- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
tuki2200 #45787 üzenetére
Bocs hogy ide szólok, de ahogy kolléga is írta i6 -nál biztos nem, de már azt megelőzően sem volt egyszerű ilyet csinálni iOS esetében.Ha nem volt belépve az iCloud -ba akkor nincs akadálya a reset -nek.Azóta egyetlen megoldásként alaplap csere ami alkalmazható.Ez költségesebb lehet mint egy használt biztos forrású készülék, egy ideje erre épül a fekete telefonpiac ezt nagyjából mindenki tudja.
-
sgeza
veterán
válasz
tuki2200 #45497 üzenetére
Annyiban nem ugyanolyan, hogy az iCloudot el tudod érni böngészőből, a Samsungét viszont emlékeim szerint nem. Tehát ez utóbbi szerintem csak samsung telefonnal nyerhető vissza, ergo készülék cserénél gond van. Javítsatok ki, ha nem így van!
Én a kolléga helyében a biztonság kedvéért még feldobnám a Google fotókat, az áttekinthetőbb.
Bár az én személyes véleményem, hogy ezek a típusú mentések nagyon gagyik, nulla beállíthatósággal. Pont nem úgy mentenek, ahogy nekem kellene, így én más megoldást alkalmazok. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
tuki2200 #43844 üzenetére
Nem azt írtam, hogy ne hivatkozzatok a saját tapasztalataitokra, csak annyit kértem, hogy ne tévesszünk meg másokat, egy minimális mintavétel alapján. Azt is elfogadom, hogy neked meg se kottyan egy fizetős javíttatás, de nincs előírva, hogy csak a jómódú emberek vehetik ezeket a telefonokat, pláne a kamatmentes részletfizetések konstrukciójának idejében.
-
Soltee1
tag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tuki2200 #43836 üzenetére
Csakhogy itt meggondolatlan válaszokról volt szó az újonnan bekérdező fórumozó irányába. Egyrészről megtévesztő, ha az van leírva neki válaszként, hogy nyugodtan viheti vízbe a telefonját, mert ez így egyáltalán nem valós és főleg nem pontos, csak ha tisztában van a feltételekkel és a megfelelő körülményekkel (víznyomás, mélység, garanciális szerviz). A másik, hogy te ráadásul azt írod, hogy sós vízbe (tenger) vitted a telefont, ami pedig abszolút nem javasolt – akár túlélte nálad a mobil, akár nem –, mivel a sós víz kikezdheti a csatlakozókat és a készülékházba történő esetleges bejutás esetén maradandó károkat okoz. Plusz abszolút nem tartozik a garanciális javítás körébe.
Úgyhogy legközelebb meggondoltabb választ kéne adni egy sima vízállósági kérdésre, mert nem te és nem én fogjuk fizetni a rossz fórumos tanácsok nyomán tönkrement készülék(ek) javíttatását.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
tuki2200 #43836 üzenetére
Az a helyzet,hogy sok embernek ez a 130-150k k**va sok lóvé.Ebből adódóan vigyáznak is rá amennyire csak lehet.
Nekem is van olyan ismerősöm,akinek mindig a legújabb telója van és ő használati tárgyként tekint rá,úgy is néz ki a telefonja...De neki nem gond 6 havonta egy Iphone X vagy Pixel2XL venni. -
bakkir
tag
válasz
tuki2200 #39750 üzenetére
Akkor elvileg most is vihetném a medencébe, csak ne nagyon tegyem ki nagy nyomásnak, áramlásnak.
Egy tok pl. egy redpepper tok, az már bírná a csúszdáról a belecsobbanást? 😀 Mert ha tok kibír egy nagyobb nyomást, a véletlenül bejutó vizet már a sima ip védelem megfogná. Nem? -
hunluigi
senior tag
válasz
tuki2200 #39750 üzenetére
Senki nem mondta, hogy garantáltan beázik. A te esetedben is, ha ez megtörtént volna, vagy esetleg az usb csatid lett volna kakukk a sós víztől hiába reklamálnál a samunál. Arra vállalnak garit ami a speckóban van. Az pedig nem a sós vagy klóros stb. víz, és másfél méter víz nyomása (azt a nyomásértéket meg akár 10 cm vízben is lehet produkálni). Az meg hogy ki mennyire vigyáz a dolgaira egyéni preferencia/pénztárca kérdése. Jelen témában ireleváns.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tuki2200 #35456 üzenetére
Velem is előfordult már ilyen, az okát nem tudom, de az rá a megoldás, hogy a Böngésző beállításaiban törlöd a 'nem működő' oldalakhoz rendelt adatokat, webes bejelentkezést. Utána újra próbálj meg belépni ezekre az oldalakra, megint meg fogja kérdezni, hogy mentse-e a jelszavakat, leokézod, utána már működni fog normálisan.
-
Plebi
senior tag
válasz
tuki2200 #31067 üzenetére
Ne a sufnis árakat írjuk, vagy a kedvezményes előfizus árat. Az S8 nem 100ezres és az iX-sem 200+ezres.
Mindkét telefon közel, vagy pont kétszers szorzóval van hivatalos garral, függetlenül, feltöltősen, vagy alap előfizuval..
Zitta: Nem a pixel 2 érdekel, de az van egy tesztoldal "trónján" kíváncsi voltam miben tud szerintük többet, de a pontok és végeredmény több sebből is vérzik.
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
janosibaja
őstag
válasz
tuki2200 #27021 üzenetére
@ΞlittlecarΞ, @csacsi67, @tuki2200
És hát ott szúrtam el, hogy külön letöltöttem okostévéhez a Smart View appot - ami nem működik (nekem) -, ahelyett, hogy a mobil értesítési sávjában elérhető, gyárilag telepített változatot használtam volna, ahogy írod is.
A Samsung ügyfélszolgálat sajnos nem jött rá, hogy mi a baj.
No de végül is összeállt.
-
Manka76
senior tag
válasz
tuki2200 #23074 üzenetére
Ha egy külföldi oldalt linkelek be akkor okosabb meg szebb vagyok? Gondoltam így könnyebb az információ megszerzése.
Mellesleg kivették a 1440p felbontást azért nem megy.
De itt van külföldi cikk: YouTube app removes 1440p option for HDR video -
törölt tag
válasz
tuki2200 #21574 üzenetére
Főverzió váltás előtt a legjobbak a romok. Hiába a béta tesztek(ok azért nem teljesen hasztalan) , mindig marad valami amit javitgatni kell az élesben.
Az első nougat amikor kijött s7/e-re sokan visszatettük inkább az utolsó mm-t, a mostani N is egy majdnem tökéletesre csiszolt verzió.
Amióta (MM) mennek kiadás előtt a béta tesztek azért jóval kisebb gondok vannak a végleges verziókkkal. -
Trigo
csendes tag
válasz
tuki2200 #18012 üzenetére
Tudom. Ha új telefonom van, nekem az az első, hogy mindent végigolvasok/végigpróbálok a menüben. Ezt is kipróbáltam, de megbukott nálam a jedi-trükk, mert bár jó lenne ha így működne ahogy írtad is (és írták ők is), de nemcsak vízszintesen tartva kapcsol be a kijelző, hanem akárhogy. Ha elhúztam a combom előtt, ha a zsebembe raktam majd gyorsan kivettem, ha csak simán felemeltem az asztalról, mind mind úgy érzékelte,hogy elhúztam előtte a kezemet.
Amúgy meg ahogy elhúzom, az legalább annyi idő, mintha rányomnék a gombra. -
-
laabom
tag
válasz
tuki2200 #8323 üzenetére
Sajnos ebben meg kell, hogy cáfoljalak. Mostani telefonomat bő 2.5 éve az előzőt meg olyan 1.5 évig használtam bugatti slimfit belebujtatós tokban. Egyiknek sem volt semmiféle karc sem a kijelzőjén sem a hátlapján. Sőt a mostani készülékem 2.5 évesen szerintem makulátlan állapotban van.
Viszont bugati bőrtokot valamiért már nem lehet vásárolni nem tudom miért nem gyártják. Kövi telefonomhoz erősen gondolkodom milyen bőrtokot vegyek majd. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
tuki2200 #8323 üzenetére
Nekem a munkahelyemen - ahol elég poros a levegő - egy belecsúsztatós bőr tokban pihen a zsebemben az S8+ a Nillkin hátlap tokkal együtt. Nincs karcolódás az üvegen, nem kerül be por se nagyon a tokba. Lehet mondani, hogy szerencsém volt, nyilván eléggé óvom a telefont, de azért 25-30-szor előkapom naponta, munka alatt, szóval azért elég jól bírja ez a GG5.
-
kw7
csendes tag
válasz
tuki2200 #7838 üzenetére
szinkronizálás e-mail
Bocsi az előzőért de mobilról nem sikerült. Egyébként Felhaszálói kézikönyvben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest