Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
premete #38656 üzenetére
Vágom, azért volt a szmájli.
Sértődni? Ugyan miért, jót röhögtem.. Csak tényleg, szegény, nem elég büntetés a klón, még szét is üti? Ez már túl sok egy embernek véleményem szerint, és ha tudok, segítek. Egyébként is,hogy klón, hááát? Az anyaga tuti nem szarabb, mint a miénknek...
-
Joshi
titán
válasz
premete #38443 üzenetére
Nem mondod hogy az AMOLED is képes a beégésre mint a Plazma.
Én azt hallottam hogy az AMOLED-nél a kék szín kezd fakulni, beégésről nem hallottam.
(#38447) Arween: a képen látható beégés csak akkor képzelhető el ha állandóan ugyan az a képi információ van folyamatosan a képernyőn. Aki erre képes az nem telefonál és nem internetezik tehát neki felesleges az okostelefon.
-
Đ10Đ4
aktív tag
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
premete #37880 üzenetére
Hát akkor most én linkelek figyelj.
KÉP1KÉP2
Ez gyári, Stock Rom.
És a 4 óra az valótlan amit ír.
Igaz végig be volt kapcsolva, nem szoktam este se kikapcsolni.
De 1 órája húztam le a töltőről amikor felkeltem.
7:30-kor keltem, most mikor írok 8:22 van és nem teljes egy óra telt el.És 90% az aksi, mi az a Médiaszerver?!
Valakinek valami ötlet hogy, mivel lehetne megállítani ezt az eszméletlen merülést?!
-
Koczó93
őstag
válasz
premete #37880 üzenetére
Ennyi romot méregetni nincs se időm se türelmem
De jó hogy Neked van rá lehetőséged
Nem fogunk ezen összeveszni, nálam sem lesz hosszú életű ez a rom és nem azért mert rossz, csak szeretek újabbakat kipróbálni. A következő valami kipucolt, stock rom lesz egy patent kernellel
-
Koczó93
őstag
válasz
premete #37867 üzenetére
Szerintem Te sem gondolod komolyan hogy az összes custom rom hulladék fogyasztás szempontjából
A saját tapasztalatomnak és aksi statomnak hiszek egy szóval sem mondom hogy hibátlan rom, és a szakmai tudásodban sem kételkedem. De láttam már néhány romot és nem az első androidos telefonom
Leírtam a tapasztalatom ha van kedve valakinek kipróbálja, felrakja ha nem tetszik ott a backup.
-
seatone
csendes tag
válasz
premete #37728 üzenetére
A romot, mint írtam kifejezetten a "magyar piacra" készítettem, mert minden más nyelv segédletek (kivétel az alapbeállítás) ki vannak gyomlálva.
Átírtam benne nagyon sok mindent a 4.5-höz képest.Nemsokára kiteszem az xda-ra a 4.2.1-es romomat. Az kicsit más mint a 4.1.2-ek. Átvariálta a samsung egy kicsit, még keresek benne dolgokat és várom, hátha kijön a végleges, mert amim van alapnak az csak egy leak.
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
premete #37680 üzenetére
ezt kerestem én is...
annyi még, hogy az omegából eltüntette a cwm ikont
! Megpróbáltam a reboot-tal belépni a recoverybe, de villogott a képernyő és csak simán újraindult. Második próbálkozásra elindult
!
Eddig meg se röccent, pedig egy órája piszkálom - gratula a szakácsnak...
szerk. kösz Gizmo, tényleg a kijelző\háttérkép\képernyő lezárása alatt megy!
-
Gizmo94
veterán
válasz
premete #37671 üzenetére
Dehogy, eszemben sincs..
Hidegen hagy a foci, legalábbis a magyar. Ferencvárosi kötődésem hamarabb lenne, mint Újpesti, de egyik botlábú bengának sem szurkolok.
Nem tudom, a zöld engem valahogy a gyárira emlékeztet, inkább a kék, piros, vagy fehér témák tetszenek. Bár, ahogy nézegetem, ez a zöld is jó lenne, csak akkor minden legyen zöld, semmi kék.. Akkor full zöld, ilyen Nvidia-future design..:
De a rom viszont nagyon szimpatikus... -
Caaabi
senior tag
-
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
premete #36947 üzenetére
Premete, ne haragudjal. Én írtam hogy, photoshop kép. De ha vissza nézed meg látod a végén a smielyt.
Ezentúl viszont, te kaptad fel a vizet, ami nem biztos hogy, helyes volt.
Gondolok itt arra hogy, ha észre veszed a mondat végén a "kis fejet ()".
Sajnálom ha gondjaid vannak, csak ne paprikazzuk egymást ha nem muszáj.Remélem nem veszed zokon a véleményem..
-
törölt tag
válasz
premete #36942 üzenetére
Csak én láttam a smiley-t a végén? :? Nem gondolod komolyan, hogy bárki ilyesmit állítana irónia nélkül! Annyira fel vannak paprikázva itt az emberek mostanában, hogy az hihetetlen. Mivan, nem bírjátok idegekkel a nagy várakozást (S4)? Ha valakit sikerült ezzel megsértenem, akkor lányok nektek hamarosan megjön.
-
apaszka
veterán
-
nordican
tag
válasz
premete #36739 üzenetére
Most nem kapcsoltam ki éjszakára, és így kb. 6,5 óra alatt esett 8 százalékot, egyelőre nem idegesítem vele magam, hátha elolvassa magától az üzemidőről szóló posztokat és meggondolja magát.
Más: Ha egeret vagy billenytűzetet akarok beletuszkolni, ilyen átalakítót kell vennem? (USB-aljzat + mikro USB dugó)
-
-
Icetee
aktív tag
válasz
premete #35963 üzenetére
Szerintem olyan nagy trükkök nincsenek.
Azért van benne ekkora akku, mert jelenlegi méretek szerint ez a legerősebb/legvékonyabb/legkönnyebb akkumlátor amit telefonba be tudtak rakni. Azért van hogy a nagyobbaknak külön hátlap kell. A Motorola Razr Maxx is vastagabb a sima változatnál, amibe gyárilag 3300mAh-s aksi van, nem véletlenül.[Új trükkökkel hosszabbítják a mobilok üzemidejét ORIGO]
Nemrégiben megjelent cikkben írják is hogy: "Évtizedes technológiákat használnak a legújabb okostelefonok, legtöbbjük ezért nem is bír ki többet egy napnál egyetlen töltéssel."Biztos vannak jó utángyártott akkumlátorok is, de a gyári akkor is szerintem az egyik legjobb és nem azért bír ennyit mert ez volt olcsó a Samsungnak.
Nézd meg az autóknál, a gyári akkumlátorok elmennek akár 6-8 évet is egyes kocsiknál, veszel egy drága Varta, Banner vagy bármi neves akkumlátor gyártótól egy aksit és mennyit fogsz elmenni vele, 2-4 évet? Igaz az teljesen más akku, de azért mégis van összefüggés a kettő között.Van egy PDA-m amiben 4 éves gyári akut cseréltem le és nem lehetett már kapni hozzá gyárit, ezért kénytelen voltam utángyártottat venni. Az most lassan 1 év után már olyan állapotba van mint a gyári 3 évesen....
Az én álláspontom az hogy nem szabad nagy összegeket invesztálni az utángyártott akkumlátorokba az S3-nál, mert vehetek 20-30$-ért is aksit, nem hiszem hogy erősebb lesz a gyárinál, ami ugyan akkora méretű.
-
válasz
premete #35662 üzenetére
Helyszíni javítás volt ott is? Vagy bevitted? FixDirect, vagy Telemax? FixDirectbe, nekem mindig mákom volt. Pl kint maradt a napsütésen egy Nexus S. Megolvadt a káva kicsit és besárgult a kijelző bal felső tetején. Szó nélkül cserélték. Telemax-nál szarakodtak velem egy másik telefonnal. De legutóbb, (mióta a Fixdirect elköltözött) a FixDirect is a Telemaxnak továbbította a telcsimet. Szerintem csak átvételi pontként működnek ők már. Aztán lehet rosszul tudom.
Lehet kell egy kis kenőpénz majd?
-
rankesz
veterán
válasz
premete #35082 üzenetére
Tudom hogy van stock kernel a leaked 4.2.1-ben, én inkább arra gondoltam, hogy a samu szokásához híven csak akkor fogja kiadni a 4.2.1-es forrást, ha már 1-2 hete kint van a hivatalos végső rom. Az pedig még nem most lesz. Addig pedig se sityak, se perseus, se egyéb kernel fejlesztés nem fog menni, ergo aki az újdonságot hajszolja annak le kell mondania a hang és egyéb tweak-ekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 12 Pro 128GB Gold - Törött hátlap
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G Duál 256GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- S22 Ultra zöld 256gb új,biztosításban cserélt 6hó garancia,25w gyári töltő+tokkal eladó! Beszámítok!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest