- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
$atirka #56495 üzenetére
Ezt mondom, hogy ha esetleg (akár véletlenül) sorozatképet csináltál, akkor az fájl szinten n db kép, míg a galéria egynek mutatja. Esetleg ez lehet a gond? Ha nem, akkor ekkora darabszámnál nem nagy cucc egyesével átnézni, hogy mi az amit nem mutat a galéria. Mondjuk nem nagyon tudok olyat elképzelni, hogy csak úgy spontán nem mutat néhányat. Biztos van épeszű oka.
-
Predatorr
őstag
válasz
$atirka #56013 üzenetére
Telefoncsere. Ösztönző fejlesztés, mint almásoknál. Vagy nem zsebből telefonálsz.
Nálam az aktív képernyős appokat kapcsolja le random, mintha én nyomnám ki. Asztalon nem, de bringázás közben (nem zsebben, tartóban a kormányon) többször csak aod fogad speedometer helyett.
Tényleg, samhealtht nem lehet vhogy állandó onra tenni? -
dkovizoli
addikt
válasz
$atirka #56001 üzenetére
Tulajdonképpen ez is egy nyomáspróba és ha valóban tartja, akkor zárt a rendszer. Végeztem én is gázrendszerek nyomáspróbáját és ott sem kell több bar légnyomást ráengedni a rendszerre. A lényeg, hogy tartsa ami benne van. Ezt a sütős módszert mondták nekem is a váci úti szervízben anno. Valóban így van.
-
Bossyy
tag
válasz
$atirka #55849 üzenetére
Sajnos egyik lehetőség sem játszik. Ütemezést én is néztem és nincs beállítva. Olyan is van, hogy zenelejátszás közben az asztalon a készülék és egyszer csak magától leáll a zene (BT fülesen hallgatom a lakáson belül), odamegyek, megnézem és látom, hogy magától bekapcsolta a " ne zavarj" módot , így a zene is elnémult. Mindezt úgy, hogy senki sem ér a telefonhoz. Azt hiszem, el fogom fogadni egyfajta parajelenségnek :-)
-
Tityahome
aktív tag
válasz
$atirka #55721 üzenetére
Igen....olvastam itt a problémádat folyamatosan. Én sem értem mi lehet nálad a probléma.
Ahogy a kártyát beraktam egyből meg jelent egy értesítés hogy állítsam alap helyzetbe a telefont (amit nem nagyon akartam mert azt hittem csak sim reset lesz) és a következő indulásnál már minden a feje tetejére állt.
Hozzá teszem....van egy kicsi hiba a dologban, mert van olyan hogy nem rögzít nevet csak számot a felvételhez hiába mentett a kontakt, de ezzel még együtt lehet élni....
Elenyésző! -
dkovizoli
addikt
válasz
$atirka #55654 üzenetére
+ ZolikaDB!
Egyetértek. Anno vettem én is néhány ilyen szélein ragasztós üveget. Szerintem még mindig van belőle otthon, mert hamar le is szedtem őket. Egy hét után alámegy a por, csúnya lesz és a kijelző sem olyan, mint nélküle. Sokkal rosszabb. Amikor utána ráraktam az uv ragasztós üveget, mintha új készüléket kaptam volna. Én utoljára nillkin üveget a G5-re vettem, de az meg teljes felületen tapadt, mint ezeken az uv-s üveg. A 8+-ra nillkin 3d ap + pro-t raktam, az nem üveg, hanem olyasmi, mint a hydrogél fólia. Az tetszett, de szervizben leszedték, amikor döglődött az alaplapom és cserélték. Utána meg uv üveget kapott. -
zolikaDB
veterán
válasz
$atirka #55628 üzenetére
Köszönöm! Nem válik fel egyhamar? (ismerős sima S8-asán is UV-s van, valamilyen GSM boltos, de van, hogy 2 hét, van, hogy 2 hónap, és jön fel)
(#55622) bigdady: köszi neked is, sajnos ha leejted (a nem kell leejteni nem opció), akkor kb. drágább a kijelző, mint egy új készülék. Ha ezt megakadályozza egy üvegfólia, akkor beljebb vagyunk valamivel...
Van aki kötött biztosítást a készülékre? -
toto0569
addikt
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
$atirka #54160 üzenetére
Ha fent a microG és a jelszó beírása után homokórázik akkor a megoldás a következő: Chrome tiltása PDP-vel vagy Adhell-el, majd az Android System Webview frissítéseinek eltávolítása. Ezután tiszta install Vanced + microG.
Bejelentkezés. Majd Chrome engedélyezés és System Webview frissítés Play Store-ból. -
dkovizoli
addikt
válasz
$atirka #54155 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jön össze.
azt még értem, hogy miért nem némettel indul sosem. Azért mert a tiéd gyári független magyar rommal lett kiadva. Csak akkor állna németre, ha német kártya kerülne bele. Csak a szolgáltatósok állnak német kezdésre, mert amikor azokra felkerül egy OXM csoportbeli független rom, akkor ott egyből CSC váltás történik. Kártya nélkül is. Mert lekerül róla a szolgáltatós rom és a függetlenek alapból arra állnak rá. Viszont a tiéden nem tud ez megtörténni, mert neked az alap a magyar OXM. A szolgáltatósokon is csak akkor lehet később már visszaállni DBT-re, ha egyszer magyar XEH lett, ha vagy német kártyát teszünk bele vagy visszatesszük az eredeti szolgáltatós romot majd ezután újra a független firmware-t. Lehet, hogy kártya nélkül te is csak így tudnál DBT-re váltani. De, hogy nálad miért csak lengyelre áll a kártyával, azt nem igazán értem. Még az is lehet, hogy csak így állna ILO-ra neked is. De ezt nem merném lefogadni. Bár egy próbát lehet megérne.
-
dkovizoli
addikt
válasz
$atirka #54150 üzenetére
955, tehát 8+. Egyszer sem indult héberül? Mivel már úgyis töröltél mindent, próbálj odinnal sim nélkül felrakni xeh romot, hogy visszaálljon mi den xeh-ra. Tedd be a magyar simet, nézd meg mi lesz azzal. Tolj egy fr-t magyar simmel. Utána rakd be az izraeli kártyát, indulásnál kérnie kellene a resetet. Ha nem, akkor beállításokból próbálj gyári visszát az izraeli kártyával. Fogalmam sincs miért áll lengyelre, de párszor nekem is ráállt. Már én is azt hittem falhoz vágom. Azután egyik indításnál, reset után héberül indult. Akkor gyorsan kicseréltem a magyar kártyára és azóta jó.
-
vmack
tag
válasz
$atirka #54140 üzenetére
szóval nekem s8 plus van, erre vonatkozik a leírás:
letöltöttem a samfirm-el a DBT verziót.
a régi romban csináltam egy gyári visszaállítást és betettem az izraeli sim-et
odinban betallóztam mindent a helyére, majd feltettem
[link]
Elindult németül meg némi héber írással fogadott, de könnyen megtaláltam a nyelv választási lehetőséget és magyarra állítottam.
[link]
végigmentem a kezdeti beállításokon, felmentem a wifimre és hozzáadtam a fiókjaim.
leszinkronizált mindent, és csak a google fiókból tettem fel a mentést sem a samsung felhőből sem máshonnan nem tettem fel másik mentést.
amikor minden kész volt visszatettem a t-s kártyát. erre feldobta hogy újra kellene indulni.
újraindulás után az értesítési sávon megjelent hogy egy kártya reset kéne neki de ignoráltam, és ennyi.
A gyári tárcsázóban ott volt a hangrögzítés lehetősége (engem első pillanatban félrevezetett a google dialer) -
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
$atirka #54105 üzenetére
Nem nyüszítettem, csak kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok a program működésével kapcsolatban lejárt kulcs után...
Az egy picit más mint valakik hetek óta azt beszélik, hogy odinba melyik csc-t kell downgrade/upgrade esetén betallózni, mert életében nem csinált ilyet s neki kell a hangrögzítés. Persze ez egy fórum, segítsünk egymásnak ahol tudunk. De lehet én vagyok a gyengén bútorozott user aki nem érti ha van járható út mondjuk izraeli sim nélkül a hangrögzítésre akkor minek mókolni vele ilyen módon. -
-
-
Predatorr
őstag
válasz
$atirka #53795 üzenetére
Nálam bevált. Restart, kiegészítőknél aktiválod a régieket, és minden OK. Telón még ömlik a f.s.
-
martonl
senior tag
válasz
$atirka #53561 üzenetére
Igen, nekem eredetileg az S4 Active telóhoz volt ez a tartó. Annál a telefonnál csak a töltő csatlakozó volt kialakítva, külön lehetett még megvenni a vezeték nélküli töltővevőt, és azt a hátlap, és az aksi közé tenni. Annál a telónál is pont ugyanez volt a jelenség, reméltem, hogy az S8-nál már kinövi.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
$atirka #53409 üzenetére
Nem feltétlen túlzás, akadhat a rendszer, de annak általában oka van, egy app beragad, nincs optimalizálva (bár tekintve hogy te visszafele mentél egy rendszerverziót nemhiszem hogy okozhatja, bár nem kizárt). Esetleg egy rendszerfolyamat. Nekem van pl egy olyan appom ami kb1 éve nem frissült még szerintem oreora se készítették fel, azt hiábabküldtem aludni, optimalizáltam, tiltottam a háttérfolyamatait, akkor is zabálta az akksit csak a törlés maradt. Mikor kell telepítem aztán törlöm 2-3 perc az egész.
-
martonl
senior tag
válasz
$atirka #53163 üzenetére
Attól függ, hogy (volte nélkül) beszéd közben 3G-re, vagy 2G-re esik le a hálózat. 3G esetén megy a net a beszéddel együtt. Persze most a voltét úgy állítják be, mintha ez újdonság lenne, de már 3G-n is így volt. Sőt, még 2G-n is volt ún. A osztályú GPRS, aminél ment párhuzamosan, csak erről valahol azt olvastam, hogy drága megoldás volt, így lett B osztályú GPRS (majd EDGE), aminél megszakad a net beszéd közben.
-
marquuard
veterán
-
Predatorr
őstag
válasz
$atirka #51712 üzenetére
Call recorder pro, a hívó csak nyekken és elnémul minden megszólaláskor.
voyi: Eleve van beállításokban kapcsoló bt fülesekre, ha halkak lennének.
sgeza: Szólhattál volna, mert nekem meg csak az üveg törött, és úgyis panelt cserélne alatta a Samsung.
Nálam sem kért sim resetet, simán beírtam a kódot, és ment minden. Gyári visszaállítás előtt vettem ki, frissítés után tettem vissza.
"Csevegés"-nek nevez ez mindent, ami oda-vissza sms válasz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
$atirka #51463 üzenetére
Nem fogják Oreo-a is kiadni a biztonsági frissítéseket, amikor már Pie-nál jár amúgy az oprendszer a frissítésekben. Az új biztonsági frissítések már Pie-ba lesznek belesütve.
Én is visszamásztam Oreo-ra, de ez azzal jár hogy lemondok a biztonsági frissítésekről, és 2019. januári lesz az utolsó.
Esetleg olyat lehet, hogy lesz olyan régió ahol nem lesz Pie frissítés de kiadják a régióra a biztonsági frissítéseket..és azt a ROM-ot használni.
-
HIJ
őstag
válasz
$atirka #48772 üzenetére
Szerintem nem nehéz, pláne ha már raktál üvegfóliát.
Ami fontos (a leírások szerint) hogy mikor ráengeded a fóliát a folyadékra, akkor hagyni kell és nem szabad hozzányúlni, míg ki nem szorította magától az összes levegőt. Én közben szoktam itatni a felesleges folyadékot, hogy ne folyjon be a gombokhoz és a hangszóróba.Ami nagy előny, hogy rárakás után még lehet a pozíción igazítani lámpázás előtt, így sokkal tökéletesebben fel lehet tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest