- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#08176384 #14712 üzenetére
Nem, már behozta közben.
-
-
sgeza
veterán
válasz
#08176384 #12475 üzenetére
Egy kis kiegészítés:
A samfirm esetén - pont ez az előnye - nem "felteszik" a firmware-t, mert az a samsung szerverről tölt úgy, mintha smartswitch-csel frissítenél. Tehát azzal abban a pillanatban tudod tölteni, amikor a smartswitch-csel is tudnád. Persze az ota frissítéshez képest lehet kb. 1 nap eltérés maximum. Általában az ota jön később, de volt már az ellenkező eset is. -
válasz
#08176384 #10462 üzenetére
Köszi
Teljesen jó a cucc...Zolom89:
Ami gyengébb,mint az i7+ -nál,az az akkuidő.
8 óra alatt 100%-ról 58%-ra esett le az akku. Folyamatos mobilnet,7 óra folyamatos Spotify,10-15 telefonhívás,30 perc böngészés.
Iphone-omnál ez idő alatt,teljesen megegyező használattal,75%-ra esett vissza az akku.
Ennyi a hátránya. De ez is elhanyagolható csak megjegyzésként mondom. Minden este töltöm,autóba meg szintén,ha úton vagyok. Tehát nem gond.Minden más rendben,sebesség,kamera,stb... brutálisan jó.
Úgyhogy a nagy teszten átment nálam. Kelkemesen csalódtam! -
-
válasz
#08176384 #9281 üzenetére
Nekem is volt 7 Plusom és meg tudom erősíteni, hogy nem olyan jó képeket csinál! Egy olyan árú telefontól többet vártam volna sokkal a kamerában!!! Dehát, évek óta ez megy náluk!
Viszont, az S8+-om esetében meg hiányoltam a dupla kamerát. Nem lett volna rossz, ha beletolják. Így is gyönyörű képeket készít! -
HaliGab23
senior tag
válasz
#08176384 #7141 üzenetére
Jó ez az eltüntetés opció, de nekem egy "műveletem" során jóval többször kell a sáv, minthogy mindig húzgáljam felfelé alulról, hogy vissza tudjak lépni.
Ahogy fentebb írtam, viszont elrontották azzal, hogy ahol eddig átváltott vagy esetleg el is tűnt egy időre (pl app indításakor) most fixen a beállított színben ott "világít"
Na mindegy, ez van, megszokjuk
-
utomi
senior tag
válasz
#08176384 #5756 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék. Amennyiben egy XEH ROM-ra (hazai vásárlás még nem volt Odinnal semmi sem rátolva) szeretném felrakni ezt a DBT-s ROMot az csak Factory Resettel megy? Azaz nincs olyan módszer ahol nincs Factory Reset? Vagy az csak akkor megy ha OTA teszem majd fel a frissítést. Bocsánat ha volt már, vissza olvastam csak ez pontosan még nem derült ki nekem.
-
heidrich
senior tag
válasz
#08176384 #5765 üzenetére
Igen tudom, hogy egy Telekomos romban csak TMH identitás található, független meg magyar kártyával beáll XEH-ra függetlenül attól, hogy az DBT, XEU vagy bármi az alaprom.
Ezért mondtam, hogy számomra jobb nem piszkálni mert TMH gyorsan frissül. Pár napon meg semmi se múlik, nem fogok megbolondulni hogy nincs még májusi romom van jobb dolgom is mint ezzel foglalkozni, majd feldobja az OTA-t és tolom fel. Az meg a masik, hogy a franc se akar 2017-ben egy 200k+-os telefonnál állandóan wipeolgatni Odinnal, időm sincs rá majd fél év múlva csinálok egy teljes ujrahúzást ha valami gond van vagy lassul vagy egyszerűen csak jól esik. -
mchawer
tag
válasz
#08176384 #5761 üzenetére
A Samfirm a következőt írja az SM-955F update kereséskor: "FIGYELEM: A szerelvénykötés naplózása ki van kapcsolva. A szerelvénykötési hibák naplózásának engedélyezéséhez a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) kulcsát állítsa 1 értékűre.
Megjegyzés: A szerelvénykötési hibák naplózása kissé csökkenti a teljesítményt.
A szolgáltatás kikapcsolásához távolítsa el a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] értékét." Ez mi a fene? -
OCTAMD
őstag
válasz
#08176384 #5756 üzenetére
Kb 60 országban van OXM közepű CSC,tehát eléggé univerzális vagy multi vagy nyitott,bárhogy nevezzük is
Tehát akinek ilyen van,akár a világ másik végéből jött az az S8 S8+ és beteszi a magyar kártyát,akkor egy reset után átáll a magyar kártyára és XEH lesz a szolgáltatói szoftver.
*#1234#
-
Ateszpapa
addikt
válasz
#08176384 #4656 üzenetére
Akkor kell hozzá egy vodás kártya is?
Vagy anélkül a lengyelre váltana?
Sajna csak Telekomos kártyám van.Azért szálka ez a szememben mert anno kellett root is, hogy XEH legyen, azt meg nem akarok.
Tudnál adni linket a TelekomosROMhoz is?
Ha netán balul sülne el a dolog akkor vissza tudjak jönni TMH-ra. -
PeteePeti
őstag
válasz
#08176384 #3434 üzenetére
Szerintem a mostani Telekomos rom simán vállalható! Semmi olyan sallang nincs benne ami miatt érdemes lenne romot cserélni rajta! Azon kívül, hogy az első indítás során rá kérdez, hogy szeretnél-e Telekom appokat fel rakni semilyen más dolog nem jön elő rajta! A böngésző kezdő lapot meg mindenki át tudja állítani egy szem pillantás alatt! És ami a leg fontosabb, hogy az idétlenül hangos Telekomos boot animáció sincs rajta! Szal teljesen felesleges HEXre cserélni szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged