- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
Ez bizony így van. Én folyadékot kentem rá. Mint halottnak a csók. Már látok néhány hajszálkarcot sajnos. Eddig mindre került tempered glass. Erre még nem jött meg. Addig reméltem megvédi a folyadék, de úgy tűnik igazi védelem csak a plusz fólia vagy üveg. Gg ide vagy oda, bizony karcolódik.
-
<Lacy85>
addikt
Asszonynál az S7 Edge több, mint fél éves, és teljesen karcmentes, pedig semmivel nem védi az elejét.
Az S8-am még nem reprezentatív, mert pár napos.Telóról általánosságban:
Eszméletlen, mennyit fejlődött a samu 1 év alatt. Főleg a kijelző.
megnéztem egy 4K HDR videót az S7-en és az S8-on is. Háááát....
Tavaly még azt mondtam, hogy az Edge-nél szebb telefont képtelenség gyártani. Mellé rakva az S8-at megint csak hááát.... -
poli27
veterán
juice pack Made for Galaxy S8+ de 100€ kicsit horrornak érzem...
-
janosibaja
őstag
Bocsi, érintem kétszer, kopogok, mint egy harkály (rá is van írva a súgóra, hogy tud így feloldani, ahogy mondod
), de esze ágában nincs feloldani a Kezdőlapra, csak hoszú nyomással... Nem islátszik a Home gomb lezárt képernyőn...
Ha szépen megkérlek, leírod, pontosan mit és hol kapcsoljak be, hogy működjön a koppintásos feloldás?
-
janosibaja
őstag
Bocsi, de ha már szóba hoztad: nekem is a kedvencem a Nova Prime!
A Nova Prime kettős koppintással felébresztés és képernyő kikapcsolás funkciója működik a rootolatlan S8-on?
Nekem már régen rootolva volt minden mobilom, s nem tudom, vajon a Nova tudja-e gyári állapotú mobilnál is ezt a feature-t? (Amúgy tudhatná, mert minden biztonsági izét kikapcsoltam.)
Mondjuk ezt szerettem a Novában a legjobban.
-
janosibaja
őstag
Gixxer88: köszi, hogy érted azt, hogy "rendesen használod"?
Én teljesen ki akarok kapcsolni minden védvonalat (ujjlenyomat-olvasót, mindent - nekem fölösleges), s a zárképernyőről minden csúsztatás és egyéb nélkül akarnék belépni a kezdőlapra.
Az elmulasztott értesítések számának kijelzését be lehet kapcsolni valahogy?
-
Ateszpapa
addikt
Nekem inkább a víz közelében szikrázó napsütésben volt csak gond vele.
Akkor kénytelen vagyok a PIN-t használni, mivel az újjlenyomat olvasó is vizes, az nem müxik.Tegnap is jól megúsztattam bírja rendesen.
poli27:
Elmondtam a véleményem és kész, kislányokkal nem veszekszem.
-
-
törölt tag
-
alasoh
aktív tag
Köszi a válaszod! A szenzorral kapcsolatban biztos igazad van! Csak nekem az a gyanus, hogy nem meleg sem a töltő sem a telefon. Ráadásul, kb 3 órára fel van töltve full-ra az akksi, utána már csak szintentartás van elvileg, ami ugye nem is okoz olyan jelentős melegedést. Ennek ellenére reggel 6-kor halk ventillátor muzsikára ébredek az ébresztő jelzés mellé...
Csak ezért kérdezem, hogy esetleg másnál is előfordul ez, vagy kezdjek el aggódni... (bár azért annyira nem lihegem túl a dolgot, mert semmi negatív tapasztalatom nincs a töltéssel kapcsolatban!)
-
mikesa
tag
Így van! Gyorstöltést csak akkor használok ha nagyon kell. A régi LG g4-et mindig gyorstöltöttem, 1 év alatt már érezhető volt,hogy gyengül az akku, nem kicsit. Bárki bármit mond,ha lehet 400-600 mAh-val töltők így kímélem az akksit, meghálálja, ha nem csak 1-2 évre tervezel vele.
-
janosibaja
őstag
Köszi, szép ára van... inkább veszek valami egyszerűbbet, ami táplálja akár egy napon át.
Poli27 a frászt hozza rám.
Ilyen hibaüzenetet utoljára Samsung Galaxy S1-en láttam: azóta sem vettem Samsungot miatta. Csak most beleestem ebbe az S8-asba, mert olyan szép és megrendeltem... Gondoltam, hogy annyi év alatt csak kijavították a koreaiak ezt a túlmelegedés-dolgot.
A kocsimban fixen beépített, drága tartó van, amire nem nyomja sajnos direkten a légkondi a szelet. nem is értem, 270 ezer Ft-os telefonnál hogy történhet ilyen.
-
Mr.Silkó
veterán
Én sokáig használtam üvegfóliát a ájfonjaimon meg az S6-S7-en - a sima fólia nem sokat ér szerintem, de például az S6 edge-en meg most az S8+-on nincs fólia, se karc, vigyázok rá. A munkám miatt - sok a por és a homok, máskor meg a pára - a hátlapi Nillkin tokon kívül az S8+ még benne pihen egy belecsúsztatós, bőr Herisson tokban, ami ugye védi a kijelzőt is. Plusz egy ilyen értékű használati tárgynál nálam alap a teljes körű biztosítás.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a tegnapi, témába vágó hozzászólások jó része félrevezető egy ide tévedőnek. A GG igenis karcálló bizonyos mértékig (inkább az a gyakori tévhit, hogy ütésálló), csak tisztában kell lenni a korlátaival. Nyilván a keményebb anyagok (pl.: homok) simán megkarcolják, de attól még igen ellenálló az átlagos körülmények között. Viszont aki félti, annak csak az üvegfóliát javaslom, a sima semmit nem ér.
-
laci0530
senior tag
Ugyanezt tudom alátámasztani, nagy különbség lehet kínai és kínai gyártók és termékeik között.
A Xiaomi számomra az egyik legszínvonalasabb termékeket előállító vállalat, a Meizu pl. úgyszintén (van jónéhány termékem tőlük, és lesz is még.
A vésztöltők terén igen nagy tapasztalatom van, életmódomból fakadóan jelentős arzenált halmoztam fel az évek során (kb. 25 db. van jelenleg, 4-5 gyártótól). Összesen kétszer sikerült rossz darabot kifognom, az egyik egy ebay-es vásárlás volt (refund lett a vége), a másik az egyik legnagyobb hazai webshopból érkezett, kisebb huza-vona után annak is eredményesen visszatéríttettem az árát.
Nemrégiben vásároltam 6 db külső akksit (4 db. 20.000 mAh, valamint egy kb. 10.000 mAh és egy 13.000 mAh kapacitásút) egy kevésbé ismert kínai márkától, de igen kellemesen csalódtam mind a kivitelezés, mind a névleges és a valós energiatároló kapacitás arányát illetően (persze nem egyszerre vettem őket, hanem ahogyan megtapasztaltam egy-egy rendelést követően a minőséget): a gyártó a Yoobao. Kinézetre az eszközök elegánsak, letisztultak, kb. a Xiaomi stílusvonalához tudnám őket hasonlítani.
Több forrásból szoktam rendelni, az Eustock-tól pl. bevásároltam mostanában hálózati, autós és vezetéknélküli gyorstöltő fronton is, onnan Tronsmart termékeket hozattam, mindegyik hibátlan, kiválóan működik és minőségi darab (szerintem a Blitzwolf is hasonló lehet).
Szóval - nem szaporítva tovább a szót - lehet nagyon jó minőségű kínai tartozékokat is vásárolni, csak utána kell olvasni/egy-két próbadarabot rendelni, és nem a legolcsóbbat választani.
Mindemellett félre ne értse senki, nem a gyári tartozékok ellen vagyok (jópár Samsung, gyári kiegészítőt használok nap mint nap), csak amelletti tapasztalataimat osztottam meg én is, hogy igenis léteznek egyéb alternatívák, ha minőségi termékeket szeretne beszerezni az ember, de nem feltétlenül ragaszkodik 100 %-ban a gyári termékek birtoklásához.
-
-
törölt tag
-
Deck
titán
Érdekes, hogy a toplistába van nano védelmes megoldás. Csak hát bízni nem tudok benne.. :/ De örülnék ha működne csak kitudja.
-
InHell
senior tag
Hát akkus statisztika még nem nagyon mutat semmit. Várok pár napot vele, aztán majd meglátjuk akkor. Tegnap délelőtt vettem. Csak fura volt, hogy 80%-os volt reggelre az akku amiatt kérdeztem. Köszi.
(#5893) HaliGab23 köszi neked is a választ -
-Ben-
veterán
Szifon után milyen a gördülékenysége? Egyre inkább kezd tele lenni a zacskóm az Apple-féle szemétségekkel, így fontolgatom a váltást. Egyelőre leginkább attól félek, hogy a droid még mindig képes csúcshardverrel is szaggatni, na meg legalább 2-3 évre tervezem megtartani a következő telefonomat, így az is fontos, hogy a szoftver 3 év múlva se legyen gatya az adott készüléken.
Sajnos nincsenek jó emlékeim a droidos korszakomból....
-
mettek
addikt
Remélem én is hogy nem lesz gond. Régen az iphone előtt szerettem a droidot és a testreszabhatóságát. A safariban való söprős mozdulat az előző lapra ugráshoz biztos sokáig megmarad reflexként. Na meg egy dolog ami hiányozhat majd, az az imassage mert a csaladban mindenki szifonos.
-
törölt tag
A gyári szilikon nekem nem jött be. Úgy gyüjti a szemetet, mint a ragadós csodahenger.
Nekem is van ledview, clearview meg még egy pár szilikon/tpu. Egyelőre amig mem jön a dbrand fólia, ez a Nillkin frosted marad.
Az asszonynak vettem alcantrát de az is elég kényes, meg sztem durung is,legalábbis nálam már lerugja a biztosítékot. -
viera
őstag
Na igen,azért én is sajnáltam érte 20e ft-ot.De gondoltam én nem költök fóliára meg gyári tokokra mert tudom elviselni akkor ez még belefér.De amúgy amit linkeltél nekem is tetszik,ismerem a Blitzwolf-ot és tényleg jó cuccokat csinál.Majd kíváncsi lennék a tapasztalataidra a töltőről.Légyszi írd meg ha meglesz,hogy milyen.
-
törölt tag
Hát én nem tudom de van itthon s6 korong alaku nem gyorstöltős fajtából 2db de amit használunk az a még régebbi s4 qi pad. Nagy, nagyobb mint az s8, kimondottan szeretem, hogy lassú. Ráér éjjszaka tülteni és az akkuval is kíméletes. Kb 2 éve vettem T.komtól nagyon olcsón, amugy eleg drága.
-
Mr.Silkó
veterán
Maximálisan egyetértek. Én is iPhone 7-ről váltottam S8+-ra közel 3 hete, bár az iPhone-t is szerettem, ezzel még elégedettebb vagyok. Nálam se az i7-tel, se az S8+-szal nincs és nem is volt semmiféle probléma, nem tapasztaltam egyetlen hibát sem azokból, amik a fórumon többeknél előjöttek.
Egyszerű sarkítás a fenti monológ a fórumtárstól, illetve némi hozzászólásgyűjtés.
-
-
-
-
tothl
addikt
Hozzateszem annyiba is kerul....csodalkoztam is amig meg nem kaptam......tovabbra is varok karcsu szep es jo tokokra otleteket amik nem csufitjak el a keszuleket de nem karcoljak meg mint a clear cover. Komolyan az s7e -hez adottat miert nem lehetett egyszeruen atmeretezni? Az ilyen dolgokbol latszik a gyartonal mennyire nincsenek osszefogva a fejlesztesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest