Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Igen támogatja de csak az AptX-et, és szebb is a hangja mint kábelen ( ez viszont az S8/+-ben lévő DAC/AMPP ról sajnos elmond mindent :-( ) nekem egy Astell & Kern xb-10 BT dac/amp van ami HD képes , de az AptXHD-t nem támogatja még a Note 8 sem sajna.. de valóban szépen szólnak vele a füleseim még így is .
Az LG G5-6-v20-v30 , Huawei Pro, Xiaomi stb. tudják az Aptx-HD-t is , megint spórolt a Samsung a codec díjon ..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
Lanash #10113 üzenetére
ez érdekes , mert az ebay-os Nillkin CP+ nekem kuka ( vissza térítettek 6 dolcsit ) , körben érzéketlen volt, esetleg aki a Nillkin store-ból vette írhatna ,hogy kiknek lett jó ( persze nem + loca ragasztással, mert azt nem merném..aki megcsinálta, rajta hagyva egy évig , nem merném leszedni mert levetkőztetheti a felület kezelést)
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #9449 üzenetére
Megreklamáltam a Nillkin CP+ -t ebayon, és simán vissza térítették
, úgy látom nem volt egyedi eset, hogy nem ragasztották oda loca- val :-)
-
stemplar07
őstag
ebay , eredeti Nillkin, hologramos gyári csomag stb , már rendeltem innen, az Lg V20-ra az tökéletes volt,
sajnos a kijelző szélein szinte bárhol kb 0,5 cm-s sávban csak nagyon erős nyomásra, érzékel.. használhatatlan, GSM boltos fóliában járta szakember rakta fel, előtte a gyári fóliával semmi gondom nem volt ,azon kívül h az nem üveg .. az fog vissza kerülni egy új ..[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Megjött a Nillkin 3D CP+ Full Coverage Tempered Glass
nagyon szép , jól néz ki ..de a széleken teljesen érzéketlen.. kuka 3000 frics ..senkinek nem ajánlom ..sajna ez az első Nillkin cucc ami nem lett jó ..
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
SharpSA #8693 üzenetére
Peble is jó vétel,
de !! az igazi a Garmin Vivoactive HR !! 55 kőrül megvehető..8 nap üzemidő,( 1 óra alatt feltölthető) folyamatos ,szívritmus mérés a csuklón ..és pontos .., (pulzus , nagyon jó android grafikonokon,)minden értesítés átjön, jól olvasható, könnyű kényelmes, sport közben és nap közben is mutatós , bépitett GPS, , 5ATM vízálló tengervizet is bírja !!!...stb stb
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
killerjohn #5685 üzenetére
off:
ATH-DSR 7 , szerintem ugyanazt tudja kb , mint az MSR7 (sőt biztos ,mert tesztelték is ), de ugye itt jön az , hogy ezzel van 1 azaz egy fülesed, az AK XB-10 pedig 60 %-ba kerül, és bármennyi jó fülest tudsz csatlakoztatni , a régi darabjaidat is ..
több jövőt látok egy aptx-es BT DAC/AMP-ban , mint beépítve egy fülesben .. kb ennyi
((ps. személy szerint jobban preferálom az ATH-AD 900X airt- hangját -nyitott- nagyobb hangtér .. mint az MSR7 hangját , de ugye ez utóbbi mobil és zárt , az előbbi nyitott és otthoni , kényelmes stb..)) -
stemplar07
őstag
azért a samu változtathatna pár praktikus dolgon 2017 -ben... a ,,hívott fél várakozó hívás,, 3 másodperces kijelzésén , mert idegesítő , hogy ha a hívás pillanatában nem nézek a készülékre honnan a francból derülne ez ki később ???
Ez azért sok más készüléken folyamatosan ott van a képernyőn végig (lásd LG, de még talán még az ózsdi nokia is tudta.. ) -
stemplar07
őstag
válasz
killerjohn #5683 üzenetére
Szépen szól nagyon , hallgattam,(540 dodo ) .. de ahogy írtam is nem célszerű , mert mindenkinek van régi jól bevált fülese , és az Astell&Kern XB10, 200 euróért kiváltja ( tudja ezt a minőséget aptX/HD-el),és a meglévő ATH-900x illetve ATH MSR7 hasonlóan jól szólnak , az AK XB10-el is. (high-quality sound up to 24-bit/192 kHz)
sajnálatos módon jelenleg az AK (horror árú lejátszóin kívül ) csak az LG V20/G5/G6 tudja az aptXHD szabványt, az S8/+ ,,csak az aptX-et tudja ..de így is szépen szól nagyon 16 biten is ..
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
TTTotya #5611 üzenetére
Először én sem hittem benne , de a headfi fórumot olvasgatva, bekockáztattam , meglepően szépen szól, nagyságrenddel jobban mint az S8 saját hangja vezetéken ..nekem is van 3 nagyon jó fülesem, most vegyek egy 4.et BT-al ? minek .. ezzel megoldódott egy időre a HighRes zene hallgatás .
-
stemplar07
őstag
válasz
mchawer #5585 üzenetére
Sajnos ( bár minden egyébben meg vagyok elégedve az S8-al !) a hangja (dac/amp) elég középszerű , természetesen MP3 hoz megfelel, de aki Tidalt(HiFi ben) vagy FLAC -ot vagy más losslest használ , annak kicsit egysíkú és fárasztó a hangja . Viszont az S8 BT 5.0 atom stabil , rajta lóg , egy Garmin óra,egy Voyager füles,egy Ak XB10, egy sisak BT, és minden működik frankón :-)
Bloetooth , ..egy berendezést találtam eddig amire azt mondom, hogy megközelíti az LG V10/20 hangját ( vagy más vezetékes külső DAC/AMP-hoz mért minőséget ) , az pedig az Astell@Kern XB10 .
AptX/AptXHD szabványt használ, speciális zajcsökkentő áramkörrel . Apró ,pici könnyű szerkezet egy DAC/AMP 6 óra üzemidővel, gyönyörű hangtérrel, extra mély basszussal , stb.
A meglévő füleseket lehet hozzá használni ( akár 200 ohm feletti füleseket is játszva hajt meg ) , nem kell ezért külön fülest BT-s venni ( na így már esetleg megéri..) mert hogy elég húzós az ára , zene bolondoknak erősen ajánlott , én kocsiban auxon is csak ezzel hallgatok zenét .[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Kérdés :
Vésztöltő ami tudja valóban a QuickCharge-t is ???
Vettem egy mutatós Asus 10050 mah-s ami elvileg tudja a 2,4 mah-t kifelé, de nem kapcsol gyors töltésre gyári kábellel sem ... -
stemplar07
őstag
Genuine Official Samsung Galaxy S8/S8+ Plus USB To Type C kabel
És ezzel valóban megy a gyorstöltés , ellentétben az utángyártott USB-C kábelekkel, még az utángyártott töltő adapterekkel is ! 5 nap alatt itt van 2100 ft .
-
stemplar07
őstag
Samsung EP-NG930BWEGWW Galaxy S7 Wireless gyorstöltő-dokkoló (5V / 1000mA)
Valaki próbálta ezt ? megy a 8-on vele a gyorstöltés ?
Köszi -
stemplar07
őstag
válasz
ithomas #4226 üzenetére
Az aPtx/HD esetén nem sokat számít a BT5 a hangminőségben , Sajnos az S8/+ csak aPtx-et tud , az LG (V20/G5/G6) tudja az aPtxHD-t is (24/196)
Még próbálgatom az S8-at , de hamarosan kezembe kerül próbára egy G6 64/4GB quad dac-os , kíváncsi leszek rá , de eddig az S8 nagyon jónak tűnik,a samoled/ gyorsaság/dizájn-al . Ezzel az Astell&Kern XB10 -el a hang problémám is talán megoldódni ,,hallatszik ,,
-
stemplar07
őstag
válasz
spawn21 #4225 üzenetére
A v20 szenzációs jó készülék , mondhatni utolsó mohikán ( cserélhető aksi stb) a méretét képtelen tudtam kezelni ..
illetve az samoled kijelző a szemnek kellemesebb , a hangminősége pedig még mindig a legszebb :-) a V10/20 ( dinamikusabb mint ennek az AK XB-10nek.), a V10-el ellentétben az aksi idő is jobb .
Biztos jó a HTC is, de nem DAC/AMP-ban :-) -
stemplar07
őstag
Astell & Kern XB10
Megérkezett
minden Hype-t félretéve , szebben szól az S8-al Aptx-BT-n keresztül , mint vezetéken az S8 saját DAC/AMP -al
( pedig ebben is cirrus DAC van -CS4350- 192 kHz Stereo, 109 dB D/A Converter with Integrated PLL 24bit) Hiába 32 bites az S8 cirrus DAC , ez mégis sokkal szebben szól
HiFi bolondoknak kötelező vétel ... -
-
stemplar07
őstag
válasz
TTTotya #3672 üzenetére
:-) ezt vettem én is, de barnát , így aztán kicsit bronzos hatása van, de valóban jó minőségű a Nillkin , és recés az oldala legalább fel lehet venni egy asztallapról is ....
a firmware pedig , a samfirm-ről letölteni a török romot ,és odinnal felrakni ,(az ocx-el) és már frissült is
-
stemplar07
őstag
válasz
CHIPman #3667 üzenetére
dehogy, én megvettem az Edigitálnál .. csak érdekes ez az ár a független Samsung gyári árhoz viszonyítva.. ( tudom h független a T-s .. de én amikor eladom pár hónap múlva.. nem fogok magyarázkodni h úgyse lockolják le.. stb ..) na de az a lényeg ,hogy ki merik írni ,hogy Samsung gyári 24 hó garancia ..
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
Mr.Silkó #3627 üzenetére
a valaha írt legjobb zene player a poweramp , de ha V3-at is felrakod , akkor hallasz csodát ( a pa-ban a beállításokban válaszd a béta tesztert, hamarosan le is tölthető lesz a beta ) még szebben és nagyobb dinamikával szól.
én erre leszek kiváncsi ha már a BT-t említetted ( már úton van ) : Astell&Kern High-quality Bluetooth, AK XB10: We added high sound quality to the wireless freedom!
[link] -
stemplar07
őstag
For Samsung Galaxy S8 S8 Plus NILLKIN Nature TPU Silicone Slim Soft Case Cover
aki az egyszerű clear tokot szereti annak ajánlom , ez nem csúszik, recésítve van az oldala 0,6 mm és szép .
-
-
stemplar07
őstag
az új FW-nél ha a nyomásérzékeny gombot rezzenésig nyomom, most nem old fel teljesen, az előző FW-nél teljesen feloldotta a képernyőt ..
-
stemplar07
őstag
válasz
imikedapro #2785 üzenetére
hhááát egy telefont megér , némi erőteljes hangnemben
-
stemplar07
őstag
válasz
bulikavagyok #2782 üzenetére
de basszus erre, de ekkora csodát, hol van hogy ? mAh ? tényleg mennyi ?
-
stemplar07
őstag
válasz
bulikavagyok #2779 üzenetére
inkább egy gyors töltős, akubankot adnának hozzá ...
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #2772 üzenetére
Megnézve még egyszer: a home.csc nem csinál teljes resetet , az oxm pedig teljes resetet .. ha jól értem .
-
stemplar07
őstag
Odin ,,értők,,
Aki esetleg az XEH XXU1AQDG -t felrakja és a mellékelt Odin tutoriált megnézi kb 9:50 környékén kihangsúlyozzák hogy a csc ne a HOME.csc, hanem a csc.oxm- et kell betallózni . Ez miért van így ?
Köszi ha valaki választ adna :-)ps. egyébként az edge szélek állítása valóban működik ,az új FW-ben, de ha valakinek jó a szeme , azért nem tökély ..( de ez már szőrszál hasogatás kategória ..) hozzá teszem , hogy pl. az LG készülékek , pl V20 esetén pedig kékes , ha a kék fény szűrőt rátettem , akkor pedig homogén sárga lett ...
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
ckaresz122 #2608 üzenetére
most direkt kipróbáltam yt-on, gördül , nem akad ez.. sztem nyomj egy fr-t neki, ezért nehogy ,,infarktot kapj,,
-
stemplar07
őstag
A ,,hangról,, néhány szó :
Az S7-hez képest a DAC fejlődött ( mert azon nagyon gagyesz volt az is..Lucky CS47L91 DAC), az AMP az nem.. sajna , a hangszínnel pedig ugyanúgy egy teendő van , Poweramp V3/4 ,( DSP efektek, DVC stb) .. mint minden droidon
Cirrus Logic CS43130 DAC
[link]elvileg tudja a DSD64/128-at ( 32 bites) , és képes ... 600 ohos fülest meghajtani is...khhhmmm hát-hát ..
-
stemplar07
őstag
150+ Samsung Galaxy S8 Tips, Tricks, Features and Secrets - The Ultimate Guide to 2017's BEST Phone!
60 perces bemutató az S8/+-ról , minden részletre kitérően , érdemes megtekinteni , sok év és telefon után is ...
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
A Clear Cover tok valóban a leg kevéssé rontja el a dizájnt , mutatós, de csúszik .. egy valamit megtehettek volna , hogy a két oldalát a toknak enyhén recésítik .. sokkal biztosabb lenne a fogása .
Nova Launcher prime , még mindig jobb mint a saját UI, hiába tettek bele sok ficsört , és gördülékenyebb , jobban testre szabhatóbb ( vagy nagyom megszoktam ) a Screen Off and Lock -al a duplakopp-os lezárás is működik, nem kell nyomogatni a fizikai gombokat.. ( aki lg- LG ről jött annak ez különösen fontos
) TeslaUnread for Nova Launcher -el pedig az összes értesítés jelzése számmal , színekkel beállítható . Az egész beállítás elmenthető sd-re . Az edge része is működik a Nován .
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Rádiós töltés : az után gyártott ment az S7-en gyorsban, ezzel nyema csak normálban tölt ..
Gyors töltés : után gyártott töltőfejjel akár autós akár asztali , csak a saját samsung kábellel tölt gyorstöltéssel , a saját usb/usbc fordítóval sem, és az utángyártott usbc kábelekkel sem ..
valamit mókoltak a kábelekkel[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz
wong kok wah #2199 üzenetére
Igen ahogy írtam is, ez az oka :-) ha az az egy mm nincs akkor no fólia ..
-
stemplar07
őstag
válasz
joefasalasso #2195 üzenetére
felpróbáltam midkettőt , és pont nem érdekelt volna ,hogy 6 v. 12 ezer, de mivel megjött a LED flip tok is , így maradt a szilikon, amivel kicsit vékonyabb és keskenyebb , de való igaz ,hogy a bőr az elegánsabb ..
egy a lényeg, hogy ha gyári fólia, akkor csak gyári tok, mert ki tudja ,hogy akár egy Nillkin is nem nyomja fel a fóliát .. -
stemplar07
őstag
válasz
ParadoxonX #2103 üzenetére
Ma kipróbáltam , élőben a Samsung stor ban a dexet , működik ... egész gyors , jó 5let .
más : A gyári kijelzőfólia egész jól felfekszik , tűrhető a tapintása, és csak addig ér le ,hogy a gyári tokok ne nyomják fel , 2 db. 2990 ft , ha van idejük fel is rakják ügyesen ( Alle)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...