- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
válasz
spider23 #41818 üzenetére
Kell hozzá:
-substratum theme engine apk
- andromeda apk- utána válogatni kell, de szerintem ajánlott a Samsung system mods apk is
Ezen kívül rengeteg substratum téma is van.
https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/apps/substratum/andromeda-desktop-clients-release-notes-t3668682/amp/
-
HaliGab23
senior tag
válasz
spider23 #40368 üzenetére
Nekem volt egy letörés az akkustatban, amiről képernyőfotót csináltam, így nálam semmi kérdés nem volt, cserélték.
Sőt a karcos hátlapot is kicserélték szép újra :-)Ha csak úgy beviszed, hogy gyorsan merül, lehet akkor is kicserélik szó nélkül. Szerintem Nekik a meló a fontos :-) samu meg fizet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23 #39875 üzenetére
Play szolgáltatások, beragadt appok, nézd meg az akkustatisztikát, gondold végig, mit telepítettél esetleg újonnan, mi a helyzet a szinkronizációval – ha kikapcsolod a Wi-Fi-t éjszakára például, akkor beragad a szinkron az appoknál, ahogy azt többen írták is itt már, így jobban merül az újrapróbálkozások miatt a mobil.
De egyébként pont azért kérdeztem, hogy minek veszed le a töltőről éjszaka/éjszakára, mert felesleges.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23 #39873 üzenetére
Minek veszitek le éjszakára a töltőről? Én minden este feldobom a gyári töltőpadra a mobilt és csak reggel veszem le róla. Semmi baja nincs tőle a telefonnak, van töltésvezérlés. Így minden reggel 100%-on indulok el, csak extrém terhelés mellett szoktam rátölteni az aksira napközben – mondjuk időhiány miatt ritkán esik meg mostanság, hogy legyen időm és kedvem 5-6 órát nyomkodni a telót –, egy normál (munka)napon este 9 körül még marad 40-50% az S8+ akkujában.
-
sgeza
veterán
válasz
spider23 #39499 üzenetére
Amikor megjelenőben van egy frissítés, akkor egy rövid ideig szokott ilyet csinálni. Mintha már megkapná az új rom paramétereit, de nem tudja még tölteni. De mondjuk max. 1 nap.
(Ugyebár az ota és a teljes verzió nem pont egy időben jelenik meg. Régebben általában az ota követte egy nappal a másikat, de jó ideje már jellemzően az ota jön egy nappal hamarabb.) -
goldister
tag
válasz
spider23 #35576 üzenetére
Igen én is tudom, elsőnek nekem is XEU lett, de az se jó. Mivel később jön rá a frissítés. (Még most sem jött rá az oreo).
Dbt frissül tudtommal elsőnek. Így van?
A TMH ről DBT-re meg úgy alakulna, hogy elsőnek egy független független romot teszek fel odinnal.
Én későbbiekben csak otán szeretnék frissíteni. -
Divinity
őstag
válasz
spider23 #34516 üzenetére
Továbbra is ott a kép.
Ha azon akadsz fent, hogy nekem alatta mutatja na azért az megér egy misét akkor.
És továbbra is két külön dologról beszéltétek icon != badges, viszont ezt már fentebb megtárgyaltuk, normális hangnemben amit veled nem lehet.
Neked a badgeses választ adtam. Próbáld értelmezni.bigdady:
Tesla lehet nem működik jól vele azt nem tudom, de a sima dots vagy dynamics rendesen működik. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23 #22419 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy alapjáraton nem lehet. Azt meg mindenki döntse el, hogy ilyen lényegtelen dolgok miatt, mint az exponálási hang kiiktatása, telepít-e egy 3. féltől származó appot. Én nem szeretem, ha tele van a telefon felesleges alkalmazásokkal. Ha valamire csak fél évente egyszer van szükségem, akkor azt addig nem tárolom a készüléken.
-
-
spider23
senior tag
-
sgeza
veterán
válasz
spider23 #10251 üzenetére
Azt írtad, hogy XEU-t töltöttél le, de neked XEH van! Mit is akarsz pontosan? Miről, mire? Gondolom maradnál annál, ami most van. Ez esetben XEH-et kéne letöltened. Vagy ha XEU van fenn, de XEH a csc-d, akkor nem tudom mi van.
Egyébként a flashelés annyi, hogy a megfelelő fájlokat betallózod a betűjelüknek megfelelő mezőbe, rádugod a telót download módban, majd start.
Én be szoktam még nyomni a Re-Partitiont is, de egyes vélemények szerint ezzel hazavágható a készülék, amiben én féligmeddig kételkedem, de persze nem zárható ki, hogy valóban. Viszont a neve alapján így esélyes, hogy törlődik minden. Szerintem ne nyomd be!
Ezen a weboldalon az egyfájlos verzióval láthatod a telepítés menetét. Igaz, S6-tal, de ez tök mindegy.
Úgy rémlik, hogy volt magyar oldal is, ahol leírták, hogy mit hogyan, de nem találtam a könyvjelzőim között.
-
-
sgeza
veterán
válasz
spider23 #10060 üzenetére
Package disablerrel vagy adb-n keresztül tilthatsz minden olyan alkalmazást, amelyek bixby-vel kezdődnek (meg persze bármi mást, ami nem kell)! Bár ezek közül valószínűleg csak az egyik az, amelyiknek a gombhoz van köze, például a bixby visiont használhatod attól még, mert a gombot tiltottad. Ez ugyanis a fényképezőgép alkalmazásból is elérhető, és ha szükséged van rá, akkor ezt hagyd meg (szerintem semmi értelme persze)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest