- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Nem próbáltam még ki a gyakorlatban (mert nincs rá szükségem), de a Light Flow elméletileg tud ilyeneket az értesítésekhez.
Én egyébként csak az értesítési LED pontos beállításához (szín, gyakoriság, miegyéb) használom, hang nélkül.
-
Hunner
senior tag
Engem kikészít ez a samsungos doboz amibe belerakja az alkalmazásikonokat, ráadásul ahogy te/ti is írjátok nem is az összeset ismeri. Ki is kapcsoltam a francba, default iconpakk, nem dobozos ikonokkal nem egységes, de nekem tetszik így.
-
-
-
zseko
veterán
Itt van leírva: http://www.samsung.com/hu/support/warranty/
Ez meg túl nagy lenne, így csak linkelem a kimentett képet:
[kép]Engem is érdekel jelen esetben, mert a Telenortól vettem a készüléket kártyásan egy összegben, ki akartam rögtön függetleníttetni, a hölgy meg azt mondta, hogy akkor bukom a garanciát, amit eleve tévesnek gondoltam. Rákérdeztem telefonon a 1220-on, de ott semmit nem tudtak mondani ezzel kapcsolatban, így utána a Samsungot is felhívtam, ott azt mondták, hogy megmarad a garanciám. Én is így gondolnám, mivel úgy gondolom így vásárolva nincs se tarifa, se készülék, se részlet hűség.
-
mchawer
tag
Ha az autód marad még pár évig, érdemes elgondolkodnod rajta. Ma már minden az "all in one" felé tolódik... Mindenhol árulnak már bluetoothos fejegységeket pár ezer forintokért. Az enyémben nincs se rádió, se kazetta, sem CD-lejátszó. Bluetooth van, USB és jack. Ennyi...
Ezt csak azért írom, mert ha háttérzenéhez elég a gyenge minőség, akkor minek transmitter? Nyilván külső egységről akarsz zenét hallgatni, különben elég lenne a rádió is...
Ezt nem kötekedésből írtam...
-
mchawer
tag
Autóstartó témában. Én még az S6 edge+ telefonhoz vettem eredeti Samsung szélvédőre cuppantós-wireless töltős tartót. Több, mint két éve cuppantottam fel, azóta is ott van. Télen-nyáron... Csak beleteszem a telót és már tölt is szépen...
Az S8+-t is. FM transmittert már valószínűleg már azért nem gyártanak, mert a bluetooth átvette a szerepét. Nekem az autómban is olyan fejegység van, amire bluetooth-on csatlakozok, amint beindítom az autót. Zene: Spotify, vagy Deezer, kihangosító - légből jön, vezeték nélkül szól tökéletes CD-minőségben...
Az FM frekvencia sávszélessége olyan kicsi, hogy egy normálisabb autóhifin élvezhetetlenül buta kb. 32-64 kb/sec átvitelű... Magyarán Sokol rádió sztereóban...
Hát ezért...
-
Greg Vinous
tag
Ennek a márkának a termékei között találni fogsz megfelelőt.
Nem olcsó, de nagyon jó minőségű, nekem régebben egy H Astra-m volt és sokat utaztam vele, így beruháztam és sistergés nélkül, a gyári fejegységre csatlakoztatott tartóm volt iPhone-hoz, töltővel, mindennel.
De nyilván Samsung-gal is kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest