- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #9992 üzenetére
Hát igen, bosszantó, pláne így, hogy Önerőből kell utána járni. A 06-80-PREMIUM meg csak annyit tud rá mondani, hogy fel kell töltenie... Aztán ül a qi töltőn, az akku 41,9C és nem tölt... Jó, mondjuk reggel nekem 50 perc kocsival a munkahely, az ablakban légkondival gyorstöltővel 20 perc alatt feltölti 100%-ra, és így, hogy megy rá a hideg, 23C volt az akku. De bosszantó, hogy rajta van egész éjjel és reggel nincs 100%-on.
-
Gaben06
tag
válasz
Szellem. #9929 üzenetére
Köszi mindenkinek a véleményét.
Nemrég jöttem haza, az Árkád Telekom üzletéből. Visszavittem, előtte sok üzletben voltam összehasonlítottam a kiállított készülékekkel, és az enyém sárgás ás rozsszínes volt. De nem csak a szélén az egész kijelző. Az egész elütött a többitől, ugyan azok a beállítások mellett. (kékfényszűrő kikapcsolva) valamint a fényerő is kisebb volt. Nem cserélhették ki, mert webshopos vásárlás volt. Csak elállni lehetett és ha törlik a szerződést, újra vehetek telefont. Sajnálom a dolgot, mert nagyon vártam a telefont, de így nem kell. Volt olyan szervizes és Samsung promóteres a Westend-ben akinek az volt a véleménye, hogy ez ilyen " az amoled sajátossága és hogy nincs egyforma kijelző.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Szellem. #9873 üzenetére
Mert ugyanazok a kérdések ismétlődnek nagy részt
A lényegi része már kifutott valamelyest, és ki lett beszélve.
Jönnek új tulajok, felteszik azt a kérdést, ami már volt, Nekik lehet segíteni.
Én pl. a fólia, üveg, tok témától már falra mászok/másznék, de nem olvasom el, azokat átugrom -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Szellem. #9566 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom, több családtag telefonjának kijelzője is karcos lett sima fólia mellett, normál használattal. Én az üvegfóliára esküszöm, nem csak a karcoktól véd, az eséseket is jócskán tompítja, jó eséllyel törés nélkül át lehet vészelni egy perecelést.
-
-
válasz
Szellem. #9543 üzenetére
Az enyém a dark grey szín, nem tudom, hogy ennél van-e feketébb, vagy ez az, ami neked is volt. Szösz lesz rajta, főleg a telefon-tok határán. De a telefon ip67 védett, eegyetlen nedves kézzel történő törlő mozdulattal minden szösz lejön. Sőt, a hátlapról sima kézzel is. Engem a zsebpiszoknál a zsír és ujjlenyomat, meg a műanyagon a törlésre fellépő millio mikrokarc, ami napfényben csak úgy világít, jobban zavar. Nincs tökéletes tok, de a gyári szilikon kevésbé tűnik telefon-karcolónak, mint a merev clear cover. A Clear cover két nap után olyan karcso, hogy csak erősen használtként lenne pofám eladni. Rendeltem egy Cafele fekete szilikon tokot is, kíváncsi vagyok, az milyen lesz. A gyári szilikont szerencsére nagyon jó áron szereztem. Tok meg kell rá, mert mint mondtam , az autós tartó már leszedte az oleofob réteget a támaszkodási ponton ( dízel alapjárat + menetrezgés...)
-
sgeza
veterán
válasz
Szellem. #9345 üzenetére
Ha nem recoveryből, hanem normál userként a beállítások menüből csinálsz teljes visszaállítást, akkor előtte semmit nem kell törölnöd, mert így minden visszaáll alaphelyzetre! A fiókokat sem!
Kéri is előtte az azonosítást pont azért, mert minden védelmet is töröl.
Ha gondolod, a biztonság kedvéért az újraaktiválás tiltását ellenőrizd, és ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki! Csak ez okozhatna neki fejfájást!
De mondom, ez csak elővigyázatosság, mert a menüből törlés rendben teszi, amit kell! -
-
-
válasz
Szellem. #9343 üzenetére
Plag:
Mielőtt visszaállítod gyári állapotra a készüléket, töröld a fiókokat róla, kapcsold ki az esetleges védelmeket (ujjlenyomat, jelkód, akármi).
Ezután, ha visszaállítod gyári állapotra, jó eséllyel már nem kér semmi adatot, fiókot tőled.dantej:
Ezekkel a folyékony cuccokkal nekem az a bajom, hogy nem látod, mikor van rajta, mikor nincs. Én inkább tennék rá valami nedvesen felteendő fóliát (mint a jelenlegi készülékemen is van), az szépen felfekszik mindenhol, és látom, hogy feltettem, nem csak viszem fel a "semmit". -
válasz
Szellem. #9080 üzenetére
Én is 1x vettem pár éve GSM boltból egy LG Gflex-et 135000ft-ért és pár napra rá behalt be sem kapcsolt!
Persze a 3 napon már túl voltam de éltem a 14 napos lehetőséggel, személyesen vittem vissza azt mondta az ember bevizsgálják bla bla mondtam OK, rá pár napra felhív az ember, hogy ŐK megvizsgálták és én alaplapot cseréltem a telefonon buheráltam tehát nem kapok egy fillért sem, azt ide most nem írom le miket mondtam az embernek de mondtam neki, hogy fél óra múlva ott vagyok és "elbeszélgetünk"!
El is mentem, személyesen egy csepett már kézségesebb volt főleg, hogy látta rajtam nem sok kell, hogy a boltjával együtt felgyújtsam és azt mondta az LG-hez is elküldik és bevizsgálják és ha minden rendben utalják vissza a pénzt!
Nem akarom hosszúra nyújtani de több mint 1 hónapot vártam a pénzemre, mert a végén visszakaptam mivel az LG elismerte, hogy gyári hibás volt de nagyon hosszú hónap volt se pénz se telefon és plusz az idegbaj!
De ezt, hogy rám akartak fogni egy ilyen dolgot ez mindennek a teteje főleg úgy, hogy annyit értek a telefonokhoz mint ők a harangöntéshez, ezt nem is értettem és ez húzott fel a legjobban
Azóta SOHA GSM bolt -
khorvat
senior tag
válasz
Szellem. #9070 üzenetére
Ebből megint az a vég konklúzió, hogy az bűnhődik és szív aki maximálisan korrekt volt és elmondta mi a szitu. Ha simán írásban 14napos elállással visszaküldi és kéri a pénzét kb. nem veszik észre a hibát és 30napon belül megkapja a pénzt. Így viszont garanciális úton indult el a dolog, ha szerencséje van a Samsung megjavítja. Helyében magam vinném a Samsunghoz be a számlával, tisztázódjon ők javítják-e egyáltalán vagy ez sufni gsm szervizelés lesz?
Ez még külön móka lehet ha a gsmbe keletkezett a hiba és nem gyári eredetű és megpróbálják a vevőre kenni, hogy ő okozta miközben tudták hibásan küldik. Másik örök konklúzió GSM sufni boltból ilyen értékben telót venni nem szabad soha, felér egy időzített bombával ha gáz lesz vele. -
-
-
laci503
tag
válasz
Szellem. #7443 üzenetére
Nagyon szepen koszonom! Jonak tunik a dolog. Bar megfordult a fejemben hogy a pluszt vennem de nem tudom hogy megerne e. Szerinted? Ugyan akkor az utobbi kerdesem mindenkihez szolna illetve hogy megeri e a plusz penzt a nagyobb teso vagy nem tud annyival tobbet hogy megerje? Mondjuk a plusz 500 az akksiban.
-
Luser2000
addikt
válasz
Szellem. #7378 üzenetére
Manuálisan nem frissítettem, de a múlt héten kijött új DBT FW volt fent, amikor ellenőriztem a verziószámot. Lehet azzal frissült erre. Nem tudom, de nem is lényeges.
Vannak olyan Samsung applikációk, amik a Play áruházon keresztül lefrissülnek, de van olyan is, ami a Galaxy Apps-on keresztül. (Emlékeim szerint a Bixby és a Samsung Pay Account így frissült.) Illetve vannak olyan alkalmazások (komponensek), ami csak FW-el együtt frissülnek (ha frissülnek). Vélhetően a következő FW verzióban a Névjegyzék app egy - a korábbihoz képest - újabb verziója lesz benne. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Szellem. #7355 üzenetére
Egyetértek.
A párom s8+ készülékében, mivel olyan ismeretségi köre van, majdnem 1000 szám van. Nála, konkrétan néha ki is fagy, Nonszensz. Ezért ez a "húzogatós" módszert nem is használja, inkább kereső alapján...keres. De sokszor "emlegette" emaitt a samsung-ot. Egy flagship-nél ez oltári idegesítő hiba és azonnal javítani kellene!
-
Parallaxis
addikt
válasz
Szellem. #7258 üzenetére
Én ezért szedtem le, mert te lett "árkokkal", plusz ocsmány módon gyűjti a koszt (zsírt) a fólia.
Kár volt leszedned.
Az "árkok" simán eltűnnek pár nap alatt (kicsit puha, szivacsos a fólia felső rétege, hogy az ütéseket el tudja nyeli), a koszt meg kevésbé gyűjti, mint bármelyik másik fólia.Bár nem tudom neked mitől lett teli árkokkal, mert normál használat mellett nekem csak egy ilyen lett, mikor egy kis foltot körömmel kapartam meg és az is eltűnt pár óra múlva.
Több hónap használat után is sima és hibátlan nálam.
-
-
CsabaZz
tag
válasz
Szellem. #7317 üzenetére
Ez így van valóban, a GY miatt az Y bekavar neki. Csakhogy ő azt írta, nem görget alá, ami viszont nem igaz, mert oda görget pl. a K betűhöz is, csak nem a K section lesz a képernyő tetején, hanem valamennyivel alább áll meg a lista. Maga a görgetés az folyamatos, nem áll le bárhogy is húzom az ujjam a slideren.
Az lehet, hogy csak véletlenül van így, de ha rábökök bármelyik betűre, még látható az a csoport, kb. minden betű 3. sorához ugrik.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Szellem. #7332 üzenetére
Követi csak változott a metódus. Nem ugrik a következő betüs név, ha az azt megelőző kezdőbetüs kevés van és a kijelzőn már látszódik a következő. Nálam is azért áll meg, mert egy f betüs nevem van és ott a g,i,j,k is a kijelzőn egyidőben. Csak utána lép tovább amikor ezeken túlgörgetek, de utána szépen megy a végéig és vissza.
Nyilván a régi metodus praktikusabb volt, de én ezt (legalábbis ahogy nálam -a linkelt videoban is- megy) nem nevezném hibának, inkább csak egy nem túl szerencsés változtatás.
-
Peee
csendes tag
válasz
Szellem. #7258 üzenetére
Én egyelőre együtt élek az árkokkal, szemből nem vészes és jelenleg nem találtam sokkal jobbat. Majd ha sok lesz már rajta újrarakatom, elvileg garis, megkérdezem majd h erre is él-e. Valóban gyűjtöget, de viszonylag könnyen lejön, én általában a derekamnál kétszer végighúzom a polón és már tiszta is
-
icemad
nagyúr
válasz
Szellem. #6276 üzenetére
Én tokos üveget vettem rá, ez annyira nem rossz, viszont a széleken nem pont olyan a görbülete, mint a kijelzőnek. Ráadásul ezüst színűt vettem, így még szarabbul néz ki, mert a tok nem fedi a fekete részeket. Egyébként jól tapad, nincs "kopogás" sem.
(eddig én is azt mondtam, hogy nem kell fólia, de tegnap lett rajta egy hajszálkarc. Szóval rendeltem egy ilyen üveget. Hiába na, ez nem bírja úgy mint az s6 edge.)
-
törölt tag
válasz
Szellem. #5331 üzenetére
Nekem is 87 volt reggelre, akku optimalizalo szoftvert mindig megcsinalom rajta amikor felkinalja. Eddig reggel mindig youtubeon hallgattam zenet fel oran keresztul altalaban es az ido alatt 3% volt a minusz. Remelem nincs semmi nagy gaz a telefonnal mert nagyon nincs kedvem a telekommal veszodni, hogy csinaljanak valamit.
-
mchawer
tag
válasz
Szellem. #5315 üzenetére
Erre gyanakszom... De nem tudok biztosat, amíg ezekkel a beállításokkal újra meg nem ismétlődik a probléma. Ha megismétlődik, akkor gyalulom le a rendszert és újra fel... Mert nincs más ötletem... A Samsung szervíznek sincs... Csak az biztos, hogy nem Telekom szolgáltató probléma...
-
mchawer
tag
válasz
Szellem. #5232 üzenetére
"Marad a tiszta élmény" Ez a legjobb megfogalmazás! A gyári clear coveren kívül semmivel sem burkolom a telefont. Próbáltam a gyári fóliát, tényleg borzalom... Próbáltam mást is, de leszaggattam, mert rontotta a gyönyörű, hibátlan szépségét a telefonnak. Ez így tökéletes, ahogy ki lett találva. A clear covert is csak azért használom, hogy ne kelljen minden leejtésnél telefont cserélni, adatokat újra átvinni, stb, stb...
-
törölt tag
válasz
Szellem. #5227 üzenetére
Én is kaptam,2db volt a dobozban. Szart sem ér. Szégyen a vágás felülete, mintha valami csorba ollóval vágták volna körbe. Viszont nagyon könnyű jól feltenni.
Nekem sincs semmi rajta. Kaptam egy Nillkin frosted hátlapot egy barátomtól, neki nem jött be nekem nagyjából igen. -
törölt tag
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Szellem. #4906 üzenetére
Nálam sem. Fólia évek óta nincs rajta. Jók már ezek a kijelzők. Szifon 6s sem sem raktam rá semmit és úgy adtam el hogy csak hajszálkarcos amit csak napfényben úgy fordítva látni. Hátlapra utólag most már vennék fóliát. Az nagyon karcososik. Bár lehet kénytelen leszek a Telekomnál venni egy tokot hogy az 5 ezres kupont felhasznaljam.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4837 üzenetére
Megszokásból kapcsolom, ki. Megszivatott még s6-on. Már nem emlékszem de valami fontosat bealtatott amiből később adatvesztés lett. Áldásos hasznát amúgy sem tapasztaltam, hiányát sem,de ránézek. Köszi.
Package disable pro frissült 2x egymás után. Egyelőre csak bixby off-ra használom.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4738 üzenetére
Túrán vagyok és kivág az ideg tőle, hogy sehova nem tudom rakni. Kollégám megvette.
Kár pedig nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk csak azért vettem a nagyobbikat mert be voltam sz*rva az üzemidőtől, nehogy kevés legyen de most látom itt a többiek sincsenek lemaradva a kicsivel. Speciális ruhánk van, sajnos csak ezt lehet használni és nincs egy hely rajta ahova elférne. -
-
viera
őstag
válasz
Szellem. #4550 üzenetére
Nekem is ez a véleményem.
Nálam az S7 Edge nap végére kb.15%-on volt,az S8+ ugyanazzal a használattal kb.30%.
Pedig nálam az AOD is aktív,helymeghatározás folyamatosan és többnyire mobilneten használom.
Vasárnap Tihanyban túráztam,elég sokat fényképeztem és így is lazán kibírta. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4302 üzenetére
Aránylag igen. Por, kosz megy sajnos alá, és szerintem előbb utóbb meglátszik majd a kereten. Vettem egy sötétszürke gyári szilikont, olyat mint a Te Alcantrád csak szilikonból. Nem rossz, nem megy alá semmi de kicsit durung. Bebújós +dbrand lesz nálam a végleges de még nem volt időm, illetve a dbrand sincs még itt.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4114 üzenetére
Szia, nekem sima S8 van, és teljesen le lett fóliáztatva a mobile outfittersnél. A hátlapon és az előlapon is nagyon precízen fel lett helyezve, szinte észre sem lehet venni. Az oldalsó keret is körbe van fóliázva, itt ha fogod a telefont egy kicsit lehet érezni, hogy élesebb a markolata, ettől függetlenül engem nem zavar, de ez szubjektív. Tapintásra kicsit gumis, eddig csak üvegfóliákat használtam, szóval ez volt az első alkalom, hogy ilyen anyagból készült fóliát használjak, ettől függetlenül engem nem zavar, sőt 1-2 nap után kicsit megkopik így teljesen sima lesz nem tapad, és nem is ragacsos kicsit sem. A képminőségen lehet, hogy rossz, habár én nem vettem észre.
Miután felhelyezik 1.5-2 óráig egy papír tasakba érdemes tárolni amit adnak is hozzá, hogy rendesen megszáradjon rajta a fólia. Nekem 5 napja van fent, de hibátlan, és sehol nincs még jele sem, hogy valahol felválna a készüléken. Egy szó, mint száz, én ajánlom maximálisan, esetleg érdemes bemenned a westendbe, vagy az arénába és megtapogatni, hogy milyen a tapintása. Nekem a sima original van. (Matt szerintem túl csúszós.)
Más: Segítsetek kérlek, legalábbis pár tippet elfogadok szívesen. Automata fényerő, AOD off, mobilnet túlnyomó részt, internet, viber, telefonálás, insta, spotify, email, de egy napot épp, hogy kibír 2.5-3 óra kijelző idővel, most 48%, és 3 óra kijelző időnél tartok, de hozzá kell tegyem, hogy itthon vagyok wifin alacsony fényerőn, esetleg aki tud és megosztana velem pár tippet azt megköszönném.
Illetve még egy kérdésem lenne. Gyári samsung billentyűzetnél a beállítások billentyű az elsődleges gomb, és ha átváltok a szimbólumokra, akkor jelenik meg a fogaskerék helyett az emoji billentyűzet. Meg lehet ezt valahogy, oldani, úgy, hogy a betüknél az emoji legyen és ne a fogaskerék?
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4099 üzenetére
Akkor üdv újra. Mondtam, hogy ne klónt vegyél Te is. Milyen érzés egy eredeti Samsung s8 tulajdonosának lenni?
Jó ez csak a sav volt, gratulálok.
Nekem is ez a szín van, szerintem nagyon szép és a keret is ezüst. Örülök, hogy kitartó voltál, remélem mosr már nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest