- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
marquuard #43725 üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget.
Egyébként az apps managment - ben milyen beállítások kellenek (ebben például nem állítottam semmit csak a providers - ben adtam hozzá az mmoti és goo. gl/GbSyNf-t a White és a blacklist üresek.
Ez így maradhat vagy valamit kell még rajta állítani? -
dragon1993
őstag
válasz
marquuard #43722 üzenetére
Én úgy tudom lépett, a fusionjack/adhell3 repo-t törölték GitHubról, utána átrakták GitLab-ra plusz lett egy fork GitHub repo ami pár napra rá követi a GitLabosat.
-
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #43276 üzenetére
Igen, ez a gond és hogy hiába supportolják jövő nyárig, 3 hónap után lejár és nem találni az oldalon, hogy hol kell újat generálni. Hiába görgetek le, Legacy SDK nincs is a generálás oldalon, ha meg a saját korábbi kulcsaimat nézem, ott ugyan van Legacy rész, de ott sincs új kód generálási link.
Magyarul, ha valakinek lejár, akkor meg van lőve, mert nem tud generálni.
Edit:
Keresgettem a SEAP oldalán, találtam egy ilyet:
Next steps ...
Generate a Development Samsung Knox License. To use the new namespace, you will also need to migrate your app to the Knox SDK. If you would like to generate a legacy license, please contact us.
A please contuct us link pedig egy sima Contact us oldalra visz, ahol írhatok nekik üzenetet -
viktorhu
veterán
válasz
marquuard #43197 üzenetére
Azért az optimalizálás nem lenne tilos, pl. a memóriakezelésben is. Feltűnően sok az újratöltés sajnos.
Ami erőssége a Samsungnak, az a kijelző és a kamera, amik nekem kb. a legfontosabb szempontok, és ezekben nincs versenytársa - ezzel szemben állnak a tervezési kompromisszumok.
-
polonic
félisten
válasz
marquuard #43059 üzenetére
Az apkmirror-on nézni szoktam a legfrissebbet, aztán onnan szoktam telepíteni.
Most a 7.2.10.35-öt telepítettem fel így. De mintha kicsit lassabb lenne a betöltés, ezért vissza akarnám rakni a 33-as végűt, ami a play store-ban is elérhető.
És az a vicc, ha letörlöm és a play store-ból telepítem újra, akkor is a 35-ös települ fel és egy pillanat alatt. -
Deck
titán
válasz
marquuard #42796 üzenetére
Nekem is fenn állt a probléma de találtam rá megoldást. Beírom ide hátha másnak is probléma lenne.
1. Go to chrome://flags
2. Search for "dns"
3. Set the "Async DNS" option to "Disabled". Close tab.
4. Go to chrome://net-internals
5. Select the DNS tab, and tap on "Clear Cache"
6. Restart Chrome -
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #42669 üzenetére
Ezekhez, aki otthonosabban mozog a témában, nem készítene egy leírást? Be lehetne tenni összefoglalóba, hogy mit honnan töltsön le, felrakás stb. Legalább olyan szinten, mint ahogy az SABS-nél le volt írva. Szerintem sokunknak segítség lenne. Aki pedig az alapján sem boldogul vagy nem meri, az inkáb saját érdekében se próbálkozzon.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
marquuard #42364 üzenetére
Pici thumbnail-ben még mondhatni normálisan néz ki (ill teló kijelzőjén) Viszont,belenagyítva azért már van baj! Persze, telótól olyan sokat nem vár az ember.Talán raw-ban lehetett volna belőle valamit kihozni.
Picit belenyúltam ps-ben,de olyan sokkal jobb nem lett...[kép] -
sgeza
veterán
válasz
marquuard #42249 üzenetére
Szerintem a fejlesztő, de nem tudom biztosan a hátterét, ez csak tipp. Sajnos hiába vetted meg, nem lehet később feltenni.
Én emiatt írtam a múltkor a fejlesztőnek, hogy most akkor ilyenkor mi is a helyzet? Erre végül küldött valamilyen verziót, meg adott hozzá egy kódot, így tudtam újra használni. Azóta nem volt FR, szóval nem tudom, hogy legközelebb mi lesz, fel tudom-e vajon tenni újra ezt a legutóbbit ugyanazzal a kóddal. -
-
fjudors
aktív tag
válasz
marquuard #42119 üzenetére
a védelem volt a kérdés..
élőben azért szebbek, illetve a love mei-nek van másolata is, ami kecsesebb
(nekem van mind a három..az alu tokok védenek, csak nem szabad lábra ejteni, mert az fájni fog...)
illetve még a ghost tech-nek vannak jó páncéljai
A rhino nem védi a kijelzőt. A fenti alu tokok szilikon belseje felnyúlík, így megtartják az üvegfóliát
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #42017 üzenetére
Nálunk 2 router van, az egyik csak 2,4GHz-et tud, a másik 2,4-et és 5GHz-et is, mégis előbbivel kevesebb a gond. Az utóbbi router jelét akkor szokta eldobni a telefon néha, ha a Chromecast/X-BOX One is használja a Wi-Fi-t, de azért ez nem sűrűn jellemző. Egyébként az S8-ban szerintem a csúcskategóriás gépekhez viszonyítva valamivel gyengébb a Wi-Fi antenna vételi minősége.
-
tothl
addikt
válasz
marquuard #41954 üzenetére
Amúgy megoldódott az FRP gond.
Taliztam az eladóval és basszus két mailcím volt a telóra reggelve és mindkettőt kérte !
Persze utána kiderült, hogy lehetett volna downgradelni, de most már nem lehet, frissítettem.Ezt a telót 120ért vettem, még van rá egy év gar.
80 rugóért az az S9 tuti meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged