- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
Peddy789 #10068 üzenetére
Ultra hybriddel az a baj, hogy nem annyira jó vele a fogása mint a neoval. Kicsit kemény az egész. Valamint egy idő után a körbe puha müanyag elkezd mattulni, sárgulni. Valamint ha alá megy a kosz, piszok az bizony látszik. Nekem ilyen volt az Onepusomon. A neo a legjobb.
A nillkin üveg tesztre en is kíváncsi vagyok, hogy jo e neo hybrid el. -
törölt tag
válasz
Peddy789 #9866 üzenetére
+1
Jó lenne tartani egy szintet, nem lecsúszni fb csoport szintre.
Ahogy látjátok akik a topik indítása után építő jellegű szakmai hsz-ekkel sokat hozzá tettek a nem kis mennyiségü ismeretanyaghoz mind eltüntek.
Nem érte el a topik a 10 000 hszt pedig s4, 5,6,7 bőven a többszörösét hozta. Szakmaiatlan losogás van itt semmi más. -
racerx
őstag
válasz
Peddy789 #9779 üzenetére
Nem, azok szerintem is (pontosan nem tudom, nem néztem utánna) ez a simaság miatt "ragadtak rá", nem ragasztó miatt, mint a csak szélein ragasztósaknál (azokon tényleg vami 2 oldalas felé ragacs van) Lehet, h vmi nanohatás lehet.
. A gyári oneplus üveg az ragadt midenhol, nem ragasztóval, de ott kisebb volt a hajlat.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Peddy789 #9777 üzenetére
Nem vitázott, csak leírta a véleményét, ami ugye lehet negatív is! Vagy csak pozitívumot lehet ide írni minden tekintetben?
Annyira ne legyünk elfogultak.
Egyébként szerintem szarabb az S8-as, mint az S7-es. Ha az S7-nek ugyanennyi üzemideje lenne, én visszatérnék arra. Nekem használhatóság szempontjából sok mindenben jobban bejött, de nem részletezem.
Persze van rá pénzem, és kellett a legújabb, ezért vettem meg
Meg fogom venni az S9-et is, meg a többit, ami még jön!
-
OCTAMD
őstag
-
mikesa
tag
válasz
Peddy789 #9044 üzenetére
Fólia eBay (de érdemes olyat, amin nem lyuk van a hangszórónál, hanem ki van vágva a kamerák által és érzékelők él. A lyukas nagyon macerás.) Legyen a szélén fekete keret, különben nem lesz szép a szélein. YouTube-on kismillió videó hogy hogy kell telefon kijelzőt ragasztani.En is úgy csináltam.
-
Chrys_
addikt
válasz
Peddy789 #8112 üzenetére
Fólia (Invisible Defender):
Nekem nem lesz szivárványos a kép a fólia miatt, egész jó. Most raktam fel rá, szóval majd kiderül, milyen lesz használva, de az első benyomások jók. Érintésérzékenység maradt perfekt, mint fólia nélkül. Megnéztem a teszttel (*#0*#), és normál használattal is, ahol semmiféle "akadást" nem tapasztaltam (oldalsó panel is remekül működik). Ami nekem kicsit furcsa, az az érzet, amikor csak megérintem a fóliát, picit "ragadós". Viszont ha swipe-olok, ez egyáltalán nem érződik annyira. A Note 3-n üveg volt, az ugye más, ott ez nincs. Szóval lehet, hogy ez így teljesen normális. Felrakáskor a légbuborékok eltávolításakor néha kicsit jobban megnyomtam a microfiber kendőbe csomagolt lapkával, ekkor megjelentek a kis "vágásnyomok", de rögtön el is tűntek.
Szerintem nem fog feljönni a tok miatt, mivel ugye visszahajlik két oldalt egy kicsit a hátlapra. Az alsó él (menüsornál) szerintem meg azért nem fog feljönni, mert a fólia széle közel van a tokhoz (nem éri el teljesen, a tetején sem), és a tok miatt felfelé swipe-nál (menüsor előhozása) a fólia élét éppen nem érjük el. Ez egész jó így.Spigen tok (Spigen Neo Hybrid Crystal):
A tok szuper. A hátoldalon a szenzoroknál a keret lekerekített, nem pedig éles, így egyáltalán nem zavaró. A szenzorokat jól el lehet érni. Az USB csatlakoztatással sincs semmi gond. A tok két részből áll (egyben érkezik), egy szilikon tokból és a keretből, de az illesztések nagyon jó minőségben vannak csinálva, mintha egybe lenne öntve az egész. A szilikon gombok használata kicsit nehézkesnek tűnik a telefon saját gombjai után (persze ez természetes), nekem még nem volt telefonon ilyen tok, ezért megszokás kérdése, de egyáltalán nem rossz.
-
astorre19
aktív tag
válasz
Peddy789 #8112 üzenetére
tegnap nem tudtam válaszolni a kérdésedre a tokkal kapcsolatban.
szerintem nagyon jó minőségű a tok,fogása nagyon jó.Az,hogy leejtés ellen mit ér nem tudom,remélhetőleg soha nem is fogom megtudni
Fóliát azt nem használok hozzá.
Azokra a tokokra azért amit itt javasoltak 2 ezer forintért hogy ugyanilyen márka nélkül kíváncsi lennék,láttam 1-2 ebaeyest,félreértés ne essék,baj nincs velük,de azért nem ugyanaz a minőség tapintásra sem.De ez egyéni ízlés kérdése.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Peddy789 #8050 üzenetére
Ezek a legjobb case tokok szerintem, a fiam s7-jén is ilyen van a gun metal.
Az van, hogy én azért vettem flip tokot, mert féltem a telóm üvegét és a legérzékenyebb részét a hátlapot pedig a tv nézés kihajthatósága miatt duplán védi.
Pedig szebb a teló case tokban szerintem! -
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #8048 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=1_7j1G1Qfjw
Hm itt ugylatoma spigen folia adja a spigen tokkal?
Nem olcso de tetszetosnek tunik, mondjuka tetejenel furin nez ki a sok kivagas. Van ezzel valakinek tapasztalata?
Mar csak a szin komborol nemtudok donteni. A fekete telohoz a gunmetal szin adja gondolom, az ezusthoz is szepen illik a silver artic, vagy a levendula furi szinhez a blue coral, ami a videon is van... Eloben nem tunik annyira coral keknek, inkab sotetesebnek a video alapjan.. Az a baj hogy mind3 szin tetszik
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Peddy789 #7505 üzenetére
Igen, jó hozzá.
Ha nem kapsz irányítót hozzá, akkor érdemes venni egyet, egész jó.
Most Summer Sale van az Oculus storeban vettem is pár játékot.De ez egyénfüggő, van akinek tetszik van akinek nem.
Pixeles még ezen a felbontáson is, de megszokható.Javaslom próbáld ki, a SES boltokban ki van rakva.
-
zseko
veterán
válasz
Peddy789 #7459 üzenetére
Érdekes, nekem picivel talán jobban is tetszik a sima S8 mint a plusz, mert 'olyan kis aranyos'
, és tényleg kézreállóbb mint a nagyobb, viszont az ujjlenyomatolvasót meg a pluszban jobb használnom. Abban szinte teljesen jól kézre esik. Valószínűleg azért (is) mert balos vagyok, így nem kell keresztbenyúlnom a kamera fölött. Picit kényelmetlenebb használni egy kézzel az S8+-t mint az S4-emet, vagy akár a sima S8-at, de annyira nem zavaró.
-
-
laci503
tag
válasz
Peddy789 #7459 üzenetére
Hat en az ujlenyomatolvasot a note 4 en se hasznaltam igazabol az engem nem nagyon erint. Nem szoktam szinkronizalni a telefonnal meg iesmik. Facebook messenger idojaras widgetek instagram nagyon sok netezes illetve vagy fulessel hallgatok zenet lejatszoval (eddig spotofy hasznaltam mert volt a dijcsomagomhoz de ez mar nem jatszik mert valtanom kellett) illetve youtube-n szoktam hallgatni zenet de van hogy bluetooth hangszoroval. Telefonalas is meg esik van hogy 1 orasra is sikeredik kb. Ienek a felhasznalasi korulmenyeim. Meretre amugy a note 4hez kepest nem nagy kulombseg nekem szoval kenyelmesseg nem gond nalam hozzaszoktam a nagy merethez. Ugyanakkor most voltam telefonos boltban rakerdeztem foliara is azt mondta ha tokot is akarok akkor valoszinuleg egybol lenyomja a kijelzovedoplexit szoval ha szilikontokkal akarom hasznalni nem erdemes plexit ratenni... meg is mutatta mirol van szo... szoval vannak ketelyek a telefonnal kapcsolatban. Sony tol mindenfelekeppen jobban tetszik nekem is.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Peddy789 #7385 üzenetére
Miert gondolod hogy az osszes azonos csomagolasu folia 100%ban ugyanaz?
Mert ezek nem csomagolt fóliák, hanem speciális cucc, amit rolniban vesznek és plotterrel vágnak tizedmilliméter pontosan méretre.
Ha meg mégis gond van, akkor vissza kell menni és kicserélik, ennyire egyszerű.
A kosz gyűjtést meg végképp nem értem, mert meglepően jól viseli a dolgot ez a fólia, messze jobban, mint mondjuk a Samsung gyári megoldása.
A tapintása felrakás után kicsit tapadós, de 2-3 nap használat után ez a réteg elkopik és utána ez sem okoz gondot.
-
válasz
Peddy789 #6638 üzenetére
15k-s tok szerintem is túlzás,kevés az olyan helyzet amikor az általuk nyújtott extra védelemre szükség lenne.
Mindjuk kevés ember kezében is látok ilyen brutál tokba bújtatott telefont.
A Spigen tokok szerintem elég elfogadható árban mozognak,még a komolyabb Neo Hybrid/Slim Armor/Tough Armor se megy 6k fölé és védenek rendesen.
10k feletti összeget maximum az ilyen teljesen Por/Víz/Ütésálló Lifeproof/Catalyst/Atomic tokokért lennék hajlandó kifizetni,de mivel nincs ilyenekre szükségem,így nem fizetek ennyit értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest