- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen ismerősöd? Előbb még azt mondtad,hogy dolgoztál kettőnél is és onnan tudod.
Érted mit mondok? Ha hűség szerződéshez van kötve....nem sima előfizu...érted?Én nyáron kérdeztem meg a Telekom-nál (kb.3 hónapja) és pont az ellenkezőjét mondták,mint amit Te állítasz. Azóta lehet megváltozott,de kétlem. Tudod miért jártam utána? Mert vettem egy S7-tet és egyösszegben kifizetett volt. Meg sok ilyen hírdetést látok...és megérdeklődtem.
Átvertek volna az ügyfélszolgálaton?
-
lanszelot
addikt
Elejen irnam, csak beszelgetek, se kotekedes, se vita /sokszor felre ertenek ezert irom/
Szerzodessel: dobd el a sim kartyat es vegyel ujat, a telefont pedig add el.egy het utan. /pl rossz lefedettseg, nem ugy van ahogy mesemondo mondta a boltban..stb/
No meg mint irtam nem elofizetessel olcsobb barmelyik telefon.Quasi_modo :
mivel az s8 nem edge, igy nincs edge resz, csak kerekitett oldal /aminek reklam jelentosege van/ -
-
-
-
"ha mondjuk valami miatt felmerül, hogy a telefonban esett kár esetlegesen nem esik a biztosításos javításba..."
Mire gondolsz konkrétan?
Az ügyintéző elég laza figura volt mondjuk hála istennek és elég jól eldumáltunk, és ő mondta ha apró darabokban adom oda a futárnak a telefont akkor is kötelesek újat adni és nem kell megmagyarázd miként került az adott állapotba a készülék
Tehát bármi ismétlem bármi nemű sérülés következik be a biztosító köteles javítani illetve újat adni és nem felújítottat!
Amúgy kaptam egy elég vaskos papírköteget és ezek ott is le vannak írva, elolvastam!Te most KB olyan vagy mint amikor tegnap normálisan megkérdeztem itt, hogy van-e valami lehetőség a problémámra és volt 1-2 okostojás aki egyből azt mondta, hogy semmi esélyem!
Ma meg elmentem a Telekomhoz és mégis volt lehetőségem👍
Ennyi...Mondhatod amit te jónak látsz és meg vagy győzödve róla, hogy csak neked lehet igazad de van azért az éremnek mindig egy másik oldala is😁
-
Kud1988
csendes tag
Az Apple úgynevezett refurbished készüléket ad. Vagyis felújítottat. De akár, ha szerencséd van teljesen újat. Ezt nem tudhatod, mert mindegyik ugyanúgy körbe fóliázva érkezik. A kijelző, a ház, akku teljesen új. Talán még az alaplap is, de lehet olyan része is a telefonnak ami már használt. Lényegében sokszor jobb is a refurb. Mert az komolyabb vizsgálást kap, mint az új ami lejön a gyártósorról. Sokan tartanak tőle, de szerintem nem kell. Samsung-nál nem tudom, hogy hogyan mennek a dolgok. De szerintem nagyon itt sem szórakoznak, ha olyan baja van a telefonnak jobb a csere.
-
-
mchawer
tag
Nem csak nekem, de mindkét gyermekemnek is S7 Edge-t vettem... Soha semmilyen hibájuk nem volt... Biztosan véletlen... Nem? Az iOs tényleg fapad ezek mellett... Hagyjuk már... Szerintem csak az az oka, hogy sokan az elején iOsra rendezkedtek be és miután a legtöbb eszközük az és mással ugye nem hajlandó kommunikálni... Szemét egy dolog egyébként ez... Rákényszeríti a laikusokat, hogy maradjanak... A droid világa azóta nagyon sokat változott... Előnyére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged