- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
barmar #13513 üzenetére
Mar nem engedte szerkeszteni...
Bixby vel feloldod hanggal: hi bixby - main menu - jelszo - ok google es ennyi.
Ok google ugyanugy tudja kezelni az alkalmazasokat, sot . A bixby sehol sincs hozza kepest. Google aszisztens es siri fej fej mellett vezet, minden mas elott.
Telefon biztonsagi rendszeret nem tudja atlepni a google, mivel nem tamogatja a samsung, de manipulalassal azt is meg tudja, de en nem birizgalom a telot. -
lanszelot
addikt
válasz
barmar #13415 üzenetére
Szerintem senki, mert nekrm se jott valasz DE sikerult megoldani.
A hang alapu feloldas nem mukodik ha a sajat hangodra van allitva, amit a bixby inditasakor mindenki megcsinal. Tehat torolni kell ezt, a bixby beallitasaiba. Voice recognition -t. Utana tokeletesen mukodik, sota bixby is sokkal jobban mukodik utana. -
Chrys_
addikt
válasz
barmar #13415 üzenetére
Működik rendesen, kikapcsolt képernyőnél is. Meg kell adnod a beállításkor egy hangkódot. Először pl. azt modnod, hogy "open the phone", utána kéri a hangkódot, amit beállítottál (pl. nlam "open the mobile phone"). Ami probléma, hogy egyből megnyitja a tárcsázót (nálam). Bár ez lehet az "open the phone" miatt. Eddig csak így próbáltam ki.
-
dnelb
veterán
válasz
barmar #10650 üzenetére
utánaolvastam, sokaknak meg rosszabb lett mint volt. teljesen lényegtelen nálad mi volt meg mit mondasz, nekem eddig tökéletesen ment, felraktam az updatet, rögtön utána szar lett. ebbe kár bármit belemagyarázni, egyértelműen nálam a friss update rontotta el. ennyi. gondolom majd javítják. de ettől függetlenül az amit írtál (Az összes romon rossz volt, nem attól függ.) még faszság. bocs
-
válasz
barmar #10646 üzenetére
Nekem tökéletesen teszi a dolgát. Dupla katt és zárolt képernyő, erős nyomás és feloldás. Ennél kell többet tudnia?
#OCTAMD: Szerencsére az én OCD-m csak az ilyen apró esztétikai hibákra korlátozott, nem kapcsolatok villanyt és nem mosok 10x kezet. De egy IP68 kortól teljesen zárt telefonban felbisszant egy porszem, pofátlanul látható helyen. Mondjuk pont 12 óránál van, felül, mint valami kis dísz, a szimmetria kényszerem nem sérül így, na de na! A fotókon nem látszik, nem zavarja az objektívet. Ha emiatt cserélnék, akkor gariztatni vinném. De emiatt nem takarmány kemencébe, tenném ki egy szétszedésnek. Jobban zavarna a tudat, hogy bontva volt. Tesóm céges a5 samsungjának először rosszul ragasztották vissza a hátlapot. Aztán meg megkarcolták a keretet. Ha jön a Note 8, ez megy az asszonyhoz, Ő nem OCDs.
-
Garsza
veterán
-
<Lacy85>
addikt
Jajjj, 30 oldalnyi panasz a home gombra. Akkor végképp nem én vagyok az egyetlen, akit érint a dolog.
Hát emiatt lecserélni tuti nem fogom, mert amúgy imádom a telót.Köszi az infót. Így akkor nem is agyalok rajta. Ha szoftveres hiba, akkor előbb-utóbb talán lesz rá bugfix, ha meg széria hiba, akkor így jártam.
-
törölt tag
Samsungnál? Honnan lenne?
)) Max annyi, hogy hibajavítások. Először India jött ki, Sammobile mutatják a képernyőt. Én a hollandot szereztem meg XDA-ról. Ki sem jött még hivatalosan, de nem béta, rendes verzió. És mielőtt jön a kérdés: S8-nál már nincs külön holland, magyar vagy bármilyen független szoftver. A multi cs minden ország (Európa és Ázsia) egyedi beállítását tartalmazza és a készülékben levő sim kártya ország szerint tölti be reset után a cs-t, nálunk XEH.
-
Bence004
aktív tag
Csináltam fr-t már párszor de nekem nem javít a helyzeten még egy napig sem, ezért gondolom hogy nekem ez tuti nem szoftveres hiba lesz...
Csak a TMX-hez meg nem fogom elküldeni, mert csak összekarcolnák az egész telefont, mint az s6-ot is...
Máshová meg nem tudom vinni, mivel Pesttől kb 100km-re falun lalom...
Ezért tanácstalan vagyok. -
-
A Ti problémátok bulikával olyan mint az enyém. Itt a fórumban rajtam és egy másik srácon kívül senkinek nem jelentkezett! Nem is olvasok róla a neten sehol. Viszont bosszantó, mert ahogy hozzáérsz újjal már cuppan, huppog a kijelző. Olyan már ezzel a telefonnal volt, ami most nálam van, hogy 3 alkalommal magától felvillant a lezárt képernyő.
(#3902) bulikavagyok: Nálad mekkora net van? Csak egy triviális kérdés: Közvetlen a upc-s rooterről méred a netet? Vagy van beiktatva másik wifi rooter? Meg milyen távolságból méred a netet a telefonnal?
-
-
-
Soockit
aktív tag
Én arra gyanakodom, hogy a telefonban van egy hívás azonosítás, tehát mikor egy kijelzett szám hív ami nincs elmentve a telefonodban akkor ahhoz hozzárendel egy nevet, nem tudom milyen adatbázisból dolgozik és hogyan működik, de jól működik. Olyan ez mint a Truecaller program
Ezen a Smart App-on keresztül be tudod jelenteni a számot különböző cimkékke (jobb felső sarokban a Szám bejelentése/Hívás típusa: más spam/nem spam/átverés/csalás/üzletkötő/zsarolás/adósság behajtó/politikai/kérdőív/felmérés/adománygyűjtés)
-
-
törölt tag
Ezért nem vettem s8-ból feketét, kell az az ezüst keret.
Van egy plusz meg egy sima, lesz mindegyiken dbrandos fólia hátul,így megmarad az ezüstös polírozott keret a hátlap meg olyan lesz amilyen fóliát teszek rá.
Kicsit tartottam én is attól, hogy csúnyán fog kopni a fekete keret, meg az, hogy nem egyszínű mindenhol jót tesz a formának, kicsit tagoltabb. -
-
-
-
MasterChief
csendes tag
-
Én semmivel nem mókoltam, full gyári a telóm.
Kivéve a Nova Lauchert.
Egyébként azért nem zavar, mert szinte egyáltalán nem használom a "rejtett" home gombot. Akartam is kérdezni, h szerintetek mi értelme van -azon kívül, h fel lehet vele ébreszteni a telefont?
Bekapcsolt kijelzőnél minek nyomogassam erősen, ha az is elég, h épp csak hozzáérek? Lehet, h láma vagyok, de tényleg nem látom sok értelmét ennek a "nyomásérzékelésnek". -
-
Bence004
aktív tag
Igen volt, sőt ha erősen megnyomom hosszan akkor rezeg vagy négyet, van amikor bereagad és nem rezeg, aztán mikor már elengedtem akkor pattan egyet, valami nem stimmel mert ez tuti hogy nem normális működés, de ilyen gyorsan nem mehetne tönkre a nyomásérzékelő, főleg egy ilyen kaliberű telónál. Az a baj hogy a közelben senkinek nincs ilyen telefonja, hogy megnézném hogy más készülék is produkálja ezt...
-
MasterChief
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged