- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Divinity #42967 üzenetére
Vettem egy UAG tokot nyaralásra, de elég agresszíven elkezdte szedni a MobileOutfitteres fóliát, úgyh most nem nagyon tudom mi legyen. Lehet ráerőszakolom és ha nagyon csúnya akkor a MO-t megkérem, h rakjon rá olyan fóliát ami megfér a UAG-vel, vagy a nyaraláson így használom és ha hazajövök akkor újrafóliáztatom edge-to-edge-el ami szépen megfér a sima,vékony szilikontokkal.
-
Plebi
senior tag
válasz
Divinity #39071 üzenetére
Én nem érezem előnyét annak, hogy a háttérben appok futnak és ilyen mértékű fogyasztást képesek generálni egyeseknél készenlétben is, illetve mondjuk úgy, hogy ipaden és iphone-on sem éreztem hátrányát annak, hogy ott ez nem így van, ugyanúgy megkaptam minden értesítést és ugyanúgy nem maradtam le semmiről sem.
Nekem a telefon csak android, tablet csak ipad. iPadből 4G-s van, java részt netezésre és youtube videó nézésre használom. Készenléti fogyasztása szinte 0, közben minden mailt és viber, vagy messenger üzenetet időben megkapok. A többi üzemidőt pedig mérete és akku kapacitása miatt nem érdemes nézni.
Ettől függetlenül az is biztos, hogy páromnak az iphone-ja is két napot ment el, most az S7-e is két napot bír, és nekem az S8-is..., szóval az IOS előnye inkább tableten jön ki, nincs más tablet a piacon ami ekkora üzemidőre képes.
-
sgeza
veterán
válasz
Divinity #37288 üzenetére
Tulajdonképpen mindegy is. Csak gondoltam, úgy magyarázva érthetőbb a kolléga számára. Az én értelmezésemben a google drive maga az a szolgáltatás, amit én "látható" tárhelyként elérek, mint egy meghajtót. A teljes google kvóta nekem ennél bővebb, amibe minden beletartozik, így a drive is. De ez már tulajdonképp csak a filozófiai kérdés.
Amúgy nem veszem kötekedésnek, ha valamit nem jól mondok, akkor javítsatok csak ki! :-)
-
sgeza
veterán
válasz
Divinity #37271 üzenetére
Csak kis pontosításként, hogy ne legyenek a fogalmak összekeverve: én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Google fiók tárhely kvótájából vesz el, mint mindegyik másik Google szolgáltatás (Gmail, Drive, stb).
A Google Drive-on megjeleníthetők a Google Fotók szolgáltatásban tárolt képek, és a Fotókban is megjeleníthetők a Drive-on szereplő képek, persze beállítástól függően. A többi része természetesen úgy van, ahogy mondtad, a butított képek nem vesznek el a kvótából. -
w333
félisten
-
ShadowLac
addikt
válasz
Divinity #35393 üzenetére
Jó. akkor meleg a kép.mindegy minek hívjuk.sok képpel tudom alátámasztani a szín tévesztését a kamerának.
Egyébkén a keki szint is rosszabb fényviszonynál barnának látja míg a többi mobil a családban kekinek.Nem azért mert el vagyok az s8 al. Csak na ez volt a legdrágább. -
-
icemad
nagyúr
-
janosibaja
őstag
válasz
Divinity #34615 üzenetére
Köszönöm!
Roppant szájbarágósan, hogy félreérthetetlenül meg is értsem, le tudnád írni, hogy ezt az OTA-t hogyan kell felrakni a telóra? Nem látom az összefoglalóban, s ki így írja, ki úgy.
Még az tart vissza, hogy - ha jól veszem ki - ezzel német Oreo-hoz jutnék, azaz a jövőben a németekkel frissülne OTA, s nem lenne a telefonom XEH/XEH/XEH
, s örökösen így, kézzel kéne frissítenem.
Bocs, ha ez hülyeség, csak nem értem rendesen a dolgot. Meg ijeszt is az XDA "proceed at your own risk" dumája.
-
törölt tag
válasz
Divinity #34598 üzenetére
Sammobile-ról vagy Samfirm-ről is letölthető a CRB7, ott van hozzá (Sammobile-on a rom alatti telepítési segédletben a link) a legújabb odin v3. 13.1 (nem a moddolt comsy). Ahogy évek óta megy, most is lehet normálisan odinozni, annyi, hogy kicsit várni kellett a frissített hivatalos odinra.
Nougathoz (downgrade) odin v3. 12
Oreohoz odin v3. 13.1 kell. -
janosibaja
őstag
válasz
Divinity #34598 üzenetére
Köszi, várok.
Ez áll az XDA oldala tetején: WARNIG: Samsung has pulled CRAP build from their servers and stopped the OTA, proceed at your own risk.
OTA hetek? Hónapok? Érdekes tempó a Samutól. (OK, tudom, én vagyok a hibás, amiért nem harcolok fel ilyen-olyan ROM-okat.)
@TOZ: nézd csak a félkövérrel szedett idézetet...
-
spider23
senior tag
válasz
Divinity #34520 üzenetére
Továbbra sem akarod megérteni hogy az a probléma hogy nem mutatja se számmal pöttyel villámmal vagy bármivel lent fent jobbra vagy balra? Nougaton ment oreon nem.
Ha meg nekem adtad a "badgese választ" akkor miért bigdady-nek valaszoltad?
Én tudtam hogy miről beszél Bigdady mert már régebben is szó volt róla. Most nem fejezte ki jól magát, de a lényeget megérthetted volna ha akarod. De inkább kötekedsz és kioktatsz. Igen képzeld a gyenge agyammal levontam a következtetést hogy valószínű a teslával van a gond. Magam részéről a témát befejeztem. -
spider23
senior tag
-
BeastMode
őstag
válasz
Divinity #33660 üzenetére
Keress rá a Note 8 topikban, pont én panaszkodtam rá.
Szerk.: itt van az említett komment.
-
lukoz
aktív tag
-
batai15
félisten
válasz
Divinity #33557 üzenetére
Meg azt írja hogy ő is itt vette, ez nekem komplikált, hagyom a fenébe. 2 lehetséges kiszemelt van még, meglátjuk.
Meg mondom őszintén az a bajom hogy kicsit félek a csak egy év garanciától. Ez már nem olyan kaliberű telefon hogy ne számítson, ezzel bármi lenne ki tudom húzni 2 évig, viszont emiatt hogy nagy értékű félek az egy évtől főleg hogy nem is teljes év már.
Viszont annyival meg tud többet már nekem hogy majdnem 100 ezert pluszba fizessek érte, igazából nem játszom. Max a qi töltés és az edge panelen a könnyű screenshot amivel nekem többet tud mint az a8. -
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Divinity #33447 üzenetére
Na akkor még egy kis Gear off
(Talán elfér még... főleg, hogy a Samut éltetem
)
Több okosórát kipróbáltam nekem ez jött be a legjobban.. és elegáns is.
Most meg a 7.0-val még rezeg isRemélem OREO-ban megoldják a dolgot, mert akkor kénytelen leszek 7.0-án maradni
vagy más progival működésre bírni (wear), de nem akarnám...
Off off.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Divinity #33447 üzenetére
Látsz pl rajta jelzést ha volt nem fogadott bármid? Ez egy elég alap dolog nekem. Meg a folyamatos pulzusmérés.
A face appok meg főleg mikiegeresek sokasága, de vannak jók is, nekem egyértelműen több az elegáns itt.
Anyaghasználatra pl a rezgést értettem, zafírral stb vel nincs gond, de úgy rezeg mint egy zetor hallani lehet nem érezni...
De csak rakd le egy asztalra és indíts vele egy pulzusmérést, leméri az asztal pulzusát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest