- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Freezee #45445 üzenetére
Azért ha biztosra akarsz menni, a belső tárhelyről a szükséges könyvtárakat mentsd ki magad külön is. Mindemellett a rejtett (vagyis ponttal kezdődő) fájlokat, könyvtárakat az MTP mód nem fogja átvinni, én erre külön ftp kapcsolatot használok. Lehet, hogy nincs szükséged rá, csak jelzem, hogy mi a helyzet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Freezee #16549 üzenetére
Én mindig úgy vagyok vele, hogy 2 évet biztosan csak a szolgáltatók és a hivatalos, nagy forgalmazók adnak itthon. Mert lehet, hogy engedik a GSM boltos telókat is regisztrálni a Samsung honlapján, de alkalomadtán egyáltalán nem biztos, hogy el is fogadják azt személyesen.
-
vivo2000
tag
válasz
Freezee #11336 üzenetére
Én általában Facebookozni szoktam,netezni,jatszani,fényképezni videozni,stb..Szerintem ezeket minden nap használja az ember,ja és full fényerőn használom én úgy szeretem ez van...A másik meg nem idegeskedek mert van 2-év garanciám és ez idő alatt bár mikor vihetem a szervizbe...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Freezee #11333 üzenetére
"Ez a hét kommentje eddig"
De azért az is dobogós, hogy nem az AOD hanem a kijelzőDe komolyra fordítva nem kell fehér hátterű dolgot futtatni. Elég bármelyik navigációs program aminek állandó elemei sokáig kint vannak a képernyőt. Ilyen akár a Waze is, az alsó sáv és a jobb oldali sárga jelentő gomb is hajlamos beégni AMOLED kijelzőkön.
@Ateszpapa
"Már aki nem sufni GSM-be vette a készüléket."A sufni GSM is ugyan oda viszi gariztatni a készüléket
-
válasz
Freezee #5025 üzenetére
Végig dolgozol egy olyan hetet mellettem amikor többet ki kell menni terepre is és majd utána mehet a sírás hogy néz ki a csoda gg-s telefonod kijelzője. Elmondom, hogy nullát nem ér az egész porosabb környezetben, vagy ahol az apró szemű homokot kicsit is hordja a szél. Ráviszi a kijelzőre, rakod be zsebbe és már el is búcsúzhatsz a makulátlan kijelzőtől.
Egyik előző céges telefonnak S5 Active-ot kaptunk, kb egy hétig használtam fólia nélkül és fényben úgy nézett ki mintha csiszolópapírral neki estél volna. Igaz nem mély, de fényben látható karcok voltak.
Nem mindenki ül végig az irodában.
-
válasz
Freezee #3156 üzenetére
Sanszos, h Samu. Ezzel a programmal tudod megnézni: Phone INFO ★Samsung★
-
-
válasz
Freezee #2242 üzenetére
Ahol hajlik a kijelző széle, ott valóban picit rózsaszínebb, de ha elfordítod, akkor már nem. Megnéztem ma egy pár telót, mindegyiknek ott van ez a jelenség!!
Más: Én 3 tokot vettem a SES-ben. Egy Alcantarát, a szilikon tokot és a Clear Covert.
Mind a 3 tok nagyon szép, minőségi darab s nem lesz bunkó tőle a telefon. Ha azt nézem, hogy melyik nem "rondítja " el, akkor az a Clear Cover!! -
khorvat
senior tag
válasz
Freezee #1931 üzenetére
Sufni GSM az sufni GSM marad bárki bármit mond!
Nekem az se világos milyen cég áll a bolt mögött, a weboldalt működteti egy az oké, de a garival nem hozzájuk fordul senki majd.
2015-ben volt is váltás:
"PARTNERO GSM Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság "kényszertörlés alatt" (1149 Budapest, Várna utca 14. 3. em. 5.)"Nálam két alternatíva játszik vagy szolgáltató telefon vagy független hivatalos helyről (MM, euronics, Edigital stb.), lényeg a hivatalos 2 év Samsung garancia meglegyen! Eddig az S2 és S5 is főalkatrész vagy komplett cserére szorult most az S8nál is benne van a pakliba így kis kivárással hivatalos helyről lesz beszerezve, de van idő várni hiszen még az S5 is garanciás ráadásul házhoz jövősen!
-
zack
nagyúr
válasz
Freezee #1908 üzenetére
Nekem volt, hogy alaplapot is cseréltek, GSM bolti garanciával 1 éven belül, és nem olcsó telefon volt. Nem barmolták szét, úgy kaptam vissza, ahogy beadtam.
Egyébként álljunk már meg egy kicsit. Nem csak TE vagy a földön, meg a TE véleményed, meg a TE tapasztalataid.
Fentebb leírtam, lehet másképpen is eljárni, azért mert GSM bolt. Azért mert TE így jártál...Még nem azt jelenti, hogy az összes bolt ilyen. -
zack
nagyúr
válasz
Freezee #1892 üzenetére
Kispénzű? 240e telefont aki kiköhög kp-ben az nem lehet kispénzű.
Itt nincs 24 havi kamatmentes, egyben kell letenni közel negyedmilliót.
Tehát ha már az okfejtésednél tartunk, több a kispénzű azok közül akik részletre veszik szolgáltatónál, mint az, aki bemegy és 60k olcsóbban, de kp-re megveszi.
Van "B" oldala is. Egy gyári függetlent, ha esetleg nem jön be, vagy jön olyan újdonság ami jobb, 6 hónap GSM boltos garanciával is jobban elviszik, mint a 18 hónap magyarországi garival meghirdetett előfizus, részletre vásároltat.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Freezee #1737 üzenetére
Zug vagy nem zug.Tegyük fel veszel az árukeresőn egy tuti ezer éves webshopból egy samu telot.Ezek kintről jönnek,nèmetből olaszból osztrákból.Sokkal olcsóbb ott .Hiába kapsz számlát róla,mivel nem ment át a magyar forgalmazón ,így csak a minimális kötelező garit kapod ami 1 év.Ugye nem mindegy,amikor a kinti és itthoni telo között akár 60-70 ezer ft különbség is van.Van aki kifizeti azt a + 60-70ezret és akkor regelhet a +1 évért.Hála isten azért ez a ritkább,így nagyon sok bolt ebből él meg.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Freezee #1737 üzenetére
A +1 év garanciát a Samsung CSAK a magyarországon , hivatalosan forgalmazott készülékekre adja!
Tehát amit megveszel a szolgáltatóknál, vagy nagyáruházban pl: MM euronics ,stb.. az regisztrálható +1 év garira!Sok esetben a "Zug GSM" azért csak 1 év, mert nem magyar Samu forgalmazás hanem EU..
-
válasz
Freezee #1639 üzenetére
Nem akarok meggyőzni senkit semmiről. Leírtam a véleményem és épphogy Ti akartok meggyőzni arról hogy mit kellene látnom.
Azt sem mondtam hogy szar, ellenben többet vártam. Remelem megengeded hogy ne legyek megelégedve teljes mértékben a saját telefonommal.
Ami jó azt nyilván nem írom le mert azt mindenki tudja.
Nem lassú és nem szaggat (kivéve a FB app és a Chrome néhol) hanem néhol darabosabb az animáció mint máshol. De ezt le is írtam.
Más: XEH-ra eddig csak egy nagy frissítés jött tegnap nekem. Honnan veszed hogy kint van a kijelző kalibracios frissítés? Csak mert nincs kint.
-
-
heidrich
senior tag
válasz
Freezee #1583 üzenetére
Nekem LED View van hozzá, igen fel lehet venni a hívást a LED-es sávban ha balról jobbra húzod az ujjad ellenkező irányban pedig elutasítható. A kapcsolatokhoz és appok értesítéseihez sokféle ikon társítható vagy akár egyedi saját is kreálható. Zeneszámok léptetésére is alkalmas. Nekem nagyon bejött, kellemes, puha a tapintása, nem csúszik és szerintem szép is.
Vettem egy Clear Covert is az is nagyon korrekt, minőségi darab pláne 3ezerért. (Speedshop)
Levendula készüléken baromi jól mutat a lila tok. -
válasz
Freezee #1575 üzenetére
Huha....
Nem értem miért fáj egyeseknek, ha elmondják mások a véleményüket. Ez csak egy telefon... egy használati tárgy. Azt meg aztán végképp nem értem az miért személyes támadás nektek, ha én itt a saját szememmel látok valamit ami nem tetszik és emiatt csalódott vagyok.
Jöttök itt a gyerekes hozzászólásaitokkal meg vérig vagytok sértve.
Igenis többet vár az ember és nem meg-megakadó rendszert meg chromeot, facebookot stb.
Mondom ezt úgy, hogy tetszik maga a telefon és a kijelző, akku, fényképező tényleg mindent visz. Remélem a kijelzővel csinálnak valamit, mert a harmadik telefon van nálam már 3 nap alatt és ez is rózsaszín a széleken. Lehet a másodikat kellett volna megtartani, mert ott volt a legkevésbé zavaró.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Freezee #1466 üzenetére
Samsung cloud-ot próbáltam letölteni play áruházból. Azt írja az én régiómban nem fog működni. Az S8-on be van már állítva, habár azon alapból rajta van, illetve biztos nem ugyanaz a program, mert más a kettőnek az ikonja, ellenben az S8-as ikonos cloudot nem találom sehol, hogy le tudjam tölteni.
Még egy probléma. Hiába írok be egy névjegyet, nem találom (sajátgépben) sehol, hova menti. Krva jó, mert az S advance nem kezeli a cloudot, az S8 nem kezeli a kiest így nem tudok sehogy szinkronizálni.
Névjegyek, üzenetek és jegyzetek kellenének, de még ez sem megy...
Szakik help -
zack
nagyúr
válasz
Freezee #1336 üzenetére
Ez ilyen berögzült előítélet.
Ha így lenne, ahogy gondolod, szerinted meddig működhetne mint cég?
Azt az 1 év teljeskörű garit, amit ad, azt vállalja is.(#1338) babosmiki
G6 ára legalább reális. Csak 1 év alatt nagyon sokat fog "kopni" mint általában minden LG. Használtat eladni csak nagy bukóval lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Hegesztés topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest