- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
"Ha felhő van, minden van" - vagy nem! Én tuti nem bíznám arra a telefonon tárolt adatok mentését!
A kapcsolatok meg ilyesmi, az oké, menti a Google szinkron. De hogy a képeket és dokumentumokat nem fogja pont úgy visszatenni, ha egyáltalán mindet visszateszi, az hétszentség! -
dkovizoli
addikt
Nem figyelted a mondandóm lényegét. 🙂 nem rólam van szó, én már egy éve lassan odinnal frissítem az S8+-t és a sima S8-at is amióta megvettem. Én nem zip-el frissítem egyiket sem. Tudom, hogy ugyanaz mindnek az update-je, hiszen mind OXM csoport tagja. A lényeg az volt a kérdésre, hogy egy jelenleg telenoros S8-at mivel frissitsen! Nem akarom félrevezetni a fórumtársat, mert az az S8 nem lesz DBT régiós sehogy sem. Max XEU alapból vagy XEH reset után. A német rommal frissítésnek igazából az az előnye, hogy előbb elérhető. Pl páromnak a telenoros S8-át ma odinoztam, mert ma volt elérhető a 950f-re a német rom. Én pedig már tegnap megkaptam S8+-ra ota a DBT frissítést. A többi régió pedig később csak. Ezért írtam neki azt amit.
A garira; szerintem nem számít mi van rajta. Az is igaz, hogy én nem a szolgáltatóhoz vinném, hanem a márkaszervízbe. Őket pedig nem hiszem, hogy érdekli milyen rom van rajta, ha a knox nem ugrott. De ez az én véleményem, azok alapján amit eddig hallottam. Remélem nem is lesz rá szükség. -
róland
veterán
Köszönöm! (Lemaradtam a hírről.)
sgeza: 80 m sugarú kör az a nagy terület. Bár szerintem a mai GPS vevők mellett akár 10-20 m sugarú körre is szűkíthetné a felhasználó az általa biztonságosnak gondolt területet.
(Amúgy tényleg elég bizonytalanul működött az elmúlt héten [ezzel indokolta a Google az eltávolítását]).
-
icemad
nagyúr
Én 2 hete néztem, akkor még csak gyorstesztek voltak, azóta tényleg kijött pár.
Qi nekem nem lényeg, van itthon 3 qi töltő, de egyiket sem használom.
Nézegetem még, valószínűleg megvárom az új Note-ot, de néztem pl. a P20 prot is. Eléggé nagy a választék most a felső kategóriában. Nem lesz egyszerű döntés. -
Quqesz
nagyúr
-
dnelb
veterán
De mit csodálkozol ? Magad írtad le hogy most másképp használod (only wifi, meg kitudja mennyit mozogsz), ez normális.. Ha nem mozdulok ki a házból, a 7 óra SOT nevetségesen könnyen megvan (sima s8), átlagos munkanap viszont 4-4.5 óra max, mert nagyrészt 4g-n vagyok, sokat mozgok, többet használom.. Most akkor szidjam én is miért nem bír ilyenkor is 7-et, amikor teljesen más terhelés éri ?
amugy ha nagyon gáznak érzed, próbálj ki valami régebbi romot, hátha segít.. Én még mindig a tavaly juniusin vagyok, nincs is semmi problémám, minden működik ahogy kell, 0 random merülés meg ilyen hülyeségek.. Amíg már megvan ezen marad, annyi panasz van itt az oreora hogy tuti nem rontom el vele. -
sgeza
veterán
Szerintem ez nem annyira gáz. Attól is függ, hogy milyen a térerőd, és milyen alkalmazások szinkronizálnak esetleg indokolatlanul a háttérben. Nézz át minden beállítást (a Google beállításokat is beleértve), illetve ellenőrizd le, hogy valamelyik alkalmazás nem fogyaszt-e rendellenesen sokat!
-
ghiottone
nagyúr
Kíváncsi vagyok a htc u11 után az S8-ra is. Ha nem jön össze megyek vissza.
Amúgy az X5 törlése nem volt szimpatikus számomra + 1-2 apróság. Az X4 nagyon jó teló, de kameraszoftverrel nem tudnak mit kezdeni, nincs ois és egy Snapi 8xx processzort megérdemelt volna, csak épp balfĐđđłkodnak a Lenovonál. -
Tomiii258
tag
A vicces, hogy nap közben mobilneten (igaz városban, elvileg jó 4G elérhetőség mellett) lassabban merül, mint éjszaka repcsiben
Este 10től reggel 10ig merült 18 százalékot úgy, hogy reggel 10kor negyed óra SOT volt benne és este 11től reggel 7ig repcsiben volt.
Reggel 10 óta merült 6%-ot úgy, hogy végig 4G-n lógott és beleraktam további 45perc SOT-ot.A végén tényleg igaza lesz azoknak, akik azt mondják a repcsi mód fölösleges
-
marquuard
veterán
Free-vel nem tudod módosítani a package name-et, ami ebben az esetben elengedhetetlen mert a Samu rendszerint blokkol.
(#33901) Deck:
Sokak számára hiánypótló.
Szerk.: Na úgy néz ki meg lesz oldva a dupla forrás szűrése úgy, hogy átjárható listák között. [link] Már forgatom is Studio-val és tesztelem.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Az ember próbálkozik a lehető legjobban védeni a telefonját ha bármikor kiesik a kézből akkor ne legyen nagy baj belőle.
Szerettem volna olyan tokot venni ami már bizonyított azért esett az UAG - ra a választásom (meg persze Mr Silkó is megosztotta velem tapasztalatait).
Viszont kíváncsian várom a tesztet tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest