-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58588 üzenetére
Na, azt a sárga csíkot nem lehet szerkeszteni a 8-ason. Semmit se lehet vele csinálni.
Felraktam a gcam-ot, és ezzel a samsung kamerával felvett videók is szerkeszthetők.
Ilyen a szerkesztő felület /7 esen is ilyen volt/
Több ilyen is berakható, vagy a teljeset ki tudom jelölni, es az egész lassított /pause alatt szaggatott vonalon a kis 3szögek/A9 -en nem lehet felvenni a telefonbeszélgetéseket, azért nem.
-
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58585 üzenetére
Félre értetted.
7esen a slow motion-t lehetett szerkeszteni, hogy az egészet lassítsa, vagy csak egy részét, vagy több részét. Ez 8-nál nincs.
Slow motion elő került, és bár 15perc a keret, de nem szerkeszthető.
Most vettem fel egy fél perces kis videót, és pont mikor kellett volna akkor nem lassította, de nem lehet odébb tolni, hogy ott lassítsa, vagy az egészre azt mondani végig lassított.
Teljesen használhatatlan.Közben sikerúlt app-ot találni : Gcam_6.1.021_Advanced_V1.7.190716.1800.apk
No, ez tudja amit kell. -
sgeza
veterán
-
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58310 üzenetére
Igen, mert ott azt mutatták megy,és ment is a frissítésig.
Majd kérdeztem egy ilyet: "Melyik rom-ban nincs még benne?"
Mert volt szó a 8 ról, de nem biztosra. Aki tesztelte nekem, az írta, hogy neki S8 van, nem S8+, és lehet + on nem megy. Ha pedig frissítem nincs vissza út. -
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58303 üzenetére
Ez így nem igaz, mert jelenleg is tudok felvenni, de frissítenem kell.
Azért írom ugyanazt, mert még mindig nem tudom melyik rom-ot kellene feltennem, hogy tudja a rögzítést, mint a jelenlegi tudja.
éddig próbáltam izraeli kártyát de nem tudok venni, próbáltam találni valahol valamit, hogy melyik az a rom ami még tudja.
Sajnos kezd teljesen bekakilni a telefon, így nagyon kellene kezdenem vele valamit, de fogalmam sincs mit.
/jelenlegit megbeszéltük miért ne tegyem vissza, az sajnos nem megoldás/Néztem új telefont is, hogy kidobom ezt, és veszek olyat ami nem xar kínai, de moto nem gyárt vízállót.
-
dobdan1
csendes tag
válasz
Tomiii258 #58270 üzenetére
Letöltöttem egy csendet tartalmazó hangfájlt, de azt hogy tutdom kizárólag a messengerre beállítani, mert ha az android értesítéseknél állítom ugynúgy felülírja. Gondolom a messenger alkalmazáson belül kellene megoldani, de ott nem jelenik meg. Hova kell bemásolni, hogy a programban be tudjam állítani.
-
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58233 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm, így már értem.
Van UK rom az FD hez, mivel itt is árulták, bár neten vettem, így nem uk ba szántat kaptam.8-as romot választanék, viszont a 7-es 1es számú a legfrissebb 8as 4-es, tehát nincs vissza út, régebbit meg nem akarok, mert tuti nem véletlen frissítették, pláne nem 1-2 hónapon belül.
Remélem a legjobbakat
UK rom : G955FXXU4CRL3_G955FOXM4CRL1_XEU.zip
Malaysian : G955FXXS4CRLB_G955FOXM4CRL1_XME.zipMalaysian 2019, UK 2018-as
-
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58209 üzenetére
A factory reset nél fent van a telefonon az op rendszer, és csak a felhasználói fileokat, plusz a keletkezett file okat törli, a megjelölt mappákat, fileokhoz nem nyúl, ha azok sérültek akkor van ez.
Ezért kellene azokat is törölni, és újra rakni egy letöltött rom ból. Ezt nem tudom hogy kell, és senki nem is válaszolt rá.
Ez a módszer rendbe hozhatja, mivel teljesebb törlés.
Anno csináltam ilyet de azt terminalból kellett anno, nem programmal. Az igen régen volt már fogalmam sincs melyik teló, talán moto defy, de nem biztos, na azt pl így hoztam helyre.
De hogy odinnal ezt hogy kell...? -
lanszelot
addikt
válasz
Tomiii258 #58191 üzenetére
1. bár banki dolgokra sohasem használom, viszont amazont ritkán igen, viszont azt el tudm hagyni. A root ot legvégső esetnek gondoltam, mielőtt kukába kerülne a telefon, akkor meg nem számít ha elrontom.
2. fő gondom, hogy tuti újraindításnál elfelejteném és resetelném a telefont, egy ilyen nagy hiba lehetőség rosszabb mint a root, ezért engedtem el.
3. pont ez az ami érdekel, de valószínű rosszul kérdezek, mert erre nem válaszoltok.
A teljes fullos mindent gyaluló telepítés érdekelne, 7 vagy 8 az nekem mindegy, régen a 7 is jól működött. Lényeg, hogy a factory reset nem segít, attól komolyabb törlés kell, am mindent legyalu, mert valami bug be van akadva, és ki kellene pucolni.Mint írtam, factory reset után nem hogy kevesebb, több lett a hiba.
pl ha estére ott hagyom, semmit se csinál a telefon, majd reggel felveszem kell kb 5-10 perc hogy elinduljon valami rajta, addig a fő képernyő és a programok között tudok váltani, ha rányomok bármire mintha nem tettem volna, 5-10 perc után minden ok. Mint ha nem aludta volna ki magát és kell idő hogy észhez térjen.
Nem megy progi a háttérben, nem merül le az este alatt, csak nehezen ébred...néha ez igen idegesítő hiba, egyszerűbb kikapcsolni, mint megvárni hogy felébredjen.Vagy a billentyűzet néha gondol egyet és nem ír, pedig ott nyomkodom, oda kell megint nyomnom ahova írni kell hogy tudjak írni....
Fényképező egy rövid érintésre 10-15 képet csinál /sorozat/ , ez a páromnak is meg van.
stb. iszonyat hibák amik nem voltak mikor megvettem, egyik se, pedig soha se frissítettem a rendszert.
Ezért akarom teljesen, totálisan legyalulni /jobban mint factory reset csinálja/, és úgy ismét felrakni. Na de hogy tudom így legyalulni, és felrakni? Odin ezt tudja?
Bocsi, hogy sokat írtam, csak próbálom valahogy elmagyarázni.
-
lanszelot
addikt
-
dkovizoli
addikt
-
-
Predatorr
őstag
válasz
Tomiii258 #57746 üzenetére
Ja, vagy úgy!
Azt hittem, poén. Tegnap frissítettem biztit, megint nem olvas.
Wifree csatlakozás már csak restarttal. Utóbbit talán vpn okozza, mert tűzfal nélkül felment, no de évek óta tűzfallal volt ok. Megint újra tizensok app frissítés, mihome nyilván újra leáll.. Egyre f.szább, és még mindig nincs mire lecserélnem.
Ja, bill. is rendszerestelenül,.de akkor következetesen melléérzékel.
-
Predatorr
őstag
válasz
Tomiii258 #57730 üzenetére
Max műtéttel, mert az ujjlenyomatokhoz nem adnak ki frissítést. Vagy egy következő életben.
Amúgy azt csinálja, hogy beragad a legutóbbi helyszínnél, de a wifreet sok helyen továbbra sem látja, míg upc-korban megvolt. Ha hazaérek, sem.csatlakozik föl a sajátomra, amíg le nem kapcsolom a teló.elérését és vissza, de van, h tel restart kell pl. wifreere is. Ez sem volt upc-nél.
Érdekes egyébként, hogy a nyilvános hálózatokra simán felmegy. (Van vpn + tűzfal.)
-
róland
veterán
válasz
Tomiii258 #57647 üzenetére
Én célszerűen a Google Naptárat használom. Ott tetszőleges időpontra lehet emlékeztetőt beállítani adott eseményhez (ha jól emlékszem akár 5 különbözőt is.) Alapértelmezetten az esemény kezdete előtt 10 perccel jelez. (S talán még az is beállítható, hogy tartózkodási helytől függően akkor jelezzen, amikor indulnod kell, hogy időben érkezz. [Waze alkalmazás biztosan tud ilyet, tehát nem elképzelhetetlen, hogy máshol is megoldotta a Google.])
A mobiltelefonok órájának szinkronizálása több módon is megoldott. Kb. 10-15 éve a mobilhálózatokon keresztül is szinkronizál mindegyik. De a GPS működése is szinkronizálja az órát. S valószínű az Android rendszer is szinkornizál. (Azaz amelyik változat előbb fut, az szinkronizál, a többi csak ellenőrzés után, ha szükséges.)
dkvzoli: Igazából a mobilhálózatra feljelentkezve már szinkronizálja a telefon óráját.
-
sgeza
veterán
válasz
Tomiii258 #57652 üzenetére
Nem vágja el magát az akksitól, az óra szerintem egészen biztosan megy. Az ébresztő azért nem, mert az egy alkalmazás, ami nyilván nem fut, ha maga a rendszer nem fut.
Próbáld ki, hogy kiveszed a SIM kártyát és nem adsz neki netet. Kapcsold ki, várj néhány percet, és nézd meg, hogy telt-e az idő! Biztosra veszem, hogy fog. -
dkovizoli
addikt
válasz
Tomiii258 #57647 üzenetére
Én úgy gondolom , hogy android feature. Mivel a netről, illetve a szolgáltatótól veszi a pontos időt, ezért gondolom alapból szinkronizálja magát minden indításkor. Mivel régebben az akksit is ki lehetett venni, tehát áram nélkül maradt teljesen, ezért az óra is megáll. Mivel a programjaid nem változnak egy kikapcsolás során, azokat a szoftver változatlanul tárolja a következő indításig. Ha az órád is úgy maradna ,ahol kikapcsoltad, az sem lenne jobb. Szerintem.
-
icemad
nagyúr
válasz
Tomiii258 #56692 üzenetére
Az egy megoldás, ha mobilneten keresel frissítést, de nem töltöd le egyből, ha talál frissítést gyorsan átváltasz wifire.
Érdekes, hogy ez a probléma nagyon sok Samsung telefont érint (S9, s10, note, stb), de csak a upc-nél. Többen is jelezték nekik a problémát, ezek szerint nem foglalkoznak vele... -
-
Probert75
addikt
válasz
Tomiii258 #56101 üzenetére
Én Nova Launcher-ben így használok egynéhány GoodLock appot!
Nova Launcher-ben ikont kell csinálni a GoodLock appoknak és az appok egyenként indíthatók lesznek a főképernyőről és beállíthatók.
Kezdőképernyő hosszan érinted/Modulok/Nova Launcher Tevékenységek(Hosszan érint és kitesz az asztalra). A felugró listában kikeresed az appot, amit telepítették. Bal oldalon az app előtt pici piros lefele mutató nyílra böksz és általában a felső az alkalmazások beállítása panel. Ezután már az asztalon lévő ikonnal indíthatóak. -
dkovizoli
addikt
válasz
Tomiii258 #54990 üzenetére
Én azon keseredtem el, hogy az xda- n is írták, hogy ugyanúgy jártak, mint mi. Bár Én csomagátírás után is tudom telepíteni, de akkor is kilép. Szóval ott azt a választ adták neki, hogy ha nem partner, akkor hiába van kulcsa, nem fog menni. Lehet ez a baj nálunk is és lehet az az autodetection pont erre szolgál. A vége az volt a válasznak, hogy felejtsd el az adhellt, ne keseregj, éld az életet! Azért én még azt mondom, mint a halak versenyén, hogy a cápa érkezett először, a remény hal meg utoljára.
-
dkovizoli
addikt
-
-
marquuard
veterán
válasz
Tomiii258 #53906 üzenetére
Host nevét válaszd ki, úgy lesz aktív globálisan.Na látom, közben megvan.(#53909) scream: Ragaszkodom a KNOX-alapú szűréshez, ha már képes rá a készülék. Illetve a saját listámat ismerem, ez ugyanúgy befogadja. Nincs szükségem VPN kapcsolatra.
Még május 22-ig aktív a KNOX kulcsom, addig marad az Adhell, aztán megnézem milyen élesben a Disconnect. Kár érte, hogy nem open source, rögtön lehetne tudni, hogy hogyan oldja meg a KNOX tűzfal kinyitását.
-
Probert75
addikt
válasz
Tomiii258 #53309 üzenetére
Ez sem oldja meg a problémád, de használj Nova Launcher-t! Akkor nem 5 ikon kerülhet a tálcádra, hanem 15, jobbra balra húzhatóan. Ha a pro-t megveszed, akkor még pluszba gesztusokat rendelhetsz az asztalon lévő ikonokba úgy, hogy még több appot indíthatsz "láthatatlanban".
-
Ringman
félisten
válasz
Tomiii258 #53186 üzenetére
igazad van, reggelre ki is lőtt mindent. oreon nekem 20+ app volt szinte mindig a háttérben.
az a furcsa, hogy az eszközkarbantartóban látszik, hogy a memóriában ott vannak az appok, de a listában meg nincsenek benne.
szerk:
ami még zavar, hogy eddig volt screen capture gomb az edge panelen, ez eltűnt.
de most látom, hogy külön galaxy store app van hozzá. -
zseko
veterán
válasz
Tomiii258 #53186 üzenetére
Hm, akkor lehet félreértek valamit, mit értesz bezárogatás, kilövés alatt.
Este ugye volt nekem 21 app abban a listában. A telefon úgy van beállítva, hogy szerda és vasárnap hajnalban újrainduljon (kipróbálásképp, csak még úgymaradt), így reggel a pin kóddal kellett belépnem, de a listában ott volt ugyanúgy a 21 app. Próbaképp rányitottam még párat, így harmincig felment, egy sem tűnt el onnan. Elkezdtem újranyitni onnan az appokat, volt ami ott folytatódott ahol abbahagytam, de volt pár, ami nem, hanem újra betöltötte.
Szóval te azt érted a bezárogatás, kilövés alatt, hogy eltűnik abból a listából, és, az én példámnál maradva, másnap már nem 21 darabot látsz ott (vagy másnap új app nyitása után), hanem kevesebbet? -
zseko
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Tomiii258 #53179 üzenetére
Nálam egy rakás alkalmazást mutat előzményként az alkalmazás választó. Nincs 5-ös korlát.
Bár ahogy icemad kolléga is írja, ha csak 5 lenne, akkor sem biztos, hogy zavarna. Én csak a legutóbbi néhány (jellemzően nem több mint 5) alkalmazás között szoktam váltani ily módon. -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Eredeti játékok OFF topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest