-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #58177 üzenetére
Én sem vitatkoztam. Csak pontosítottam az egyszerű "igen" választ arra, amit tulajdonképpen most leírtál. Nem árt tisztában lenni a körülményekkel, hogy miként működik a rögzítés, akinek szüksége van rá (mert ha mégsem tetszik így neki, nem tud visszamenni a 7-esre). Azt nem tudom, hogy a kolléga számára mit jelent a rendes rögzítés (mint ahogy valószínűleg te sem), miközben ő pont azért maradt a 7-es verzión, mert ott még normálisan működik a rögzítés. Ergo nyilván a natív módot használja, amihez képest azért erős visszalépés a mikrofonos megoldás. Nem csak minőségben, hanem funkcióban is. Én pusztán ezért tettem a kiegészítést! Felesleges ezt túlragozni. Én a tényeket akartam tisztázni számára, hogy tudja, mi várhat rá!
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #58174 üzenetére
Dehogy! Nem két külön dologról beszélünk. Tudom, hogy van gyári is, és miként lehet működésre bírni.
Én magáról a hangrögzítésről beszélek, ami számomra eleve a "natív", digitális rögzítést jelenti. A mikrofonos bohóckodás (már bocs, hogy ezt mondom) nem - normális - hangrögzítés. Ez egyenértékű azzal, mintha egy diktafont mellé tennénk.
Tehát pont ez a lényeg: a normális, vagyis digitális hangrögzítés nem megy a GDPR miatt (habár az ACR is tudná ezt az üzemmódot). Az, hogy a mikrofon segítségével ordenáré minőségben felveszi, az más dolog.
Konkrétan: nekem jó a fülem, ergo a készülék hívás hangereje nálam a minimumon van, mert így is hallom, nem akarok megsüketülni. Namármost ezzel a hangerővel egy mukkot nem fogsz hallani az ACR felvételén (nem beszélve a külső zajokról)! Próbáld ki! Másik gond a BT hangrögzítés. BT fülessel az ég világon semmit nem fog felvenni.
Tehát összességében az a lényeg, hogy a normális hangfelvételi mód nem megy vele (ami minden esetben állandó minőséggel rögzít), csak a mikrofonos, ami a körülmények függvényében széles tartományban változik a hallhatótól az egyáltalán nem hallható esetekig. Így teljes a kép! -
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #58170 üzenetére
Ez azért nem reprezentatív felmérés. Sokaknál meg nem megy. És nem csak úgy elvileg, hanem a törvények szerint nem kellene. Az, hogy némelyeknél megy, nem tudom, miért van.
Még mielőtt félreértenéd, nem kötekedni akarok, csak nem akartam, hogy a kolléga, akinek nagy szüksége van erre, félre legyen vezetve. Mert az állítás olyan formában, hogy az ACR működik teljes mértékben, ez így nem igaz. Azért egészítettem ki, hogy esetleg őt ne érje meglepetés. -
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #58167 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nálad!
Az ACR fut, csak éppen nem veszi fel közvetlenül digitálisan a hangot, hanem csak a mikrofonnal rögzít a GDPR miatt.
Némelyeknél - így vélhetően nálad is - elvileg ennek ellenére mégis működik a digitális rögzítés is, ami ha valóban így van, nem tudom a magyarázatát. Elvileg - a GDPR miatt - nem szabadna működnie az EU régió országaiban. -
dkovizoli
addikt
válasz
UfoZoli #57908 üzenetére
Elméletileg amikor berakod az izraeli simet vagy thai simet, akkor felajánl a megváltozott hálózat miatt egy resetet. Ez az ún sim reset. Ezt ha elfogadod, csinál egy teljes gyári visszaállítást, amivel együtt átváltja az aktuális csc kódot. Izraelire vagy thaira. Vagy amilyen kártyát beleteszel. Ez lehet német vagy angol vagy bármi. De az első kettő az támogatja a hívásrögzítést. Natív. Vagyis nincs szükség külső rögzítő appra. Nem is tudom honnan jön az , hogy kell acr vagy bármi, hiszen sokszor írtuk, hogy a saját, beépített rögzítőt használja ezekkel a régiókkal. Mint ahogy google fiók törlésére sincs szükség, hiszen utána is te fogod használni a saját fiókoddal. Az pedig mindegy milyen kártyát rendelsz, csak izraeli legyen. Vagy thai.
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #57335 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, meg én is: tehát ha menüből végzed, akkor az elintéz mindent, nem kell kilépned a fiókból, fogja tudni használni a következő felhasználó.
Akkor van gond, ha nem átlag felhasználó módjára a recovery menüből nyomsz resetet, amit egy lopott telefon esetén is meg tudnál tenni. Ilyenkor lép életbe a védelem, hacsaknem lépsz ki előtte a fiókból.
Gondolj bele, hogy miért lenne elvárás egy halandó felhasználótól, hogy kilépegessen a fiókokból? Pont ezért van a menüben a gyári visszaállítás, amit ugye csak akkor érsz el, ha fel tudod oldani a készüléket, tehát te vagy a jogos használója. Úgy rémlik, hogy még a kódot is kéri olyankor külön. -
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #57266 üzenetére
Jaj, tök hülye vagyok. Tudom, persze, csak valamiért összekevertem, nem gondolkoztam. A disablerrel már nem szarakodok, megcsinálom adb-n keresztül, amire szükségem van. Megtaláltam a neten, hogy pontosan melyik paranccsal lehet alkalmazást tiltani. Ugyanezt a módszert alkalmazzák ezek a tiltó programok is, csak adnak hozzá egy könnyebben kezelhető felhasználói felületet.
-
tetova
tag
válasz
UfoZoli #56439 üzenetére
Én először úgy értelmeztem, hogy azt szeretné, ha csak az egyik (az ujjlenyomatos) lenne, no ez ujjlenyomat, arc, írisz esetén ugye nem lehet: minta vagy pin is kell. Ha az ujjlenyomatos feloldás nem megy azonnal, akkor meg kéne néznie, hogy a beállításokban be van-e egyáltalán kapcsolva. (Ezt igazából "istika"-nak írtam.)
-
martonl
senior tag
válasz
UfoZoli #56310 üzenetére
Persze, én sem arra gondolok, hogy a bekapcsolt mobiladat akkora merülést generálna egyéb adatforgalom mellett wifin, hogy az számottevő lenne. De egy kis forgalmat generál, és a mobil rádió azért nagyobb teljesítményt tud felvenni. Le akartam tesztelni, de sajnos nem tudom. Szerintem NAT-olt címet kapok mobilneten. Wifi be, mobilnet be, mobiladat mindig be a fejlesztőiben, és pingetném a mobilneten kapott IP címemet. Na ez nem megy sajnos. De szerintem olyankor ténylegesen nem is használja a mobilnetet (ahogy írtátok is), csak valamilyen készenléti módban tartja. Persze kikapcsolt wifin is próbáltam. Nekem ki van kapcsolva a mobiladat wifi alatt, és ez automatizálva is van. Az app, mivel más funkciója is van, nem generál nagyobb fogyasztást.
Közben eszembe jutott: a Nokia E52-esem ment mobilnetre A-GPS-nél, bekapcsolt wifivel is. Nem 100%, de úgy rémlik.
Az még Symbian volt.
Igen, Oreo-n még kapcsolható a helymeghatározás módja. Pie alatt már csak bizonyos appokkal (Tasker, Macrodroid, Gravitybox stb.) lehet elérni a funkciót, de ehhez root is kell szerintem minden esetben. Ezen kívül bizonyos, egyelőre nem hivatalos custom rom-okban is benne van a lehetőség Pie alapon. Alapból a gyári ROM-on viszont sajnos bináris a funkció.
-
martonl
senior tag
válasz
UfoZoli #56305 üzenetére
Attól még, hogy egy kijelzőn eltűnik egy felirat, attól még az adott szolgáltatás nem biztos, hogy ki lesz kikapcsolva. Mondjuk ki lehetne próbálni, kapcsoljátok be a mobilnetet wifi alatt + a fejlesztőiben a korábban jelzett menüt. Logikusan akkor biztosan be kéne kapcsolnia a mobilnetet wifi mellett is a "gyorsabb hálózatváltás érdekében". És figyelni kell a kijelzőt, megjelenik-e az adat ikon. Nekem AOSP ROM-on ez nem mérvadó. És szerintem a gyári ROM is úgy van megírva, hogy simán leveszi wifi esetén az adat ikont, ha van a háttérben mobilnet, ha nincs. Másik lehetőség, hogy valami app-pal figyelni a mobil adatforgalmat wifi alatt is, talán Dumeterrel?
A helymeghatározást jól írod, azzal a kiegészítéssel, hogy a hálózatalapú helymeghatározásról van szó. Mert a legpontosabb a GPS alapú pozicionálás, és azt tovább már nem pontosítja sem wifi, se bluetooth, sem mobilhálózat. A Google meg szereti, ha a GPS pozíción túl hálózati adatokhoz is hozzájut.
Természetesen ahol nem áll rendelkezésre GPS, ott marad a hálózatalapú, és a legjobb, ha minden rádió be van hozzá kapcsolva, ahogy írtad. Nekem pl. az időjáráshoz és a menetrendhez nagyon nem kéne GPS, elég lenne a hálózatalapú, a Pie mégis használja, be is villan az ikonja az appok futtatásánál.
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #54169 üzenetére
Ti mennyire bíztok ebben a microG-ben? Én vacilálok, hogy bejelntkezzek-e vele. Elvégre ez nem olyan hozzáférést ad, mint amikor egy külső alkalmazás fiókhozzáférési engedélyt kér, és megadom neki. Ahogy én látom, ez kvázi egy google fiók "klón", amivel közvetlenül, ha úgy tetszik "natívan" fér hozzá a fiókomhoz.
Vagy nem jól látom? Ti mit gondoltok erről?
(Ok, tudom, hogy ez nem S8 kérdés, de ha már így előjött...) -
$atirka
őstag
válasz
UfoZoli #54112 üzenetére
Elsődleges okom a váltásra a VOLTE támogatás, ez önmagában szerintem egy nyomós ok.
Második a navi sáv gesztusvezérlés, amit tudtommal másképp csak mókolással lehet megolndani.
Harmadik, hogy Pite downgrade után az oreoval érezhetően lassab lett a telefon, annak ellenére, hogy nagyjából mindén ugyanaz volt.
ACR pro már régóta megvan, nem sajnāltam rá a mannát, de sajnos... -
vmack
tag
válasz
UfoZoli #54103 üzenetére
Amíg csak lehetett én sem frissítettem, de pl hiába vettem meg anno az ACR pro-t, az lefrissült a play áruházból és onnantól ismeretlenként listázta a hívásokat. Ok tudom abból is tehettem volna vissza régebbi verziót, de ha már a szervizből PIE-al kaptam vissza a telefonom, nekem logikusabb volt maradni a piténél és inkább izraeli sim-el megoldani a felvételt.
-
$atirka
őstag
válasz
UfoZoli #54103 üzenetére
Nincs itt sírás, rosszul látod!
Pitében megfogott pár dolog és az kell, pont.
Meg azért irkálunk ide, hogy segítsünk egymásnak és hogy Te se unatkozz...
Elvégre ez egy fórum, ennek a telefonnak, tehát pont helye van itt ennek.(picit visszaolvasva Te is nyüszítettél, hogy nemsokára lejár az Adhell kulcsod, most mi lesz...akkor?)
-
Predatorr
őstag
válasz
UfoZoli #54103 üzenetére
A hangrögzítést cégek számára pl. törvény írja elő, számodra sem a készítést tiltja, hanem a felvétel engedély nélküli felhasználását, ami viszont hatósági eljárásban máris szükségszerűvé válhat bírói döntéssel (csalás, zaklatás, bűnügyek, stb.). Amúgy torzítva, ahogy azonosítókat filmen kitakarva felhasználhatnád. Sok korrupt hivatalnok dörzsöli a markát, amióta többé-kevésbé biztosak lehetnek hívásaik rögzítetlenségéről, felénk a GDPR- is csak erre jó, ahogy pl. azóta nem beXelni kell egy formanyomtatványon, hogy tiltod adataid reklámcélú felhasználását, hanem üresen hagyni, hogy igen, aztán bárki beXelheti utánad az aláírt papírt vagy a rekordot az adatbázisban, te meg nem érted, hogyan jutottak hozzá a telefonszámodhoz. Vagy amikor a főnököd felhív szabadnapodon, hogy húzz be dolgozni, vagy kirúg.
A modernebb rendszer biztonságosabb. S5-ön nekem klasszisokkal jobb volt a rootolt, maszek ROM, mint a gyári, főleg, hogy a magyar boltban, szabályosan megvásárolt, kártyafüggetlen telefonomról másképp nem lehetett leirtani a német Vodafone sz.ros kémprogramjait. A 9-es droidban már mindenféle biztonsági funkció ott van, amelyet a régebbieken rootolást követelő segédprogramokkal lehetett csak megoldani, szóval nekem OK, de lehet, hogy más nem tud erről (te?), vagy csak megszokta, hogy ha vesz egy eszközt, akkor azt saját maga használja, nem a rajta futó szoftver gyártója.
Bocsánat, ha nem érted a fentieket.
-
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #53057 üzenetére
Az elsőre alternatív javaslat: engem is zavar az, ami téged, viszont én azt a megoldást találtam magam részéről legjobbnak, hogy az egész nevet úgy ahogy van, beírtam a vezetéknév mezőbe. Így nincs vele soha sehol gond. Amíg nem jönnek rá a fejlesztők, hogy vannak értelmes népek, ahol normális sorrendben elől van a vezetéknév, és így a vesszőre semmi szükség, addig marad így.
-
Bunda555
tag
válasz
UfoZoli #52740 üzenetére
Hányas Novád van? Nekem 6.1.2 Beta és már nem kell Tesla, nélküle is mennek a badge-ek, én töröltem is. Működik a gyári mailnél is. Amíg fent volt a Tesla addig két kiválasztható opció is volt ugyanarra a numeric badge-re a Novában. Nem lehet, hogy nálad is ez van és esetleg összeakad?
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #52731 üzenetére
Ezen a linken. ELM kulcsra van szükséged.
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #52166 üzenetére
Az utolsó 3 Oreo patch nem tartalmazott semmiféle módosítást a RAM menedzsmenttel kapcsolatosan, ennek az imént jártam utána.
A kevesebb szabad memória egyáltalán nem hozható összefüggésbe a memóriakezeléssel. Frissülnek az alkalmazások, bővülnek a funkciói, rendszerszinten nem változott meg semmi a patchek között. Egyébként androidos környezetben az a legoptimálisabb, ha minél több RAM-erőforrás allokálva van (értsd: valamilyen folyamatnak ki van osztva a kapacitás), mert annál gyorsabb és gördülékenyebb minden. Ne is takarítsd, csak fölösleges köröket fut a CPU vele és csak felemészti az akksit.
Pont ettől RAM menedzsment, bízd rá.
-
bigdady
nagyúr
-
Predatorr
őstag
válasz
UfoZoli #51582 üzenetére
Ennél azért jobban védem az adataimat.
Sehol, semmiféle app semmiféle fiókját nem kötöm össze egyetlen másikkal sem.
Főleg nem bízom olyan mentésben, amely nekem nincs meg. De ez részketkérdés.
Épp az a bajom, hogy eddig nem frissített. Odin előtt még a routeremet is lekapcsolom.
-
Walid1996
csendes tag
válasz
UfoZoli #50787 üzenetére
Köszönöm szépen, de sajnos ez se megy. Itt viszont a kulcsot nem fogadja el. Generáltam újat és a backwards compatible kulccsal próbálkozva nem sikerült az aktiváció. Azt viszont észrevettem hogy nekem az alap kulcs az 'KPE Development Limited'. Ez mit jelent pontosan? És miért lehet ez? Régen sima 'KPE Development' kulcsokat adott. Lehet túl sok kulcsot kérem le, mert utóbbi napokban generáltam jó pár kulcsot (azokat mind visszavontam, mert nem működtek). Most csak ez az egy kulcsom van ami aktív.
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #50777 üzenetére
Érdekes, mert a KLM kezdetű kulcsok nem működnek SABS-al, csak a 128 bites KNOX Standard SDK Enterprise (ELM Development, ez sincs már) kulcsok, amiket irányelv-frissítés óta nem lehet generálni, csak KPE kulcsot (szintén KLM kezdetű tehát ez kiesett), illetve backwards-compatible kulcsot (ami ugye nem jár le), de ezek egyikét sem fogadja el.
Deck: A magyarra fordított Adhell-t használod? Nálam működik, nincs gond a kulccsal, meg az appal sem.
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #50731 üzenetére
Pie-al dizájn szinten a legnagyobb problémám, hogy minden lekerekített lett. Sokkal jobban szeretem (akármi más esetében is) ha téglalaposítva van, ez az ovális-kerek-lekerekített UI elég "fancy" nekem. KitKat és Marshmallow valóban kézenfekvőbb volt, illetve a Nexusok/Pixelek AOSP rendszere is.
-
-
thamasz
senior tag
válasz
UfoZoli #50731 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én úgy érzem most a Pie az S8-on nagyon jó lett, sok használatot könnyítő funkcióval. Pl. eddig nem használtam az always on displayt, a fogyasztása miatt, de ez az új lehetőség, hogy hozzáérek a kijelzőhöz, és bekapcsol az AOD egy időre nagyon tetszik. Nekem az új felület is bejön.
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #50677 üzenetére
Nagyon jót kérdeztél, mert bár a Pie bootloader változott, azt nem tudni, hogy menni fog-e a downgrade. Ha szimplán nem kompatibilis visszafele a bootloader Pie verzió alatt akkor sehogy (Knox is szépen ráfrissít, nem lehet kiiktatni a modult), ha viszont biztonsági frissítésként kerül be a downgrade korlátozás, akkor visszaállhatsz. Persze ha az OTA frissítés nem húz le egy frissített bootloader-t is, volt rá példa több havi patchnél is.
Ha újonnan veszel készüléket, akkor nem hiszem, hogy Pie-al fogod bekapcsolni. Egyértelműen még nem tudom megmondani, hogy mi van a verzió visszalépéssel.
A downgrade miért fontos? A feltételezés az, hogy újabb főverziót nem kap már, de a havi biztonsági frissítések megmaradnak. Illetve a Pie biztonsági szintje magában foglalja az egész eddigi patchek tartalmát visszamenőleg.
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #48591 üzenetére
A 30-40 ezres listák karakterről-karakterre tartalmaznak mindenféle URL-t, még ha csak egy karakter is tér el a címben, az egy újabb bejegyzést jelent. Ellenben a lista amit frissítek, ún. wildcard-okat használ, ami azt jelenti, hogy egy db URL blokkolásával egy teljes hirdetés branchet letilt (*.ad). Gyakorlatilag ugyanott vagy mindkettővel, csak az egyik hatékony, a másik meg leterheli a tűzfalat. Nem véletlen az sem, hogy az adhell-ben 15.000-es korlát van meghatározva.
A KNOX kulcs nem app függő, SABS alatt ugyanúgy megújításra lesz szükség. Ez nem app-specifikus, hanem 3 hónapra kapsz kulcsot.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
UfoZoli #48575 üzenetére
Nos meglett a megoldás. Nemcsak a SABS-tól hanem a Disconnect Pro-tól is el kellett venni az eszközadminisztrációs jogokat.
Így már müxik, bár a 15000-es listát karcsúnak gondolom.
Meg zavar hogy 3 havonta kell új kulcs.
Most a SABS marad 65000+ domain-el s lifetime kulccsal.
Bár nekem eddig sem volt zavaróan sok a reklám, s a package disabler pro-t pedig eddig is használtam.
Azért köszi a segítséget. -
söncö
tag
válasz
UfoZoli #48116 üzenetére
Szia.
Ha a MM-ben veszed csak akkor tudsz rá kötni ha az nap kötöd mikor veszed.
Konzekvencia: ha megrendeled és kapsz egy nyomtatható számlát pdf-ben akkor azt kinyomtatod és azzal betipegsz egy médiába és megtudják rá írni.Ha a megvárod hogy kivigyék a telót akkor már késő mert az nem a vásárlás napja hanem a kézhezvétel napja.
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #45319 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. Nemhogy utána kell egy riport, de az is elvárható, hogy előre közölje, hogy mit szándékozik törölni. Miért ne tarthatnék meg adatokat, amiket egy már eltávolított alkalmazás hozott létre? Ettől még nem jelenti azt, hogy ez nekem nem kell. Nem feltétlenül csak az adott alkalmazás kellhet hozzá, hogy használjam az adatokat. Egyébként később újra is telepíthetem. Számtalan oka lehet, hogy épp nincs fent az adott alkalmazás.
Ez alap elvi kérdés, nem konkrétan egy adott alkalmazás estére vonatkozik.
Aki akarja, használja. Én nem fogom mert ilyen funkcióval egy hulladék, felhasználóbarát szempontból nulla alkalmazás. -
sebgutkopf
őstag
válasz
UfoZoli #44832 üzenetére
Az a gond, hogy hiába tiltom le az automatikus rendszer frissítések keresését (nálam ki is van kapcsolva), egy idő után valamiért mégis észreveszi, hogy van újabb (wifin) és egyfolytában azzal piszkál, hogy tegyem fel, meg ott az ikon, amitől nem tudok megszabadulni. Ez a marshmello óta van így.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
UfoZoli #44829 üzenetére
Nekem pl. a júniusi bizt. frissítéses ROM tökéletes volt.
De a telón nem tudom kikapcsolni, hogy ne értesítsen arról, hogy új frissítés érkezett. Ez ott figyel, ha akarom, ha nem. És egy idő után rányomok... de egy tökéletesen működő ROM-ot rohadtul nem akarok frissíteni és ugyancsak rohadtul bosszant, hogy nincs választásom, max. annyi, hogy mindig látom és nézem az értesítést, amit nem tudok eltüntetni.
Most rakom fel a németet, hátha azzal jó lesz megint, már már tele lett a hócipőm a júliusi XEH akadozásával, meg hogy nem veszi be az érintéseket (20ból 1-et nem érzékel kb.).Szerkesztve: persze a júniusit hiába tenném vissza, egyből tolja a pofámba az újat....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
UfoZoli #44829 üzenetére
Alapvető kíváncsiság...meg vmi várása, ami esetleg egy meglepetés újdonság lehet. Pl az egyik frissítésben benne volt a főképernyő elforgatása, amit én is csak véletlen vettem észre. Én pl örülnék 2 funkciónak:
1.a kezdőlap körkörös forgatása
2.egy kijelző kikapcsoló widget, ne a power gombot kelljen nyomkodni(a playes alternatívák az arcfelismerést kilövik).
A rendszerről meg annyit, hogy még a samsungnak kellene dolgoznia a experience-n, mert a 2 éves Honor 8-asom nem tartalmaz ennyi laggot, lényegesen pörgősebb(pl ott is az utolsó frissítés dobott rajta). Szóval igazából lenne ok várni, de az előttem szólónak igaza van, el is lehet rontani/kivenni vmit(pl lásd OP6 esetében az AOD kivétele) -
sebgutkopf
őstag
válasz
UfoZoli #44829 üzenetére
Nem hinném, hogy ezen véleményen bárkinek meg kéne sértődnie. Te így gondolod, aki meg reagálni akar leírja a saját véleményét.
Nekem a nézegetési szokásom annyiból áll, ha valami nem elvárásaim szerint működik, hibát generál, merül, nem csinálja, bug-ot tapasztalok, akkor annak javítását várom és akkor valóban gyakrabban ránézek (hetente). Ha elégedett vagyok a működéssel, olyankor nem nézegetem, amikor a teló szól magától, hogy van új azt telepítem. Viszont amikor igazán jó és kiforrott a fw, akkor inkább azon szoktam drukkolni, hogy ne jöjjön új, vagy minél később, nehogy elrontsanak valamit. (Ami jó azt nem kell megjavítani). Erre tipikus példa, hogy az adott android főverzió utolsó kiadásai már igen kiforrottak és akkor az új verzió, amikor kijön sok nyűgöt hoz magával, amihez nincsen kedvem utána 3 hónapig a havi javításokat várni.
Hogy más mikor és miért nézi, majd leírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest