Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
Köszi 🙂 Hát igen.. lehet ennyi miatt nem lenne érdemes.. csak garanciában lenne jobb esetleg hogyha eladnám ezt és a Note 8at megvenném, akkor még 1 év garim lenne és nem csak 8 hónap.. eladás szempontjából szerintem lehet jobb eladni egy garisat mint amire nincs már, gondolom 😀
-
sgeza
veterán
Ez más! Ez azt jelenti, hogy az az alkalmazás nyíljon-e meg, ha ahhoz kapcsolódó linkre nyom valaki egy másik alkalmazásban. Például a play áruháznál ez a beállítás azt jelenti, hogy mondjuk böngészőben nyomsz egy play áruházas linkre, akkor nem a böngészőben nyitja meg az adott oldalt, hanem átdobja a play áruház alkalmazásba, és ott nyílik meg.
Nem tudom, hogy facebookos linknél van-e ilyen.
Az eredeti kérdésre az lenne a válasz, hogy az alkalmazáson belül kell(ene) lennie olyan beállításnak, hogy a linkek az alkalmazáson belül vagy a külső böngészőben nyíljanak-e meg. Szerintem egyébként kéne lennie ilyen lehetőségnek, de nem csodálkoznék rajta, ha nem lenne, lévén az erőszakos fb alkalmazásról van szó, amitől személy szerint én is hányni tudnék, ezért nálam is alap, hogy egyből tiltom.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Navigációs sáv még hagyján, én azt zero-day át is állítottam, hogy tűnjön el ha nem tapicskolom.
(#44613) ToBeY: Adj neki kék és világosszürke hátteret max. fényerőn, ezzel a két színnel szúrhatod ki legegyszerűbben ha van beégés.
(#44615) dnelb: Épp ezért szeretem a Samsung Browser-t is, kár, hogy Chrome-ban nem lehet teljes képernyőt alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
-
-
Quqesz
nagyúr
Nekem eu sim only és megadta rá a samsung a 2 év garit(meg van garilevelem is). Vmit elírtál......
Amilo1510
Fent van a samu oldalán a hivatalos garijegy és a feltételek. Olvasd el, érdemes. Első év garijegy v számla, második év mindkettő kell a szervízben.MrSilko
Lehet, akkor sorry Oba[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
A háta ahol a carbon minta van az közepesen, de a matt szélén,ahol fogom ott nem,és ez a lényeg.
Nekem nagyon bejön.Szemből nézve szinte semmi nem látszik hogy rajta van.
Legjobb lenne az eredeti carbon de hol adok már 15e egy tokért.
Amúgy lehet Mm-ben is kapni,már ha van készlet. -
tibike8
őstag
Pár éve mikor én is megvettem a sygicet és telót cseréltem, eljátszotta velem is, hogy nem engedte az új telóra beaktiválni, de a support segített. Azóta teló cserénél nincs gond. Beírom az aktiváló kulcsot és megkérdi, hogy biztos ezen a készüléken akarom-e ezentúl használni és kész. (Más kérdés, hogy az előzőn meg nem deaktiválta ezek után, de gondolom újra telepítésnél már nem menne ott)
-
Ennyivel rosszabb lenne az OP6 kamera?
(#43009) EnterR
Hiába, a mostani pixel árát nem fogja lenyomni, ahogy az OP6 sem nyomta lejjebb az op5t árát, plusz így is nehezen lehet beszerezni 2 XL-t
A pixel 3 viszont biztos hogy iszonyat áron kezd, pedig nagyon kipróbálnám#43020) leslien
Max 30-40 körül fizetnék rá bármire
Ezt pedig lehet 120ert viszikHa nem veszi meg a mostani jelentkező akkor megtartom egy ideig még
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+