- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
dutrás #12316 üzenetére
156.9 x 78.9 x 7.9 mm
vs
148.9 x 68.1 x 8 mm(#12315) Ateess
én még normális üveget nem találtam, csak ilyen üvegszerű plexi, de nem érzékelt rendesen a kijelző úgyhogy nincs rajta semmi, bírja. Hátlapon spigen thinfit a kezdetektől, de tiszta karc már a háta, a porral sajnos semmi sem tud mit kezdeni -
Ateess
tag
válasz
dutrás #12310 üzenetére
Szemeztem azzal is, de az 5,9" kijelző már túl nagy, illetve a kameráját is nagyon lehúzták.
Emiatt gondolkodtam még a P10 Plusban, de kamerában az S8 jobb.Krisztián: Nem a pénzzel van bajom, szerencsére elég jól keresek ahhoz, hogy megengedhessem bármelyik telefont, csak ennyiért szeretném, ha a legjobbat tudnám kiválasztani és nekem beleszámít az is, hogy bírja a hétköznapi használatot.
De valószínűleg ezt a telefont rendelem meg a héten, mert akárhogy nézem, tudásban nem tudok jelenleg jobbat mondani, illetve néztem UAG, illetve Spigen tokokat, elég meggyőzőek.
Ezek közül esetleg van-e valamelyikkel tapasztalatotok, illetve milyen edzett üvegfóliát érdemes venni rá?Egyébként nem akartam senkit sem felbosszantani a dilemmáimmal, csak nektek van tapasztalatotok és szerettem volna képbe kerülni!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dutrás #11414 üzenetére
Úgy gondolom, hogy fejlődni fog még sokat ez a technológia, de lehet, hogy jön egy teljesen másik, ami leváltja. Én a magam részéről szívesebben nézek egy AMOLED kijelzőt, mint egy IPS-t, főleg a kellemesebb kontrasztok és a barátibb minimum fényerő miatt, de nyilván mindenkinek szíve-joga, hogy mit választ. Szerencsére azért még elég sok alternatíva van a piacon, és már túlnyomórészt kikoptak a gyengébb minőségű TFT panelek a mobilokból. Na azokra tényleg fájdalom volt ránézni. Viszont egy rendesen megcsinált IPS/LCD kijelző - mint ami mondjuk az iPhone-okban, vagy akár a Mate 9-ben is van -ugyanolyan szép képet jelenít meg, mint egy jófajta AMOLED panel.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dutrás #11071 üzenetére
Gondolkoztam tegnap este, de a Mate 9 pont nem jutott eszembe alternatívaként, valóban jó kis telefon, még az S8+ előtt majdnem azt vettem.
Ami végül eltántorított, hogy a fóruma tele volt azzal akkoriban, hogy gyengélkedik a kamera és hogy hiába a nagy akku, csak átlagos üzemidőket és SoT-okat hoz. Pont amikért elsősorban azt választottam volna. A másik kinézett teló meg az S7 edge volt, de közben megjelent az S8 duó, és hiába mondtam, hogy nem adok ki ennyi pénzt megint, csak elhoztam májusban.
Egyedül a Huawei felületétől viszolygok, nekem nem jön be (tudom, cserélhető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Windows 10
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest