- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#07400704 #39738 üzenetére
Hyperdemagóg mód ON:
Ha az autószerelőd azt meséli, hogy tegnap a 4-es út szélén megerőszakolt egy 18 éves szüzet, akkor szerinted az nem bűncselekmény, ha te is megerőszakolsz egy 18 éves szüzet?
Azt hogy talált egy T-Mobilos hülyét (sejtésem szerint még csak nem is gyári bemutató terem volt, hanem valami szerződött partner), ahol ráheggesztettek az Ace-re neki egy tört iGO-t - az miért is válik visszássá? Nem a T-Mobile kezdett warez iGO-kkal kereskedni, hanem a korábbi példában emlegetett "Józsi".
szerk.: OFF-ba tettem, ha van még valami gondolatod, azt privátba várom. Ne szemeteljük tele a szakmait.
-
válasz
#07400704 #39733 üzenetére
mármint a T-Mobile Magyarország eladott neki egy készüléket, amin gyárilag előtelepítve feküdt egy iGO Primo, amit a T kifizetett a NavNGO felé, és ezért disztribútálhatta a prémium készüléket választó előfizetői között - és ezt papírral tudja igazolni (ahogy iOS-en is van ingyenes iGo Primo magyarországi térkép pl. a vodafone előfizetőinek, Navigon a T-seknek) - vagy Józsi a T-s szervizes tesztelgetett egy próba készüléket, és elfelejtett hard restet nyomni, és így kapta vissza az autószerelőd?
-
-
apaszka
veterán
válasz
#07400704 #39017 üzenetére
Már nem követem őket,mert nem az " én stílusom " emberek osztják az észt!
Yeffy DJ
Sajna még várni kell vele szerintem,mert még nem igen tapogatják ők sem az S4 et miből portolhatnák a ROM nagy részét!
Szerintem pár hét elfog telleni hozzá,de inkább 1-2 hónap Max mire 100% os lesz! -
Yeffy
veterán
válasz
#07400704 #39013 üzenetére
nem, egy kis ideig követtem, de annyi idióta van ott, hogy inkább hagyom...
épp elég az itteni idiótákat követni/elviselni
egyik kedvencem a talán már korábban is linkelt, 1M Ft-os gépet is lenyomó HTC...valaki, aki otthon van az XDA-n/romokban, nem tudja véletlenül, hogym ikor lesz végleges a leaked 4.2-es rom? már dobnám fel...
-
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #37318 üzenetére
+1. Azonnal vissza kellett volna vinnie, nem is értem, miért nem tette???? A járólapra történő leejtésnél utána kell nézni, hogy van-e önrész. Ha nincs, akkor alighanem az marad, mert egy hetesen nem fogják már vígan és dalolva kicserélni, inkább a bevizsgálás és javítás irányába fognak törekedni. Másrészről, nem kifejezetten logikus ilyen "véletlen leejtésre" irányuló tervet beírni egy topikba, amelyet nyilvánvalóan az "illetékes szervek" , továbbá a Samsung szervizesei is rendszeresen olvasnak..
ON: Valakinek nincs véletlenül eladó gyári! Slim cover-je akár átlátszóban, vagy kékben? Vagy nem tudni,hogy most éppen hol rendelhető "legócsóbban" Nem találtam google-n sem most.., pedig az új szerzeményemre érdekelne egy. A kék szinte semennyire nem karcolódik a fekete LTE-hez képest, megérdemelné a tokot..
-
premete
veterán
válasz
#07400704 #36731 üzenetére
Nem érted a lényeget: ez nem szakmai topik, hanem laza csevegés; minél több a hozzászólás, annál értékesebb az oldalon a reklámhely, tehát kimondottan előnyös, ha valaki csak az ötödik hozzászólásában tudja leírni (nagyjából) érthetően, hogy mi a bánata. Ebből következően a rossz választ adókat sem szabad elkedvetleníteni azzal, hogy kijavítják őket.
-
RockCNC
őstag
válasz
#07400704 #36102 üzenetére
Én innét vettem jó párat...
De már látom,hogy matrica nincs.
A vaterán is lehet nézelődni. -
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #35730 üzenetére
Szerintem is tudatos ez az összevissza tájékoztatás. Annyira jönnek az új modellek erős hardverrel,hogy ha átlagos lesz az SIV, akkor a Samsung nem fogja a sikerszériáját folytatni. Namost nem hülyék vannak ott sem, tehát reménykedjünk, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére durva lesz..
-
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #35723 üzenetére
Pontosan látod a helyzetet. Most éppen sikerült rágerjesztenem egy gyanútlan rokont, aki relatíve jól átveszi tőlem, így nem lesz orbitális bukás rajta.
Ráadásul annyi pluszt nekem nem adott,hogy nagyon ragaszkodnék hozzá. Az S4 itthoni megjelenése még rendesen messze van, továbbá ki tudja most már,hogy végül milyen lesz, és addig is muszáj nyomkodni valamit. Viszont újra már SIII -ból nem ruháznék be. Dióhéjban ez a helyzet.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #35361 üzenetére
Lol
Szerintem kamu a hír egyébként, legalábbis a linkelt képen éktelen szar kinézet van... Ha tényleg ilyen fos szifon kinézete lesz ilyen retek displayyel????, meg 2 giga ram és no cortex meg egyebek, akkor jól pofáraesünk a nagy várakozással... De remélem, hogy nem...
-
válasz
#07400704 #35179 üzenetére
Ezzel én is így vagyok -- a ROM-ügyek hidegen hagynak. Amíg rá voltam kényszerülve (N560, Diamond, HD2), próbáltam napra kész lenni a ROM-ok és módszerek között, de mióta Samsung van a kezemben, csak nagyon vázlatosan futom át a ROM-okkal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Ez viszont most szükséghelyzet, amit meg kell oldani, a párom SIII-a kőkeményen munkaeszköz, és a megoldás a jelek szerint a rendszercsere.
Üdv: MaCS
-
válasz
#07400704 #35151 üzenetére
Köszönöm!
Lényegesen jobb megoldás, mint a gyári visszaállítás.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Media Storage Service hogyan lőhető ki. Ha nem megy, marad a visszaállítás egy korábbi verzióra.
Itt már tanácsoltátok, hogy lépjek vissza 4.0.4-re, onnanfel 4.11-re.
A 4.1.1 helyből nem megy?Egyébként mi dönti el, hogy egy ROM-ot csak Odinból vagy Recovery-ből is fel lehet-e tenni?
Köszönettel: MaCS
-
mobilefan
aktív tag
válasz
#07400704 #34735 üzenetére
70 perce kb
Alle-fehérvári út 21:00-ig nyitva van.
Fogtam magam(meg a csajom),kocsiba be,elmentem,megnéztem,meg nyomogattam.
Mondom ok,csajomnak mondtam válasszon egy színt,azt mondta kék így el is hoztamHazajöttem bekapcsoltam a gépet( ettem,elszívtam egy cigit) és írtam is, 21:08-kor hogy megvan a tepsim
-
mobilefan
aktív tag
válasz
#07400704 #34674 üzenetére
Örülök kedves "sas", hogy tudsz olvasni
Igen lehet,hogy inkább elsőnek információra lenne szükségem,hogy el tudjam dönteni kell-e vagy nem....
spawn21: akkor legyen tepsi
nekem tök8.
"Viccet félre téve, tényleg gáz volt a hsz-ed" ----> én jót röhögtem rajta,hogy beírtam
Letudnád írni kb,mire mennyit használod és hogy bírja ?
Thx
-
RAID 2
aktív tag
válasz
#07400704 #32937 üzenetére
Már engedi a jeges is, megvan az első 3 bolygó fullra, a 4.re azt írja, hogy később, az 5-bő (jedi) csak az elsőt engedi, a bonus megint iányos, de az nem is érdekel.
Szóval én nem teljesítettem elég jól, hogy a jediből csak az első pályát engedi megcsinálni, vagy másnál is így van?
-
nagyito88
aktív tag
válasz
#07400704 #32918 üzenetére
Én egy t-mobil defit használtam vodásként, tavajelőtt nyár elején, persze mivel a defi nem jött be meg is válltam tőle. Egy kedves barátom meg a vodánál dolgozott ügyfélszolgálatosként amihez választhatott egy telefont, kiváncsiságból beleleraktunk egy telenor karit, és simán megette. Ebböl gondoltam, és hogy olvastam valahol neten régebben, hogy talán a motorolákat nem zárják a szolgálltatók. Ez manapság nemtudom hogy müködik.
-
Jaffa75
őstag
-
Atex8
csendes tag
válasz
#07400704 #32806 üzenetére
Vidéken lakom full térerő 10 km-es körzetben sincs, a lakás minden pontján nincs is térerő. Féléve használom, a frissítés előtt nem tapasztaltam. Melóban is használom a telefont, igaz viszonylag keveset beszéltem, volt pár óra wifi is, és mint kiderült a Gsam-mal a háttérképem is zabál. Régebben volt, mikor belendültem a napi 2X töltés.
Egyszóval többet bír mint régen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#07400704 #32772 üzenetére
Nem hiszem.. Bár az első külföldről behozottaknak biztosan. Viszont a hazai forgalmazása ennek is csúszni fog annyit, hogy a szolgáltatók szerintem semmiképpen sem Apple áron fogják indítani. Erre azért odafigyel a Samsung marketing.
Szerintem ez is 170-80 körül fog kezdeni, kedvezményekkel 150 körül megkapható lesz hamar. Bár lehet,hogy csak én gondolom így, aztán kopp.
bzs23 Ha ez a terved, nem árt ha vársz vele még 1-2 hónapot, mert már az S4 megjelenése előtt kifutó modellként szórni fogják kifelé kedvezményesen minden szolgáltatónál. Ha kifutó modellre hűséggel szerződsz, igen kedvező áron kapod majd véleményem szerint, még itthon is, ahol a legnagyobb lehúzások mennek.
-
bzs23
csendes tag
válasz
#07400704 #32763 üzenetére
Az S2 az igaz, hogy nagyon lent van, de azért nem hinném, hogy az S3-at akár egy év múlva is annyira beelőzzék a rálicitáló modellek.
Mindegy különben, most úgyis várok a T-re, mivel valahogy a fehérre nem tudom rászánni magam, bár a fémes csík felülete azon a legjobb azok közül, amiket eddig láttam, tisztára szálcsiszolt hatású. -
Zirowe
nagyúr
válasz
#07400704 #32563 üzenetére
Szerencsére mobilbolt, szóval lehet majd legálisan "ráhatni".
Egyelőre a voda visszajelzését várom, hogy mi a tiltás konkrét oka.
Nem hinném, hogy lopott lenne, mert akkor inkább a rendőrök kerestek volna.
pcsabat: a hálózat imei és imsi alapján ellenőriz, tiltás imeire szokott menni.
Az elszállt imei nem segít, mert a 0ákból álló imei mindenhol tiltva van.
Jtag esetleg, de nem hiszem, hogy erre kerülne sor.Gabi 8906: annak sok köze nincs, max alaplap csere lehet, és nem raktak rá új matricát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest