- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ЯΞD
senior tag
válasz
viktorhu #58142 üzenetére
Nem tudom. Eddig nem foglalkoztam a dologgal mert én is vissza tettem 8-as utolsó ROM-ot és azóta az van. Viszont szeretnék váltani S10+-ra. Most éppen ezt vadászok és jó lenne ha megoldható lenne a hívásrögzítés. Nekem is meló miatt kell. Sofőr vagyok és naponta sok sok infót kapok mikor máskor éppen vezetés közben.
-
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57983 üzenetére
Nincs benne, és az Shealth sem ment. Az egész bringázásból annyi lépést látott, amíg levittem meg felhoztam. Ma a gFit éppen elindult, de megint csak 2 végpont + 1 koordináta. Az Shealth meg beszólt kétszer is kilépéskor, pedig az rég letiltva. A legszörnyűbb az, hogy tisztességes boltból nem beszerezhető a Poco X3, mert vagy 1 év "gyártói" gar, vagy xshopban fizettetnék a gar postát, ami meg törvényellenes. Remek. Ez az én +8-am (értsd: kereszt).
-
lanszelot
addikt
válasz
viktorhu #57940 üzenetére
Megbízhatóbb??? Tele van biztonsági hibákkal, az neked megbízható?
7est nem javítani kell, sose írtam ilyet.
Miért lassult be a telefonom ez a kérdés.
Ti jöttetek, hogy a 9es jobb, én le írtam miért nem jobb.
De a 7es gyors volt, ez nem bug, hogy belassult.
Eddig az volt, factory reset és jó lesz, hát ez nem jött be.
Factory reset sok hibát hozott, ami előtte sose volt.
Igaz vissza kaptam a 20GB-t , de a telefon még mindig lassú.
De miért? -
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57923 üzenetére
Pedig milyen király lenne egy régi telót billentyűzetként használni!
De inkább vesznek drágán 2 képernyős új telót... lehetne ilyen app. Vízszintesben jó az s8 is, csak úgy meg nem.nagyon látni a szöveget.
Nálam nem én törtem, hanem a térkő.
Bármilyen szarok a redmik (ips, usb2, nincs vízállóság, stb), az Amazfit GTR2 láttán elgondolkodtam én is... pedig okosórát sem akartam még egyet, annyi időmet elvette a sok elemzés. Inkább edzek ahelyett is, de aod helyett bőven jó, és.még nindig olcsón jövök ki.Joci86: Nem vizesfón? Mert annál rendszeres. amióta upc is az lett, wifreen is bevezették.
-
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57920 üzenetére
És 2 telefon kisebb, mint 1 2cm-rel nagyobb?
Vehettél volna dualsimest.
Amúgy ma órákon át nézegettem, mire cserélhetném le ezt az elavult ócskaságot.Semmire, ami gyakorlatilag jobb lenne (leszámítva a méregdrága eldobható telókat), max fotózásban, de az összes mai telefonnak van valami ótvar szűk keresztmetszete.
Okosórát meg még egyet sem találtam, amelyiknek ne lenne valami baja.
Piacgazdaság...1000 termék, mind szemét.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
viktorhu #57917 üzenetére
Azt elhiszem, hogy jobb a nagyobbon gépelni, csak a gépelés javítása iránti vágy teljesen agyonvágja a hordozhatóság lehetőségét, már nem mobil a készülék. Valamerre kell kötni egy kompromisszumot. Mivel ékezetes betűket írni továbbra is csak rendes fizikai klaviatúrán lehet rendesen és hosszabb szöveg írásának szintén csak hw klaviatúrán kezdek neki (az lehet tablethez kapcsolt is akár), ezért én a kompromisszumot inkább itt húznám meg. Persze el tudom fogadni, hogy másnak a telefon a mindenes. Annyi, hogy jó lenne ha a gyártóknál nem kerülnének le teljesen a radarról azok, akik "mobilok" szeretnének maradni, mert nálam nem játszik a farzsebben hordás, melegben meg nem hordok zakót.
Esetleg külön téli és nyári telefon? -
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57899 üzenetére
Nekem a térkő törte össze tavaly (a.formatervezés segítségével, amelytől tokban is a hajlított üvegre esett védőfóliástul), de.olcsóbb volt drágán megcsináltatni, mint.szart venni, vagy gyakorlatban semmivel nem gyorsabban 2* ennyiért.
Spider23: dettó. Minden új csodatelefonban valami szarabb.
-
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #57873 üzenetére
No de a Google "nyomkövetése" meg egyetlen egyenes vonal a legtávolabbi pontig, ahol jártam.
Mondjuk az SHealth meg a két végpont közé bök egyetlen leszúrt helyzetjelzőt automata módban (futás). Spec. tegnap a Gfitness mindkétszer elvesztette a kerékpározást bő 1km után.
A vodásított UPC wifree meg változatlanul egy nagy kupac szar, 10-12-re talál fel, vagy csak restarttal még mindig. Vagy a samu frissítés inkább, mert anyám gagyi LG K50-e simán csatlakozik. -
-
Predatorr
őstag
válasz
viktorhu #56880 üzenetére
Hát ezért megtévesztő mindegyik. Nem mintha láttam volna törékeny gyémántot.. és mint többször jeleztem, éppen ez.a.szopatás a hajlított kijelzőben, illetve hogy valós helyzetben mindig élére esik a telefon.
Volt műanyag „üvegem” is, az szilánkosra hajszálrepedt, alatta meg tört az üveg. 1 ütéstől használhatatlan lett. Úgy, hogy kerékpáros, fóliás, bélelt kormánytáskában volt, + tokban, csak hát a táska rögzítése volt szar, illetve az út.
A 9H eddig 1 szilánkos törés balra lent, 2 jobbra ugyanabban a magasságban és kicsit feljebb, vékonyan berepedve keresztben, szintén tokkal. A kijelző üvege viszont épnek tűnik alattuk.
És +1*: az S5 gg3-mal és 9H üveggel soha nem tört vagy karcolódott sokkal.nagyobb esésektől, ezért élek a gyanúperrel, hogy a fejlesztés nem a vásárlók érdekében történt, és a 9H felirat sem feltétlenül igaz.
-
-
-
-
martonl
senior tag
válasz
viktorhu #56281 üzenetére
De megy a mobiladat, és a gps is sajnos. Még a mobilnetet a fejlesztői beállításokban lehet kapcsolni, azt hiszem, ott van a "mobiladat mindig aktív", vagy ilyesmi, ez alapból be van kapcsolva. GPS meg mitől ne menne wifin? Semmi köze hozzá. Elvégre pontos helymeghatározást wifi alatt is kérhetsz. Egyébként a wifi mellett a mobilnet tudtommal ahhoz is kell, hogy gyorsan fogja a GPS műholdakat (A-GPS).
Rootolt készüléken egy Tasker-rel, Llama-val, vagy Macrodroiddal a dolog automatizálható, ahogy kollégák is írták. Ahogy kapcsolható az akkukímélő helymeghatározás is, amit alapból kivettek a Pie-ből.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
viktorhu #55828 üzenetére
Pont ezèrt teljesen felesleges a 20 és 80 % közötti töltögetés. Hiszen maga a telefon úgy van tervezve, ahogy te is mondod, hogy nem engedi sem a tejes merítését, s3m a teljes töltését az akkunak. Vagyis amikor mi 100 %-öt illetve 0-át látunk, akkor pont nem érjük el ezeket az értékeket.
-
lanszelot
addikt
válasz
viktorhu #55486 üzenetére
Ezért irtam, hogy böngészőben fogd és vidd. Olyan nincs csak pl azzal a módszerrel amit írtam. Azaz kell egy egér vagy touchpad emulator.
Azt reméltem hogy a Samsung böngészőben van csak nem találom.
Ennyi év után is nagyon össze szedetlen a mobil rendszer. Mindegy mit csinálok nincs rá egy alkalmazás ami nagy részét lefedné. És itt bármi lehet.
98as windows on komolyabb dolgok voltak. Pedig azok a gépek mindenben töredéke volt bármelyik mobil eszköznek.Mielőtt vki félre értené, senkinek nem választ írtam, pláne nem vita. Csakis egy tényt irtam le. :-)
-
thedarkfox
senior tag
válasz
viktorhu #53109 üzenetére
Nem speciel Neked válasz, de itt se volt reset (asszony ki is nyírna ha elvesznének a cuccai, így nála sosincs reset frissítésnél
) nem jelentem ki hogy nem kell, ettől függetlenül ha gebasz van akkor érdemes megpróbálni, sokat javíthat.
(Frissíteni is lopva frissítettem pitére, hogy észre ne vegye) -
vmack
tag
válasz
viktorhu #52147 üzenetére
Az izraeli SIM mindegy milyen? Az ebay-en van és még válogatni is lehet az operátorok között.
kb 2000Ft enyit nekem bőven megér hiszen magát az ACR pro-t is megvettem.Telekomos függetlennél elég egy reset és az új kártyával ha az izraeli kártyával indítom akkor oké is lesz?
https://www.ebay.com/itm/SIM-Card-Israel-4G-LTE-All-Providers-Activated-Empty-SIM-card-All-Sizes/202572488459?hash=item2f2a42df0b:m:mm25zofvkBE1dhA8ExTBCvQ
-
MrBazsi
senior tag
válasz
viktorhu #51987 üzenetére
"A pie előnye a sebesség meg az akku." na már bocs de pont az ellentjétje volt nlam. a pie egy napig laggolt, mire beállt akkuidő simán kevesebb volt, nemhogy több, és az oreo egyáltalán nem lassú, sőt most downgrade után pláne gyors. gyors volt a pite mire beállt, de addig az agyamra ment.
nem létező akkuélettartam... no comment 5-6óra sotom 2 nap készenléttel mindig megvolt az oreón
igen ami számomra nem jó azt nem is akarom megszokni. a pite ilyen, rengeteg apró furcsasága van számomra! én meg a pite után viasszaállva az oreóra érzem azt h új telóm van. Annó 6után a 7 nagyon jó váltás volt, a 7ről is jó volt a 8, de ez a pite egy fos, kidolgozatlannak érzem, nem minden alkalmazás működik úgy mint rég, nincs acr, máshogy jelennek meg az értesítések, máshol van az óra, pár beállítás hiányzik, nem működik az ismétlés fukció értesítéskor stb stb, van még mit faragni rajta bőven szerintem -
kislaci
senior tag
válasz
viktorhu #51761 üzenetére
Hogyhogy hogy? Sehol nem írja ki a telefon, hogy ajánlott resetelni vagy ilyesmi. És hidd el aki nem ilyen kocka, mint mi és nem olvas ilyen fórumokat, az rohadtul nem resetel. És az emberek legalább 90%-a ilyen. Szóval reset nélkül is jónak kell lennie. Ha szar lenne verziofrissítésnél írná hogy ajánlott resetelni. Szerintem
-
-
caverinha
aktív tag
válasz
viktorhu #50227 üzenetére
Kétlem, hogy a hátlap fogta meg, láttam, hogy arccal lefelé érkezett, az üvegfólia nem tört, de mögötte azért látszik oldalt egy helyen, hogy a ragasztása mintha felbuborékosodott volna, még egyáltalán nem zavaró szinten. Nem tudom, hogy a többi üvegfólia mennyit bír, de szerintem nincs még egy ilyen, ami ennyire passzentosan illeszkedik a lekerekített oldalakhoz, de nekem már a Samu boltban is mondták, hogy ment be fólia cserére egy vásárló, mert az előző fóliával nem tudják mit csinált, de kvázi mintha átlyukasztotta volna, félve szedték le, mert azt hitték, hogy alatta már a kijelző megsínylette a dolgot, de nem.
-
Beri
addikt
válasz
viktorhu #48199 üzenetére
Az ingyen reklámokkal verzióval van bajom. Hányingerem van tőle és a világ leggusztustalanabb dolgának tartom. Az, hogy a google támogatja az ilyet, az ő üzleti érdekük, nem a kis, egyszemélyes fejlesztőbrigádoké. Azok az emberek két zacskó szotyi árát keresik az ilyesmin, de mivel az emberi mohóság határtalan, nyilván be fognak állni a sorba ők is. Pokolba velük.
-
dionaea
őstag
válasz
viktorhu #47409 üzenetére
Ez a barométer érdekes dolog a pillanatnyi légnyomásból nem nagyon lehet következtetni az időre. Ahhoz kellene tudni, hogy mi volt az előzmény. a Teló szenzora folyamatosan méri ami sokszor ugye pontatlan, és ő a tengeszinti légnyomást jelzi. Samu gear használja a barometer funciót a magassághoz és az elmúlt 6 órát jeleníti meg de valahogy nem passzol a Rangmen álltal beállított értékekhez.
-
Lajcsika
tag
válasz
viktorhu #46799 üzenetére
Szia!
Idáig én is eljutok,átállítom angolra az egész telefont majd a hangmintánál csak tekereg a kis karika és nem rögzít mintát.Ettől függetlenül tudok vele különböző rutinokat rögzíteni,csinálja is egy darabig aztán hiába nyomom neki a mikrofont és dumálok süket.Mintha nem működne a teló mikrofonja! -
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz
viktorhu #46568 üzenetére
Ki fogom próbálni ez alapján a manual focus és rögzített expoziciót, ha tud ilyet a camera app. Kíváncsi vagyok. Ennek ellenére ez nem okoz gondot már egy gopro-nak sem, nemhogy rendes kameráknak vagy fényképező gépeknek, amiből következően szintén nem érzem felmentésnek a telefont a probléma alól.
Ha már telefon kamera fucsaságok. Nekem az elkészült fényképekt exif adatai is elég furák. Felhasználási szempontból nincsen jelentősége, de összességében összefügghet a videós problémával. Gondolok itt arra, hogy az exif adatokat megnézve a záridők mindennek tekinthetőek csak épp nem szabványosnak. Ne a galériával nézzétek meg, hanem pc-n rendes programmal és ilyen szép értékeket lehet látni, mint 1/1097, 1/1833, 1/956 stb...
Hosszabb záridőnél 1/50 környékén jobb a helyzet ott néha sikerül rendes expót alkalmaznia a telefonnak. -
landi
csendes tag
válasz
viktorhu #46474 üzenetére
Alapból be van kapcsolva a Beállítások-Kapcsolatok-Mobilhálózatok-Hálózat módnál az LTE/3G/2G lehetőség.
Ugyanitt található a VoLTE-hívások lehetőség.
Ha ezt a "kapcsolót" bekapcsolom, akkor kéne a "spéci" hívásnak felépülnie.
Ez nem történik meg.
Tehát: hangminőség, hívásfelépülési gyorsaság ugyanaz, mintha ki lenne kapcsolva.Ezért írtam, hogy nem történik semmi.
A Telekom rendszerében állítólag be van kapcsolva... bár az ügyintéző azt is mondta, hogy nem biztos, hogy működni fog bekapcsolt hívásértesítésnél.
Ezt is kikapcsoltattam.... így sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest