Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
balintka #58976 üzenetére
TMX - Budaörs. (Kelenföldről kb. 5 perc az út vonattal, s a szerviz közvetlenül a vasútállomás mellett van.) Ők garantálják, hogy továbbra is IP68-as vízálló marad a telefon.
(Én tavasszal egy nagyobb felújítást - akku, hangszóró, USB-port cserék - csináltattam velük, 35.000,- Ft-ért. S az előző összegből kb. 10.000,- Ft a munkadíj.)
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
balintka #53811 üzenetére
Nemrég jött a hivatalos bejelentés, hogy átáll a negyedéves frissítésre, kivéve ha kritikus biztonsági javítást igényel a szoftver. (S7)
(#53812) thedarkfox: Én is beállítottam a Privát DNS-t, most adguard-on van, de kutatom a többieket is. Adguard orosz, hátha találok tutibbat.
-
ToomyC
aktív tag
-
fjudors
aktív tag
válasz
balintka #43888 üzenetére
hűje mobil app..
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].
Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. "
az, hogy mennyire korrekt..arról lehet vitatkozni.én megértem a kereskedőket is, mert egy nagy áruháznál heti több tucat lehet ahol éltek az elállási jogai, és ott pl egy ~10%-os kedvezmény az heró szinten is súlyos összeg lehetne.inkább a visszaküldött termékeket kellene jobban/szigorúban ellenőrizni, hogy kiszűrjék az ügyeskedőket. Hogy tényleg csak az küldje vissza, akinek nem volt lehetősége kipróbálni vásárlás előtt..bár a mai világban egy műszaki eszköznél én nehezen értem meg..mert eggy ruhánál rendben van, de egy telefonnál? max szín miatt lehet még rendelni, ha nincs helyben, de az nem befolyásolja a használatot.
én ilyen értékű dolgokat ezért veszek személyesen, csak és kizárólag.
-
fjudors
aktív tag
válasz
balintka #43884 üzenetére
nem azért, de az üzleteknek mit kéne csinálniuk azokkal a termékekkel, amit leleményes honfitársaink „kikölcsönöznek" pár napra, vagy a nyaralásra, majd visszaküldik, élve a „jogukkal" ?
Nem védem őket, de a sok kipróbált, kibontott terméknek mi kéne hogy a sorsa legyen?
Persze, bosszantó, de ha hibátlan működésű és külsejű,a garancia is rendben van, akkor az újnak számít..ahogy a szerviz is olyanra cserél...
amikor élsz az elállási jogoddal, akkor új állapotban adod vissza a terméket.különben nem adhatnád vissza.
Ha akkor újnak számít, akkor akkor is újnak fog számítani, ha másnak odaadják. Szabályozva van, mi számít újnak.csak az adható vissza. ha annak megfelel, akkor új, tehát úgy el is adható újra, újként. ha nem így lenne, nem lehetne elállni, visszaadni.
ez az egyik hátulütője ennek a netes kereskedelemnek, és a sok élelmes ingyenélőnek, aki kvázi ingyen próbálgatja a termékeket, majd pár nap, hét után visszaviszi, így jutva ingyen a legújabb cuccokhoz, meg nyaralásra videokamerához...
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz
balintka #43871 üzenetére
Ezt már mesélted. De ettől nem érdemes a MM-ot elfelejteni, mert az egyik legkorrektebb üzlet. Mindenütt vannak tisztességtelen eladók, gondolom, hogy te is panaszt tettél a Media Marktnál, és nem csak itt ismételgeted a sztorit, hanem ők is tudnak intézkedni, hogy az illető másokat már ne verhessen át.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
balintka #42450 üzenetére
Más persze,hatalmas dizájnváltás volt,eltűnt a már-már "ikonikus" középső gomb+kapacitív gombok kombó pl,ami az S1 óta megvolt.Soc téren is nagy ugrás a 10nm pl,ram is gyorsabb,ne csodálkozzunk,ha ellép az s7e-től.
Ettől függetleül az s7e is igen jó teló a mai napig,simán meg lehet venni és 1-2 évig nem lesz vele gond.
Samsung most ért be sztem,hogy olyan terméket rak le mind minőségben,mind szoftveresen,hogy mindenki,még a haterek is azt mondják,hogy na...Mai napig rengetegszer baráti körben megnézik az S8am,a kijelzőjétől az állát keresi mindenki.Minden más telefon addig jó,amíg mellé nem teszed az S8at valami top videóval.
A DeX se semmi,egyik másik gyártó se kínál ilyen opciót.Oké,hogy vannak hibái,de már az,hogy megvalósították igy az nem semmi. -
iceQ!
addikt
válasz
balintka #42428 üzenetére
Hozzáfűznék én is ehhez a Mate 9/10/20 Pro...stb témához:
Nagyon sokáig évente akár 2-3x cseréltem telefont. Volt Nexux 6, Mate 9, P9, LG G6 és ezek előtt Motorola is...szóval nagyon sok. Most ott tartok, hogy megvettem a S8+ és nem gondolkodom cserén, pedig én az az ember vagyok aki fél év után máááár piacra teszi. Na ez most nem történt meg, sőőőőt nem is készülök erre.
Nagyon sok jó telefon van a piacon, de annyira bejött most a Samsung, hogy valami elképesztő.
Aki megveszi szerintem tuti jól jár vele. -
-
marquuard
veterán
válasz
balintka #37087 üzenetére
Hát most utána kellett keresnem, és nem jól írtam amit írtam.
Tehát az orchid gray a lila, az arctic silver meg az ezüst. Nekem arctic silver van, ami ténylegesen ezüst szín. Eredetileg feketét akartam de valamelyik mókamiki xda-ról írta, hogy neki már kopik is a fekete széle, úgyhogy addig nézegettem a silvert amíg az nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
balintka #37077 üzenetére
Félreértettél: én a mostani beszélgetésben azon bizonytalanodtam el, hogy melyik melyik is valójában. Mert magyarul levendula, és szerintem lila, ami egyébként orchid gray angolul, ha jól tudom. Ezt hívtad te szürkének gondolom. Na a lényeg, hogy a levendula, vagyis a lila jól néz ki, vedd nyugodtan! A széle ezüstös színű egy kis lilás beütéssel. Amolyan lilás ezüstös.
-
sgeza
veterán
válasz
balintka #37063 üzenetére
A szürke képen nagyon jól néz ki, de nekem élőben az utolsó helyre csúszott vissza. Én feketét választottam, mert hát azért mégis, de a orchidea szerintem nagyon jól néz ki. Igazából nem nagyon tudtam dönteni a kettő között. Egyáltalán nem nőies a lila (vagyis persze nőknek is ajánlott), simán választhatod azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+