- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bence004 #6294 üzenetére
Vezeték nélkül mindig lassabb lesz,hiába "gyorstöltés" és hiába kapja meg a gyorstöltéshez szükséges feszültség/áramerősség kombinációt,mert vezeték nélküli töltésnél van egy elég jelentős veszteség,ami nem a tokod miatt van,hanem egyszerűen a Qi töltés technológiájából fakad.
Ez ilyen sajnos,ha gyorsabb töltés kell,akkor arra kábeles megoldás a nyerőbb. -
Latency
senior tag
válasz
Bence004 #5751 üzenetére
Leírtam az előző hsz-emben, hogy mi okozza a problémádat és azt is, hogy mi a megoldás...
Amit rosszul csinálsz az az, hogy az állapotsoron lévő kapcsoló nem a GPS-t kapcsolja ki, hanem teljesen letiltja az alkalmazásoknak a helyadatok elérését.
Ahhoz, hogy az alkalmazások ne tudjanak GPS-t használni a következőt kell csinálni:
Menj a Beállítások-Kapcsolatok-Hely menübe és ott állítsd át a helymeghatározási módszert nagy pontosságról akkumlátor kímélése módra. Ezzel pont azt fogod elérni, hogy a GPS nem lesz bekapcsolható. Ha mégis GPS-t akarsz használni, akkor ugyan ezt kell csinálni csak fordítva.
Ha ez túl macerás akkor érdemes lehet keresni egy widgetet, ami ezt megcsinálja egy gombnyomásra. -
Latency
senior tag
-
barmar
aktív tag
válasz
Bence004 #4404 üzenetére
Én is valószínűnek tartom h szoftveres már. Én nekem neha akkor is csinálja mikor hozza se nyúlok hanem a bekapcs gombbal kapcsolom be. Tehát nem hiszem h konkrétan fizikailag érzékel rosszul. A szoftver azt hiszi neha h megnyomom. És nekem akkor csinálja mikor ki van kapcsolva az AOD. Tehát nem konzisztens..
-
-
barmar
aktív tag
válasz
Bence004 #4066 üzenetére
Én is próbálom megfejteni a force touch problémát. Csináltam egy fr-t, utána jó volt egy napig. Aztán megint elkezdte de most megint jo. Gyanús a szoftver bug, illetve hogy elkalibralodik valamiért. Neked a navigációs sav gyári állapotban van? Nincs eltüntetve? Illetve az AOD be van kapcsolva? Nekem most legutóbb akkor csinalta, mikor az AOD nem ment és csak a sötét képernyőre nyomtam rá. Aztán miután bekapcsoltam az AOD-t, most azota jó megint egy ideje. Tehát most azt tesztelem hogy teljesen stock állapotában a telefon csinálja e. Ha ez lenne a probléma akkor az megmagyarázna hogy a többség mert néz minket hülyének. Test in progress...
Nagyon rá kéne jönni mi van, mert nekem mikor rossz akkor random meg is nyomódik magától, tehát csak arra leszek figyelés h be van kapcsolva a kijelző az asztalon... smart lock miatt elég csak megnyomni -
ithomas
őstag
-
válasz
Bence004 #3521 üzenetére
Nem tudom hova vihetnéd még, talán Pesten a váci úti szervizben is javítják -de ebben nem vagyok biztos. De egyébként nem olyan nagy a valószínűsége, h sérülten kapod vissza.
Nekem elég nagy TMX-es tapasztalatom van, és inkább az a baj velük, h nem tudják a telefonokat rendesen összerakni.
-
-
barmar
aktív tag
válasz
Bence004 #3318 üzenetére
Ezen még nem vacakolt. De lehet hogy elő jön valamikor, volt itt akinek 1hét alatt csak egyszer jött elő. Szerintem ha hardveres akkor úgyis lesz egy nagy csere hullám, mert ha itt köztünk is van jopár embernek, akkor a világba ez nagyon jelentős szám lehet. Ha szoftver akkor meg biztos javítják. Csak még olyan friss a cucc h nem derült ki.
Az AOD úgy tudom hogy alkalmazkodó fényerővel működik amit nem lehet állítani.
-
L.L.
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged