Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Bigyo13 #74923 üzenetére
Sziasztok!
Egy kicsit haszonleső és nem túl erkölcsös ötletemmel kapcsolatban kérném ki a véleményeteket, ha lehet. Szóval az a helyzet, hogy van egy ilyen készülékem, de most jól jönne az ára, azonban sikeresek összekarcoltam egy baleset során a kijelzőt és így természetesen kevesebbet ér a telefon. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valamilyen módszert arra, hogy a kijelzőt garanciában cseréltessem ki? Nagy segítség lenne, mert így is laza 30-assal ér kevesebbet a telefon a háromnegyed évvel ezelőtti árához képest, karcos kijelzővel meg ... :/
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
gameresboy #63932 üzenetére
Az 1A-es töltő bőven jó, a gyári is ezt tudja - elvileg.
ViSAS
Szervíz előtt mindenképpen. Igaz hogy nem biztos hogy foglalkoznak vele, de ha észreveszik hogy módosított a szoftver, akkor a garanciádnak annyi. Csinálj egy clockwordmod backupot, és ugyanolyan állapotra visszaállíthatod a telefonodat, mint a szervízelés előtt. -
ToMmY_hun
senior tag
Ti milyen kernelt és romot használtok? Én nemrég dobtam fel az Ultima V14-et, de wifizés és laza zenehallgatással 30-40%-ot merül óránként a telefon. Ez nagyon nem egészséges, ugyanis pár hónapja ugyanezt csinálva bőven 20% alatt ki tudtam ezt hozni belőle.
-
ToMmY_hun
senior tag
Gondolom páran használnak itt CM10-et. Tudnátok mondani valamit az akksiidőről egy gáyri romhoz képest?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
lord.lakli #62865 üzenetére
Teljesen jogos
Ezért is szeretném ha az én hülyeségemből is tanulnának a fórumtársak.
-
ToMmY_hun
senior tag
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak az EFS mentés hiánya miatti problémák a fórumon, ami főleg az MG4 és afeletti romoknak köszönhető. Én javasolnám, hogy erről valamiféle kiemelt figyelmeztetést bele kellene szerkeszteni az első hozzászólásba, mert nagyon sokan meg fogják szívni az információ hiányával. Tudom hogy bele van írva most is az EFS mentés menete, de az utóbbi időben kiemelt fontosságú problémaként kellene kezelni a dolgot - szerintem.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Cobretti13 #62730 üzenetére
Nem ismerem a romot, de a motion - magyarul talán mozgás - menüben be lehet kapcsolni az oldalra simítás gesztust és azzal tudsz fényképezni.
Szerk.: a pontos neve "felvétel tenyérhúzással" -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ToMmY_hun #62319 üzenetére
Nos, fejlemények vannak az IMEI elszállós ügyemben. Ma járt itt a szervízes és kicserélte az alaplapot garanciában, aminek következtében helyreállt az IMEI szám és teljesen jól működik a telefon. Azt hiszem tényleg nem lehet egy rossz szót se szólni a samsung szervízszolgáltatására, tényleg nagyon segítőkészek és korrektek voltak.
Ezzel együtt szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a fórumon.
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
Egész hétvégén ezzel szórakoztam és nem találtam olyan megoldást ami működne. Ktool, manuális bemásolás, ADB-n keresztüli bemásolás, EFS Pro és ezeket kombináltam akksikivétellel, EFS formázással, újraindítással, normáls kikapcsolással, permission állítgatással, több fajta gyári rommal, újraparticionálással és úgy nagyjából mindennel amiről tudok és amit olvastam. Szóval nem lehet ezt rendbehozni így.
-
ToMmY_hun
senior tag
Nincs efs mentésem, illetve van, csak az előző alaplaphoz és én h*lye nem mentettem le az újhoz tartozót.
Azt kérdezte, hogy mit mutat a térerő ikon, ami ugye null/null-nál egy áthúzott kör, ennél az IMEI számnál pedig fullos térerőt jelez. Nem hinném hogy ennyire profik és alaposak lennének, de nem akarok ilyesmi miatt kockáztatni.
Persze kérdezett még más dolgokat is, de azok nem voltak számomra félelmetesek.Olyasmiről volt szó hogy próbáltam-e több SIM kártyával, illetve hogy kér-e pin kódot az elején a telefon.
-
ToMmY_hun
senior tag
Gyors kérdés még a napokkal ezelőtti problémámmal kapcsolatban. Ha valaki javíttata már garanciában a telefonját elszállt IMEI miatt, annak mit írt a készülék a menüjében az IMEI szám helyén? NULL/NULL vagy esetleg egy ehhez hasonló számot 004999010640000? Fontos lenne, mert nem akarom elbukni a garanciát és a szervízes érdekes dolgokat kérdezett telefonban.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
havri1 #62079 üzenetére
Szerk 2 - havri1:
Product name: GT-i9300
Custom binary download: NO
Current binary: Samsung official
System status: OfficialBeleszerkesztettem pár hozzászólással ezelőtt.
Viszont hülye voltam, mert még pénteken rendeltem szervízfutárt és nem lehet lemondani és módosítani, szóval szerdán el akarják majd vinni a telefont és nem háznál javítani.
Ezek alapján mégis inkább hétfőn viszem szervízbe, őket meg megpróbálom lemondani valahogy. A kérdésem így megint az lenne, hogy melyik szervízt ajánljátok Budapesten belül?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
havri1 #62072 üzenetére
Komolyan? Ez esetben lehet hogy inkább azt választom, köszönöm az infót!
Szerk: A rendberakásban kérhetnék segítséget? Számlálót nulláztam és felraktam egy 4 fájlos T-mobile romot, méghozzá ezt: XXELLA-TMHLL1
Ez nem a legfrissebb, de ez jelenthet problémát?
Szerk 2 - havri1:
Product name: GT-i9300
Custom binary download: NO
Current binary: Samsung official
System status: Official -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
havri1 #62068 üzenetére
Azért mert csak szerdára tudtam volna megrendelni, de jó lenne ha a héten elkészülne a telefon, mert szeptembertől fokozott szükségem lesz rá.
szerk: Regisztrálva van, de gyorsabb ha szervízbe viszem nem? Sajna mint írtam szerdán jönnének érte, abban meg biztos vagyok hogy háznál nem tudják megcsinálni a telefont.
-
ToMmY_hun
senior tag
Hali!
Holnap vinném szervízbe a telefonomat személyesen Budapesten, tudnátok ajánlani egyet a sok közül?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ToMmY_hun #62017 üzenetére
Most esett le, de nem lehet hogy az a probléma hogy egy másik alaplap EFS mentését akarom visszagányolni egy újra? Két hónapja volt a telefonnak egy olyan problémája hogy nem kapcsolt be és annak az lett a következménye hogy szervízben nagy valószínűséggel alaplapot cseréltek. Sajnos az EFS mentés még a régi lapkához tartozik. Nem lehet hogy ez okozza a problémát?
-
ToMmY_hun
senior tag
Felraktam előtte az XXELLA romot Odin segítségével, modemmel, bootloaderrel és mindennel együtt és azon próbálkoztam visszaállítani az IMEI-t.
MG4-en null/null az IMEI, akármit is csinálok, ha régebbi modem van fent akkor legalább egy számsor, csak éppen nem a megfelelő. -
ToMmY_hun
senior tag
dbius:
MG4-es az az ultima rom, amit felraktam, szóval a válasz igen. A kézzel visszamásolásnál így csináltam, igaz nem vártam fél percet, de megpróbálom így is. Köszi a segítséget, megpróbálom még amiket írtál, hátha.ViSAS:
Jogosultságok rendben, azt mindig beállítottam - remélhetőleg jól. Azért megkérdezném hogy hogyan kellene, hátha én tudom rosszul.
Sajnos azt nem tudom hogy milyen romnál lett lementve az EFS, ugyanis siyah kernel csinálta teljesen automatikusan és meg csak átmásoltam SD kártyáról. Köszönöm szépen neked is a segítséget! -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
havri1 #61980 üzenetére
Tegnap szállt el az Ultima rom 14-es verziójának felrakásakor, ami figyelmeztetett is, hogy a modemcsere után gondok lesznek az EFS-sel és ha nincs backupunk róla, akkor ne folytassuk. Mivel nekem van mentésem, ezért továbbléptem és az IMEI akkor null/null helyzetbe kerül. Ezután ktool-al vissza akartam rakni a mentésemet, de nem sikerült. Nyomtam egy efs formázást a ktool-al, ami nem sikerült és rosszul formázta le a partíciót. Ennek következtében a telefon nem indult el, de egy 3+1 fájlos rom segítségével megoldottam, majd EFS Pro-val leformáztam jól az efs partíciót, így vissza tudtam másolni a régi backupot. Próbáltam ktool programmal, valami xda-s parancssoros programmal, ES explorerrel manuálisan és ma ADB segítségével is, de egyik sem vezetett eredményre. Simán írható az efs partíció, le is tudom törölni a fájlokat róla, másolni is tudok rá de hiába, mert az IMEI az alapértelmezett 004999xxxx lesz minden esetben. Totalcommander fájlösszehasonlítóval megnéztem, hogy újraindítás után az IMEI-ért felelős fájl (nv_data.bin) megegyezik-e e a backupban lévővel és sajnos nem. Nem értem mitől íródik felül újraindítás folyamán. Nagyjából ez a sztori így röviden, de minden fontos infót tartalmazva.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ToMmY_hun #61898 üzenetére
Még mindig EFS backup a téma.
Visszamásoltam ADB-vel a backupot és így sem jó, szóval azt hiszem itt valami komoly probléma lesz. Garanciás a telefon, viszont azt még meg szeretném kérdezni, hogy null/null IMEI számmal, vagy az alapértelmezett 004999xxxx számmal vigyem inkább szervízbe? Esetleg tudnátok ajánlani egy segítőkész és gyors szervízt Budapesten?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
ToMmY_hun
senior tag
Visszamásoltam az EFS mentést manuálisan, ktool progival és egy PC-s scripttel is, de az IMEI szám még most sem a régi. Erre tudna valaki mondani valami okosat? Az eddigi problémát értettem, de ez most kifog rajtam.
-
ToMmY_hun
senior tag
Nos, a helyzet rosszabbodott. Még délután csináltam egy format EFS-t a kTool programmal, és gyönyörűen elrontotta a partíciót, így semmit sem lehet rá másolni.
Asszem hosszú lesz az éjszaka, de le fogom írni hogy mi volt a megoldás.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sokat keresgéltem már itt és a gugli segítségével, de van egy problémám amit nem tudok megoldani. Nem bonyolult igazából, annyiról lenne szó hogy egy modemcsere után elszállt az EFS mappa, amiről van jó sok backupom, de fogalmam sincs milyen programmal csináltam őket, ezáltal nem is tudom hogy lehetne visszajuttani a készülékre. Simán rámásolva ES explorerrel megpróbáltam, nem működött. Valami ötlete lenne esetleg valakinek? Sajnos a play-es programok és az EFS Pro is csak a saját mentését hajlandó visszamásolni.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
havri1 #60171 üzenetére
Nálam is hasonó a helyzet. Próbáltam már csomó romot és kernelt, mindegyikkel problémás a dolog. A kábelmozgatás viszont sokszor megoldja a problémát, szóval sajnos ez hardveres gond lesz.
Más: Ti milyen kernelt használtok és javasoltok használatra? Eddig Siyah-val próbálkoztam, de a fogyasztása elég magas volt akármilyen beállítást is használtam. Most tértem át N.E.A.K kernelre, ez egyelőre jobbnak tűnik ebből a szempontból.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
SamS20 #57743 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy elég görény kérdésem. Sikerült összekarcolnom elég csúnyán a telefon kijelzőjét, de engem nem zavar a dolog, viszont eladáskor nem tenne túl jót a vételárnak. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy meg lehet-e oldani, hogy garanciában kicseréljék a kijelzőt és ne szívjam meg emiatt? Elvileg ha beég, akkor kicserélik attól függetlenül hogy karcos, igaz?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Jaffa75 #49551 üzenetére
Köszi a tanácsot, de nem hiszem hogy ez a probléma. 60-70%-on volt amikor utoljára leraktam és egy óra alatt nem tud úgy lemerülni hogy ne bocsátana ki nagyobb mennyiségű, kézzel biztosan érezhető hőt, márpedig egyátalán nem volt meleg a telefon a kézbevételkor. Ennek ellenére le fogom ellenőrizni az akkumulátor töltöttségét, de erős a gyanúm hogy a normális értékek közt lesz.
-
ToMmY_hun
senior tag
Reggelt!
Voltak mostanában furcsa elhalálozások ennél a típusnál? Csak mert tegnap este kikapcsolt a telefonom és nem reagál semmire, nem tudom bekapcsolni. Gondolom a brickbugról lehet szó, de érdekelne hogy ez gyakori-e mostanság.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel fényképeket lehet csinálni, valamint a fókuszt és a fénymérést máshová lehet helyezni?Köszönöm előre is.Ui. Iosen camera+ néven van ilyen program.
-
ToMmY_hun
senior tag
Jól sejtem hogy a Triangle Away nem működik jelly bean alatt? Próbáltam több romon is, ki is írta hogy sikerült de maradt minden a régiben. Esetleg lehet hogy a kernellel van gondja?
-
ToMmY_hun
senior tag
Bár kicsi az esély arra, hogy valaki segíteni tud nekem azért megkérdezem, hogy tud-e valaki olyan főzött romot ajánlani, ami viszonylag új és valamilyen visszafogott, vagyis fekete-fehér színű menürendszerrel, status bar ikonokkal és tárcsázóval rendelkezik? Köszönöm előre is!
-
ToMmY_hun
senior tag
Van olyan aki i9300-ról váltott i9305-re? Megéri váltani a 2Gb ram miatt?
-
ToMmY_hun
senior tag
Tud valaki ajánlani egy email klienst, ami nem a gyári samsungos és megfelelően kezeli az exchange fiókokat?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
balazs1022 #33081 üzenetére
Ma voltak megjavítani a készülékemet és minden a legnagyobb rendben ment. A repedezett szürke keret miatt lett cserélve a kijelző és maga a keret, mindez kb 10 percig tartott. Számla helyett elfogadták az adásvételi szerződést is, sőt, a kolléga azt mondta hogy elegendő a garanciapapír is.
-
ToMmY_hun
senior tag
Holnap jönnek javítani a repedezett keretet a telefonomon. Az lenne a kérdésem, hogy ha felraktam a gyári szoftvert és simán tudtam a telefonon belüli frissítés menüvel frissíteni a szoftvert, akkor elvileg minden teljesen gyári állapotban van, igaz?
Plusz infó: Valóban kérni fogják a számlát és a garanciajegyet is a javításnál.
-
ToMmY_hun
senior tag
Ha a counterre gondolsz, akkor azt lehet nullázni. Máshol meg nem tárol semmilyen infót az előző szoftverekről a készülék, legalábbis én így tudom.
Az HTC meg iszonyatos volt. Bekapcsolt kijelzővel 3-3,5 órás akksiidő kikapcsolt WiFi-vel is, ami számomra egy rosszízű viccnek hat. Nem tetszett még az sem, hogy az agyondicsért kijelzőt fényszennyezik az alsó kapacitív gombok LED-jei. Ez annyit tesz, hogy például ha filmet nézel és egy sötétebb jelenetnél jársz éppen, akkor zavaróan látni a kijelző alsó részén a három LED fényudvarát. A harmadik - számomra egyértelmű válóok - a zajos DAC. Komolyzenét egyszer hallgattam rajta, másnap már hirdettem is mint eladó telefont.
Arról már ne is beszéljünk, hogy ha garanciáztatni kellene, akkor körülbelül 3-4 hétig tartana mire visszakapnád a telefont és arról se beszéljünk, hogy az előlapi kamera lencséje elől annyi szöszt össze tudtam volna gyűjteni, amiből egy kisebb madár fészket tudna építeni magának.
frozzyZTE Akkor ma is tanultam valamit, köszönöm az infót.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
maci74 #32241 üzenetére
Azzal kezdeném a válaszadást, hogy elmondjam mennyire vagyok elfogult. Az utóbbi két évben mind a három jelentős platformot kipróbáltam. Szenvedtem a wp telefonok szegény alkalmazáskiínálatával, örültem az iOS gördülékeny és szinte hibátlan működésének és elkápráztatott az android szabadásága és személyreszabhatósága. Rengeteg mobilom is volt az utóbbi időben, igaz az Xperia szériából a T-hez nem volt még szerencsém. Ennek ellenére megpróbálom a lehető legobjektívebben leírni a két készülék (gyártó) közötti alapvető különbségeket az én szemszögemből.
Az első és számomra - valamit a leírásodból számodra is - fontosnak tartott kérdés a szoftverfrissítések és házilag készített szoftverek elérhetősége. Sajnos a szoftverfrissítésekben - a régi modellek tekintetében, ami ugye két éves időtartamot nézve mindenképpen a mérvadó - egyik gyártó sem áll a helyzet magaslatán. Talán egy kicsit a Sony ebben le is marad, ugyanis a T típusra - legjobb értesüléseim szerint - még nem érkezett meg a Jelly Bean frissítés, míg az S3-ra már régóta kint van.
A másik tényező, ami számomra például egyértelműen kizárja a Sony-t, az a rootolhatóság és garancia viszonya. A Sony modelleknél - bár ez az információm nem naprakész - egyértelmű garanciavesztéssel jár a szoftver bárminemű módosítása, míg a Samsung esetében ezt ki lehet játszani és nem fogják észrevenni, hogy rootoltad valaha is a telefont. Viszont nem csak a Samsungot szeretném dicsérni, így írnék a Sony gyári szoftveréről is. Szerintem nagyon jól és szépen összerakott rendszert raknak az Xperia készülékekre.Dizájnt tekintve mérföldekkel a Samsung kezelőfelülete előtt járnak, viszont funkciók tekintetében szegényesebb a felhozatal. Mentségére legyen az, hogy a Samsunggal meg pont az a probléma, hogy minden kacatot beleraknak a gyári szoftverbe, amitől lassabb lesz és jobban fogyasztja az akkumulátort.
Szumma szummárum, én a Galaxy S3-at választanám, de nem azért mert márkahű lennék vagy elvakult, hanem szimplán csak azért mert szerintem jelenleg ez a legjobb androidos telefon. Volt egy HTC One X-em is előtte, arról inkább nem is szeretnék és nem is tudnék a jóízlés határain belül nyilatkozni. Még valamit elfelejtettem. Ha két éves időszakra vásárolnád a telefont és új Samsungot veszel, akkor 24+2 hónap garanciát kapsz rá, ami teljes mértékben lefedi az időszakot.
Azért arra megkérnélek, hogy kérdezd meg ugyanezeket a Sony topicjában is, ők azért jóval több dolgot tudnak írni róla mint én.
Sok sikert a vásárláshoz!
-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
csattila01 #26085 üzenetére
Szia!
Szerintem ez egy kijelzőcsere lesz.
Hívj hozzá helyszíni javítót és nálad meg is oldják.
-
ToMmY_hun
senior tag
Hali!
Tud valaki olyan módszert, amibel fel tudom rendes meghajtóként mountolni legalább az sd kártyát? Iszonyat idegesítő az MTP mód, ráadásul eléggé bugos is.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
zed juron #25711 üzenetére
A pentile nem egy eljárás, hanem egy kijelző pixelelosztási technológia. Az amoled meg nagyon jó grafikus felületek megjelenítésére, azonban egy film vagy egy sötétebb részekkel rendelkező kép esetén a hatalmas kontrasztarány miatt elvesznek a részletek. A nagy kontrasztarány papíron nagyon jól hangzik, de használni már nem olyan kellemes. Ez nem csak az én véleményem, hanem komolyabb oldalaké és fényképezéssel foglalkozó ismerősömé is. Egy frissen és rendszeresen kalibrált IPS monitor mellé rakva csúnyán elvérzik az SGS3 kijelzője ami nem baj,de ne gondgondoljátok hogy ez a technológia a legjobb a piacon. Rengeteg előnye van, de legalább annyi hátránya is. Keveset fogyaszt, hajlítható de mindemellett a pentile felosztással kell ellensúlyozni a kék szubpixelek rövidebb élettartamát. . Ennek a következménye az általam említett "szőrös betű " effektus. Hiába a magas ppi arány, az elosztás miatt sokkal kisebb felbontasúnak hat a kijelző, mint egy ugyanilyen felbontású RGB mátrix kijelző.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
hashpoque #25707 üzenetére
Kipróbáltam és nálam működik, szóval biztosan nem bugos az instagram. Én a következőket csinálnám a helyedben:
1. Törlés az alkalmazáskezelőben,adatainak törlése, esetlegesen a mappáinak törlése
2. Újratelepítés a play áruházból
3. Ha ezután sem jó, akkor sorban kikapcsolnám a facebookon, twitterenés a többi közösségi helyen való megosztást, hátha azok közül kavar be valami.Ha ezek sem oldanák meg és nagyon szeretnéd használni az instagramot, esetlegesen még sok rom is volt a telón, akkor full wipe és dobd újra a romot mindenféle backup nélkül.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
kelzsoca #25691 üzenetére
Sajna szabad szemmel is. Ha tudod mit kell nézni akkor simán észre lehet venni.
