- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
bulikavagyok #51197 üzenetére
Akkor az maradt a gyárilag beszerelt. Ettől eltekintve nem igazán informatív a battery health-mutató. Nem méri a tényleges kapacitást, hanem a töltési ciklusokból számolja az értéket.
-
marquuard
veterán
válasz
bulikavagyok #51167 üzenetére
Egy factory reset után valószínűeg 100% lenne ha cseréltek akksit. Az ott meghatározott értéket csak számolja, nem méri, és tárolja a rendszer. Teljesen vakon van.
-
Lacka89
aktív tag
válasz
-
dnelb
veterán
válasz
hülyén írja ez. Csere előtt mutatott 300 ciklust és 85% állapotot, csere után 600 ciklus és 100 %. Akku időm meg másfélszer annyi lett..
-
icemad
nagyúr
válasz
És mi volt törve? Nehogy azt írd, hogy a kijelző...
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5505 üzenetére
Szia,
Beállitottam az általad linkelt google pixel navigációs gombokat. Ha magunom, hogy tudom vissza állítani az eredetit? -
vörösbegy
újonc
válasz
Elrejteni ezt sem lehet, gondolom...
-
laca500
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5509 üzenetére
Ok. Köszönöm.
-
marcarc
senior tag
válasz
-
L.L.
senior tag
válasz
Nálam a cikkben szereplő csatolmány nem jelenik meg.
-
davidsone
addikt
válasz
bulikavagyok #5441 üzenetére
Erre bizony! Köszönöm!
-
Gee_-
tag
válasz
bulikavagyok #5009 üzenetére
De ettől nem fog semmi változni/törlődni a telefonról? Ha ezt megcsinálom akkor többet nem fog meghalni a yt alkalmazás?
-
Gee_-
tag
válasz
bulikavagyok #5007 üzenetére
Ez mi pontosan? Alkalmazás adatok törése? Vagy ezt hogy kell megcsinálni?
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #4942 üzenetére
Tudom, gondolom csak vicc volt
-
Csocsesz75
őstag
válasz
bulikavagyok #4764 üzenetére
Nekem S7-en végig is megy és nem marad ki egy betű sem.
-
Garsza
veterán
válasz
bulikavagyok #4761 üzenetére
Akkor ha nem váltok tárcsázót, következő frissítésig tuti nincs rá megoldás?
Viszont az S6E telómon is 7.0 van és ott nem találkoztam ezzel a bug -val.
-
PeteePeti
őstag
válasz
bulikavagyok #4718 üzenetére
Hát én nem találom a nav bár el tüntetést Nova alatt! Egyáltalán van rá lehetőség? Véletlenül te nem az értesítési sávra gondoltál? A kérdező viszont a nav gombokra gondolt szerintem alul!
-
Hina
aktív tag
válasz
bulikavagyok #4718 üzenetére
Köszönöm.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #4689 üzenetére
Azt hogyan csinálod?
Pláne a sima S8-cal..?
poli27
Én a Gmaillel vagyok így.
-
mchawer
tag
válasz
bulikavagyok #4696 üzenetére
Akkor mivan, ha LG ügynök(ök) van(nak) itt? Beköpnek érte az LG Magyarországnak? Hát legyen. Vállalom...
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #4696 üzenetére
+1
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #4671 üzenetére
Nálam az az érdekes - bár ez minden androidos telefonomnál hasonlóan alakult korábban is -, hogy akkor is 1 napot bír az S8+, ha 6-7 órányi kijelzőidőt pakolok bele egy hosszabb szabadnapomon, és akkor is fel kell tennem este töltőre, ha munka mellett csak 2 órát volt bekapcsolva a kijelző. Mondjuk az is igaz, hogy így is mindig marad 30-40% tartalék az aksiban (akár gyötröm, akár nem), viszont a következő napot már nem merem megkockáztatni vele.
-
TTTotya
senior tag
válasz
bulikavagyok #4661 üzenetére
Nálam nem bírja ilyen jól, épp most volt 1,5 nap 4 óra SOT-mal. Mondjuk nálam kicsit magasabban van a fényerő, a felbontás is és elég sok a 4G internetezés, kevesebb wi-fi. Nincs AOD.
Mi az az ACR?
-
válasz
bulikavagyok #4556 üzenetére
Az első 2 nap merült mintha muszáj lenne neki (S8+),kezdtem is aggódni,hogy bejött a megérzésem és ehhez a kijelzőmérethez kevés lesz ez az akku,gyakorlatilag az i7-em jobban bírta.Most már egész jól bírja,kb hozza az S7E üzemidejét.
Kellett pár nap az akkunak.
Ahhoz képest,hogy mennyire nem tetszett nem rég még ez a teló,most egyre jobban imádom minden téren. -
dkovizoli
addikt
válasz
bulikavagyok #4556 üzenetére
A plus vagy sima?
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #4156 üzenetére
Ez a Hybrid nekem is tetszik,nagyon hasonlít a Sony fülesemre.
Csak mire olvastam az S7 Edge topicban róla,addigra megvettem a Sony-t. -
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok #4138 üzenetére
ez vajon jól szól? mintha láttam volna vhol olcsóbban..
-
lasse001
senior tag
válasz
bulikavagyok #4101 üzenetére
Nekem az s6+ omon is 7,0 volt és simán csatlakozott a Polárom.
-
Mr. Sword
tag
válasz
Előbbi szomorú, utóbbi jó hír, mert nekem is tervben van 1 JBL Bluetooth hangszóró vásárlás. 😀
-
válasz
bulikavagyok #4119 üzenetére
Pedig, pont nem nőies szín az orchidea szürke. Feleségem is mondta amikor ma meglátta, hogy milyen szép és különleges.
Amit sajnálok az a kék, ami itthon nem kapható. Az is nagyon szép és különleges lett. Olyan acélkék színű.
Itt az indiai dzsuzsu épp ezt csomagolja ki: [link] -
válasz
Köszönöm az együttérzésed és a jókívánságod!
Viszont, tegnap eszembe jutott valami a speedtestel kapcsolatban:
A speedtest alkalmazásban Te a szolgáltatód szerverén nézted a netsebességet? Csak, mert nekem is fent a program és nálam a 120-as netnél 124-el jön, de csak akkor ha a Magyar Telekom PLC-re csatlakozom, mivel ő a szolgáltatóm. Ha viszont más szervert lő be a program, akkor bizony, nekem is lecsúszik min 100-ra 90-re a sebesség wifi-n ha a telefonnal mérem.
Nem okoskodni akarok, de én átnézném a beállításokat azokban a rooterekben.Te fóliát, tokot dobtál a telefonra?
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #4050 üzenetére
Igen,ez igaz.
Nekem is van ismerősöm aki azt mondja,hogy a Samsung szar.Nem volt neki soha de ő tudja,hogy szar.Csak iPhone meg Sony.Na mondom nincs több kérdésem.
Nekem volt mind a kettő és én úgy mondok véleményt.Már kinőttem abból,hogy valamit leszólok amit nem is használtam.
-
akod
újonc
válasz
bulikavagyok #4042 üzenetére
igen, valoszinuleg nem volt szerencsem soha a markaval. Pedig komolyan mondom ha mukodik a telefon, akkor nagyon szeretheto.
A boltban az S+ rettentoen kivanni valo dog. Ehhez ketseg nem ferhet. Igazi nyalcsoragto. Aztan mukodesbe lep az agy "jozan" fele es felteszi a kerdeseket hogy:
- aztan kepernyo folia hogyan kerul ra. marmint olyan ami 100%ban takar es ved.. nem 95%, hanem 100%
- foli+tok. na ez az amit egyaltalan nem tudtam elkepzelni lelki szemeim elott. Max ugy hogy valamelyik a ketto kozul csorbul. Akkor meg minek a "nyalcsorgatos" dizajn
- DEX.. hmmm szuper. eloszor azt kellene megoldani hogy 100%ban mukodjon egy premium termek, nemhogy monitorra kotni aztn szamitogepnek hasznalni ..
- az ujjlenyomat olvaso bena elhelyezese
- retina scan.. hja, ez inkabb face scan amit egy keppel at lehet verni.
- az egesz telefonon erzodik hogy maximalisan ramentek a kulcsinre, es kb csillardokat koltottek/koltenek marketingre. Az hogy XY tecnologiaval gyartott proci van benne.. na bum. mukodjon, es ne szaggasson.Ettol foggetlenul ha kiforrja magat az uj vonal, es bizonyithatoan stabil a rendszer, siman befizetek majd az S9re
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
tudom, csak mondjuk nekem sok szükségem a kalibrációra nincs, mert jó most is a kép
de azért meglátom még, hétvégén lehet veszem a "fáradtságot"
csak érdekes, mert nekem még az első update-t jelzi, az újat nem.
lehet azt csak akkor fogja ha felfrissitek az előzőre -
viera
őstag
válasz
Nem értem néhányan mit csinálnak a telefonnal.Nálam még az S7 Edge-el sem volt semmi gond.Sőt amikor megvolt mellette az i7,nem vettem észre SEMMI különbséget a két rendszer között.Ugyanolyan stabil volt mind a kettő,csak azért az S7 Edge-et tartottam meg mert ott többségben voltak a számomra fontos dolgok.Pedig a tabletem iPad,de azt viszont nem cserélném le másikra.Pedig múlt héten úgy lefagyott,hogy csak kényszerített újraindítással tért magához.De ez előfordul mindenhol,nincs tökéletes rendszer.
-
mchawer
tag
válasz
bulikavagyok #3943 üzenetére
-
gilfoyle
őstag
válasz
bulikavagyok #3965 üzenetére
A lényeg, hogy független.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3963 üzenetére
Köszönöm. Úgy néz ki félrenéztem. Azt hittem csak 23k letöltése van, miközben az csak az értékelők száma.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #3954 üzenetére
Nem egeszen az volt a kerdese, mint amilyen valaszt linkeltel hozza.
-
duvi
nagyúr
válasz
Tényleg érdemes megnézni a környezeted wifi "szennyezettségét", mert ha nagy a zaj (2,4-nél gyakori) és sokan használják a te csatornádat, akkor ez is okozhat ilyen szintű ingadozást. 5GHz-et is mutatja a WiFi Analyzer.
-
leslien
nagyúr
válasz
egyébként nem értem h miért nem lehet mindegyiket függetlenül árulni? (jó a feltöltőkártyásat azt nem) ugyanis pl én kihozom a beteg telenortól 239k aztán fizetem a számlám 2 évig.. nem tök mindegy nekik h mit csinálok a teloval?! ha pl eladom akkor ugyanúgy fizetem mert ott a 2 év.. szóval a Tmobil lehet h elindult egy jó irányba..
-
Andreas21
csendes tag
válasz
bulikavagyok #3930 üzenetére
Nálam így alakul
-
duvi
nagyúr
válasz
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bulikavagyok #3934 üzenetére
Akkor ott lehet beállítási gondok lesznek.
Gyorsabb az 5GHz mint a 2.4Azért ha vacakol szerintem csinálj egy full resetet, meg sw frissítést még érdemes, ha van hozzá.
Milyen routered van?Majd nem fog vicceskedni a srác, ha mindenki vissza viszi a telefonját, mert rájön, hogy nem az igazi és egyedül marad a topikban.
-
törölt tag
válasz
Nézz meg egy wifi analyzert, hogy amikor lassú akkor mit ír kapcsolat sebességre meg jelerősségre. 1 méterről ki kéne akadnia a mutatónak.
Esetleg leárnyékolnád a kezeddel valahogy az antennát amikor lassú?
-
spider80
őstag
válasz
wifin 5ghz-en lesz csak normális sebességed. 120 mbithez nem elég a 2.4 ghz-es sáv.
-
barmar
aktív tag
válasz
Azért ha elvitted tmx-be, majd számolj be légyszi az élményekről illetve h meg tudtak e csinálni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Meg ugye akinél nincs hiba, az érthetően nincs annyi mindenről írjon, így felhalmozódnak a hibákkal kapcsolatos hozzászólások, amiből egy betévedő laikus azt hiheti, szériahibás az S8 páros. Holott sokaknál meg (nálam is) minden rendben azokkal a részeivel a telefonnak, ami többeknél hibás.
Persze remélhetőleg a hibás példányokkal bíró tulajok hamar megfelelő választ és megoldást kapnak, csak rossz lenne, ha úgy jönne megint le a sajtóban (nyilván főleg külföldi panaszok alapján), hogy szériahibásak az S8-ak.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Miért nem 5 GHz-en használod?
Az jobb, meg kevesebb a "zaj" mások routerétől.Nekem otthon többet mér mint 2.4 GHz-en.
Archer C7 -
válasz
Közvetlen kàbelen tudsz sebessèget mèrni asztali géppel?Az lenne a tuti. Nàlam wifin az S8 Plus es a Mate 9 PD is ugyan azt mèri. 2,4 és 5 gigàn is.
Csak nem Te is kifogtàl valami hibát?
-
válasz
bulikavagyok #3925 üzenetére
Értelek. És a rooterek 2,4 vagy 5 esetleg mixed módban futnak? Nálam egy TP LINK Archer C8 fut mixed módban és fix csatorna kiosztással. Próbáld ki. Ha esetleg gondolod, szívesen segítek. Nem feltétlen gondolnék első körben a telefonra.
Az 1 méteres távolság az kevés a rootertől. Elképzelhető, hogy ott valami beállítási gebasz lehet a rooterben. Ha kell segítek szívesen, jelezd.(#3926) Richard: Ez is nagyon gáz. Együtt érzek veled. A legfurább az, hogy én 4 készülékből 4-be belefutottam és ez biztos valami gyártási hiba. Hiába a Telekomtól vettem, a készüléket megírtam a Samsungnak is. Tudjanak róla és foglalkozzanak vele. Reméljük, ez nem valami extra fícsör, ami benne van az árban.
-
DaveHutt
őstag
válasz
bulikavagyok #3891 üzenetére
Ez megint egyedi eset lesz, mert a telefon nekem röhögve visz 150-200/100 megabitet 5 GHZ-en.
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3902 üzenetére
igen fent van. akkor ezek szerint nincs frissebb. akkor fogok próbálni egy FR-t. ha utána megint jó lesz egy darabig akkor szoftver lesz.
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #3896 üzenetére
Nekem tetszik,hogy rezeg.Az i7 után én örültem,hogy beletették az S8-ba is.Mondjuk nálam jól működik,nincs semmi gond vele.
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3896 üzenetére
nem vigasztal de megnyugtató h nem csak nálam van a gond.
és valszeg sokaknál akiknek még lappang vagy nem tűnt fel. viszont a függetlenekre előrébb tart a frissítés mint a telekomnál? lehet h felraknám akkor a függetlent hátha ott más a helyzet illetve hamarabb jön megoldás ha szoftveres. pár sorba le tudnátok írni az odinnal való flashelés menetét?
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3891 üzenetére
lehet... azt nem értem, hogy mért nem lehet erről egyelőre olvasni más fórumokon. furcsállom, hogy mások nem veszik észre. vagy lehet hogy még nem jött elő sokszor és még nem jöttek rá hogy ezzel gond van. nem létezik, hogy megint pár nap után elromlik a teló... igazából engem se érdekelne ha ki lehetne kapcsolni a force touchot de nem lehet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #3846 üzenetére
Nagyon elszánt a kolléga, hogy ide is benézett, hátha valaki szapulja a G6-ot. Vagy csak mazochista.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bulikavagyok #3819 üzenetére
Bocsi, igazad van.
RAM, ROM megkavart. -
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #3768 üzenetére
A virtuális gomboknak én kifejezetten örültem,nekem annyira nem jön be a fizikai.Az ujjlenyomat olvasót keveset használom.Nálam az ujj-arc-pin van beállítva.Otthon a hely alapú feloldást használom.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #3764 üzenetére
Régen a fizikai home gomb hiánya és a hátrakendácsolt ujjlenyomat olvasó volt a hasfájásom de be kell látnom, igazuk volt, jó ez így. Az s9 felőlem lehet ugyanilyen.
Kifejezetten gyorsan megszoktam, hogy nem kell a home gombot nyomkodni, elég csak érinteni. Most, hogy az ujjam úgyhogy rendben van egyre hatékobyabban használom a hátsó szenzort. Írisz/arc nálam bukott, b-terv a mintás feloldás ha asztalon fekszik és nem akarom kézbe venni. -
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #3764 üzenetére
Ugyanez, hátul nyomkodom már az S7E -t én is
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #3760 üzenetére
Tok nélkül nekem 100 % az arány ha egyáltalán eltalálom. Kezdem megszokni a helyét, használok még s7e-t is azon vicces, hogy hátul keresem az ujjlenyomat olvasót.
Az s8-on most ugy csinálom, hogy ahigy felveszem a telefont az asztalról egyből megforditom igy látom hova nyúlok. -
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #3751 üzenetére
Á az nem jön át a képeken...
Merre vagy található általában ?
-
Mr. Sword
tag
válasz
bulikavagyok #3714 üzenetére
Igen, ezeket én is megtaláltam. Hát akkor nem. Kár. Egyébként LG G3 lett lecserélve. Samsung részéről meg fura, hogy arra van opció, hogy megnyitott névjegyet tárcsázza, ha fejemhez emelem a telefont, de bejövő hívást nem vesz így fel.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
bulikavagyok #3635 üzenetére
akkor ez is kipipalva, benevezek egy Feketere En is !
-
Loboda
senior tag
válasz
bulikavagyok #3608 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
bulikavagyok #3561 üzenetére
Az arany szín már az S6 esetében is diszkrétebb élőben, mint a képeken. Az arany elnevezés nem is igazán találó. Inkább pezsgőszín.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #3561 üzenetére
Annyi baj legyen!
Amúgy családtaggal bizniszeltem le használtam anno az S7-et (most a sógorom használja örömmel), így fix volt az arany szín. Elsőre extrémnek gondoltam a termékfotók alapján, de élőben nagyon izléses. Az S8+ ezüstben meg egyenesen gyönyörű.
-
Bence004
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3522 üzenetére
Szerintem tuti hogy összekarcolnák, családban van egy s6 is azt küldtük be akksi miatt, aztán ma kaptuk vissza, hát a hátlapon volt pár mikrokarc de nem volt vészes, most viszont full karcos az egész hátlap... úgyhogy ennyit a TMX-ről...
-
Bence004
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3519 üzenetére
Máshová hova tudnám vinni, gondolom a telenor is oda küldi, én vidéken élek 100km-re pesttől...
Ezért is félek szervízeltetni, viszont ez a nyomásérzékelő nagyon szar folyamatosan...
Nemtom mit csináljak. -
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3431 üzenetére
Elég könnyen lejön..és mivel csak alul-felül ragad oda, oldalról biztos vagyok benne, hogy bemegy a kosz.
Többször el is mondja, hogy szerinte emiatt panaszkodnak sokan rá.. -
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #3403 üzenetére
"szerintem kell majd nekik vmi új ügyfélfogó szolgáltatás."
Pl fiztetnek, ha roamingolsz
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bulikavagyok #3392 üzenetére
"Illetve így, h az ingyen roaming kiesett"
Ezt kifejtenéd? -
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3157 üzenetére
Ezen belül? Azt írja SLSI_S5K2L2_FIMC_IS
Ez most sony vagy samu? -
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #3155 üzenetére
Nekem ma többször is produkálta ismét, de remélem szoftveres gond lesz, mert pl. ha a home erős nyomásával ébresztem a képernyőt, és olyankor többször rezeg, akkor utána bárhova érek először a képernyőhőz rezeg egyet, de ez akár lehet a bekapcs gomb menyomása is. Illetve néha, ha használat közben csak finoman érek a home-hoz, akkor is rezzen, hiába van kikapcsolva a rezgése.
-
Freezee
senior tag
válasz
bulikavagyok #3157 üzenetére
samu igen. De van itthon sony is hát fényévekkel szebb képeket csinál a samsung.
-
Anulu79
addikt
válasz
Köszi! Van valami info, hogy a Telekomos milyen? Vagy nincs így "szortírozva" és tök mindegy, hogy hol veszem?
-
Freezee
senior tag
válasz
hol látom milyen kamerásat kaptam? Vettem rá gyári clear covert. Basszus tényleg sokkal könyebb így az ujlenyomat olvasot használni. 10/10 igy. Elötte csupasz volt a telo és 10/6 volt az arány durván mert reflexböl fölé toltam az ujjam.
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3152 üzenetére
Nem mondtak egyertelmuen h hardverhiba, a bugreportba szoftver gondok is lathatoak. Csak annyit momdtak h latjak a hibat, csere.. sajnalom h rossz hirt hoztam par embernek
ettol meg lehet h szoftver, csak meg fingjuk nincs mirol van szo mert most hallottak errol eloszor.
-
poli27
veterán
válasz
bulikavagyok #3106 üzenetére
A telenornal 7500ft korul van a fuggetlenites.... es csak ha letelt a huseg akkor csinaljak meg tudtommal.
-
babosmiki
addikt
válasz
bulikavagyok #3106 üzenetére
Szerintem meg jobb a fogása, és messze nem csúszik annyira...
-
icemad
nagyúr
válasz
bulikavagyok #3102 üzenetére
Nekem pl hasznos. Én csak ezzel oldom a telefont. Megszoktam már s6 edgen.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #3094 üzenetére
Ennyi, több haszna szerintem sincs.(max force home-nak)
Nem is nagyon erőltettem eddig. Ha zárt képernyőn megnyomon akkor eggyet rezeg, meg mégegyet amikor elengedem. Asztalin feloldására ritkán használom ha egyébként nem akarom kézbe venni csak valamit megnézni. -
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3097 üzenetére
Alap esetben én sem használnám. De ha elrejtem a navi savot akkor nagyon jól jön, mert minden appbol úgy jövök vissza a fokepernyore hogy megnyomom erősen a kijelző aljat (mert ugye így nekem virtuálisan nincs odarajzolva) így nekem nagyon hasznos lenne hogy jól működjön.
Lehet hogy mindenkinél van akkor ez a probléma csak ali néha használja csak a kijelző feloldására az sokkal kevésbé valószínű h belefut... -
somogyib
őstag
válasz
"Az új home kulcsa az alatta megbújó, csak itt operáló nyomásérzékelő, amiben az a jó, hogy teljes képernyős (azaz a kezelősávot is elrejtő) alkalmazásokban és játékokban is elég a helyére határozottan rányomni, és a főoldalra kerül a felhasználó."
szerk: lásd: (#3100) barmar
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Az oldalt van.
Gondolom szemből is meg akarták oldani valahogy. -
ckaresz122
tag
válasz
bulikavagyok #3084 üzenetére
Soha nem tapasztaltam ezt!!!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
bulikavagyok #3092 üzenetére
Talán az, hogy ha az asztalon van és csak egy kezed szabad, akkor fel tudod úgyis oldani.
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3090 üzenetére
Akinek jelentketik ez az mókolt a navi bár eltüntetésével? nemhiszem h ezzel összefügg de hátha lehetne szűkíteni a kört.
-
Poyo
újonc
válasz
bulikavagyok #3016 üzenetére
Köszi😁
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2899 üzenetére
Leírta milyen hiányosságai és előnyei vannak az S8-nak önmagához és az almához viszonyítva vica versa.
-
válasz
bulikavagyok #2899 üzenetére
Végigolvastam
19 ájfón után vett egy esnyócat...akad, kilépked, döcög, szarul szól...egy nap után eladta. Megnyugodhatunk. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #2891 üzenetére
és Sanci789
Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm!
-
OCTAMD
őstag
válasz
bulikavagyok #2888 üzenetére
2815nél jeleztem
Igaz éppen akkor egy g955f voda volt a kezemben
-
Greg Vinous
tag
válasz
bulikavagyok #2795 üzenetére
Elindítottam egy Samsung terméktámogatási chat-et, egyszer már volt hibám és szinte azonnal megoldották itt, gondoltam teszek egy próbát a névjegyzék görgetési hibával kapcsolatban.
Azt írták, hogy tudnak a hibáról és dolgoznak rajta, várhatóan a következő fejlesztési csomagban benne lesz.Így azért annyira nem zavar a hiba, ha tudom, hogy nem kell együtt éljek vele hónapokig.
-
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2790 üzenetére
Elb@szta. Nem kellett volna semmit mondani, meg kérdezni, csak elállni a vásárlástól. Mert így hogy hibás, és tudnak róla, javítani fogják.
Extreme Digital igazi kötsög ha garanciáztatniuk kell valamit. Csak fenyegetőzéssel lehet náluk bármit is elérni. -
imikedapro
csendes tag
válasz
bulikavagyok #2787 üzenetére
Igen online, bár nem szeretnék elállni a vásárlástól mert pont akkor volt egy akciós áruhitel konstrukció náluk és ennek keretén belül vásároltam meg. Nyilván ez a dolog már nem él
-
stemplar07
őstag
válasz
bulikavagyok #2782 üzenetére
de basszus erre, de ekkora csodát, hol van hogy ? mAh ? tényleg mennyi ?
-
stemplar07
őstag
válasz
bulikavagyok #2779 üzenetére
inkább egy gyors töltős, akubankot adnának hozzá ...
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #2683 üzenetére
Pénteken kapja meg egy barátom az S7 Edge-et tőlem,akkor kipróbáljuk megadja e neki.Ő úgyis One Drive-ot használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest