Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thamasz #52919 üzenetére
Manapság már nem is nagyon kérdezik a Telekomnál a készülék típusát, nekem is simán bekapcsolták az egyik előfizetésemen és működik úgy, hogy egy a szolgáltató által nem forgalmazott, emiatt a támogatási listában nem is szereplő View 10-ben használja a feleségem a SIM kártyát.
Régebben valóban sok ügyintéző ragaszkodott a szolgáltató támogatási listájához, de jellemzően elég volt egy azon szereplő típust bemondani, hogy olyanban lesz használva és aktiválták a funkciót. Az S7-ek, majd később az S8-ak voltak a menők, sokan azokat mondták, mert azok mentek fejből a legtöbb ügyintézőnek.A van vagy nincs külön HD ikon a VoLTE híváskor, firmware függvénye is, nekem a Note9-en TMH-val nem volt, XEH esetén viszont van.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
thamasz #52715 üzenetére
Két óra hívás van benne, kb. 2 óra böngészés Opera, a többi sot az emailek olvasása és válaszolgatások, és 20 google maps navigálás. Egyébként nem vált antennát sem, mert az asztalomon fekszik és nem mozgok vele.
És valóban a sot számít, mert akkor van használva, a többi időben csak készenlét van.(#52718) dnelb Okosként is használom, mert egy butatelefonnal nem igazán maileznék vagy navigálnék, vagy böngésznék. Jó hogy túlnyomó töbségben telefonálás, de egy kis ez is az is.
(#52716) ToBeY Igen csak a sot számít, és az átlagos.[ Szerkesztve ]
-
tetova
tag
válasz
thamasz #51014 üzenetére
Én végigmentem az összes bétán, aztán home_csc-vel ráraktam a véglegest. Menni ment ugyan, de nem volt hajlandó frissíteni a Samsungos alkalmazásokat. Visszaraktam az Oreót - másfél napig bírtam. Akkora a különbség a Pie javára, hogy zongorázni lehetne. Gyorsabb és takarékosabb, ha jól van beállítva. (Csak az a ronda piros kameraikon ne lenne...)
-
lanszelot
addikt
válasz
thamasz #50987 üzenetére
Készíts pár fotót ami fedi egymást, pl epuletrol
Adj wifi t a telonak, varj ,kb 1 ora mulva google gallery fogja jelezni hogy össze fűzött neked képeket /aktívnak kell lenni a felhő mentésnek/
Tadaaam
De ezt lehetett kézzel is, ha kijelölted a képeket, sztem megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz
thamasz #50949 üzenetére
Nem kollázs.
Kép össze fűzés.
Ha pl van egy nagy épület előtted, amit csak több részletben tudsz lefotózni, azt össze lehetett fűzni 4.4 nél és utána.
Panorama nem jó mert oldalra és felfele is van.
Elég sok képet össze tudott rakni, és lett egy képed amin minden rajta volt.
Ott volt ahol a kollázs, nem tudom hová rakták. -
sgeza
veterán
válasz
thamasz #50591 üzenetére
Ha xeh-ra is kijön ez a build akkor simán mehet rá, mert ugyanaz a kettő.
Amúgy is mehet rá, csak ha az xeh valamiért mégis átugorja ezt a buildet, akkor nem jönne később ota frissítés erről. De akkor majd odinnal fel lehet tenni a későbbit adat törlés nélkül.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
thamasz #49788 üzenetére
Kipróbáltam. De csak zenével. Filmet általában smart switch-el átküldöm tv-re, ott nincs ilyen opció. Nem vettem észre semmi különbséget zenénél, fülessel. Aimp-el játszom le, általában flac kiterjesztéssel és nem szoktam hangkiemelés és egyéb trükköket bevetni. A vége pedig egy B&O füles.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
thamasz #49238 üzenetére
Nálam nincs fent külön google naptár és rendben értesít és szinkronizál a google fiókom naptárával a samsung saját naptár appja.
Érdemes lehet megnézni az alap emlékeztető beállításokat mind a telóét, mind a naptár app-ét és persze az eseményre beállított, illetve a fiókhoz rendelt alapértelmezett emlékeztető módját és beállítását (ezt akár pc-ről). Sok helyen el lehet állítgatni. -
tibike8
őstag
válasz
thamasz #49004 üzenetére
Ha a google-re gondolsz akkor annyival jobb nekem, mint amit írtam fentebb. PC-n is tudok írni és megkapom ott is az üziket. Illetve van benne archiválás is ami által talán másik telóba is elő tudod szedni az archivált üziket, ha telót cserélsz. De ezt csak gondolom mert nem kellett még. Mindenesetre lehet SMS-t benne archiválni is.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz
thamasz #48169 üzenetére
1,5 éve használom, kitűnő készülék, de tele van hülyeséggel, ami miatt nem hiszem, hogy még egyszer Samsung Galaxy terméket fogok választani. Gyors a rendszer, de hajlamos bedöccenni, 1 hetente újra kell indítani, hogy ne akadjon WQHD-n. Full HD+ felbontáson fluid, de nem azért vettem csúcskészüléket, hogy vissza vegyem a felbontást. Aztán itt ez a remek ívelt kijelző, ami szép, de nincs funkciója, cserébe feküdve használva mindig a főgombokat nyomkodom véletlenül.
Az akksi az meg elbújhat, örülök, ha a nap végét kibírja az S8 3 óra kijelzőidővel, sok telefonálással.
Összességében ez se tökéletes, ha hűség megszűnésével váltani fogok, vagy Mate vagy Note széria lesz. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
thamasz #46482 üzenetére
Nálam jól működik, igaz, mint már mondtam, másik telefonon. Nem szoktak panaszkodni arra, hogy rosszul hallanak, plusz tényleg érezhetően gyorsabb a hívások felépítése is.
Persze elhiszem, hogy nálad bezavar ebbe valami, lehet akár a rosszabb lefedettség vidéken (ahogy írtad), lehet a mobil hibája is, vagy valami harmadik dolog.
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy a VoLTE akkor is felépül-e, ha másik szolgáltatóhoz tartozó számot hívsz, vagy csak a Telekom hálózatán működik ez idehaza (nekem a gyakran hívott családtagjaim, ismerőseim mind telekomosak, szóval ezt nem nagyon teszteltem még), de mivel ígyis-úgyis a központig kell csak az egyik fél felől működnie a dolognak, szerintem ez sem lehet akadály a 4G hívásnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
lenovomen
aktív tag
válasz
thamasz #45504 üzenetére
Szia! Hány százalékos fényerő mellett sikerült elérned ezt a képernyő időt, illetve milyen alkalmazásokat futtattál? Nekem van egy sima mezei Galaxy j5 (2017-es) Samsungom is, az meglepően jól bírja.. 10% akku merüléssel 1 óra kijelző időt ad kb. 45%-os fényerő mellett.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
thamasz #42791 üzenetére
Az, hogy nem olvastad el hozzá a leírást és a videót sem nézted meg. Kell hozzá nova launcher, mert ott tudod létrehozni a widgeteket, ami majd indítja a különböző alkalmazásokat, amiket most feltelepítettél az apk-kal. Nem kell a novát használni utána, ha nem akarod.
-
thamasz
senior tag
válasz
thamasz #41444 üzenetére
Hopp, megvolt az első hívás az új rommal, ráadásul olyan helyen ülök, ahol null térerőt mutat az értesítő sávban az ikon. Tökéletes hangminőség, még rá is kérdeztem a hívónál, hogy jól hall-e, teljesen jól azt mondta. Tegnap ugyan ez az ember panaszkodott, hogy nem ért pedig akkor az ablaknál álltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+