- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
alasoh #52945 üzenetére
Nem aggódok, valószínűleg akkor pont belenyúltam. Majd 1-2 év múlva, ha új telefont vesz az emberem, akkor esetleg visszatérünk erre a Pie témára, ha már nem lesz más választás.
(#52946) bigdady : Sajnos ezeket az appokat nem frissítik annyira sűrűn, a Superlive-ot talán 3 évvel ezelőtt, a CCTV-t is tavaly, de hátha észbe kapnak. Addig marad az Oreo.
-
martonl
senior tag
válasz
alasoh #52939 üzenetére
Superlive Pro. El sem indul. Valamint CCTV Guard. Ez elindul, de lejátszás hibát írt ki minden kamerára, pedig frissen telepítettem és az alapokról állítottam be.. Érdekes módon Titaniummal lementettem ez utóbbit, visszatettem Oreo-ra, és abban az állapotában tökéletesen ment. Ezt a kettőt teszteltem, tovább nem jutottam. Superlive-nál írják is a véleményekben, hogy leáll Pie alatt.
-
zola899
tag
válasz
alasoh #50839 üzenetére
S8as független rom telepítés előtt állok.
A mobil Telenoros, a legutolsó frissítés dec.1-én érkezett rá: G950FXXU4CRL3/G950FPAN4CRL3/G950FXXU4CRKB
Amiket eddig letöltöttem:
-Odin3 v3.12
-Samsung usb driverA sammobile.com oldalon nézegetem épp a romokat, de fogalmam sincs, melyiket kell először letöltenem és telepítenem, ami után jöhet a 9.0 Pie.
Tudnátok segíteni? -
sgeza
veterán
válasz
alasoh #41300 üzenetére
Adat törlés kell, nem gyorsítótár! De ahogy fentebb írtam, szerintem a mcafee alkalmazást kell megtalálni! Kizártnak tartom, hogy ne lenne mód a kikapcsolására! Olyat nem tudok elképzelni, hogy ne tudnál visszatérni arra, ami egyszer már volt, illetve másnál is van gyári alaphelyzet nélkül.
-
-
dkovizoli
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
alasoh #35843 üzenetére
Utóbbinál esetleg lehet az az ok, hogy nem gyári appok, bár a Hangouts ugye nem illik emiatt a képbe.. Szóval passzolom, de lehet, hogy valaki használja ezt a csevegő alkalmazást, és tud majd neked válaszolni. Az is lehet, hogy nem teljes még az app Oreo támogatottsága és a fejlesztők egy frissítéssel majd javítják az általad észlelt hibát.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
alasoh #29746 üzenetére
Érthető a részedről, bár nyilván a karcolódás sok mindentől függhet. Nálam se volt nyoma az első 6 hónapban karcnak a kijelzőn, mostmár más a helyzet. Korábban önállóan pihent a zsebemben a teló, amikor karcos lett, akkor meg egy másik mobillal együtt. Elég volt néhány alkalom hozzá. Szóval sok esetben a körülményektől is függ a dolog.
-
nji
aktív tag
válasz
alasoh #21258 üzenetére
Köszi az infot.
Azért gondoltam, hogy a Samsung lassabban frissít, mert az oreo kapcsán a béta programról lehet olvasni, míg a sony már két telefont is azzal hozott ki (xz1, xz1 compact).Meddig jönnek még majd az S8-ra frissítések? Mert már eltelt kb. fél év. Buherált romokat szoktatok rá tenni?
-
törölt tag
válasz
alasoh #17307 üzenetére
Opera volt, a legutóbbi ami beégette.
Mint írtam sokat böngészek, szinte mindent androidon intézek.
Az értesítősáv ég általában be. Én autó fényerőt használok mindig de a napi 6-7 óra sot eg idő után meglátszik.
Auto fényerőn, olyan böngészőt használva ami eltünteti az értesítősávot sokkal később következik be a dolog, és kerülni kell az olyan appok, játékok többórás használatát amikben fix pontok vannak.
Először a szerviz menüben látszik kék háttér mellett a bégés. -
janosibaja
őstag
válasz
alasoh #15850 üzenetére
Nem pont ezt kérdezted, tudom. Nekem nem jött be a Samsung időjárás, nagy helyet foglal, minek mutogatja a jelenlegi időjárást.
Viszont ajánlanám figyelmedbe a Nova-n aktiválható Google Weathert, szerintem tök jó, kicsi stb. Itt van egy videó, igaz, még a bétára, hogy miként kell megjeleníteni.
-
icemad
nagyúr
válasz
alasoh #13772 üzenetére
Dexnél nem tudom hogy van, de telefonon két kattintással is lehet nagyítani, kicsinyíteni. Csak arra kell figyelni, hogy a második kattintásnál nyomva kell tartani a kijelzőt, és közben fel le mozdulattal lehet nagyítani, kicsinyíteni. Ezt sokan nem tudják, pedig hasznos.
Szerk. : ez természetesen a Chrome böngészőre vonatkozik!
-
Nem akarok hülyeséget írni,csak feltételezem,hogy a töltőben van valami szenzor ami érzékeli a melegedést és akkor kapcsol be,ha ő úgy érzi,hogy kell a normál töltéshez,gyorstöltésnél meg alapból elindul,mert ott 100% hogy melegedni fog.
Lehet hogy nem így van,majd jön valaki aki okosabb ebben a témában. -
Én számolok a karcokkal,az S7 Edge-es tapasztalatom miatt már vásárláskor számoltam ezzel.
A fóliákat utálom,a tapintásuk számomra borzalom,üveget meg az általam kedvelt ütésálló tokok miatt kell elfelejtenem,szinte mindegyiket feltolja egy feszesebb tok.Legalábbis még nem találtam Spigen-kompatibilis üveget. -
Szia!
Én anno, mikor az S7 Edget vittem szervizbe, megkérdeztem, hogy nem e tennének rá, egy gyári romot, ha már úgy is legyalulják, a telekomos helyett. Azt mondta a szervizes srác, hogy rom csere esetén is ugrik a garancia, akkor is ha 0 a knox. Ha telekomos van rajta gyárilag, nem lehet rajta más. Egy megoldás van, szervizbe vitel előtt rom csere, persze ha van rá lehetőséged.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest