-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Memmaao #31228 üzenetére
Én egy s6-ot ejtettem be véletlenül egy passat motorterébe, persze elkapta a hosszbordásszíj. Ezután nem volt teljesen kielégítő a kijelző működése, picit hullámos is lett, amit egy Transittal próbáltam orvosolni(óvatosan átmentem rajta oda vissza). Egyszer csak szétpattant, a fene se gondolta volna. Természetesen szelektív hulladékként végezte ez is.
[kép] -
-
-
hevepapa
senior tag
válasz
Memmaao #30581 üzenetére
A gearbestnél még nem volt problémás ügyem, de az ebayen volt párszor hogy nem jött meg a cucc.Általában az eladó nem problémázott a refundon (1-10 $), 1 volt aki problémázott, de amikor írtam neki, hogy OK, akkor indítom a paypalon az ügyet, azonnal refundolt
Mint kiderült az ebayen azért számít a papypal case "atombombának", mert 99,99%-ban a vevőnek adnak igazat, de amig megy az elbírálás addig teljesen zárolják az eladó számláját is és így napokig nem tud kereskedni, merthogy fogadni se tud pénzt
Szóval simán többet veszíthet, mint egy 2 dolláros refund
-
válasz
Memmaao #30581 üzenetére
Azért ennyire ne nézzetek már malacnak
Természetesen át van állítva. A bank is ugyanúgy lehúz. Amikor nagyobb vásárlást eszközölök akkor utalni szoktam csak mert nekem nem mindegy h pl 400€-s autóalkatrésznél Németországból 15Ft-t vesz-e le a váltást végző eurónként, vagy csak 3-t. -
-
törölt tag
válasz
Memmaao #20440 üzenetére
Volt ilyen gondom nekem is meg s6-nál. Router csere volt nálam is.
Viszont egy s7-nél a Samsung szerint alaplapot kellet cserélni az állandó WiFi "azonosítási hiba" miatt.
Aztán visszakaptam, de a hiba nem szűnt meg. Valamilyen orosz nyelvű fórumon olvastam, hogy a csatorna választás lehet gond, átállitottam, megjavult minden azóta is úgy van. Gyakorlatilag feleslegesen cserélték az alaplapot. -
frischmannak
csendes tag
válasz
Memmaao #20069 üzenetére
Szerintem is 1000:1 vagy még kevesebb. Lehet, hogy a fórumon jelzi minden héten valaki, hogy gondja volt vele, de sokaknak csak 1-2 szer jelentkezett fél év alatt. A felhasználók 90%-a nem fórumozik és általában csak az jön ide akinek gondja van vagy akit mélyebben érdekel a dolog. Tehát ha még ezren se vagyunk a fórumon állításod alapján és csak így is pár százalék jelezte a dolgot és mi csak egy szűk felhasználó kör vagyunk akkor ez alapján bőven jó az 1000:1-hez vagy még kisebb arány is.
Persze tudjuk, hogy a probléma jelen van és külföldi fórumokon is beszélnek róla, ezt nem tagadja senki. De ne ijesszünk el már embereket a vásárlástól egy olyan problémával ami (szerintem) elenyésző és van rá mind ideiglenes otthoni, súlyosabb eset esetén garanciális megoldás is és a kamera ezen kívül az egyik legjobb ami jelenleg telefonban kapható. -
StarKiller89
senior tag
válasz
Memmaao #19118 üzenetére
és ilyen esetben nem kellene ráállni a gyártónak mondjuk kitalálni valami megoldást erre? vesz az ember egy 250-300k értékű telefont, persze elromolhat, nem azzal van a gond, de hogy még szervízelés után sincs semmi garancia, hogy jó lesz, gáz ez a kocogtatás meg ahogy páran legyintenek erre...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Memmaao #19055 üzenetére
Valószínűleg pont azért lett annyi anno neked az S8-on az üzemidőd, mert nem tiltottad a megfelelő, felesleges appokat, háttérfolyamatokat, nem néztél át minden egyes beállítást alaposan. Egy ideig én is küzdöttem ezzel, de aztán mindent sikerült helyrehozni. Azóta nálam otthon, WiFi-n 7-8-9 órás SoT-ok simán kijönnek (persze az S8+-on). Munkanapon 4G-n jobban merül, de még úgyis megvan a 5½-6 óra SoT többnyire - már ha időm engedi.
-
gery14
senior tag
válasz
Memmaao #18957 üzenetére
kicsit hulyen fogalmaztam a kamerát megcsináltak elso korben nekem csikok voltak benne nem a fokusz ragadt be. visszakaptam ugy a telom hogy tiszta karc es hibás a mukodese. harccoltam a samsungal addig amig bekertek a telefonom felulvizsgalatra es lett nekik az eredmeny h nem ok karcoltak szarra a telomat es hiaba a kepekt hogy ok csinaltak szarnak rá roviden ennyi.
-
Trigo
csendes tag
válasz
Memmaao #18853 üzenetére
amúgy a futáros témában annyira nem vagyok benne, de én is úgy tudom, hogy az átvétel után bonthatsz csomagot. Mi van olyankor ha a futár jelenlétében felbontod és átvertek a tartalommal? A futár fogja és visszaviszi? Szerintem (de hangsúlyozom, hogy nem tudom, csak tippelem, illetve kérdezem) ehhez neki nincs joga, illetve talán tilos is. Ő csak futár, a cége csak közvetít. Ha nem az van benne, max tanúként igazolja, hogy valóban nem az volt. De ha te tudod a választ, engem érdekelne tényleg! Tudom nagyon off ez a téma itt, de ha már benne vagyunk...
"Ha reális áron adsz el valamit, nem kell semmi kiemelés, megtalálja a vevőjét."
Ez mondjuk pontosan így van. De a kiemelés segít az olyanoknál, akik lusták a több tucatnyi oldalt végignézni."Én idáig napokon belül mindent el tudtam adni, pár kivételtől eltekintve"
Én egy óra alatt el tudnék mindent.Csak ha túl gyorsan adod el a cuccokat, az azt jelenti, hogy alul áraztad.
(#18851) kis@tis:
"A vatera véd (még ha lassú menet is, de van rá lehetőség), meg olyantól nem kell vásárolni, akinek gyenge az értékelése. Én konkrétan nem dobnám oda a lassan 200+ értékelésem."
Egyetértek. (És detto 182-nél járok.)
ettől függetlenül adtam már el a jófogáson is, nincs is bajom azzal se
na közben ezt találtam GLS oldalán:
"A feladó felelőssége a megfelelő csomagolás. A GLS csak abban az esetben fogad el reklamációt, ha a csomagon külsérelmi nyom látható, pl. kiszakadt a doboz.
Ha bármilyen sérülést talál a csomagoláson, kérjük, az átvételnél ellenőrizze a csomag tartalmát. A futár kárjegyzőkönyvet vesz fel a csomagátadásnál.
Abban az esetben, ha a csomag külsőleg sértetlen volt, és csak az átvételt követően észleli a sérülést, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a feladóval. A GLS nem ellenőrizheti a csomag beltartalmát az adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően.
Amennyiben megsérült vagy elveszett a csomagja, kérjük töltse ki a Kárbejelentő űrlapot:" -
$atirka
őstag
válasz
Memmaao #18839 üzenetére
Az a baj, hogy ha átveszed a gls-től a csomagot, csak akkor bonthatod ki, ha már kifizetted, utána a futárt már pont nem érdekli, ha csak egy tégla van a csomagolás alatt.
Na meg a jutalék, jófogáson ~2500ft hogy a sor elejére rakjanak, mert 1-2 nap és már rád épül 20-30 új hirdetés.
A vatera véd (még ha lassú menet is, de van rá lehetőség), meg olyantól nem kell vásárolni, akinek gyenge az értékelése. Én konkrétan nem dobnám oda a lassan 200+ értékelésem.Amúgy 180 körül mozog ~20hó garival az S8+ például hwaprón.
-
Trigo
csendes tag
válasz
Memmaao #18839 üzenetére
na, akkor ezekben kb egyet is értünk.És jah vaterán sem sok véd, csak az értékelések. 10+ éve vaterázok, soha nem vertek át így. Azért a sok értékelésben jobban bízom, mint egyetlen telefonbeszélgetésben.
. Viszont kis értékű cuccoknál valóban majdhogynem mindegy. Telefont pedig se feladni, se megrendelni nem rendelnék nem személyes átvétellel úgysem.
(#18838) janosibaja:
de a töltés ledes kijelzése alapban nem pislog. Előbb még az volt a gondod, hogy világít. Erre mondtam, hogy akár pisloghat isDe a fekete jó megoldás
Én előbb megpróbáltam gyorsan, de nem vette be a fekete színt a gyomra. Kékeset nyom helyette. De mindegy, jó nekem a piros
-
janeszgol
félisten
válasz
Memmaao #17755 üzenetére
Öcsémé is ilyen, de mondtam neki, hogy ne vigye szervizbe. Ezért felesleges, mert amúgy frankón működik. Amúgy ha két használat között rövid idő telik el (max fél óra), akkor nem jelentkezik ez a hiba. Ha tovább pihen a teló (kamera), akkor igen.
Amúgy szériahiba, volt az S7-nél is. (Egyeseknél az A szériánál is előjött, de ott jóval ritkább.) -
törölt tag
válasz
Memmaao #17353 üzenetére
Minden hibára ezt mondják, mindig Te vagy az első akinél előfordul, ja és szégyelld is magad, illetve érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán ránéznek. Az nem baj, hogy a fórumokon fossák a hibajelentést.
Nálam viszont még nem fordult elő, pedig 2 sima és egy plus van itthon. A legelső plus csak pár hétig volt meg nyilván az sem hibázott. -
SharpSA
veterán
válasz
Memmaao #15821 üzenetére
Ja hogy a Nova-ban. Azt tudom, gondoltam van valami más megoldás is.
Tegnap beállítottam a TW-t (bixby és pár dolog tiltva van). Gondoltam teszek egy próbát a Nova helyett. Újraindítottam a telefont és ma így használtam. Gear S3 óra reggeltől kapcsolódva volt, nemrég kapcsoltam ki. Energiatakarékos mód nincs bekapcsolva. Szokásos napi használat után most 74%-on van az akku, képernyő 1,5 órát volt bekapcsolva, telefonálás 23 perc volt és még a helyelőzmények is be vannak kapcsolva már jó ideje. Ja és S8+-om van. Majd kiderül még, hogy ez így marad-e, de a lényeg az, hogy a Nova Launcher és "tartozékai" helyett a TW-t használtam ma. Így még nem zártam a napot, legalábbis nem emlékszem rá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged