- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz
zho-lee #85001 üzenetére
Így van. CM romról kérdeztem.
Az ablakot valóban feldobja, hiszen még teszt alatt van.
Átváltottam, majd kíváncsi leszek. Ha nem jó akkor irány vissza dalvikra."Szerintem is az xposed, és ez miatt felejtős, de remélem, már nem sokáig"
Mivel hamarosan csak ART lesz így alkalmazkodnia kell a programoknak.
-
eszter6666
csendes tag
válasz
zho-lee #84055 üzenetére
pár hete más samsung töltővel töltöm (nem új, itthon találtam vmi régi samu telefon töltője volt) de eddig mindig normálisan feltöltötte a telefont!
Azért cseréltem töltőt, mert előzővel eleinte mintha lassabban töltött volna, pedig azzal se volt bajom amióta megvettem a telót (ezt adta akitől vettem a telefont használtan, ennek csak a töltőfeje samsung,az usb kábele sony ericsson-os)
Egyszer még kalibrálva is volt a telefon ha ez számít -
renee7
tag
válasz
zho-lee #83959 üzenetére
"minden tiszteletem, azé, aki a gyárit kialakítja magának, hogy az tudja is azt, amit papíron leírnak az s3-ról.."
Ezt hogy is érted? 2010-ben kezdtem nagyon aktívan androidozni, aztán volt egy közel két éves kihagyásom, míg két hete beneveztem egy S3-ra, (nem LTE-s,) Kb.:90 feltelepített alkalmazással, rootolt gyári 4.3 -as rendszerrel, amiből semmit nem gyomláltam ki, az Antutu (nem vagyok bencsmark hívő, csak az összehasonlítás miatt) 19000+ os értékeket ad. Kell ennél jobb? Az S3, és a 4.3-as gyári rom az első olyan párosítás, amibe sem teljesítmény, sem sebesség, sem megbízhatóság szempontjából nem tudok belekötni. Játszani nem játszom, az tény, ezzel együtt professzionális üzleti felhasználónak tartom magam, titkosított digitális adóvevő/diszpécser programoktól kezdve a CompLex jogtáron át a navigációs programokig mindenfélét használok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
zho-lee #83959 üzenetére
Látom még mindig ez a téma.
Minden vélemény elfogadható, de sajnos azon a tényen semmi sem változtat, hogy a 4.4.2-es Android rendszer már alapjaiban is problémás, ezt a Google is elismerte, és kiadta a 4.4.3 verziószámú javítást, igaz ez még szinte senkinek nem elérhető.
Tehát van egy problémás alap, amire mindenki építkezik, több kevesebb sikerrel, manapság divat lett moddernek lenni, így mindenki tehetségnek gondolja magát, ez főleg igaz a felhígult xda közösségre, sokan el vannak tévedve mikor azt gondolják valaki már jó modder azért mert eleve angolul beszél, és az xda-ra pakolja ki a romokat, erről ez jut eszembe:
Ha a szart felteszed a polcra, már lekvárnak képzeli magát.
Miért nem lehet teljes értékű egy olyan ember, aki a customból, azaz a szarból csinál aranyat...
Szerintem itt volt egy félreértés, nem azokkal van baj, akik használják ezeket a szoftvereket, hiszen az egész topic szinte csak erről szó, az lett megjegyezve hogy egy hibás alapra épít mindenki romot, így mindegy minek hívják, abból megbízható szoftver nem lesz, ezek a tények, de ettől még van akinek ez is elég, vagy eggyütt tud élni a hibákkal-problémákkal.
Én azért ajánlok már gyári romot, mert ott biztos hogy minden működik, és a felhasználók nagy százalékának bőségesen elegendőek alapból is vagy rootolva-kipucolva. -
foxymaxy
senior tag
válasz
zho-lee #83906 üzenetére
valamit nagyon elértettél
nem szarozom le a főzött romokat sőt minden tiszteletem azoknak akik kotyvasztanak romokat,
mint írtam sok főzött romot használtam, és mindig tiszta telepítésből dolgozok
de ha pl: befagy a kamera, vagy nem tudok telefonálni mert néma a vonal stb. akkor az a rom nálam elbukott
és most úgymond visszatértem a "tűzhöz"de azért keresgélek
-
arnd
senior tag
válasz
zho-lee #83906 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de ez a TI meg MI számomra vicces.
Szerintem senki sem minősítette a különböző ROM használókat. Csak a ROMokat.
Nekem speciel kelzsoca véleménye sokat nyom a latban. Az eddigi munkássága, tapasztalata. Anno naponta cserélgettem a ROMokat a blademen, meg a streakemen is. Egyik jobb volt a másik kevésbé, de összességében jobbak voltak, mint amiket hallok a s3 romjairól.
Szerintem is lassú a gyári ROM, egy MTKs procis gépemhez képest is, ami pedig a szintetikus teszteken rosszabbul teljesít. Persze nekem nem a pontszám a lényeg hanem az érzés. Hiába nagymellű a csajom, ha rossz a sex vele
No meg mások az igényeink is. Nekem pl. Elegem van abból, hogy nem mindegyik böngésző fut jól az adott vason/ROMon. Vagy a néha ez meg ez a hiba ugrik be stb. Egy stabilabb ROM számomra többet ér mint egy kis gyorsulás. A szépség meg nagyon relatív… -
-
foxymaxy
senior tag
válasz
zho-lee #83903 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de azt kell mondanom hogy 4.4 romok nem teljesen megbízhatóak
sokat kipróbáltam de mindben volt kisebb-nagyobb bug, sajnos
A kijelző felbontásába belepiszkáltak, ezért merül mint a Titanic, és néha kifagy az egész, a ram anomáliákról nem is beszélve :-/
Gyári 4.3 van fent és tuti -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #83872 üzenetére
**C-RoM** -4.4.2- -v6.6...
Lehet kevered az L-Droid V1.0 Beta3 -al
Szaporodnak-szaporodnak... Van miből csemegézniWeeman1 És megvagy Vele elégedve? Van benne beállitás rendesen, és a friss Theme Chooser jó lett.
És most nézem, 1 Fejlesztő késziti mind a 2 készülékre :aways -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #83783 üzenetére
Jó kis rom lesz az Szvsz.
Igen sok új sor van benne, amit sem a SOKP, sem a AOSB nem tartalmaz, igy tovább tart forditani. Persze a SOKP-ből 5-600 sort feltudtam használni 1 az 1-ben
SlimKat alapra, SOKP Ficsőrökkel, és ha minden igaz akkor majd 1x Boeffla kernellel alapból
És a Rommer sem tétlen, eddig 3 nap alatt B3-nál tart...
A SOKP-re meg a hétre igértek Milestone2-t. De 2 hete vasárnapra is ezt igérték
Ha nem frissitik a SOKP-ot új CM Forrásból, akkor nem sok javulás várható.
Kicsit régi Cm-ből van épitve, és mivel a BeanStalk az alapja, azt meg már nem fejlesztik.... -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #83783 üzenetére
A Portolt romokat nemhiszem, hogy lecsekkolom... Nem az Én világom a Stock
Az L Droid Igencsak jó volt a B1 ! Gyorsan bootol, stbil, Sok beállitás, stb...
De sajna a Theme Chooser még nincs benne, igy addig hanyagolom (Beta 3-nál jár most)
A Magyaritás halad, de majd akkor, ha lesz egy stabil kiadásrakoczee Nem próbáltam, de mivel Egyedi rom, igy Biztos Rootolt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
zho-lee #83516 üzenetére
Mivel a Nexus 4 támogatási ideje lejárt (1.5 év) nem sokkal van előrébb szoftveres téren, mint egy S3.
Viszont ha fontos a kamera, akkor abban szerintem az S3 veri az N4-et, nyilvánvaló hogy zenei téren is a Wolfson DAC miatt, viszont a SoC erősebb az N4-ben.
A kérdés hogy melyiket mennyiért tudnád beszerezni. -
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #82359 üzenetére
ahogy nézem nem a telefonba kell belecsavarni, vagy az a csavar tartja egybe a hátlapot és az oldalkeretet vagy pont az a csavar ér be a telefonon alapból vájt kis részbe, szóval kár az nem fog keletkezni a telefonban. legalább is remélem
de nagyon pofás szerintem és hogy alumínium még jobban tetszik
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #82107 üzenetére
Elérhető a SOKP RC3, jó a letöltési linkje már!
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
zho-lee #81508 üzenetére
A counter számít a legkevesebbet, mert az nullázható, de az ilyen összetákmányolt telefonnal tényleg jobb, ha nem kísérletezel gariügyben. Az előéletéről túl sokat nem fogsz megtudni, imei alapján van egy oldal ami valami kevés infot ad, majd belinkeli neked valaki, én már nem emlékszem a linkjére..
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #81129 üzenetére
B@kker, ezt nem hiszem el!!!
Akkor XDA-s szálról nézd meg. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #81127 üzenetére
Nah akkor igy megy csak : https://mega.co.nz/#!e9BQnT5K!uPOK7C...Fo-0cKZdwcD_0M
Spoiler-ben nem működik valamiért...
Szerk: Lehet, mindjárt meglesem... Egyre több jó dolgot pakolnak bele
Kislányom, mint feloldó zár
-
warezxts
senior tag
válasz
zho-lee #81096 üzenetére
A gyári modemek vannak a custom romokban is, csak az mivel kb szabadon cserélhető (mint a kernel), ezért pár főzött rom készítő jobbnak látja benne hagyni pl egy régebbi vagy másik beváltabb modemet. Az hogy kinek melyik modem jön be, az országfüggő is. A beszélgetésért, adatkapcsolatért (nem a wifi), térerő, felelős elsősorban. Ami kishazánkban legjobban bejött az újak közül az az MK6. Ha rosszul tudnám persze javítsatok ki.
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #81096 üzenetére
Egyedi romok, nem igazán cserélnek modemet... (Szerencsére)
Ha romot cserélsz, pl.: Cm, vagy hasonló azok sem bántják a modemet, hanem a meglévőt használja.
Végül is a Modem, csak a (rádió, wifi, mobilnet, stb..) részért felelős, ha jól tudom...
Volt már modemcseréből probléma, utólag függetlenitett készüléknél.
De az Archidroid felajánlja, hogy felteszi a legfrissebbet.. Asszem a gna5.-öt.. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #80801 üzenetére
Slim_minimal_gapps.4.4.2.build.3.x
Size 64.29 MB
Ezt használom mindenhova, és nincs gond...
Lehet azért nem ment az SMS appod sem...BeanStalk Hun Update nemsokára!
-
jimmedly
senior tag
válasz
zho-lee #80768 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Övtokban hordtam nagyrészt eddig a telefonjaimat, az s3-nál leszoktam róla. Állandóan újraindította.Most zsebben van, de ma így is sikerült. Persze, természetesen, kerestek, nem voltam elérhető. A gomb egyébként szerintem jó, rendben a nyomáspontja, és nem is akad. De ez íy idegesítő! Ezek szerint nem lehet ezt valahogy tiltani, v app rá vagy vmi...
-
Stukker1987
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #80713 üzenetére
Kössz a helyzetjelentést a VanirAOSP-ról.
Javul az majd, mert még igencsak Nightly.BeanStalk eddig stabil, nincs FC, wifi, Mobilnet, Hivás, Gps, Kamera rendben van...
Ami nekem ment app AOSB, az itt is hibátlan..
Egy zavar: Bootanimáció! Olyan világos, hogy kiveri a szememMás:
Frissült az Xposed keretrendszer, de trükkös a romokba integrált verziót frissiteni...
Először is el kell távolitani a keretrendszerből a Drivereket -reboot, majd Én a keretrendszer Felhasználói alk. konvertáltam TB-ben, és igy birtam frissiteni... -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #80709 üzenetére
Nem tervezem még eladni, elcserélni.. Erős hozzá a Custom support, és ameddig az marad addig megtartom...
Ha kezdenek lelépni a fejlesztők, rommerek, és nem fejlesztik majd váltok.
HOX-ról váltottam, az is kb ez a kategória, de fele ennyi Custom rom nincs rá, a Tegra miatt állitólag. -
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #80322 üzenetére
Engem még nem vitt rá a lélek, hogy váltsak.
Nem találok olyat, ami hozná azokat a dolgokat amik Nekem tettszenek, és hasznos, jól működő dolgok...
A jelenlegi rendszerem tartalmazza mind azt, amit a többi külön-külön.
Talán a Pac-man, de nem igazán jó dolgok at irnak eddig róla. Nagy kedvencem közé tartozik, régi készülékeimen szerettem.. Ez is 3 az 1 rom (PA, AOKP és CM) Ha netán nem ismernéd.Itt le tudod tölteni: UltimaAOSP-v1.0-Valhalla-i9300
De ne a HTTP: RomHut hanem ami alatta van egy sorral. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #79996 üzenetére
"Na, innentől már tudom, bootlop, mert újra is indul magától."
Az AOSB csinált Neked ilyenek, hogy bootloop? Érdekes..Az üzenetek alkalmazást nem teszi fel? Érdekes..
GtCat Ha ilyen brutális hibák lennének, és nem lenne jó az akksi ideje (3 - 4 Óra) biztos, hogy Én sem használnám, és nem is csesztem volna el az időm a magyaritással.
Azért magyaritottam, mert eddig ezt a 4..2-es romot találtam a számomra legmegfelelőbbnek. -
GtCaT
tag
válasz
zho-lee #79992 üzenetére
Kb. 1 nappal a telepítés után úgy felforrósodott a telefonom ezzel a ROM -mal, hogy égetett a zsebemben.
1 óra hossza alatt leszívta az akkut, bármit csináltam (újraindítások, meg ilyenek.)
Azóta nem merem feltenni. Ilyen nem történt velem soha - pedig már megnéztem egy pár ROM -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest