Hirdetés
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
MCMLXXXII #56767 üzenetére
A titanium backup nem bukhat el, mert az mindent tud, csak éppen root kell hozzá! Annál nincs jobb! Szóval nem az alkalmazással van baj, hanem a használatának ismeretének hiányával.
A hélium jó, de csak azokat menti, amely alkalmazások engedélyezik az adataik mentését! Mivel ugye ez root nélküli opció. Szóval azzal is odafigyelve, mert nem tud 100%-ban menteni! Vagyis nem rajta múlik. Egyébként a sima Android backup lehetőséget használja, csak ad neki egy felhasználói felületet. Ez akár adb-s parancsokkal is megoldható, csak hát úgy elég sokat kéne gépelni.[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
-
Probert75
addikt
válasz
MCMLXXXII #51948 üzenetére
Itt mindet végig mutatja! Jó kis cucc ez. Nem tudom miért nem lehet ezt minden régióban használni. Vagy éppen miért nincs benne alapból a droidban.
Akkor biztos, hogy nem megy a GoodLock app, hiába lehet beszerezni azt is?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz
MCMLXXXII #51905 üzenetére
Számomra így jó (ha a kinézetre gondoltál), de nem is ez a legnagyobb bajom vele, hanem hogy elnagyolt, összecsapott kinézete van mindenfele a rendszerben. Lenne benne ráció, de nem így.
Egyébként gyors, a fotózás abban a pillanatban megtörténik, a screenshot is jóval gyorsabb, meg maga az egész rendszer is.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
MCMLXXXII #47438 üzenetére
A titaniumhoz root kell. Valóban az a legjobb.
Nem azt mondtam, hogy a hélium semmit nem ment, hanem hogy nem ment mindent. Ez a progi egy jól használható felhasználói felületet ad az Android adb-n keresztül használható mentési lehetőségének. Emlékeim szerint rendszeralkalmazások adatai nem menthetők így, illetve csak azon felhasználói alkalmazások adatai menthetők, amelyek készítői ezt engedélyezték az adott alkalmazásban. Ahol ez megengedett, azt természetesen menti rendesen!
Egyébként én is használom, kiegészítve a felhős mentéseket.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
MCMLXXXII #45468 üzenetére
Így van, a Helium backup nem rossz, de sajnos az sem tud mindent menteni. Eleve csak a felhasználói alkalmazások adatait menti, azok közül is csak azokét, amelyeknél engedélyezve van az adb backup lehetőség. A Helium ugyanis azt a sima backup funkciót használja, ami egyébként parancssorosan elérhető adb-n keresztül.
-
hunluigi
senior tag
válasz
MCMLXXXII #43082 üzenetére
Nem kell aktíválni semmit szerintem. Nálam ha menet közben húzom le az egeret akkor is azonnal éled a kijelző, ha vissza dugom lekapcsol (most próbáltam ki). A legfrissebb firm van fent ugye? Csak mert valamelyik oreoval jött ez a feature...
Mondjuk sok értelmét nem látom... elég macera használni... max egy ppt-projektor-meeting kombóban tudom elképzelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+