- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stellaway
tag
válasz
Chrys_ #15651 üzenetére
Nos, nálam csak a Bixby Home volt meg. A többit is telepítettem. Legalább is megpróbáltam.. A Bixby Voice-nál ezt mutatta:
Ugyanakkor, most, hogy letöltöttem a Bixby Vision-t, a Bixby Home tetejére odakerült az a Szem.
Viszont ha megnyitom, nem tudja kezelni sem a Kamerát, sem a vakut, pedig megadtam az engedélyt.Ilyen feketeség van csak:
Esetleg ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Ollie, kipróbálom angolon is akkor.
-
válasz
Chrys_ #14129 üzenetére
Nem fekszik fel rendesen. Van rés az üveg meg a kijelző között. Csak a szélein tapad, előbb-utóbb alámegy a por. A szélei festve vannak és letakar a kijelzőből egy keveset.
(#14151) Roshan: hirtelen hőmérséklet változástól az üveg eltörhet, mint egy vékony pohár, amibe forró vizet öntesz. Pl. ha felhevült a teló, és hideg víz alá teszed, tuti, hogy elreped a kijelző.
-
lanszelot
addikt
válasz
Chrys_ #13658 üzenetére
Ezek szerint megkapta a nemet nyelv tamogatast. Nemetul milyen szinten van?
Most kapta meg par hete - Google Assistant will be able to detect and respond in French, German, Brazilian-Portuguese and Japanese. And that's not all. By the end of the year, the Assistant will also be able to speak Italian, Spanish and Korean.
Regebben irtam nekik, hogy miert nem lehet angol nyelvvel hasznalni nem angol nyelvu telefonon, de valasz nem jott.
Nem tudom, de arra gondolok, hogy mas nyelven mas a menuk stb neve , es szerintem 'olvassa'. Azaz a settings - beallitas a magyaron es settings et mondasz es azt is keres.
Ember legyen a talpan aki megerti mit akartam, de maskent nem tudom, bocsi -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Chrys_ #13563 üzenetére
Mármint arra gondoltál, hogy én csináljak egy tesztvideót erről, ide?
Mert az több helyen is hibádzik:
1. Nincs sok időm munka mellett.
2. Nincs kamerám, amivel rögzíthetném az egészet.
3. Nem elég jó az angol tudásom sem (sajnos) hozzá.
De amennyiben neked kedved van, es adottak a feltételeid, nyugodtan csinálj egy ilyen tesztvideót, és máris belerakom az összefoglalóba.
Pompi
Azt gondoltam, elég, ha az alapértelmezett nyelvet ugyanitt angolra állítom. Remélem megcáfolnak most téged!
-
-
-
kovimester
aktív tag
válasz
Chrys_ #12871 üzenetére
Sziasztok!
Mivel még nincs Note 8 topik és az S8 és a Note 8 kijelző képaránya egyezni fog ( eddigiek szerint ), így itt a tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy milyen a "széthúzót" kép arány:
Youtube, Film, Játék, Kép nézegetés, a kamerával rögzítet videók és még ha van valami..Előre köszönöm a válaszokat!
-
Parallaxis
addikt
válasz
Chrys_ #12309 üzenetére
Gondolom ez szétbarmolja az oleophobe réteget.
Nem barmolja szét, hanem pont amiatt az ilyen nanofolyadékok semmit sem érnek, hisz fel sem tudod vinni a kijelzőre, mert az oleophobe réteg nem engedi feltapadni egyenletesen, hanem cseppekre bontva lepergeti.
Jó nagy átverés a dolog, max védőréteg nélküli üvegre ajánlott (pl. kamera/fényképezőgép LCD-je), mobilra csak pénzkidobás.
-
törölt tag
válasz
Chrys_ #12304 üzenetére
En az itthoni nano nem tudom mit vettem 3ezerert, azzal atkezeltem a telefont ha mar normalis uveg nincs ra. Egy UAG tok van meg a keszuleken mas nincs 1 honapja hasznalom folia nelkul hajszalkarc sincs, de egy garis kijelzo cserenel ugy is uj lesz az elolapi uveg is ☺ Nekem is bumszli az UAG tok de idovel megbaratkoztam vele, es csak annyit, hogy en nagyon ritkan ejtem el a telefont, de ha elejtem az olyan puffanast ad a telefonnak, hogy aldom a tokot
-
Chrys_
addikt
válasz
Chrys_ #12304 üzenetére
Itt van egy review, 1 hónapja van a telefonon, 3 hónapja az órán. A telón volt egy mikorkarc, de lazán ki tudta javítani, ez is elvileg 1 évig védi a készülékeket.
@TTTotya:
Én valószínűleg kipróbálom, de nem most, mert az OTAO üveg tökéletes az S8+-n. Abszolút nincs szivárványosodás, case-friendly (tok nélkül viszont ezek az üvegek azért kicsit zavaróak szerintem, de szokható), és végre nem tapad össze a motoros tartóval. Ez a tartó egy zárt ház, saját fóliával, és ez mindig összetapadt az Invisible Shield fóliával, ami a tokból kivétel után mindig buborékos lett. Kell hozzá bubiskanál... -
zseko
veterán
válasz
Chrys_ #10964 üzenetére
Hát nem tudom, az 5-ös Android alatt az x-plore nem tudott se írni, se másolni sehova az sd-n a saját könyvtárán kívül, visszadobta a rendszer, hogy 'permission denied'. A 6-os és a 7-es alatt első írási kísérletkor kérte az engedélyt, megadtam neki az sd gyökerét (nem a saját mappáját amit alapból felajánlott), és azóta bárhova írhatok vele a kártyán.
-
SharpSA
veterán
válasz
Chrys_ #10382 üzenetére
Nekem kétféle van ez az egyik és működik vele a gyors töltés, bár az nálam ki van kapcsolva. A másik meg ilyen (nem itt vettem), azzal még a OnePlus féle Dash Charge is működik.
-
Beállítások -> zárolt képernyő és védelem -> Smart Lock. Itt be tudsz állítani viselés védelmet, ami annyit tesz, hogy nem zárja le a telefont, ha feloldottad, és ezt követően úgy érzékeli, hogy végig nálad van, nem tetted le. Ha lerakod, automatikusan kéri majd a biztonsági feloldást. Beállíthatsz biztonságos helyet, pl. az otthoni címet, így otthon sem kér azonosítást. Illetve bármely BT eszközt is, ami automatikusan feloldja az eszközt, ha érzékeli. Én az autó kihangosítót és a gear S3-t állítottam be.
-
Gabmami
tag
Hiába zár le a telefonod, ha be van állítva a Smart Lock akkor amikor használni akarod kinyit mindenféle bűvészkedés nélkül. Az óráról tudod a zenét is elindítani, hívást indítani beszélni, fogadni sms-ezni stb. Ha a telefont akarod használni akkor egyszerűen csak elhúzod a zárképernyőt és nyitva van. Amíg a bl. eszköz csatlakoztatva van, vagy ha a biztonságos hely is be van kapcsolva akkor amíg otthon vagy.. stb de csak addig!
-
Gabmami
tag
Hello!
Nőből vagyok. S8 plus-om van. Igen, nekem is marha kényelmetlen az ujjlenyomat olvasó, pláne, hogy van egy lg g5-öm és annak is a hátulján van de KÖZÉPEN! (Sokkal kényelmesebb!!!) Ennek ellenére igen, meg lehet szokni, de kis kézzel mint az enyém is igen körülményes. És már ne haragudj, de nekem KELL az s8 plusz, mert CSAK!! Attól függetlenül, hogy nőből vagyok! Általában, hogy kiküszöböljem a kamera összetapicskolását inkább az irisz olvasót használom. Ennyi! Ja és van egy gear órám is, és amikor az csatlakoztatva van akkor nem kér semmilyen azonosítást, így csak akkor kell az ujjlenyomat olvasóval "kínlódnom" amikor vásárolok, vagy egyéb olyan tevékenységet folytatok amihez ijjlenyomat azonosítást állítottam be. -
Hunner
senior tag
"The fingerprint reader is really awkwardly placed - too high up and right next to the camera." - GSMArena (egy egész teszt csapat)
"CONS: Generally bad fingerprint scanner" - Trustedreviews (Max Parker)
"Cons: Flawed fingerprint sensor" - techradar (Matt Swinder)
"Cons: Fingerprint sensor placement is odd" - androidpit (Steffen Herget)
"Cons: Fingerprint sensor is awkwardly placed" - tomsguide (Mark Spoonauer)
"Of all the features, biometric security is the biggest let down on the Galaxy S8 and S8 Plus." - techadvisor (Chris Martin)Folytassam?
-
Az átlagosnál kisebb tenyerem van, a feleségem ujjai hosszabbak, mint az enyém, pedig nem magasabb nálam. Akkor Én írhattam volna a tesztet, mert nem vagyok nő? Vagy akkor az lett volna a duma, hogy ne kis ujjhosszal rendelkező f@szok teszteljék? Jogosan jelezte a tech világ, hogy ergonómiailag az s8+ elbaltázott. Próbáltam, én sem értem el. Nem is volt opció, mert note 8 megjelenésekor az S8 a nejemé lesz, és Ő is próbálta, neki sem kényelmes az S8+. Ha a note8 is ilyen lesz, marad az írisz szenzor. Sima S8-on pont jó helyen van. Nem lehet minden tesztelő 2 méter magas és urológus ujjal rendelkező tenyeres- talpas ember! De ide keverni, hogy nő vagy férfi teszteli, megabunker!!
-
Hunner
senior tag
-
B.T.Z
csendes tag
Nem hiszem, bár nem is tudhatom biztosra mivel nem kellett még leszednem
de ami kifolyt arra a teruletre amit nem fed az uveg, es megtisztítottam az alkohollal, semmiféle tapintasbeli kulonbseget nem erzek (lehet nem is ad más érzetet az oleophobic réteg
) de nekem ennyit megért, hogy ha torik akkor ne 500 dollart kelljen fizetnem a cserére.
-
janosibaja
őstag
-
Peddy789
őstag
Majd irj milyen a folia szerdan legyszi! Meg hogy okes e a neo hybridel. Nagyon kivancsi leszek. Foleg a felulet hogy milyen a tapintasa, es nem jon e fel 2 nap mulva ahogy a telo esetleg mozog a tokban.
Azt a vidit enis linkeltem 1 napja kb
(#8088) sub71
Legyszi maskor hasznald a link gombot, nem annyira bonyi.Meg mindig imadom amikor valaki okoskodva beloki hogy bezzeg o nem hasznal semmi tokot meg foliat es meg semmi karc meg semmi. Kb mint amikor valaki dicsekszik hogy bezzeg az en gyerekem mar 2 honaposan vegigaludta az ejszakat, es meg csak nemis szart budoset!
-
sub71
aktív tag
ez jónak tűnik! az ár is baráti! itt néztem:
http://www.ebay.de/itm/Galaxy-S8-Screen-Protector-Invisible-Defender-Full-Coverage-2-Pack-Film/302302787366?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601141176335&_trksid=p2060353.m1438.l2649Most látom, az Amazonos németországból jön 3 nap alatt. az eBay meg 3 hét!
-
sub71
aktív tag
szia! megjött a hajlított H9 üvegfólia! mint ahogy a többi, ez sem tökéletes! az edge fület nem tudom használni, mert ott nem érzékeli a telefon, hogy hozzáérek. gondolom nem fekszik fel 100% san. maszatosnak tűnik, nem lehet szép tisztára törölni. már most sem fekszik stabilan, olyan mintha mindjárt leesne!.... egyszóval NEM ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged