- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Keszitettem kepernyo kepet de nem tudom hogy kell feltolteni. De mint irtam igen sok mindent ugy se latsz. Folyamatos vonal lefele, nincs piheno ido ahogy irtsm is. 12% al az elen a kepernyo 2:53 ora hasznalat. Kepernyo felbontas legalacsonyabb mert mint irtam nincs az az ember aki megmondja ranezesre hogy melyik melyik.
-
törölt tag
Igen, ez az első eset, de... .
Ezelőtt viszont s6/s5/s4 és még pár más Samsung esetén az volt a trend, hogy megvárták az új modellt.
Amúgy ne azt nézd, hogy hogyan tudtad rákendácsolni az s7-edre a nougatot (btu, én is felraktam) hanem azt, hogy a hivatalos N XEH 2017 03 01 - én jelent meg, ami OTA-n pár nappal később volt elérhető azaz csak pár héttel az s8 bemutató előtt .
Szóval sietséget ne várj.
Én elégedett vagyok az Nougattal, nem is nagyon várom az első döcögő oreókat.
Mindig az a legjobb rom(néhány kivételtől eltekintve) amivel a telefont kiadták vagy a főverzió váltás előtti utolsó még általában... .
Abban igazad van, hogy nincs már olyan nagy szükség az új romokra, nem rosszak a Samsung szoftverei, talán s7 óta. Semmi mókolás semmi rootolás én is leszoktam róla. Annyi, hogy az asszonyé(s8) vodás, arra felraktam egy függetlent. -
-
-
Telefonnál leáll a töltés 100%-on. Az ilyen cikkekkel, melyen nem kimondottan mobil akkukra vonatkoznak, meg vigyázni kell, mert a töltés vezérlő egy csomó mindenre odafigyel.
Pl. Nem lehet 100%-ra tölteni az akkukat, mert amikor teljes töltöttséget jelez, az valójában jóval kevesebb. Ugyanez igaz a lemerítésre is.
-
sgeza
veterán
Én mondjuk nem akarok alkalmazkodni az idegen írásmódhoz. Tökéletesen működik az egy mezős megoldás, egyáltalán nem sufni. Az ok egyszerű: ha a hivatalos megadási módot választod, akkor vagy fordítva jeleníted meg a nevet, ez ugye nem jó, vagy magyar megjelenítés szerint, de akkor meg vesszőt tesz a nevek közé. Ez szerintem sokkal bénább, mint egy mezőbe írni. Ha fordítva adod meg, az meg semmivel nem jobb az egy mezős megoldásnál.
Semmilyen hátránya nincs egyébként annak, mindenhol tökéletes. De ez csak egy javaslat volt, használja mindenki érzése szerint! -
Én is ezt a konklúziót szűrtem le. Az UAG tok hátul a szélek felé tartó kiemelkedő ívekkel erősítettek, sokaknak ez a design nem tetszik, de így tud vékony maradni. A Spigen tok sima felületű,de kb pont ennyivel vaskosabb is.
Tegnap a gyorsbolt megküldte az UAG Pathfinder rust tokot, mellette egy jegyzőkönyv, hogy érvényes a csere igényem, tényleg karcos az első megküldött tok. Erre megkaptam ismét ugyan azt a karcos tokot!! Telefonon elnézést kértek, biztos véletlen összecserélték, ma küldik az újat. Pff. Tegnap nem is tudtam, hogy jön futár, szerencse, hogy otthon talált, semmi válasz emailt nem kaptam. Ma is ülhetek itthon, várva a futárt...
-
ilyen_85
senior tag
Ez remek. Kép alapján pont az ellenkezőjét gondoltam. Az UAG tokok közül egyik sem jött be mert mind olyan rettenetesen nagynak tűnik. Színre, formára sem tetszett egyik sem. Most már mindegy, használom majd és meglátjuk, lehet a következő majd egy UAG lesz. Az előző telefonon is Spigen volt (Tough Armor) ott nagyon bejött, ezért akartam ismét Spigent.
-
-
icemad
nagyúr
Az előzményekben hub-ról volt szó. Töltőt találtam én is. A hubra viszont 6-8 eszközt is ráköthetsz egyszerre. Ilyenből nem találtam olyat, ami tudja a gyorstöltést. Pedig nagyon hasznos lenne, van itthon egy s8+, s8, két s6 edge. Plussz még pár olcsóbb telefon, tabletek, ebook olvasó. Jó lenne ezeket egy helyen tölteni. A feleségem állandóan szekál a kábeldzsungel miatt.
-
drmotto
őstag
Ezt írják:
"Amennyiben a probléma ott, a helyszinen nem orvosolható eszközhiány vagy bármilyen ok folytán, abban az esetben a közelben lévő, 800 négyzetméteres TMX szervizközpontba továbbítják a készüléket és ott végzik a javítást."Egyébként tudom hogy minden oda megy. Ezért is jó az LG szerviz, ott ha előre egyeztetek, nem küldözgetik sehová, helyben csinálják. Ezt az egyet sajnálni fogom, ha váltok S8-ra.
-
laci0530
senior tag
-
laci0530
senior tag
A UAG Plasma tok tényleg nem rossz, megkedveltem, fogásra jóval biztosabb, mint a kevésbé "armor" jellegű tokok.
A Cafele tokról kíváncsi leszek a véleményre, nekem az összes eddigi közül az tetszik a legkevésbé. Nagyon vékony, elhajlós anyagú, a bekapcsoló és a Bixby gombok környékén elmozog könnyedén a készülékháztól.
A Nillkin tokokat viszont megelégedéssel használom, a Spigen termékeken is gondolkodtam, de erre a telefonra azt (még) nem vettem. (Bár nem is kellene abba a túlzásba esnem, mint az S7 edge-nél, hogy 12 db. tokot vettem hozzá, aztán ebből kb. tíz feleslegesnek bizonyult.
)
-
Quasi_modo
nagyúr
-
laci0530
senior tag
Kikapcsolás:
- Lépj ide a "Beállítások" menüben: Alkalmazások.
- Ezen belül legyen a lenyitható fülnél az "Összes alkalmazás" kiválasztva.
- A képernyő jobb felső oldalán a három pöttyre kattintva ki kell választani, hogy "Rendszeralkalmazások megjelenítése".
- Ki kell választani ezt: 'com.samsung.android.sm.devicesecurity'.
- Ebbe belépve ki kell választani a "Kényszerleállítás" opciót, majd az alkalmazáskezelőben maradva a "Tárhely" alatt törölni kell az adatokat ("Gyorsítótár" és "Adatok törlése").
Kérlek, jelezz vissza, hogy működött-e.
-
Cuccok
tag
Nekem Cafele van az nagyon jó csak vékonyka. A Spigen Rugged Armor utánérzés meg szerintem jobb mint az eredeti Spigen. Az nagyon lazának tünt rajta, és a kijelzőt sem védte igazán. Ha olyan helyre megyek ahol nagyobb eséllyel hullik ki a kezemből akkor megy fel a kamuspigen 😀
-
laci0530
senior tag
Ugyanmár.. Miért áraznám be bárminek is az árát? De persze az is "brilliáns", hogy fel is mented az embert rögtön a felkérésed alól. :-) Köszönöm.
Vettem az adást, valószínűleg úgy gondolod, hogy gúnyolódhatsz így arc nélkül, moderátor "titulussal", mert hozzád képest más talán esetleg kevésbé járatos a témában, amelyről karakán véleményt alkotsz. Nem túl elegáns eljárás.
A telefon - és minden egyéb termék - árát a kereskedelem belövi a megfelelő szintre, nyilván annyiért adják, amennyiért azokat még megveszik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy - akár egy színárnyalat kapcsán - ugyanazon termék érné a többszörösét, az én álláspontom továbbra is az, hogy ez, a termék összes fizikai jellemzőjlt tekintve nem indokolt.
Részemről nem kívánok egyebet hozzáfűzni, természetesen nem kell egyetérteni, az esetleges további gúnyos hangvételű, fellengzős megjegyzéseidből pedig nem szeretnék irányomban többet.
-
laci0530
senior tag
Pontosan ott, ahol írtad, kíváncsiságból kerestem rá én is. Az, hogy más színben ugyanaz a termék eltérő árú, számomra ezesetben nem releváns. Én magukat az egyéb - színezeten kívüli - fizikai jellemzőket értékeltem ezzel.
A reális ára az meglátásom szerint a(z egyes színek esetén adott) 3-4.000,- körüli sávban kellene, hogy mozogjon, színezettől, árnyalattól függetlenül.
#11926: ugyanabban a webéruházban van négyezer forint alatt is a gyártótól ugyanaz a termék, csak eltérő színben. Nem hiszem, hogy az egyik hamisítvány lenne.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Nincs semmi gond ezekkel a tokokkal.
Majd oszd meg kérlek a tapasztalataidat itt a rendelt tokokról, hátha valaki pont ugyanolyat keres.
vivo2000
Jó olvasni az ilyen pozitív tapasztalatokat a szervízekről.
Zsozsoka 74
Attol függ, hogy az előlapi vagy a hátlapi üvegre gondolsz. Utóbbira elég jó ez a Nillkin tok, többünknek van, elég szorosan ragaszkodik a hátlaphoz, így nem megy alá a piszok, por, homok.
-
Igen, de akár több hétbe is belekerülhet mire kipostázzák és visszajön.
És az még a korrekt GSM boltos, aki nem hajt el, hogy "attól még lehet használni" dumával.Freezee:
Lehetséges, de akkor már hívtam a szervizt házhoz, ha már halványan is látszódott.
Itt helyben a meló helyemen megcsinálta. -
Freezee
senior tag
Gyááá, meló közben az fel sem tűnt
Nem mindig ugyan oda viszik. Sokszor nekik vissza kell küldeni külföldre mivel nem "tisztán" került magyarországi forgalomba, így fizetnie kellene a szervízért vagy visszaküldi oda ahonnan "szerezte".
Igen tudom hogy azok nem amoledek, a doogee csak érdekesség képpen írtam mivel kb 2 hónapot jósoltam neki annó de olyan karriert fut be hogy megtartom kíváncsi vagyok mikor adja meg magát végleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest