- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
toto0569 #56139 üzenetére
Mivel használtad, így az értéke már csökkent. Neked kellene bizonyítanod, hogy már új korától nem tudtad használni. (A jogszabály kijavítás, kicserélés, árleszállítás, elállás sorrendben említi a vevő jogait. Enyhén utalva arra, hogy illik ilyen sorrendben érvényesíteni az igényt. Amúgy gyakorlatilag a Te érdekérvényesítő képességeden és a kereskedő jófejségén múlik, hogy mit tudsz kialkudni.)
-
-
Probert75
addikt
válasz
toto0569 #55678 üzenetére
Ingyen reg után letöltöd szép lassan az elsőt, majd Odin-nal telepíted az összefoglalóban leírtak alapján.
-
Probert75
addikt
-
sgeza
veterán
-
vmack
tag
válasz
toto0569 #53735 üzenetére
nekem is előjött, hogy nem ment tovább a bejelentkezés a google fiókba. Állt a feltételek elfogadása képernyőn.
Megoldás:
a beállítások alatt az alkalmazások között a chrome ot megkeresed, az akkumlátor menüben letiltod a chrome-ot. ez után bejelentkezik rendesen a vanced.
ha megvagy újra engedélyezed a chrome-ot és kész -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
toto0569 #52905 üzenetére
Ez nálam is be van kapcsolva. De a Telenor oldalán be van kapcsolva a VoLTE-tiltás. És így nem is működik sajnos.
Itt olvasható rá egy indoklás is. -
eladogeppc
veterán
válasz
toto0569 #50462 üzenetére
Bocsánat hogy fárasztom az embereket. De azért meg lehet kérdezni nem ?
Ha téged fáraszt, ne olvasd.Kíváncsi voltam kinek mi véleménye.
Az ok, hogy miért kérdezem meg ennyi topikban, egyszerű.
Minél több embertől kapok információt, könnyebb dönteni.Leslie1966: Köszi. S9+ volt, De nem győzött meg sajnos. Redmi Note 5 volt szintén, de ott a Dj progim nem volt rendben.
Akkuidő nekem kevés az S8-al. Ez a 4-4,5 óra nekem nagyon karcsú.
-
-
sgeza
veterán
válasz
toto0569 #49959 üzenetére
Ez a sima rich communication. Nyugodtan bekapcsolhatod, abban az esetben ha másnak is van ilyen, akkor neten küldi az üzenetet. Valószínűleg a "költséggel járhat" egy sablonszöveg, mert mobilneten magának a mobilnetnek van havi díja. Egyébként semmilyen költsége nincs ennek, pont ez a lényege. Az sms-nek van ugyebár, ha a másik fél nem tud rich textet fogadni.
-
válasz
toto0569 #42200 üzenetére
Ideiglenesen ezt a fóliát rendeltem még régebben, több egyéb fóliával /üveggel együtt, de az összes egy nagy rakat fika volt. Ez ment fel utoljára, azota is (szinte) tökéletes! Nagyon vékony, tiszta anyag!
Ja és ráadásul ezt fel mertem én is tenni magamnak, a szerelő keret nagyon hasznos és pontos. 1 hónap után sem karcos (ez nálam ritka), nem pereg fel a széle.
Mondjuk ez törléstől ugye nem védi meg, de mivel ragasztóval dolgozom, meg fém reszelék is van rajtam bőven, attól jól megvédi. -
madgie
titán
válasz
toto0569 #42197 üzenetére
Ha UV-ra köt, miért engedne el arra, amire tulajdonképpen megkötött?
Egyébként nekem már körben elengedett a Whitestone Dome, illetve nem a széleken, kicsit bentebb. Érzékelni jól érzékel, fel se jön, csak körben megszűnt itt-ott a ragasztás odacuppanós mivolta, olyan, mintha levegős lenne (de mondom, jól érzékel).
-
mave86tg
tag
válasz
toto0569 #42181 üzenetére
8500at? nekem 15-ert mondtak felrakassal egyutt.
tenyleg sokat vastagit rajta? en is nagyon gondolkozom rajta, mert nagyon dicsertek, de akkor vannak ketsegek...meg ha leszedik, nehogy rosszabb legyen a kijelzo, mint elotte, engem ez is visszatart.
Mikor leszedtek neked az oleofob reteget nem szedte le? -
Stukker1987
senior tag
válasz
toto0569 #42177 üzenetére
S9 topicban is (egyértelmű hiszen a formaterv szinte azonos) gyakori téma az előlapi fólia...
Egyértelmű hogy az UV-s megoldások a legtartósabbak,ennek ellenére sokszor előfordul hogy az is "elenged" (gyaníthatóan felrakási hiányosság miatt).
Kérdés,hogy megéri-e azt az árat....
Egyébként vannak koppintások már amik olyan 4k körül megkaphatóak....
Én most rendeltem HA-ról egy sráctól teljes felületen tapadó üveget,kíváncsi leszek...
Ha nem jön be rendelek ideiglenesen gyári sima fóliát és időközben megkérem kínából a DomeGlass koppintást
Igazság szerint ez így végösszegben már ott lesz mint egy DomeGlass,de ha az első bejön akkor meg olcsón megúszom
-
fjudors
aktív tag
válasz
toto0569 #42128 üzenetére
mindegy, mert úgysem azt küldi a kínai...
én bő fél évig próbálgattam, de végül az „olcsó" fóliák csak úgy működnek, ha a tok leszorítja. és akkor akár le is lehet szedni a ragasztót. vagy felnyomja a tok, vagy van egy pici légrés a kijelző és a fólia között,ami megkeseríti a használatot, az edge panel meg kihívássá válik
próbálkoztam volna lapos fóliával is de soha nem kaptam meg, pechem volt velük, egy sem érkezett meg, még európából sem..az elmúlt fél évben alakit a posta...
vagy, rá kell áldozni a WD-ra, és probléma megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest