Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
válasz
ECHO2235 #11186 üzenetére
Én ezt vettem rá:
https://banggood.app.link/5vRVp5FVhF
Ugyan annyira nem dekoratív mint a te választásod, de nálam bizonyított. Másfél méterről kulékőre sarokra esés, plusz némi további pattogást, karc nélkül abszolváltam (meg kihordtam lábon egy gyors infarktust). Tok nélkül ripityomra ment volna...
Nagyon feszesen áll (mitöbb nem is egyszerű bele passzintani a telefont), pontosak az illesztések, leválasztja az újjlenyomat olvasót, amit így könnyebb vakon is megtalálni. Elöl is kiáll a síkból, így sima felületen pofára eséstől is véd.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
ECHO2235 #7519 üzenetére
Miért várjátok annyira a frissítést?
Én nagyon nem várom az elcseszett navbar miatt, remélem nem fogja rám erőltetni magát, mint az S7-nél tette...
Hiába kapcsoltam ki, tiltottam le, mégis tolta az arcomba. Hadd döntsem el én, hogy "biztonsági réses" akarok-e lenni vagy sem. Szerintem az, hogy a telómon ez nem frissül még nem vagyok veszélyes a teljes Samsungra.. vagy ha igen, akkor nagy a baj. -
Zoli133
addikt
válasz
ECHO2235 #5556 üzenetére
Igen ha megy a zene és kihúzom a fülhallgatót nekem is.
De próbáld ki, hogyha megy a zene fülhallgatón, jön egy bejövő hívásod, azt nem fülhallgatót akarod intézni, akkor amikör csöng, kihúzod a fülhallgatót majd felveszed a telefont. a hívást ha lerakod, elindul a zene a hangszórón...
De ezt más megerősítette, hogy ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ECHO2235 #3476 üzenetére
Nekem végül talán az akku miatt lett a + a sima S8 helyett, meg azért, mert élőben már nem volt olyan batár a nagytestvér, mint a képeken. Sőt, a sima S8 tűnt túl aprónak, valahogy annál nem jött annyira át a frankó helykihasználtsága az előlapnak, holott ugyanazokkal az arányokkal bír elméletileg, mint az S8+.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ECHO2235 #3473 üzenetére
Nálam is nagyon jól bírja a Plus, nem számítottam ekkora méretű és felbontású kijelző mellett ilyen klassz üzemidőre. Ilyen akkuidőm eddig csak a korábbi Xiaomi RN3Pro-nál volt nekem, ráadásul ott kisebb kijelzőfelbontás és méret, valamint gyengébb hardver és tizedennyi szenzor volt a 4000 mAh-s aksi társa.
[ Szerkesztve ]
-
Soockit
aktív tag
válasz
ECHO2235 #2800 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ha felrakok egy programot akkor az két helyen lesz meg. A védtelen helyen és a Knoxban is. Ezért lenne értelme, hogy csak a Biztonságos mappába instalálsz valamit egyből ha ott is akarod használni. Most azt csináltam, hogy letöltöttem a programot, beraktam a Biztonságos mappába, majd leszedtem, a Biztonságos mappában a másolat ugyan úgy ott van.
-
-
-
válasz
ECHO2235 #2435 üzenetére
Először én is így akartam aztán rájöttem, hogy fog a f@szom fizetni 24 hónapig egy telefonért 10000ft-okat+előfizetés, inkább a kedvezményeimmel kihoztam az S8+t 199000-ért Dominósan
De a leges legnagyobb "madárság" az SES-ből venni részletre 300-ért+kamat
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz
ECHO2235 #2193 üzenetére
nem katasztrófa egyáltalán... csak ha lehetne akkor miért nem tudnak beállni a sorba Ők is... eddig csak a Nexus nem tudták függővé tenni mert kaptak volna a Google tól meg a dual kártyást.. bár az utóbbiban inkább adnának egy másik telenoros simet ingyen csak nehogy mást használj...
[ Szerkesztve ]
-
udna999
tag
válasz
ECHO2235 #777 üzenetére
Én is így voltam a rendelésnél. Maradt valamennyi törlesztőm az előzőből. Kérdezte az ügyintéző, hogy hogyan akarom rendezni? Az átvétel napján a futárnál, vagy személyesen valamelyik irodájukban. Mondtam kérek egy visszahívást holnapra, addig elintézem. Beléptem a My Telenor fiókomba, kiegyenlítettem és kész. Másnap hívtak és mondta is, hogy látja hogy ki van nullázva, akkor felveszi a rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával