- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
heidrich #17567 üzenetére
Nagyon jó megfigyelő vagy./nem egy nap hanem majdnem kettő /.
Mi az, hogy sokmindent nem csináltam rajta?
8,5 óra kijelzőidő az semmi?( ip kamerákat telepitettem egész nap, kellett hozzá böngésző/net és a vmeye pro.
Hol tudták pár éve a telefonok ezt? Jó készenléti idő, takarékos hardver és kijelző.
Lassan lemerülök(10%),2 nap alatt 9 óra feletti sot-tal.
Nem 30%-os fényerőn, hanem automatán. De azért, köszi a hozzászólásod. Elhajtom a végéig..
Komázim ezt nagyon, ha valaki nem képes beállitani a telefonját rendesen akkor, ha másnak jó, az biztos egésznap ráér. Nrm baráton, azért állitim be magamnak, hogy használhassam, kihozzam belőle a maximumot, és meg is osztom, hogy hogyan, többek között veled is. -
válasz
heidrich #16416 üzenetére
Én meg ezeket a 2 óra pluszos aktív kijelzőidőket nem értem..
Régebben amikor otthon ültem szinte egész nap (wifin) 6-8 óra jött össze két nap alatt. Most, h egész nap mozgásban vagyok 3-4 óra jön össze naponta, és soha nem megyek 30% alá estére. Ja! És nem filmnézésre használom, nem 25%-os fényerőn.
-
Luser2000
addikt
válasz
heidrich #14292 üzenetére
"Szóval magyar SIM-es S8-at "normálisan" csak XEH/XEH/TMH ..."
Ez így, ebben a formában nem értelmezhető.
Az van, hogy ha felteszel egy előző verzióra egy másik régiós verziót, akkor egyszer MINDENKÉPP KELL egy FR. Onnantól már jön rá a frissítés mindig, és nem csinálja többet, hogy "állandóan cseszegett a rendszer (pontosabban az autopreconfig), hogy nem jó a regióm,"
Ha a FW csere régió váltást is jelent és valaki meg szeretné spórolni a FR-et, akkor az általad leírt jelenségbe fut. De csak akkor, máskor nem.
-
w333
félisten
válasz
heidrich #12647 üzenetére
de addig meg szerintem kijön TMH-ra a frissites.
A mostani Augusztusi frissítés ? aha talán karácsony -ra kint lesz !
Szerk.
De miért kell a Reset ? ha Home CSC -el rakod fel akkor ugyan olyan mintha egy OTA frissítést kaptál volna, minden megmarad, nem kell újra belakni
-
zseko
veterán
válasz
heidrich #11828 üzenetére
Ha nem nyomkodod és nagyon merül, akkor ott valami hiba van. Nálam most épp 66%, 15ó51p készenléttel, 26ó33p hátralévő idővel, és 1ó57p kijelzővel. Első körben azt mondanám, próbáld ki, hogy kikapcsolod pár napra az AOD-ot. Nálam az napi ~20% körül is evett, ami akár mínusz 7-9 óra készenlétet is jelenthetett.
Részben emiatt vettem MiBand2-t, minek fogyjon a telefon aksija ezzel. Nagyon tetszik az AOD, de -20% akksit nem ér meg nekem
A folyamatos BT kapcsolat az okoskarkötővel is csökkentett valamennyit a készenlétből, ezt viszont nem figyeltem meg, mennyit. A karkötő szempontjából tudom, hogy az napi 10-11%-ot merült eddig az elmúlt két hétben az állandó BT kapcsolattal, így bírta kb. 9-10 napig (ugye lépésszámláló-, pulzusmérő, alvás figyelő megy rajta, ébresztő van beállítva, telefon/sms/Messenger/Viber/stb. érkezéskor is jelzett), most, hogy kikapcsoltam a BT-t, a hétfő esti (7.-e) feltöltés óta most tart 92%-nál. Azaz most így használva, kb. 3 nap alatt merül 10%-ot. Persze hogy ez a telefonra hogy hat ki azt nem tudom
, de biztosan számít annál is.
Míg ezt beírtam, így alakult:
Készenlét: 16:26
Hátralévő: 24:45
Kijelző: 2:29
Aksi: 62% -
spawn21
veterán
válasz
heidrich #11295 üzenetére
Így van, nekem is és sok másnak is ennyit bír.
Szerintem akinek 5-6-7 órás SOT van, az mindent kigyalul és jóformán nem használja a telefont. Vagy legalább is úgy tudom elképzelni, azt hogy ennyi összejön nekik. Nem az zavar hogy nekik megy, vagy nekem nem hanem az, hogy konkrétan le vagyok oltva......Kibírja a napot, de ha nem van töltő mindenhol.
-
dnelb
veterán
válasz
heidrich #9875 üzenetére
A lényegi problémám azzal volt, hogy te kompletten az összes S8-ra írtad ilyen, holott csak nálad. Ez így pedig fals információ a többiek számára. Nekem az eddigi telefonjaim közül ez fogyasztja a legkevesebbet készenlétben. De nyugtasson a tudat ha pl G5-öd lenne akkor 1 óra SOT alatt lemerülnél
-
dnelb
veterán
válasz
heidrich #9865 üzenetére
De 3-3.5 óra a top SOT ha rendesen használod is a telefont. (Sima S8)
Ez egyszerűen nem igaz. Vagy sim kártya hibád van vagy gyenge az akksid, de azért a hülyeséget ne terjesszük. Power user vagyok és 4 óránál kevesebb SOT még soha nem volt. 2 óra navigáció is csak 30%ot húz le az akksiból, ettől keményebb használat nem kell szerintem... Inkább úgy módosítanám hog 3.5óra a minimum bármit is csinálsz. Az átlag az 5 óra nekem is, amiben általában minimum 2 óra BT kihangosítás is van, LTE végig on, gps max pontosság, fényerő 60ra húzva automatán.
Hétfő volt az első nap mikor letudtam meríteni 1 nap alatt, ~2.5 óra (200km) navigáció(végig LTE), folyamat bt kihangosítással ment le 65%ra, utána egész nap használtam és este került töltőre 4 óra SOT-al. -
válasz
heidrich #9865 üzenetére
Az enyém dettó ennyit bír. Egész nap dolgozom, estére töltő, max 2 óra SOT. Lehet, ha filmet néznék rajta, kijönne az 5-6 óra, de nem is tudom, mikor volt utoljára annyi feles időm. Munkahelyen meg vastag a beton, folyamatos térerő ugrálás. Úgy eszi az akkut, mint a fene!
-
pusihusi
addikt
válasz
heidrich #6795 üzenetére
Most már értem-ilyen nincs hogyha valaki elad egy telefon s nem veszi ki a kódját, v. nem emlékszik rá
de hát eladás előtt csinálok egy gyári visszaállítást akkor én sem tudom megcsinálni ha elfelejtettem a kódot,akkor hogyan adom el? Egy lezárt telefont? Az is hülye aki így megveszi. De hogy-hogy beragadt_ Ez nekem magas?
ΞlittlecarΞHát ezt írom csak másképpen.
Akinek Droidos telefonja van volt , annak általában van 1 állandó Google fiókja, s ha elfelejt valamit a Googletol le tudja kérni- én úgy érzem valami valahol sántít. -
mchawer
tag
válasz
heidrich #6124 üzenetére
Bezony... Az átláthatósága a biztonsága, egyben a bonyolultságát is ez okozza más rendszerekhez képest (lásd android, windows) A Zemberek egyre inkább hozzászoktak a nyitott, logikus rendszerekhez, mert mára már azok is biztonságosak. Lehet, hogy az iOs ebben biztonságosabb egy fokkal, de 10 fokkal bonyolultabb... Persze nyilván annak, aki hozzászokott, könnyebben megy. De akkor miért van az, hogy a legtöbb általad minden nap használt eszközöd mégsem iOs? Hm
-
wong kok wah
senior tag
válasz
heidrich #6114 üzenetére
Most szeretnék egy avi filmet rátenni a gyerekem iphone 7-jére, (holnap több órát utazik és kért , hogy tegyek rá egy filmet), De nem tudok mert nem támogatja (konvertáljam át, etc...). Pedig lassan már egy fűnyíró is támogatja a formátumot. Amúgy most szembesültem azzal is, hogy nem úgy van, hogy csak bármit felmásolok a belső tárhelyre...(mint. pl Android). Szerintem vicces egy kicsit.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
heidrich #5842 üzenetére
Bekapcsoltam az adatroaming és a mobilnetet is, és imádkoztam, hogy hazaérve ne 10ezerrel több legyen a számla a fél perc aktivitás után.
A H+-ra talán emlékszem, viszont lehet azért nem hozta be a netet, mert közelben (X km-re) voltak a hegyek? Welcome to Austria.., őszintén szólva kétszer próbáltam, pár km távolság különbséggel. Az fb értesítőket megkaptam, de a navit már nem tudtam elindítani.mchawer: kösz, még sose írtam le, minden nap tanul újat az ember
Köszönöm, hogy ennyien próbáltok segíteni a másnak egyszerűnek tűnő bajomon, de mivel sose foglalkoztam ilyennel, most jött ki a tudatlanságom.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
heidrich #5836 üzenetére
Telekomos alap 400 MB-s netem van, amihez még hozzácsaptuk az éppel lejárat előtt a diák +2 gigát, így felnőttként még jó érzés kihasználni
Azonban ha ez az állításod igaz (lenne), akkor a 400 megát a sima mobilnettel használhattam volna kint, de pl.: a navigációt nem tudtam vele elindítani - ami kétlem, hogy olyan sok adatforgalmat generálna.davidsone: a mapswithme volt a galaxy S advance-omon. Az is ilyen map letöltögetős volt, valamiért nem nagyon jött be (nyilván le kell tölteni az összes tartományt, megyét, amerre jár az ember és csomó helyet foglal) jó. A 4GB tárhely helyett most van vagy 64, de akkor se szándékozom fél Európát letölteni, ezért lenne jó egy guglihoz hasonló térkép. Nem tudom ez a Sygic és a másik milyen, még a hétvége előtt megnézem mindkettőt.
-
törölt tag
válasz
heidrich #5764 üzenetére
Jelen esetben ez most fordítva volt. A telekomos rom soha nem vált xeh-ra mivel a cs fájlban nincs benne egyetlen független kód sem. Más a cs elnevezése is a szoftverben. A független szoftverek cs oxm, a telekom stb pedig odg talán ha jól emlékszem. Fuggetlen: G950FOXM1AQEB
Telekom és társai: G950FODX1AQD4 -
mchawer
tag
válasz
heidrich #5310 üzenetére
Köszi. Megkérdeztem. A szolgáltató még csak néhány ügyfélnél kapcsolta be a VoLTE-t. Nálam nincs a szolgáltatásban. Tehát nem ez okozza a problémát, ami tényleg csak időszakos... Így nem tudom sosem prezentálni...
Ha megint előfordul, legyalulom a ROM-ot és újrateszem...
-
mchawer
tag
-
Soockit
aktív tag
válasz
heidrich #2464 üzenetére
Ha annyira normális lenne, akkor miért van az, hogy nem mindegyik készüléknél tapasztalható? Ha ez normális jelenség, akkor miért ismerte el a Samsung hibaként és adott ki rá egy javítást? Ha ez normális akkor a SES-ben (ápr. 20) miért ismerték el nekem, hogy tényleg, sokkal pirosabb a készülékem kijelzője, mint ott referenciaként használt kiállított S8+?
Ne beszéljünk már marhaságokat, azért mert Te beletörődtél egy hibába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged