- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
badxgirl
aktív tag
válasz
icemad #20103 üzenetére
Hát....engedjük el. Valahogy mintha kicsi lenne a kijelzőre, így nem illeszkedik és fel se lehet kb rakni mert a fele tapad oda. Pedig ha a méret passzolna tökéletes volna. Az a baj ugyanaz a kulső íve mint a kijelzőnek...holott a belső ívnek kéne akkorának lenni az anyagvastagságból fakadóan.
Szóval ez ezzel a lendülettel megy is vissza a szállítónak 😀😀😀 -
válasz
icemad #20020 üzenetére
Szerintem elfelejtheted a natív windows futtatást. Az MS hivatalosan is bejelentette, hogy teljesen abbahagyta a mobilos windows fejlesztését, és nem is lesz több windowsos mobil sem. Emulátorral meg nagyon lassú lenne.
(#20021) doe2: ezt a merülést nem mondanám soknak, talán egy kicsit több, mint az átlag, de nem kiemelkedő
-
válasz
icemad #20006 üzenetére
Mivel majdnem mindenkinek garanciális készüléke van (ugye még az 1 év sem telt el), ezért nem sokan romolgatnak, mert nem akarják elveszíteni a garanciát. De amúgy sem látom sok értelmét, mert nagyon jó az alap szoftver, nem igazán hiányzik belőle semmi. Windows van az S8-ra?
-
hunluigi
senior tag
válasz
icemad #20006 üzenetére
Volt valami DeX cikk külön. Az alatti topicban biztosan megy a diszkurzus. Amúgy készülök én is egy alternatív megoldásról szóló összefoglalóval. Már csak a postásnak kéne ideérnie... A windows telepítéssel nem vacakolnék a helyedben. Ott a TeamViewerer ami sok szempontból előremutatóbb megoldás szerintem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #20006 üzenetére
Teljesen érthető, amit mondasz. Azt gondolom, hogy a felsorolt infók hiányának, a fenti témák háttérbe szorulásának az lehet az oka, hogy vagy nem rendelkeznek a fórumozók az említett eszközökkel, vagy kisebb létszámot foglalkoztatnak a fenti kérdések.
De persze minden ilyen téma jöhet nyugodtan, elférnek egymás mellett itt a fórumon.
-
WiZARD
addikt
válasz
icemad #19769 üzenetére
Én ezt a Nillkint használom, megtartja, tölti, mi kell még?
-
-
thamasz
senior tag
válasz
icemad #17912 üzenetére
Igen, erre jutottam én is, és túllépve a Nillkin-Spigen tengelyen, tegnap érkezett egy ilyen, na ez a helyén tartja egyelőre a fóliát:
Egy kissé növel a méreteken, viszont elég strapabírónak tűnik, ha valakinek az kell, van hozzá övcsipesz is.
Itt vannak a tesói: Link
Következőnek viszont ezek közül választok majd: Link -
<Lacy85>
addikt
válasz
icemad #17396 üzenetére
Az alkalmazások menüben is meg lehet nézni külön minden appot.
Ha tényleg enné az akksit, akkor gondolom nem 0% használatot írna.Pedig utolsó töltés óta 8km séta már benne van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #17230 üzenetére
Én ezt használom megelégedettséggel, zordabb munkakörülmények mellett.
-
dnelb
veterán
válasz
icemad #17179 üzenetére
Nincs ebbe semmi különös, kijelzőidő végtelenre rakva, aztán berakott 1 fekete képet akár és ez ment 11 órán át. Még ebookot olvasva se lehet meg 11 óra sot, túl nagy a kijelző és túl kicsi az akksi. Ez lenovo p2 szint, ami ugye csak a53 magos és 5100 az akksi. Mondjuk ott ez még átlagon aluli
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
icemad #15942 üzenetére
Nem véletlenül írtam hogy nem szoktam ajánlgatni a gombostűs módszert. Nagyító nélkül és remegős kézzel nem ajánlott. A fogpiszkálóval meg lehet több koszt/forgácsot viszel be mint amit ki akarsz szedni.
Nagy nyomású levegővel meg ki lehet fújni MESSZIRŐL (!). Hogy ki ne szakítson valamit.
De vegyük úgy hogy mind ez csak rám vonatkozik, mert mikroszkóp van, a kezem nem remeg, és levegő is rendelkezésre áll. -
válasz
icemad #15841 üzenetére
Mert nem karcolódik a kijelző fólia nélkül sem és személy szerint én nem szeretem a fóliát tapintani ez az ok amiért nem is használok. A képen látható, hogy 2 hónap alatt nincs rajta mikro karc sem és flip-es tok kb 2 hete van rajta. Későbbiekben ez változhat természetesen, de nem hinném, hogy drasztikus mértékben!
-
zseko
veterán
válasz
icemad #14624 üzenetére
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy BT-n küldtem. Azon, hogy más telefonokkal mindkettő úgy működik BT-n ahogy kell, egymás közt meg szarozik, és a wifis küldést erőlteti, mikor kimondottan BT-n akarom. Az nfc-s küldés ugyanez, fél percnél több, mire elkezdi egyáltalán küldeni, más telefonnal meg faszául megy ez is, gyakorlatilag másodpercek alatt átmegy.
Egyébként alapesetben tovább tart feltenni másnak a programot, mint átküldeni azt az egy-két képet. És akkor még nem beszélve, hogy megértetni a másikkal hogy miért kell a progi. Akkor netet osztani neki, hogy letölthesse. Meg eleve wifi kell a használathoz. Igaz, ha már netet kell osztani a letöltéshez, akkor a wifi már úgyis adott lesz. Most komolyan ennyit szarakodjak egy kép átküldése miatt?A samsung féle beam egyéként ugyanezt tenné, nfc-n elintéz mindent egymás közt.
Ha már használni kell valami hasonlót, akkor az x-plore progit szoktam, én eleve azt használom filekezelőnek. -
lanszelot
addikt
válasz
icemad #14005 üzenetére
Kinabol vettem online.
ollie: szoftver, hiaba bivaly a hw. Pont ez az iphone iszonyat hw pocsek sw.
Kerdest megelozve : nrm hibas a szoftver, csak rossz. Rossz szoftvert nem lehet elmagyarazni. Kell hogy hasznalj egy jot. Mi jo nekem: nr krlljen mindenert kulon alkalmazasokat leszedni, vagy hasznalni, csak alapbol tudja a telo /nem alkalmazassal/ . Ne kelljen birizgalnom, simiznem allandoan, csak tegye a dolgat. Ezt varom el 2017ben. Es ezt elmagyarazni mit takar, azt nem tudom mert konyvet irnek ide
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #13987 üzenetére
Elofizetes: 49eur 24 honapon at az 1176eur en 600eur etr vettem. Es 21,6eur ert veszek 100ora beszed, unlimited text, unlimited data , feltoltos. Az 1128eur. Es mindenben jobb vagyok.
De volt olyan hogy egy honap utan eldobtam a telefonkartyat mert kula volt a halalra dicsert lefedettseg, nem is egyszer.ollie: op5 sose volt jo telo. Moto g 2013 rol beszeltem. Google keze benne volt ugy gyartotta a motorola.
Spen: megneznem hogy 1 het utan ki fogja hasznalni. 5% se a vevuknek. Hagyjuk a muvesz meg designer t. Azok ilyen kis kepernyon nem szorakoznak. Spen funkciok, a vasarlok 80% azt se tudja mi mi. Firkal vele kicsit majd ennyi. Arra a firkalasra tokeletes amit vettem.
Nem iphone utanzast irtam, alma majmolast. Cegpolitika, stb.
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #13810 üzenetére
Nem akksi fogyasztasrol volt szo, memoriarol, es a telefon lassulasarol. Ez egy eleg combos eszkoz, tehat birkozzon is meg, de de de altalanossagban volt szo. Azaz gyengebb telokon igen is van ertelme kiloni a memobol neha a progikat. Es nem kiegeszito alkalmazasssl, hanem minden androidban szereplo oldalra csusztatassal boven eleg.
Mas: azt tudjatok, hogy az s8 asoknal is jelentkezett az akku kigyulladas? Meghozza vezetek nelkuli eredeti toltovel. A samsung dalolva fizetett karteritest, tehat a telo volt a hibas. Remeljuk egyedi esetek....
Den hadnagy: ha nem max felbontason hanem minimalison hasznalod akkor kb 6% ot nyersz egy toltesnel. Semmifele mas nincs. De semmi ertelme allithatni mert nincs az a sasszem aki latna a kulonbseget. Ez csak reklam.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #13549 üzenetére
Ha mindenképpen az aliról szeretnéd: csak töltő (11 USD) | type c kábellel 12.8 USD
Én eBayről rendeltem: [link] 7 GBP ~ 2300 forint, innen pedig kábeleket: [link]Összességében az alis kábeles combo elég jó ajánlat.
Elvileg létezik dualban is QC3.0-ás, de EZ pluggal most sehol sem elérhető.
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #13516 üzenetére
"A Blitzwolfal igazából nem zártál ki semmit. Úgy tudom azok még nem tudják ezt a fajta gyorstöltést. Kerestem én is alin, de nem találtam olyat, ami tudná."
A Blitzwolfnak van olyan töltője ami tudja a Qualcom Fast Charge 3.0-át, az S8 pedig amúgy is "csak" a 2.0-t tudja.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Más. Ez a navbar szín téma. Csak mert többen írtatok erről. Nálam alapból alkalmazás függő a navigációs sáv színe. A főképernyőn áttetsző, a legtöbb esetben így pl. a beállításokban vagy egy pl. Chroma-ban világos szürke az alapja, de mondjuk egy IP camera megfigyelő proginál, a TinyCam-nél már fekete alapon van, Telegram alatt is fekete. Mindez Nova Laucherrel.
-
sgeza
veterán
válasz
icemad #13388 üzenetére
Nekem is csinálja rendszeresen. Sajnos nem beállítási gond (illetve lehet az is pluszban).
Egyszerűen szar időnként az érintős home gomb. Van, hogy fogom a kezemben, csak finoman hozzáér a tenyerem, és érzem, hogy zizeg, és felkel a képernyő. Pedig egyáltalán nem nyomom meg olyan erővel, mint kellene. Ráadásul rakhatom a legérzéketlenebbre, akkor is csinálja. Sőt van, hogy teljesen értelmetlenül zizzen meg, utórezgéseket is produkál, amikor a képernyő már fel van oldva, és csak úgy valahol hozzáérek.
Totál szar. Számomra egyértelműen szoftveres bug, remélem javítják mihamarabb, mert borzasztó idegesítő!
Akinek nincs ez a jelenség, örüljön neki, hogy nem jött még elő! -
StarKiller89
senior tag
-
janosibaja
őstag
válasz
icemad #12669 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, próbáltam is, de nem sikerült a a telepítésével elérnem, hogy egyidőben
1. A kezdőképernyő a 3D Wallpaper Parallax 2017 legyen,2. A zárképernyő háttere meg a normál órás AOD legyen, infinity effektekkel.
Ez megoldható, vagy lázálom?
-
Zolio3
senior tag
válasz
icemad #12515 üzenetére
Igen! Ezért írtam, hogy a legtöbben tudják (a kivétel erősíti a szabályt), és szintén azért írtam: nagyon helyes, hogy le van írva. Nekem mindösszesen a hangnemmel volt a bajom, és hogy minősítik az embert. Mellesleg gyorsabbá sima root joggal, Stock kernellel sokkal többet nem lehet kihozni a készülékből. Ahhoz Recovery, és minimum másik kernel. Azt gondoltam, hogy a mélyvízbe pont ezeket kellett volna szájbarágósan leírni, hogy egy kevésbé gyakorlott is tudja mi mire jó. Azok, akik Pistikére hallgatnak a szomszédból, nah azok megérdemlik.
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #12418 üzenetére
Köszi a tippeket, kipróbálom.
@Bilux: igen, így jó (OCTAMD nyomán)
-
Zolio3
senior tag
válasz
icemad #12169 üzenetére
Pl.: hangerő (lehet az én fülem rossz, de normális fejhallatóm van, ezt a fülbe dugható vackot nem szeretem). Roottal húzhatod addig a füles kimenetet (igaz nem csak azt), hogy a dobhártyád beszakítja, vagy reklám. Utálom a sok vacak reklámot, és nem csak a weblapban. Sok alkalmazás tele van reklámmal, lépni nem tudsz tőlük, és sok olyan van, aminek fizetős verziója sincs, muszáj a reklámmal együtt élned. Nah, ebből root után semmit nem látsz. Bekapcsolható sztereó hangzás, kamera módok állítható (pl nem áll meg 5 perc után a qhd felvétel), minden felesleges vacak alkalmazást le tudsz törölni, stb. Ha recovery is van telepítve, akkor másik romot, vagy csak custom kernelt is tudsz telepíteni. Abban sokkal jobban lehet órajellel (akár 2.5 GHz), governorral, vagy feszejjel játszani.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
icemad #12173 üzenetére
Nekem az akkuidő nagyon fontos de szükségem van erős megbízható készülékre is. Ha ügyesen paraméterezed a CPU-t, GPU-t és az ütemezést is módosítod akkor az a kb 10-20%-os akkuidő többlet sokat számít és a rendszer is pattogósabb.
A gariról nem feltétlenül kell lemondani csak okosnak kell lenni... -
Csapo83
aktív tag
válasz
icemad #12169 üzenetére
Pl mert jelentős akkuidőt nyerhetsz, megszabadulsz rengeteg kéretlen szeméttől, és bár tényleg nincsen szüksége ennek a telefonnak rá de még gyorsulást is hozhat.
Nálam az akkuidő volt a fő szempont ( látványos ) a másodlagos pedig a szeméttől való szabadulás volt. A gyorsulás pont nem érdekel mert nem játszok a telefonon hanem munkaeszköznek tartom...
-
racerx
őstag
válasz
icemad #10474 üzenetére
Én jártam már úgy hogy mindent kitöröltem, factory reset, azt a vevő meg jött vissza, -szerencsére hamar kiderült hogy nem tud belépni, mert mindenképp kell neki egy már használt google fiók. Most kitöröltem mindent, google fiókot kitöröltem, sőt a google beállításoknál a weben kitöröltem a hozzárendelést ehhez a készülékhez amit eladtam. Kíváncsi leszek hogy hív e a vevő ...
-
janosibaja
őstag
Az angol nyelvű hangparancsot most vezették be az USA-ban.
Bixby beállítása: Gomb/jobb felső sarok három pötty/Beállítások.
Én az ébresztőórát, napi teendőket aktiváltam rajta.
-
-
Peddy789
őstag
Amugy nekem most egy 1 eves s6-om van, eredeti samu flip tokban. csak egy helyen lett megkarcolva a kijelzo, de meg emlekszem is ra hogyan tortent. A tengerparton voltam, es a flip ala bement egy kis homok, es csak akkor vettem eszre amikor becsuktam. Igy ahogy szepen mozog ugye kicsit a flip resz, szepen az a par homokszemcse osszekarcolta a kijelzot.
Amugy ali expressrol a nillkin ugye 3-4k huf, de ahogy nezem 1 hpnap mire megjon? a 19-36 nap az munkanapokat jelent? Mert mivel agusztustban magyarban leszek mar egybol magyarorszagra rendelem -.- . Vic amugy itt hollandiaban 36 euroert kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged