Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
Ma jelzett a telefon, Telenor, Októberi frissítés.
valakinek tapasztalat?
tmobile-os ismerősöm sokat panaszkodik frissítés óta -
ECHO2235
aktív tag
noh
szomorú történet + kérdés
életemben nem történt még ilyen ami ma, legalábbis az eredmény ami a következménye lett még egy telefonommal se fordult elő.
a prémium tapintást kedvelvén nem használok semmilyen hátlapi tokot vagy ilyesmit amiért ma isten megvert.
leesett.. kb has magasságból a sima csempére. hálistennek a kijelzőnek semmi baja, hátul azonban szélen lett egy leütődés + néhány hajszálkarc de azis csak szélkörnyéken.
ez sajnos gyors volt :/ nem vészes a dolog de zavar, nagyon, ezért azthiszem kénytelen leszek valamit rárakni.
namost a kérdés.
worldwidecases wwc 360 pro tokja esetleg valakinek van e vagy valami ismerősnek ami alapján kaphatnék véleményt.
nagyon szemezek vele, mert jól néz ki és ő lenne azhttps://www.worldwidecases.com/collections/samsung-cases-and-accessories/products/wwc-pro-360-for-samsung
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
ckaresz122 #10675 üzenetére
annyira érdekel és fontos dolog, hogy azt se tudom más volt e eddig
-
ECHO2235
aktív tag
halliii
valakinek gyorsba vélemény üvegfóliáról?
a keretesra gondolok / amit színesnek hivnak, mintha egy komplett eleje lenne a telefonnak.
másfajtával próbálkoztam a héten, kb félnapot bírt, másnap már felül engedett el a ragasztó, oldalt még egész tűrhető volt -
ECHO2235
aktív tag
válasz
Cobra652 #8908 üzenetére
nem kötözködésképpen, de az a beats féle szemét szanaszétver mindent
nem vagyok semmilyen márkával szemben elvakult fan, de a minőséget dicsérni tudom.
és bár nem gyárilag hozzá adott, de külön a még alsó kategóriának számító (ára miatt) beats fejesemet lenem cserélném semmire.
az akg-nak nevezett fülesre meg nem mondom, hogy kalap sz*r, de a sony gyengébb agybadúgós fülese is sokkal jobb.bombibmw: se a beats fejesemnél, se az előző megannyi sony fülhallgatómnál nem kellett 100akárhány órákat várnom, hogy jól szóljon és azt a hangzást hozza amit elvártam / elvárok.
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
jelentem, telenoros S8+ frissítés fent
zsírság van -
ECHO2235
aktív tag
S8+ átlag 7 óra kijelző idő reggel 5.30 és 21.30 között kb
de volt már 8 óra is -
ECHO2235
aktív tag
nálam sincs semmilyen görgetési bug a telefonkönyvben
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
bulikavagyok #4042 üzenetére
tudom, csak mondjuk nekem sok szükségem a kalibrációra nincs, mert jó most is a kép
de azért meglátom még, hétvégén lehet veszem a "fáradtságot"
csak érdekes, mert nekem még az első update-t jelzi, az újat nem.
lehet azt csak akkor fogja ha felfrissitek az előzőre -
ECHO2235
aktív tag
Telenoros tulajok!
érdemes frissíteni a legújabb rendszerre?
nekem még a legelső van fent, mert ez nagyon jól működik, ezért is félek felraknide ha jó és rontani nem rontott senkinek, akkor feltolom
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #3983 üzenetére
használati tárgy, de ez is kicsit olyan mint az autó, ha te is vagy érte akkor ö is lesz érted. a telefon is így van. ha dobálod meg leejted akkor nem lesz érted.
nem olyan nehéz dolog ám vigyázni valamire.. nekem eddig egyetlen telefonom sem törött el vagy karcolódott agyon.. mondjuk én az a típus vagyok aki ha vitrinbe nem is tartja, de nagyon vigyázok rá. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
#67656192 #3857 üzenetére
hoppá
apkmirroron találtam picivel elv frissebb verziót aminek az ikonja már olyan, de telepíteni nem engedi.
lehet majd valamelyik sw updatebe benne lesz, csak frissíteni még rendszert nem akarok, egyenlőre túlságosan is tökéletes.
telenoros és 2017 március 1.ei biztonsági frissítéses[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
ez most lehet hülye kérdés lesz, de miért látom a legtöbb helyen, hogy a fényképező ikonja ilyen kékes lilás átmenetes, mikor nekem szürke az ikon?
csak furcsálom, hátha tudja valaki a választ -
ECHO2235
aktív tag
az, hogy hogy szól függ attól milyen típusú zenét hallgatsz, milyen a hangszín beállítás vagy hogy pl milyen fej vagy fülhallgatóval használod.
nekem a samsung music tökéletes a beats fejeshez, max basszuson, mivel én edm-et (hardstyle-t) hallgatok.PeteePeti: milyen betűtípust használsz?
-
ECHO2235
aktív tag
pár napja vettem észre amúgy egy nagyon jópofa dolgot, ami nekem nagyon tetszik
Samsung zenelejátszónál lejátszásnál elkezd körbefutkosni a fény a széleken, album borítóhoz igazítva különféle színekben
azt kicsit sajnálom ha háttérben van az app akkor nem megy, csak ha a lejátszó megvan nyitva. -
ECHO2235
aktív tag
nyah, tegnapi napon picivel több mint 13 óra akksi idő mellett 8 óra kijelző idő jött ki (igaz csak 4%os akksiig vártam meg, utána alvás volt
)
ebbe volt ám zenehallgatás, játék, fényképezés, youtube, folyamatos net kapcsolat és digitv is.
durva[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #2750 üzenetére
ezekszerint amúgy mindegy h fhd+ vagy WQHD+-ba van?
mármint nem befolyásolja az akksi időt? vagy minimálisan -
ECHO2235
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #2750 üzenetére
pöpec, bizony, főleg ekkora kijelzőn
mondjuk, automata fényerő nekem is off, kb 50% környékén van a fényerő, felbontás pedig fhd+-on
rendkívül megvagyok eddig elégedve a telóval
maradjon is így, nálatok is! -
ECHO2235
aktív tag
lehet volt már róla szó, de ki hogy van megelégedve az akksival?
S8+ 15 óra 45 perc környékén vagyok akkumulátor használatba, volt ma folyamatos net, böngészés, kis youtube, pár kép lövés, játék, digitv, telefonálás, jelenleg 7 óra kijelző időnél tartok és 4%on vagyok.
ez azért elég jó, eddig kb ez az amit tartani tudtam, ez a kb 6 és félóra és 7 óra kijelzőidő közöttit. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
ckaresz122 #2666 üzenetére
bocsi, rosszulírtam, Telenoros S8+
és semmilyen hibát nem tapasztaltam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
ckaresz122 #2662 üzenetére
telenoros s8 és egyáltalán nem produkál ilyen hibát, de amúgyse, semmilyen hibát / bugot nem találtam.
btw, egy kérdés.
van köztetek olyan akinek amúgy is jó volt a kijelző, de már felrakta ezt a kijelző javításos frissítést?
ha igen, akkor azoknak változott e valami? -
ECHO2235
aktív tag
válasz
ckaresz122 #2624 üzenetére
hmmm, nekem is telenoros, bár én nem frissítettem még, de jelez frissítést. úgyhogy lehet, hogy jobb is
nemtudom, egyenlőre nincs szükség frissítésre nekem, eddig minden patent. -
ECHO2235
aktív tag
nem akarok kötekedni, de egy gorilla glass 5 / egy üveg nem fog a semmitől karcolódni. az A5 2016-omon se volt semmi tok és semmi karc.
-
ECHO2235
aktív tag
nyoh, nekem is megvan a "kicsike" midnight black s8+ Telenor
természetes megvét előtt megnéztem a kijelzőt, semmi rózsaszínesség, oldalt picit szemből, de csak szemből, természetes dolog.
eddig imádomremélem ez így is marad
nagyon jól kézre áll, ujjlenyomat olvasót könnyen elérem, gyors, nagyon gyors, arcfelismerö is kegyetlen pattent, úgyhogy eddig boldogság
ha az akksi bírni fogja kb annyira mint az előző a5 2016-omnak, akkor nem lesz itt baj -
ECHO2235
aktív tag
szerintem jobb is, hogy nem sikerült előrendelnem..
legalább személyesen boltba veszem át és ott megnézem, ha egyből sz*r, akkor azonnali csere helybe.
btw
boltba meglestem, ott a sima s8nak volt kicsit pirosas, az s8+-nak semmi baja nem volt.[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
azért a telenor se semmi..
ugye én úgy tudtam volna a telefont megvenni, hogy a mostani maradék törlesztő + készülékcseredíj.
voltam bent telenor boltba Arénába, ahol azt mondták hogy így sajnos nemtudom előrendelni, mert bonyolult lenne a procedúra stbstb.. erre a telenor telefonos ügyfélszolgálatán azt mondták hogy simán a fennmaradó összegről kiállítanak egy számlát amit kitudok fizetni futárnál.. hát mondom ez rohadt jó, már ma itt lehetne a telefon.. ha ezt tudom akkor a maradék törlesztőt rendezem bent és már csak a készülékcseredíj kellett volna mára kp-ban. úgyhogy mostmár csak leghamarabb 28.-a
persze, nem ez lesz a világ legnagyobb problémája, legalább látok hazai tapasztalatokatde azért jó lett volna már most hétvégén szanaszétnyomkodni
-
ECHO2235
aktív tag
elnézve itt mennyien rinyálnak az akksi miatt..
2 eléggé megbízható teszt alapján, néhány felesleges app tiltásával / törlésével, bixby kikapccsal, fhd+ felbontással, kb 75%os fényerővel azért a +-ból simán kihoztak 6.5 - 7 óra kijelző időt, folyamatos wifi vagy net kapcsolattal, bő egy óra youtube-al, bő egy óra gammel stb + még nagyon az elején van, frissítések is majd dobni tudnak majd rajta.
azért az egyáltalán nem rossz, nekem kb a 2016-os A5-el egyezik, ami reggel töltőről levéve csak este kap újra hamit.
és azért bőven van nyúzva zenével, folyamatos nettel és játékkap is.
úgyhogy én kívárom ezt még.
nagyon bízok benne, rendkívül szép telefon és abszolút csúcskat.
majd hiszem a rossz vagy jó akksi időt ha látom és tapasztalom
persze, ez mind felhasználó függő is, hogy ki mit vár el a telefontól. ha nekem reggeltől estig nem rinyál a telefon és tudom mellette azért annyira használni mint a mostani 2016os a5öt akkor megleszek elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+