veterán
válasz feketepeti #92553 üzenetére
észben tartom
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
sb
veterán
válasz feketepeti #92901 üzenetére
Nem ezt a választ reméltem, de ezzel is előrébb vagyok. Akkor nem sz*rakodok velük.
Köszi!Egyébként akksiidőre volt jó CM rom vagy az is halott ügy? Esetleg amit írtam, ART-al?
-
sb
veterán
válasz feketepeti #92905 üzenetére
Nekem most az LS kb. 2.5 óra képernyőt bír úgy, hogy a a google service wake jogait már elvettem.
Gyárival azért a 3-3.5 óra megvolt. (Ami amúgy szintén k. kevés kezd lenni újabb telefonokhoz képest, lehet, hogy ez és az sw-s töketlenség miatt inkább váltani kellene. )Köszi Janou! Max egy próbát teszek még akkor, többet már nem nagyon akarok vele vacakolni. A legrosszabb a próbálgatás, folyamatosan viszi a szabadidőt. Pedig emlékszem milyen jó volt a gyári 4.1-el az elején. S1-ről váltottam ugyanez volt: egy normális rom nem volt rá. Az S3 meg száguldott és minden működött. Aztán - igaz, sokáig bírta, talán 1-1.5 évig - lassan csak megadta magát sebességre.
szerk: Bexinho23, köszi. Igen, épp azt szedtem le tegnap, még azt megnézem mint legfrissebb stabil romot. Ha az nem jó akkor semmi. (Taskerem volt de már leszoktam róla, ettől függetlenül kézzel pl. éjszakára ki van lőve a wifi, BT, GPS is csak akkor megy ha kell, fényerőt jellemzően min környékén használom, szóval sok lehetőség már nincs benne nálam se.)
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz feketepeti #92913 üzenetére
A tárcsázó a legkevesebb, exdialer pl megoldja.
Van 1-2 jóféle feature a TW-ben is, vagyis inkább a Samsung gyári sw-ben. Nekem inkább azzal volt bajom, hogy a 4.1-ben már hiányzott jó pár beállítás, pl wifiből.Viszont pörgős volt. Alapból is, de a legnagyobb dolog ami kb senkinek nem tűnt fel, hogy a "back" gomb azonnal működött, nem várta meg az anim végét. Így pl. 4-5 backet nyomva azonnal vissza lehetett bárhonnan lépni. Újabb romokon vagy végignézed az aminokat vagy hekkelsz egy kill gombot hosszú lenyomásra. Persze az sem ugyanaz, de a semminél jobb. Nem értem, hogy ilyen, a reszponzivitásra ennyire jó hatással lévő kvázi ingyenes dolgot hogy dobhatnak ki...
-
Janou
őstag
válasz feketepeti #93100 üzenetére
Nem értem. Nekem CM van fent és semmi baj se a wifivel, se a Bluetoothal.
-
afi0903
aktív tag
válasz feketepeti #93100 üzenetére
Ezt hol tudom letölteni? Bluetooth-szal semmi baj nincs.
-
afi0903
aktív tag
válasz feketepeti #93103 üzenetére
Köszi szépen, sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)