Természetesen egy teljesen átlagos, sőt még akár egy kicsit hozzáértőbb felhasználó sem biztos hogy észreveszi, az még még valószínűtlenebb, hogy zavarja is. Szóval jó ez így, csak nem árt tudni hogy van jobb is.
Varszegig Natural-ra van állítva a színprofil, de ez még nagyon messze van egy IPS kijelzőtől. A fehér sárgászöld rajta és a színeknek sincs köze a valósághoz. Én is szeretem így, de azért nem vagyok elvakult.
-
ToMmY_hun
senior tag
Mivel most fontolgatod ilyen telefon vásárlását, így megpróbálom teljesen objektíven leírni a jó és a rossz tulajdonságait, hogy ezzel is elősegítsem a döntés meghozatalát.
Én is i4-ről váltottam és ez már a sokadik droidos telefonom, szóval talán az én szavamra is lehet adni.
Volt már HTC One X, SGS 2 és Xperia is a birtokomban, de ezek közül messze ez a legjobb telefon. Nem is az erősségeit sorolnám, mert a következőkben említett dolgokon kívül mindenben veri a piacon lévő többi terméket.
Szóval a gyengeségek: Szerintem a kijelző nem a legjobb. Túlszaturált, beégésre hajlamos és a pentile kiosztás miatt (a magas ppi arány ellenére) pixelesek a betűk. Nem mondom hogy zavaró mértékben, de ha egy ugyanilyen felbontású IPS kijelzőhöz hasonlítjuk, akkor bizony az fog nyerni.
iPhone-hoz képest még a külső hangszóró minősége lesz egy kicsit gyengébb, ugyanis ebben nem nagyon van mélyhang. Középmagas tartományban ciripel, azaz dobozhangja van. Viszont ezeken kívül nem tudok olyan dolgot mondani, amiben rosszabb lenne egy iPhone-nál. Az iPhone 5 audió része nem sikerült a legjobban, ahhoz képest a Wolfson DAC - ami az s3-ba került beépítésre - nagyon jó hangminőséget produkál, persze szigorúan fül- vagy fejhallgatóval. Hardveres részről ennyi, ezeken kívül mindenben jobb, vagy legalább hozza az iPhone 4S szintjét. (az ötről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert azt nem volt alkalmam hosszabb ideig haszálni)
Szoftveres szempontból furcsa lesz az iPhone után, ennek nem olyan egységes és egyszerűen kezelhető a felülete, mint az almás mobilnak. Én speciel pont ezt szeretem benne, de biztosan van olyan akit ez elriaszt. A rendszer kinézete nekem alapból nem tetszett, de szerencsére ennek lecserélésére van lehetőség.
Kiemelném néhány nagyon fontos előnyét az iPhone-nal szemben, így talán még könnyebben tudsz dönteni: konvertálás nélküli .mkv lejátszás, cserélhető akkumulátor, bővíthető memória,[az általam leírt dolgok nagyrészt az én szubjektív véleményemen és néhány külföldi szakmai oldal tesztjén alapulnak, nem szeretnék vitát szítani velük]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Paloczi95 #25628 üzenetére
Nekem nem is dobta be a HD verziót kereséskor. Konkrétan ez van fent nekem: Dolphin Browser - Google Play
A fullscreen módot amúgy addonként éred el, elég annyit csinálni hogy a képernyő jobb szélén balra húzol egyet az ujjaddal és ott egyből be is lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- E-roller topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest