- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
válasz
thedarkfox #58467 üzenetére
Sajna ez nem ilyen egyszerű.... A Gear VR teljesen más lencsealakzatot használ a kijelzőn....
-
kat10
tag
válasz
thedarkfox #58426 üzenetére
Köszi!
Végre.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #58417 üzenetére
Köszi! De mondjuk neked is más készüléken megy. Most már kellene valaki, aki az IMEI-s verziót kipróbálja S8-on!
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #58403 üzenetére
Ez most azzal, amit én írtam, vagy ami a kolléga által linkelt videóban van?
-
redlysz
csendes tag
válasz
thedarkfox #58379 üzenetére
Szia! Köszönöm a kódot! Érdekes módon a jobb alsó üres, nem is ad fel ujjlenyomat szenzor tesztet...
-
Gyurka81
tag
válasz
thedarkfox #58240 üzenetére
Ott marad a 4G felirat csak rögtön felugrik maxra,a volte is be van kapcsolva
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #58103 üzenetére
Ez ebben a formában hülyeség.
-
zoo8800
veterán
válasz
thedarkfox #58051 üzenetére
10-esen 20e körül cserélik, forrasztani kell hozzá.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57820 üzenetére
Két hátránya van egyébként az MTP-nek: nem mutatja a rejtett fájlokat, valamint a készülékre másoláskor nem tartja meg a fájl eredeti időbélyegét. De természetesen mindkettőre van megoldás.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57818 üzenetére
Persze, hogy megjelennek, de ez attól még mtp kapcsolat, és nem mass storage-ként jelenik meg.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #57815 üzenetére
De csak, hogy ne tévessze össze az i-vel!
Viszont van helyette a!
-
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #57569 üzenetére
Nekem ilyen nincs.
Töröltem a frissítést, frissitettem, de semmi
-
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #57565 üzenetére
Ezt nem értem.
Megnyomom bixby gombot bejön Bixby home, ott jobb fent 3 pötty, settings, és ott sehol sincs Bixby Voice. /home cards és general van/
Ha hosszan nyomom a Bixby gombot semmi se történik, fekhetek rajta egész nap. -
MCMLXXXII
tag
válasz
thedarkfox #55232 üzenetére
Köszi ez így ebben formában be van állítva
-
Predatorr
őstag
válasz
thedarkfox #54896 üzenetére
Auto-n van, és nem hiszem el, hogy ezt az original gyári fícsört 2 Android verzióval sem javították. Adaptívon van (auto), elsőre gyakran jó is, de amikor áthelyezi, világít, mint Nohab az alagútban. Adaptív off is. Dupla koppra nem ad csúszkát.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #54870 üzenetére
Én a május 15-20. között lejárt licensszel használom még mindig, mert az Adhell nem ellenőriz licenszt, csak az aktiválásig van rá szükség. Persze ugrik, amint újratelepítem az alkalmazást.
Korábban fórumtárs által ajánlott NextDNS is hatékony a reklámszűrésre, nem használ helyben erőforrást és ízlés szerint válogathatsz a szűrőlistákból.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #54834 üzenetére
És egyébként melyik a jobb?
THX!
-
odium
aktív tag
válasz
thedarkfox #54688 üzenetére
Áh köszi, ez egy jó tipp. Elvileg csak az üveg tört meg, a telefon működik, lila foltok sincsenek rajt.
-
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #54606 üzenetére
keep wifi on during sleep - Always
Ez van alapból beállítva. -
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #54603 üzenetére
Android 7.0 van rajta.
Nem tudom hol kell kikapcsolni az energia takarékos wifi-t. -
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #54505 üzenetére
Az ki van kapcsolva, és mégis eszi a mobil netem ha wifi n van :/
Most kikapcsolgatom ha wifire csatlakozom. Így nincs is olyankor mobil adatforgalom. -
martonl
senior tag
válasz
thedarkfox #54272 üzenetére
A gyenge térerő minden eszközt leszív, ez nem Samsung specifikus. Egyszerűen nagyobb teljesítménnyel sugároz a rádiós modul, így jobban meríti az akkumulátort. Ez szabvány, ezért minden telefon ezt csinálja.
-
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54272 üzenetére
A bosszantó az, hogy ezt végigjátszottam S3/4/7-el is
Az első évet egész jól húzzák, de ez még 1 éves sincs és már letérdelt. Sajnos sokat vagyok gyenge térerő vagy 0-ás zónában, bár ez most változni fog, mert lassan szolgáltatót váltok (még 1 hónap)
-
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54264 üzenetére
Nos úgy fest befolyásolta a dolgokat. Elég sokat vagyok térerő mentes helyeken és pár napja, mióta manuálisra raktam a hálózat választást kiemelkedően megugrott az akksi kapacitás. Ami idegesítő volt, hogy minden alkalommal mikor elment a hálozat vagy visszajött kaptam róla értesítést, ezt kilőttem, de hatalmasat ugrott az üzemidőm ilyenkor délben már 40-60% között szoktam lenni, napok óta 80%-on van dél körül és így kibírom a napot töltés nélkül
-
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54260 üzenetére
Köszi, most megnéztem 2 csíkról 3ra ugrott, hát meglátjuk ez mit segít. Még megpróbálom most az, hogy automatikusról kézire rakom a szolga választást, lehet ez is merít valamit.
-
S@c@
őstag
válasz
thedarkfox #54260 üzenetére
Akkor azokra nem erdemes hagyatkozni?
-
Tomiii258
tag
válasz
thedarkfox #53912 üzenetére
Ó, baszdki!!!
Már majdnem beírtam, hogy oda próbáltam eddig is, de pont az a bajom, hogy a mentés gomb nem aktív.
Most, hogy megerősítetted, hogy jó helyre akarom írni, csak megpróbáltam újra és rájöttem mi volt a hiba...mikor eredetileg begépeltem, a billentyűzet kirakta az automatikus szóközöket, amiket én nem láttam, mert a sötét téma miatt totál láthatatlan a cím, amit gépeltem.
Most hogy észrevettem és töröltem a szóközöket, már egyből engedte menteni. -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53892 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53839 üzenetére
Annyira nem izgulok egyébként rajta, csak kíváncsi voltam. Szívesen kipróbálnám, hogy mit ad.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53837 üzenetére
Köszi! A lényeg, hogy nem kell vele foglalkozni, megy automatikusan.
Egyébként már nem az S8-ra érdekel, jövő hét pénteken jön az S10. :-) -
thedivision2
aktív tag
válasz
thedarkfox #53823 üzenetére
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
thedarkfox #53810 üzenetére
👍😉
-
arecibo
tag
válasz
thedarkfox #53780 üzenetére
Köszi, rendben...
-
icemad
nagyúr
válasz
thedarkfox #53775 üzenetére
Tű sem jó, fogpiszkálót használjatok.
-
Ringman
félisten
válasz
thedarkfox #53775 üzenetére
passzolom, nem kérdeztem rá.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53506 üzenetére
:-D
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53502 üzenetére
Azért furcsállottam, mert elég kéne, hogy legyen a dns resover is, hiszen ezután úgy működik a Chrome is, mint a többi progi (ebből a szempontból persze). Ha ehhez valaki nem nyúl hozzá, akkor kell külön tiltást beállítani rá az adhellben.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53492 üzenetére
Tudsz mondani olyan oldalt, ahol nem tűnt el a reklám az async dns resolver kikapcsolásával? Megnézném, hogy nálam mi a szitu. Mert eddig nekem nem jött elő reklám, pedig azt az 53-as dolgot sosem állítottam be az adhellben. Lehet persze, hogy csak nem jártam olyan oldalon.
-
MCMLXXXII
tag
válasz
thedarkfox #53493 üzenetére
Ez nekem nem megy
-
bigdady
nagyúr
válasz
thedarkfox #53484 üzenetére
Meg van. Meg azon belül is a legyen alapértelmezett menüpont alatti menüben lehet....
Kösz -
FerNandor
őstag
válasz
thedarkfox #53463 üzenetére
Köszi!
-
FerNandor
őstag
válasz
thedarkfox #53459 üzenetére
Köszi. Szerintem rettentő idegesítő, hogy nem dönthetem el, mint felhasználó, hogy tudomásul vétel után akarom - e a szoftvert frissíteni vagy nem.. Főleg akkor, amikor mindenhonnan azt hallja az ember, hogy szándékosan megölik a frissítések a telefont. (G4-em van, aminek elég szar a szoftverfrissítése, de 4 éves lesz idén a telefon és nagyon jól elvan a 2-3 éves szoftverrel
)
Hogy lehet kiiktatni?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
thedarkfox #53455 üzenetére
Pie óta a gyári éjszakai módot használom. Nincs beállítva téma, csak háttérkép.
Wipe cache-t megpróbálom majd. Néha úgyis ráfér a telóra. -
<Lacy85>
addikt
válasz
thedarkfox #53444 üzenetére
Itt sajna nincs ilyen opció.
Amúgy itt is működik valamennyire az automata fényerő, mert sötétben leveszi elég rendesen az AoD fényerejét is, csak feltolni felejti el napsütésben. -
S@c@
őstag
válasz
Oreon nincs ilyen
ott h lehet?
-
Probert75
addikt
válasz
Nekem S8 pitén nincs ilyen lehetőségem!
-
Rerrietllub
tag
válasz
thedarkfox #53425 üzenetére
Köszi a választ.
-
Ringman
félisten
válasz
thedarkfox #53429 üzenetére
köszi!
bámulatos hol tart a tudomány
---
más:
samsung szerviz kb milyen gyorsan javít telefont? (túl halk mikrofon + kontakthibás usb-csatlakozó)
érdemes factory resetet nyomni garanciába adás előtt, az adatokhoz hozzáfér a szerviz? -
Ringman
félisten
válasz
thedarkfox #53427 üzenetére
Köszi, akkor ha jól értem, először az első hívott tartásban lesz, utána lehet összekapcsolni a feleket?
-
$atirka
őstag
válasz
thedarkfox #53410 üzenetére
Két új dolgot használok:
A Samsung package disabler pro, aminek inkább könnyíteni kéne, a másik a Drupe tárcsázó (megvásárolva, reklámok nélkül), talán kissé erőforrás igényes de hihetetlen okos (online) tárcsázó.
Mind3n más kb ugyanaz, mint szokott. Adhell sincs. -
$atirka
őstag
válasz
thedarkfox #53399 üzenetére
Lehet kicsit túlzó voltam, de tényleg nehezebben szedi össze magát egy-két app bezárása után, mint valaha. Persze, sima cs volt!
Azért egy tiszta telepítés után sosem volt ilyen.
Ezek szerint egyedül vagyok a problémával.
Na majd jól nyomok egy wipe-ot. Köszi -
MCMLXXXII
tag
válasz
thedarkfox #53364 üzenetére
15415
ok köszi -
StarKiller89
senior tag
válasz
thedarkfox #53153 üzenetére
kevésbé érzékenyre van állítva
#53154: köszönöm, az lesz
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53115 üzenetére
X-D
-
viktorhu
veterán
válasz
thedarkfox #53111 üzenetére
Igen, én sem mondtam, hogy mindenképpen kell, de ha belassul a frissítés után, akkor nincs más megoldás.
Egyébként ijesztően hangzik, ha nincs se mentés, se felhőszinkronizáció olyan cuccokról, amiknek az elvesztése problémát okozna. Ha most nekem kidőlne a laptopom vagy a mobilom, ott folytatnám a munkát egy másik eszközről, ahol itt abbahagytam.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53111 üzenetére
Mondjuk az komoly gond, ha egy frissítéskori probéma esetén a cuccai pótolhatatlanul elvesznének!
Mi van, ha ellopják, elejti/eltörik, elveszti, stb?
Biztonsági mentés? ;-) -
valeno
tag
válasz
thedarkfox #53104 üzenetére
Tényleg most látom, hogy elírtam!
Természetesen a márciusira gondoltam.
Köszi az infót akkor felteszem. Hozott valamiben változást? -
martonl
senior tag
válasz
thedarkfox #53090 üzenetére
Igen, ezek szerint még nincs, de sajnos bármikor bejöhet egy pite frissítés, ami ugrasztja. Úgy értem, nem kell, hogy főverzió frissítés legyen, ahogy Reinkz kolléga is utalt rá.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
thedarkfox #53093 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Azt hiszem ez nem 5 perces meló lesz, hétvégén megpróbálkozok vele, ha elakadok jelentkezek -
Reinkz
senior tag
válasz
thedarkfox #53090 üzenetére
Ha minden igaz akkor jobbról az 5. karakter jelzi a BL verziót G950FXXS4DSC2, jelenleg a 4.-nél járunk. Oreo-ra még vissza lehet menni, egészen szeptemberig.
-
gidano
tag
válasz
thedarkfox #52816 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem, most értettem meg, hogy miért nem kész alkalmazást ad ki a fejlesztő; ezt a csomagnévhez fűződő kulcs limit dolgot nem tudtam! -
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52829 üzenetére
Az eltávolításnál kell valamire figyelni? Van valami menete?
-
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52826 üzenetére
Más forrásból van. De ha törlöm meg visszateszem akkor újra kell az a kulcs hozzá meg minden? És lehet azzal újra regisztrálni és nem fog hibát dobni?
-
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52817 üzenetére
Az 1.8.28assal de nekem nem akarja az igazságot. Most akkor a feltelepítendő fájlnak a csomagnevét kell átírni vagy a feltelepítettét? És a teljes az egyszerű az attibútumok módosítása vagy az xml fájlnál kell átírni? Mert részleteket nem találok csak, hogy a csomag nevét kell átírni. Leírnád nekem rendesen, hogy most akkor melyik fájlnál és hol? Ja és mire. Ki kell nézni a másik fájlból valamit és arra? Köszi.
-
eladogeppc
veterán
válasz
thedarkfox #52683 üzenetére
Avval sem menti el.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #52683 üzenetére
A Samssung böngészője miért nem jeleníti meg asztali nézetben az oldalakat? Ha átváltom, akkor is m.mobilarena marad és úgy is néz ki! Nem mintha azt használnám, csak sokan mondják, hogy jó és ki akartam próbálni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
thedarkfox #52678 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
thedarkfox #52672 üzenetére
Köszi, megnézem !
-
Ateszpapa
addikt
válasz
thedarkfox #52588 üzenetére
Ők, Sándor és József, még jön Benedek is. 😆
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #52576 üzenetére
Érdekes, most nem látom őket. Frissíts rá a listára, van új.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Ma jelentkeztek nálam is a fiúk. De szerencsére máshol nem láttam ilyeneket.
-
Probert75
addikt
válasz
Nekem ilyen sehol nincs! Asztali PC-n Firefoxon, telón meg Operában.
-
paolinho
őstag
válasz
thedarkfox #52465 üzenetére
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget
, és valóban TODI1111 fentebb belinkelt írása volt a megoldás a sikeres telepítéshez. Most már csak az kell, hogy rendben működjön is.
-
dkovizoli
addikt
válasz
thedarkfox #52327 üzenetére
A legtöbb mezei user eddig a szintig sem jut el.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
thedarkfox #52273 üzenetére
Nos,ez így már nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
Van valami leírás hozzá hogy hogyan kell csinálni?
-
Tomiii258
tag
válasz
thedarkfox #52257 üzenetére
Szerintem ez nem változott AdHell-nél sem.
Én még FusionJack build utasításai és CitizenV apk-jához tartozó Readme alapján járok, el, mindkettő írja az egyén package name-t, valójában nem is értem, hogy ez mikor és hol felejtődött el? -
csacsa01
tag
válasz
thedarkfox #52136 üzenetére
Köszi. Frissíteni kellett.
-
zseko
veterán
válasz
thedarkfox #52092 üzenetére
Feltelepítettem az utóbbit, már ettől megváltozott a nézet, ami nem mondom hogy szuper, de jobb mint volt, és bele is hal, ha kilövök valamit
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #52124 üzenetére
Túl régi az az apk editor, emiatt van csomaghiba. Elavult paraméterekkel szignózza. Ezek szerint egy csomagnévre meg van határozva licensz limit, de ez kiküszöbölhető a csomagnév átírásával, csak nem a régi APK Editorral.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #52071 üzenetére
THX!
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #52029 üzenetére
Samsung SEAP oldalról mutatsz egy képet a kulcsaidnál?
Edween: Ez azért érdekes, mert az ugyanaz, csak magyarra vannak fordítva az elemek.
Én a sima angol nyelvűt használom.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #51981 üzenetére
Ugyanazt rakjad fel, amit a hozzászólásomban is linkeltem (MEGA link) és ELM kulcsot adj neki. Mielőtt aktiválod, töröld le a korábbit amit használtál, és indítsd újra a telefont mert az aktiválás próbálgatásával már kinyitod a KNOX tűzfalat és nem fogja aktiválni.
1. töröl
2. telepít
3. ELM aktiválMinden esetben működnie kell, most én is elölről kezdtem a folyamatot és sikerült.
Ha trükközésképp visszaállogatsz korábbi Adhell verziókra, akkor össze is kevered az SD-re lementett XML konfigurációs fájlokat, amik már oda-vissza nem kompatibilisek verziók között, így először töröljél minden Adhell-jellegű mappát/fájlt az SD-ről. Ez az app kifejezetten nem szereti, ha oda-vissza ugrálunk a verziók között. Folyamatosan változik a Samsungos környezet is, hol ilyen kulcs kell, hol olyan kulcs kell, SDK verzió is folyton változik, így minden konfigurációs fájlt újra meg kell írni, hogy tökéletes legyen. Éppen ezért a korábbi verzió XML fájljai köszönőviszonyban sincsenek a friss Adhellével.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
thedarkfox #51999 üzenetére
bőven elég volt belőle, sok is!
bigdady: tudnék mondani jópárat! -
tibike8
őstag
válasz
thedarkfox #51997 üzenetére
Köszönöm neked is, de pár hozzászólással feljebb már meg is kaptam a választ
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51984 üzenetére
Ha mégis a gyári dolgokat akarom használni, akkor csak simán eltávolítom és visszaáll minden gyárira? Vagy előbb ki kell őket kapcsolni eltávolítás előtt?
Ha esetleg frissül a rendszer, akkor ezeket megint be kell állítani? Vagy frissítés előtt állítsam vissza gyárira, hogy úgy frissítsen az android?U.I.:
Ja és nem beszélnek magyarul a progik, csak jelzem, aki szeretné kipróbálni! Mert ha a task váltón az ikonjaira bökök, hogy kiválasszam mondjuk a kétablakos használatot, akkor angolul karatyol. -
tibike8
őstag
válasz
thedarkfox #51979 üzenetére
Köszi, de nem a világító szélekre gondolok, hanem az az értesítési pöttyre ami a pite előtt talán nem is volt. Olyan mint a messenger chet-feje. Ha értesítés jön attól az alkalmazástól amire ez be van állítva, megjelenik a pötty, rábökök és megnyílik kis ablakban az adott alkalmazás.Gondolom csak azoknál lehet ilyet ami támogatja az osztott képernyőt illetve így a kis ablakban való megnyitás.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51984 üzenetére
Ha esetleg frissül a rendszer, akkor ezeket megint be kell állítani? Vagy frissítés előtt állítsam vissza gyárira, hogy úgy frissítsen az android? -
zseko
veterán
válasz
thedarkfox #51975 üzenetére
Nekem is 102-es hibát dob :/
-
thedarkfox
senior tag
válasz
thedarkfox #51973 üzenetére
Jó. User error, megvan visszavontam mindet, igényeltem új elm kulcsot. Most 100akárhanyas hiba aktiválásnál.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51946 üzenetére
Na majd holnap szórakozok vele!+1 Kérdés! Az Activity Manager könnyen kezelhető? Mer englisből xar vagyok sajnos!
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51943 üzenetére
Aha! Akkor azért nincs a Galaxy Store-ban. Akkor csak az Activity Manager-rel megy a dolog.
Akkor csak elég azt az apk telepíteni, amelyik dizájnt meg akarom változtatni.
De ha nincs a GoodLock, akkor az apk-k kezelőfelülete még meg fog jelenni, hogy állítható legyen? -
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51939 üzenetére
Okés, de azért egyben kezelni egyszerűbb és könnyebb lenne a GoodLock-ban nem?
(#51940) laszlolczka Az Activity Manager már meg van egyébként.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51773 üzenetére
Hogyan kell telepíteni és mit? Mert a Galaxy Store-ban nincs ilyen app, csak Indiában.
(#51778) anrab És ezt a menüt hol lehet fellelni? Menüben navigálva eljutni nem tudok oda! De ha keresőbe beírom, akkor meg van. De mihelyst aktiválom, akkor a kisegítő lehetőségekben felül megjelenik, hogy 1funkció használatban. És megjelenik egy lebegő gomb a főképernyőn és az értesítési sávba berögzíti magát.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #51731 üzenetére
Érdekes a dolog. Már csak azért is, mert a dbt és a xeh ugyanaz. Tehát nem ezen múlik, hogy mi lesz a csc-d, hanem a sim kártyán. Azért áll be alapból xeu-ra, mert az S8-on az a default. Csak kéne kérnie a sim resetet, mert magyar a kártya benne, de valamiért nem kérte. Ráadásul xeu/xeh/vdh kellett volna, hogy legyen, de xeu/xeu/vdh volt. Kb. mintha nem látta volna magyarnak a kártyát.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
thedarkfox #51701 üzenetére
Köszi. megpróbáltam 3.11 odinnal is, ugyanez a helyzet. letöltöm újra az utolsó xeh-t sammobilról hátha...
-
Zoló1981
tag
válasz
thedarkfox #51444 üzenetére
Én csökkenőben vagyok
-
dkovizoli
addikt
válasz
thedarkfox #51270 üzenetére
Biztos, hogy ez s8? Nálam a 8+ nagyon nem így néz ki.
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51266 üzenetére
Nem értem, bocs, de mi az a kisfa/nagyfa ikon? Mert én akárhol húzgálom, akkor sem zoomol.
-
róland
veterán
válasz
thedarkfox #51193 üzenetére
Arra azért nem vennék mérget, mert az alapként használt Ingress pl. nem használja. (Pedig mindkettő AR alkalmazás.)
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #51131 üzenetére
Miért kellett újra belakni a visszakapcsolásakor?
Megköveteli a resetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged