- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
laci laci #36511 üzenetére
"S8-nál az ujjlenyomat elhelyezése, ami bosszantó egy kicsit, sokan ezért nem váltottak s6-s7-ről.2
Szerintem ezt az S9-ben sem sikerült a legjobban "kijavítani". Elsőre pont telibe trafáltam ott is a kamerát, mert picit fölé nyúltam a szenzornak. Ugyanúgy megszokást igényel a helyzete a 9-en, mint a 8-on. Pár nap alatt megszokható a 8 is szerintem.
Nem értem miért ragaszkodik a Samsung ahhoz, hogy ennyire közel legyen az ujjlenyomat szenzor a kamerához. A 8-nál közvetlen mellette, a 9-nél alatta. Ha legalább egy centiméterrel lejjebb rakták volna...
-
Pompi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #36489 üzenetére
Nem neveztem félre őket, meg hát ott az exif is
-
Pompi
nagyúr
Lehet lerágott csont a téma, de bevallom kihagytam pár hónapot a topik életéből
, de a mai napon kezemben volt egy S9, volt lehetőségem egy gyors fotó összehasonlításra. Semmi tudomány, kiszaladtam napközben az irodából, meg most az imént, és lőttem pár képet, automata módban, próbáltam ugyanazt a kivágást megvalósítani, illetve volt ahol direkt nem, hogy a látószög különbség látszódjon.
Nem akarok hazabeszélni (mármint az S8 felé), de nem érzem az S9-ben azt az erőt (legalábbis így automata módban), ami miatt azt mondanám, hogy ide az S9-et. Sőt, az, hogy az S8-nak nagyobb a látószöge nekem még plusz pozitívum.
Mi a véleményetek - próbáljunk objektívek lenni
-
Pompi
nagyúr
válasz
WiZARD #14725 üzenetére
A frissítés miatt?!
Én sokáig Nexus párti voltam, a Nexus 4-et használtam 2.5 évig és a mai napig megvan, akkor azt gondoltam, hogy csakis Nexus (vagy hívják bárhogy), és csakis alap android, mert majd én eldöntöm mit teszek fel, és úgy kell az Android ahogyan azt a Google "megálmondta". Aztán az élet átírta ezt a forgatókönyvet, egyrészt az 5X nekem csalódás volt, utána pedig nagyon elmentek az árral, aztán egyre fontosabb az lett, hogy jó fényképezőgép legyen, mert hiába van nagyon jó fényképezőgépem, de nincs mindig velem és nem akartam a kislányom egy jó megörökítendő pillanatáról sem lemaradni, és persze az is kellett, hogy a Samsung UI olyan legyen, hogy már ne kapjak tőle sikítófrászt, ezt az S6-ra el is érték, és így egy kis pure android utánérzéses OPX kitérő után ráléptem az S vonalra (S6-S7 majd most S8). Lehet megöregedtem, de már használni akarom a telefont, nem bűvészkedni, ehhez meg a Samsung jelenleg "alám rak" mindent ami szükséges, pár napra kellett vissza állnom a Nexusra az S7 és S8 között, nem voltam felhőtlenül boldog már tőle
A Pixelek sem vonzanak egyelőre. Az meg, hogy ez nem kapja meg instant a legfrissebb droidot, na és?! Nem hiányzik semmi, nem is tudom melyik volt az utolsó főverzió ami radikális dolgokat hozott, talán a kitkat?! azóta leginkább csak a motorháztető alatt csiszolnak, vagy olyan funkciókat tesznek be, amit pl. a Samsung már az előző főverzióban megoldott (pl. több egymás mellett futó task, vagy lebegő ablakban futó alkalmazás amiket a Nougat hozott, de a Samsung már a Marshmallowal megcsinálta). Szóval én speciel már túl vagyok azon, hogy remegjek a frissítésekért, főleg ha épp minden flottul működik
-
Pompi
nagyúr
válasz
davidsone #14711 üzenetére
"T-nél mikorra várható az oreo?"
Nem hogy a T-nél, de eleve még sehol nem írtak semmilyen dátumot, csak annyit, hogy az S8/S8+ páros meg fogja kapni.
Itt az előző főverziós frissítések érkezésének időpontja alapján 5-6 hónapot jósolnak (a 6.0 156 nappal a bejelentés után jelent meg, a 7.0 pedig 143 nappal később).
SkyS1gn: igen, erre céloztam azzal, hogy pl. egy telefon ezt az esetet elvileg lekezeli.
-
Pompi
nagyúr
Az akkumulátor témához.
Brit tudósok megállapították, hogy ... ok, nem, de majdnem. Szóval aki ebben a témában el szeretne mélyedni, annak ezt az oldalt javaslom: batteryuniversity.com
Konkrétan a li-ion akksik megóvásásról itt olvasható bővebben: How to Prolong Lithium-based Batteries
Eszerint, a li-ion akksik jobban "szeretik" a részleges töltéseket, tehát többször kevesebbet tölteni, mint a teljes lemerítés-feltöltést. Az ideális eset az lenne, hogy mindig 80-90% között legyenek, persze ez irreális elvárás. A teljesen feltöltés utáni töltőn hagyás se tesz neki jót elvileg - bár ezt nem tudom, hogy pl. egy okostelefon mennyire kezeli le.
Ettől függetlenül megint csak azt mondom, hogy mindenki úgy tölti az akksit ahogy akarja, ez egy használati tárgy, nem én vagyok az akksiért / telefonért, hanem fordítva, ezért én sem figyelek betegesen arra, hogy ezt betartsam, a durván 1.5-2 év alatt amennyi időre én egy telefonnal tervezek (aztán van, hogy ennél hamarabb lesz csere persze), nem hiszem, hogy tudok neki nagyon ártani normális használattal persze.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
Többször felmerülő téma ez a névjegyzék - vezetéknév - utónév dolog.
Évek óta Google címtárat használom. Mindegyik (androidos) telefonban van lehetőség beállítani a névjegyzékben, hogy hogyan mutassa a névjegyeket vezetéknév vagy utónév legyen elöl továbbá, hogy vezetéknév vagy utónév legyen a rendezési szempont.
Új névjegy felvételénél következetesen keresztnév - vezetéknév formátumban kell felvenni és akkor nem lesz gond (a világ nagy része így működik, nincs mit tenni, ehhez kell alkalmazkodni), de persze ahogy ez is elhangzott már ott a lehetőség, hogy mutassa részletesen a név mezőket: névelőtag, keresztnév, középső név, vezetéknév, névutótag, de ha egyszerű vezetéknév keresztnévről van szó, akkor felesleges lenyitni, csak keresztnév vezetéknév formátumban beírni.
Ennél egyszerűbb és jobb megoldás nincs. Az ilyen sufnituning megoldásokat, hogy egy mezőbe mindent, én nem tartom elegáns megoldásnak, és teljesen felesleges is, mert működik enélkül is, csak ismerni kell, hogy hogyan, de ezt most írtam le.
-
Pompi
nagyúr
Még jó, hogy nem vastagít amikor ez kb. egy fólia. Textúrázott fólia. Ezzel ugyan nincs tapasztalatom, de ez kb. ugyan az, mint a dbrand (video) csak pepitában. Dbrand tapasztalatok pedig vannak, ezért én már nem is írtam erről. Én is tettem fel, bőrhatásút, nekem ilyen volt már OnePlus X-en, Samsung S6-on és most az S8-ra is került. Még akkor is jó, ha utána valamilyen tokba teszed, mert így még véletlenül sem fogja a tok és a telefon közé bekerült por karcolni a hátlapot, továbbá tok nélkül azért eggyel jobb, mint a csupasz, egyrészt nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem csúszik, jól néz ki (ez persze szubjektív).
-
Pompi
nagyúr
válasz
bubibaba31 #13671 üzenetére
Én egy pár hetes S7 kitérő közbe iktatásával S6-ról váltottam S8-ra. Ami a legnagyobb előny, az az akkuidő. Imádtam az S6-ot, de az akkuidő már bosszantott a vége fele rendesen, leginkább ezért is cseréltem. Szóval ebben mindenképpen jobb.
Aztán ott van a memóriakártyás bővítés lehetősége, nekem az S6 32GB-je elég hamar megtelt képekkel, videókkal, itt már ezzel nincs gond, eleve nagyobb a belső tárhely, amit igény szerint lehet növelni kártyával.
Nem csináltam pixelharcos fénykép összehasonlítást, nekem már az S6 képei is jók voltak.
Aztán itt van ez az IP68 por és vízállóság ez már csak hab a tortán.
Sebességben még az S6 sem szégyenkezhet, de itt ott azért ebben is érezhető a fejlődés.
Igazából az érdemi váltást nekem már az S7 is meghozta, kijavította az S6 "hibáit", és hozta ugyan azt a formavilágot, mondjuk már ott is kellemesebb volt, hogy nem lóg ki a kamera hátul, mint az S6-on.
Viszont az S8 formavilága nekem jobban bejön, keskenyebb, nekem sokkal jobban kézre áll, mint az S6/S7 páros.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@ollie #13667
Igen, ezen én is meglepődtem, amikor az UAG tokot rendeltem bolti átvétellel. A másik ami meglepő volt, hogy az UAG toknak amit a Telekom árul is a Speedshop a forgalmazója.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@Mr.Silkó
Meg akartam várni a Cafele tokot, de a hétvégén igyekszem feltenni képeket enélkül, az úgyis más kategória. -
Pompi
nagyúr
válasz
ilyen_85 #13644 üzenetére
"Spigen Neo Hybrid -et vettem, mert szeretném ha nem lenne túl vaskos a telefon."
Nálam négy komolyabb védelmet nyújtó (tehát nem a vékonyabbak közül való) tok fordult meg az utóbbi időben, a Spigen Neo Hyrid, a Spygen Tough Armor, UAG Plasma és egy Spigen Rugged Armor-ra hajazó kínai másolat. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek közül pont a Neo Hybrid és a Tough Armor adja hozzá a legtöbbet a telefonhoz, ezektől lesz a négy közül a legvaskosabb az S8.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #13548 üzenetére
Ez nem Nova függő, a gyári touchwiz launcher is így viselkedik nálam. Igaz ha konstans fekete hátterű navbár kell, akkor marad az adb megoldás, de egyelőre engem így nem zavar.
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #13549 üzenetére
Ha mindenképpen az aliról szeretnéd: csak töltő (11 USD) | type c kábellel 12.8 USD
Én eBayről rendeltem: [link] 7 GBP ~ 2300 forint, innen pedig kábeleket: [link]Összességében az alis kábeles combo elég jó ajánlat.
Elvileg létezik dualban is QC3.0-ás, de EZ pluggal most sehol sem elérhető.
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #13516 üzenetére
"A Blitzwolfal igazából nem zártál ki semmit. Úgy tudom azok még nem tudják ezt a fajta gyorstöltést. Kerestem én is alin, de nem találtam olyat, ami tudná."
A Blitzwolfnak van olyan töltője ami tudja a Qualcom Fast Charge 3.0-át, az S8 pedig amúgy is "csak" a 2.0-t tudja.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Más. Ez a navbar szín téma. Csak mert többen írtatok erről. Nálam alapból alkalmazás függő a navigációs sáv színe. A főképernyőn áttetsző, a legtöbb esetben így pl. a beállításokban vagy egy pl. Chroma-ban világos szürke az alapja, de mondjuk egy IP camera megfigyelő proginál, a TinyCam-nél már fekete alapon van, Telegram alatt is fekete. Mindez Nova Laucherrel.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Luser2000 #13450 üzenetére
"Sajnálom, hogy nem tér ki a DULA SIM-es verzió létezésére / elérhetőségére."
Közben többek közt kint van a Mobilarénán is a hír, ott van erről infó:
"A Note8 tetején, a kártyafüggetlen piacon hibrid SIM-tálcát lehet majd kihúzni, magyarán vagy két SIM-et teszünk ide, vagy az egyik helyett microSD-t (maximum 256 GB méretűt). A szolgáltatói változatok egy SIM-et és egy microSD kártyát fogadnak be."
-
Pompi
nagyúr
Bixby voice-ban át lehet varázsolni valahogy, hogy ne fahrenheitben mondja az időjárást? A Bixby Home az celsiusra van állítva, de ha szóban kérdezem tőle, akkor fahrenheitben mondja és mutatja.
-
Pompi
nagyúr
Megjött a 680 forintos (ok, közben 770 lett) Spigen Rugged Armor utánzat tok Kínából. Kellemes csalódás, főleg ennyiért. Minőségi cucc. Voltak a kezeim között eredeti Spigen cuccok, semmivel nem rosszabb a kategóriáján belül azoknál. Majd teszel fel képeket, van most pár ilyen izomosabb tok a környezetemben.
Amúgy én csak olyankor teszek fel ilyen tokot amúgy ha célzottan olyan körülmények közé megyek ahol jól jöhet, amúgy én (is) vékonyabb tokban hordom.
-
Pompi
nagyúr
válasz
ParadoxonX #13328 üzenetére
Itt magyarban is van angolul. (ha visszaolvasol
)
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #13273 üzenetére
"Köszi, sohasem jöttem volna rá, hogy a Névjegyből kell indítani a frissítést."
Én a Bixy gombot nyomtam meg és azzal indult ma, hogy frissítsem. Tehát nem a Névjegyekből.
"Angolul beszéljek hozzá, ugye?"
Ha lefrissült végig kell csinálni egy tutorial szerűt, ott lehet választani nyelvet egyelőre igen angol és valami távol keletit lehet választani, tehát igen, angolul kell beszélni hozzá, de a tutorial része ez is, hogy megtanulja a hangod, ott egyértelműen kiderül, hogy hogyan kell hozzá beszélni
-
Pompi
nagyúr
válasz
thebear007 #13224 üzenetére
gyorsbolt = Speedshop
gondolom
-
Pompi
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13213 üzenetére
Én pár helyet felhívtam úgy egy hónapja amikor S8-at kerestem. Amit én szerettem volna az gyárilag független eu modell és nem valamilyen szolgáltatói és utána függetlenített. Egy helyen tudtak mellébeszélés nélkül erre egzaktul válaszolni, és ez az XXL GSM volt. Náluk vettem meg, német független (DBT/DBT/DBT) a készülék. Az ügymenet is teljesen korrekt volt, mert nem vették fel amikor hívtam őket, de pár perc múlva visszahívtak, telefonon megrendeltem a telefont, pár órás határidővel, és már előtte hívtak, hogy megérkezett, mehetek érte.
Semmi nem köt hozzájuk, nem reklámnak szánom. -
Pompi
nagyúr
"Melyik a legvékonyabb tok amit ajánlani tudtok? olyan kéne ami csak a hátlapját védi és nagyon vékony."
A már említett dbrand skin, vagy ez: Pitaka case
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
drmotto #12678 üzenetére
Ezért is gondolom, hogy ez egy cég. A márkabolt részt meg a nevet adja a Samsung, a szervizhátteret meg a TMX. Szerintem. Nem látom értelmét ilyen közel két külön szervizt fenntartani.
A Samsungnál is sok mindent megcsinálnak helyben (kijelzőcserét is, alaplap cserét is), akár a Váci úton, akár a Pólusban és még több helyen is gondolom. De a központi szerviz a budaörsi.
-
Pompi
nagyúr
válasz
drmotto #12670 üzenetére
E mögött is a TMX van. Egyrészt ott van a TMX központ a Tesco mögött, másrészt ha elolvasod a hírt, benne van:
"A megnyitón Gerzsei Attila, a Samsung Smart & Prémium Megoldások üzletágának igazgatója és Kotányi Balázs, a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft. elnöke mondott rövid beszédet."
A videót megnézve pedig egyértelműen elmondják, hogy ha nem sikerül helyben, akkor átviszik a 800 méterre levő TMX központba.
Amúgy bármi átlagosnál problémásabb eset van, mindenhonnan a TMX-be küldik Budaörse. A Váci útról is, a Pólusból is stb.
-
Pompi
nagyúr
válasz
laci0530 #12633 üzenetére
"Bár nem is kellene abba a túlzásba esnem, mint az S7 edge-nél, hogy 12 db. tokot vettem hozzá, aztán ebből kb. tíz feleslegesnek bizonyult."
Ismerős. Én az S6-hoz ennyi tokot vettem (és így együtt is adtam el), és szintén 1 volt használva
-
Pompi
nagyúr
válasz
Aszi10 #12620 üzenetére
"Srácok melyik hátlaptok az ami olyan passzentos meg vékony mint a nilkin super frosted? Nagyon hasonló, valamelyik nap láttam, de elfelejtettem a nevét is meg a márkáját is..."
Nekem ugyan még csak úton van, ezért inkább tippelek, de lehet a Cafele tokra gondolsz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egy gondolat az UAG Plasma tokhoz.
A környezetemben elég sok S8 van, van aki Spigen Neo Hyriddel használja, van aki Spigen Tough Armorral és láttam már a szóban forgó UAG tokot és el kell mondjam, hogy a telefon széleihez az UAG ad hozzá a legkevesebbet, szerintem ezzel lesz a legkevésbé "duci" ezek közül a tokok közül. Hátrafele mindegyik kb. ugyan annyit ad, és hát igen az UAG ilyen military like, ami vagy tetszik vagy nem.
Várok még 2 tokot, hogy megjöjjön aztán teszek fel egy képes (talán videós) összefoglalót ezekről (Nillkin Nature TPU két színben, noname TPU, Cafele, UAG és Spigen Rugged Armor utánzat - meg megpróbálom a fentebb említett 2 Spigen egy-egy fotóra becserkészni).
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12517 üzenetére
"Hol tudom kiválasztani, hogy a Nova fusson vagy az eredeti Samsung launcher?"
Beállítások - Alkalmazások - jobb felül 3 pötty - Alapértelmezett alkalmazások - Kezdőképernyő
De a Nova beállításaiban is ott van a főmenüben - Alapértelmezett kezdőképernyő kiválasztása.
A navigációs sáv színe pedig:
Beállítások - Kijelző - Navigációs sáv - Háttérszín
-
Pompi
nagyúr
válasz
icemad #12418 üzenetére
Köszi a tippeket, kipróbálom.
@Bilux: igen, így jó (OCTAMD nyomán)
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12400 üzenetére
Jó hát film nézés közben minden értelmes lejátszó leveszi szerintem, ehhez nem kell ez a Nova beállítás
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12395 üzenetére
Nem tudom a Sonydon hogy volt, én pedig még nem használtam ezt a beállítást, de amikor írtad megnéztem.
Csak kint az asztalon tünteti el a sávot. Ha megnyitsz bármit, egy facebookot, chrome-ot, play áruházat, tehát bármit, megjelenik fent a sáv. És gondolom nem az asztalt szoktad órákon át nézegetni- - - - - - - - - - - - - -
A navis beégéshez:
Amit én csinálnék egy navi közben, az az, hogy egy kikapcsolom az auto fényerőt és beállítom fixen valami nem túl fényesre, de persze, hogy még lássam. Ehhez jó lenne egy jól működő profil kezelő app, aminek widgetje is van, amivel lehetne a módokat váltogatni, a Profile Scheduler pl. jó lenne, igaz még az S8-on nem próbáltam, de az S7-en állandóan elszállt a widget az első használat után.
S8-on még egy trükk a Waze használóknak az lehet, hogy az alsó navigációs gombokat időként ki-be kapcsolni, ezzel az alsó rész egy jó fél centit mozog le és fel, ezzel el lehet kerülni az esetleges beégést. Persze ez már macera lehet.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12392 üzenetére
De az csak az asztalról tünteti el az értesítési sávot, ha bármilyen alkalmazást megnyitsz, akkor már ott lesz.
Amúgy nem tudom az értesítési sáv beégése mennyire kritikus, én leginkább valamilyen navigációs cucc állandó elemét láttam eddig beégve kijelzőbe.
-
Pompi
nagyúr
Véletlenül sikerült bekapcsolnom az Eszköz karbantártása - Eszköz biztonsága védelmet, tudjátok ami nélkül "csak" 90/100-at mutat egy idő után a karbantartó. Ma egy erőszakos nitificationt véletlenül nem töröltem, hanem kattintottam rá, és már be is volt kapcsolva.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy ti ezt használjátok, be van kapcsolva? Én őszíntén idegenkedem tőle, hogy még valami egye az erőforrásokat, tudok vigyázni "magamra" azt hiszen e nékül is
de kíváncsi lennék mások véleményére is.
Illetve, hogy hogy a viharba lehetne ezt kikapcsolni, mert arra persze nem találtam beállítást egyelőre.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #12008 üzenetére
"Az miért van hogy letöltöttem egy régebbi messenger verziót (amiben még nincs meg a milyen napod volt meg hasonló zavaró hülyeségek)"
Ugyan már megoldódott ahogy olvasom, de pont emiatt használom a Messenger Lite-ot, javaslom próbáld ki. Sallangmentes.
-
Pompi
nagyúr
válasz
laci0530 #11927 üzenetére
Értem tehát ha sárgában és kékben egy azaz egy boltnak beragadt készlet van és ezért ezt a két színt leakciózza, akkor ez a tok ennyibe kerül bármilyen színben és pont.
A te meglátásod szerint ez a tok 3-4 ezer forintba kellene, hogy kerüljön, ez is brilliáns. Kérlek árazd még be pár termék árát, hogy meglátásod szerint mennyibe kellene kerülnie, kezdjük mondjuk magával a telefonnal. De tudod mint inkább mégse.
Minden világos, nincs több kérdésem
-
Pompi
nagyúr
válasz
laci0530 #11923 üzenetére
Muti már hol lehet 3-4 ezerért megkapni. A hivatalos ára 40 dollár.
Amúgy a Telekom a Speedhoptól szerzi be, ott 9990.
Német Amazonon 30 euro.
Továbbá árgép és árukereső. Igen az alzában a kék meg a sárga 3600, de az átlátszó már náluk is 9770.
Szóval muti már hol van 3-4 ezerért ez az UAG Plasma Ice légyszíves.
-
Pompi
nagyúr
válasz
OCTAMD #11858 üzenetére
Német független telefon, kártya nélkül DBT/DBT/DBT volt, magyar Telekomos kártyával DBT/XEH/DBT lett.
Akkor ezt egy esetleges factory reset után is ki fogja írni? S6-om is EU független volt, de az nem csinálta ezt emlékeim szerint, igaz arra hamar felment egy hazai rom. Mondjuk ha hátrányom nincs belőle különösebben nem zavar, ahogy láttam a DBT egész jó ütemben szokott frissülni, vagy tegyek rá egy itthoni ROM-ot inkább? -
Pompi
nagyúr
válasz
Cobra652 #11849 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, nekem az a tapasztalatom ilyenkor amikor az Android rendszer vacakol, hogy pár nap és helyre áll, ez nem Samsung related, csinálta néha a Nexus is, meg más is ami eddig volt.
Amúgy legújabb sw van fent és volt újra indítás is, igaz nem az elmúlt 24 órája, mert most épp 40 óra az uptime, mert már előtte is gyanúsan fogyasztott.
Tegnap este feltöltöttem miután posztoltam, az éjszaka merült 3-4%-ot - ami már jó jel, mert volt, hogy 8%-ot fogyaszott éjjel, most 89%-on vagyok, most van benne 11 óra 40 perc üzemidő, igaz csak 15 perc kijelző idő, az Android rendszer most iazt mutatja, hogy cpu összesen 29p, cpu az előtérben 27mp, ébren maradás 4p.
Ha nem gyógyul meg pár nap alatt, akkor kap egy factory resetet és elkezdem újra belakni, figyelve, hogy mi okozza. Amúgy se ártana, mert a reset, mert minden bekapcsolásnál, újraindításnál kapok egy ilyen üzenetet:
A telefont SIM kártya nélkül laktam be, csak miután már minden megvolt, akkor raktam át a régi telefonból a kártyát, na azóta írja ezt ki - nem is értem mit akar, másik telefonokkal szintén költöztem már hasonlóan.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #11833 üzenetére
Én ilyet használok: Sweex Car Holder
Évek óta megvan, volt benne Nexus 4, Oneplus X, S6, S7 és most az S8.
-
Pompi
nagyúr
Egy aktuális akku stat tőlem, sima S8.
Üzemidő: 26 óra 30 perc
Akku állapot: 11%Fő fogyasztók:
Kijelző: 19% 3 óra 15 perc
Android rendszer: 11% cpu összesen 3ó 25pAmi még talán említésre méltó, volt benne Strava-s bringázás GPS használattal 30 perc.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
DarthFater #11722 üzenetére
"A Samsung S8/S8+ LED View Cover toknál a tokban lévő ledek milyen módon működnek? Honnan kapnak áramot? "
A telefonból. NFC-vel kapcsolódnak össze.
-
Pompi
nagyúr
válasz
jose999 #11614 üzenetére
Coop Klub emblémával ellátott közértekben azonnal lehet szerezni az igénylő kitöltésével, tehát rögtön megkapod a kártyát, amivel igényelheted a Telekomtól a kuponokat. Coop boltkereső.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #11557 üzenetére
Én félve bevallom (mert hát ilyen értékű telefonra mégiscsak na, de nem az ára miatt), de én ezt az 1200-as noname füst színű - szürke átlátszó tokot használom, ilyen volt az S7-emen is, azon is bejött. Vettem Nillkin Nature TPU-t is, de ez még kevesebbet ad hozzá, igaz ahogyan az sem, ez sem fog valószínűleg a nagyobb esésektől megvédeni. Várok még ebayről egy ugyan ilyen szürke Nillkin is, mert Speedshopban csak a teljesen átlátszó van, máshol meg horror árat kérnek érte - majd ha megjön összevetem ezzel.
De az itt olvasottak alapján rendeltem cafele-t is, meg egy ilyen Speigen Rugged Armor utánérzést, amit szintén itt linkelt valaki nemrég.
-
Pompi
nagyúr
Nekem se volt másfél év alatt az S6-on, de hozzá teszem, hogy az S7 - S8 egész máshogy kezeli pl. az automata fényerőt. Legalábbis nálam az S7 és az S8 is simán kivágja jobb ütközésig a fényerőt ha rásüt a nap,
nagyon helyesen egyébként, csak ez autóban navigálás közben nem fog jót tenni a kijelzőnek hosszú távon az fix, és ilyenkor elég erőszakos az automatika, mert hiába veszem lejjebb, megint visszahúzza fullba - ilyet az S6 nem csinált nálam, még Nougattal sem.Ismerősnek egyébként most cserélték az S7-ben, napi pár óra Waze miatt. Kollegám S6 Edge-n és is látszik a sárga waze gomb fehér képernyőnél - ha összefutok vele csinálok róla képet.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Freezee #11333 üzenetére
"Ez a hét kommentje eddig"
De azért az is dobogós, hogy nem az AOD hanem a kijelzőDe komolyra fordítva nem kell fehér hátterű dolgot futtatni. Elég bármelyik navigációs program aminek állandó elemei sokáig kint vannak a képernyőt. Ilyen akár a Waze is, az alsó sáv és a jobb oldali sárga jelentő gomb is hajlamos beégni AMOLED kijelzőkön.
@Ateszpapa
"Már aki nem sufni GSM-be vette a készüléket."A sufni GSM is ugyan oda viszi gariztatni a készüléket
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #11315 üzenetére
Ha mobil nézetben vagy, akkor a lap alján válts át asztali nézetre. Igaz ezt meg nagyítgatni, meg scrollozgatni kell, de nekem még mindig használhatóbb, mint a mobil nézet.
Ha meg asztali nézeten vagy akkor fordítva, válts mobilra. Ez a két lehetőség van, app nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest