-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider80 #41965 üzenetére
Persze, előfordulhatnak kellemetlenségek és típushibák az új készülékek esetén is, de ezeket azért többnyire lehet garanciában javíttatni/cserélni, míg egy használt mobilnál ugyanezen típushibák mellett a használatból és az esetleges useri gondatlanságból még számos egyéb probléma és hibaforrás adódhat. Nem kötelező érvényű, de nagyobb rá az esély, mint egy új telefonnál. Aki meg nem szeretne egyszerűen annyi pénzt kiadni okostelefonra, amennyibe a csúcskategória kerül, az lássa be a (pillanatnyi) anyagi korlátokat és válasszon racionálisan. De én magamból kiindulva, ha a következő aktuális telefonváltáskor nem lesz felesleges keretem egy 200 ezres mobilra, de a nagy teljesítményre meg szükségem van, akkor sem használt készüléket fogok venni, hanem valami jobb ár/érték arányú, olcsóbb csúcsmodellt (Xiaomi Mix 2s, OnePlus 6, Huawei P20), vagy egy felső-középkategóriás telefont (A8).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider80 #41957 üzenetére
Egyrészt nem tudjuk, hogy a 'funkciókban hibátlan' S8 valóban hibátlan-e, ha már törött a sarka, akkor el is volt ejtve nagy valószínűséggel, ami kívülről nem látható belső komponens sérüléssel is járhatott, plusz a vízállóság sem garantált így, ráadásul valóban lényeges pont az, hogy baromi drága a javítása – fizetős javítás nélkül meg nem is fog foglalkozni más hibával a szerviz, híaba garanciális a telefon még esetleg.
Ami pedig szubjektív a részemről, hogy én eleve nem vennék használt mobilt, ahogy használt cipőt vagy ágyneműt sem vennék, itt a telefon esetében meg ott van az is, hogyha a P20 lite-ot a kérdező maga vette, akkor ismert ugye az előélete, valószínűleg a garancia is él még sokáig, vélhetően ő a telefon első tulaja is, hiszen friss modellről beszélünk, így továbbra is tartom, hogy nem éri meg a cserét a repedt kijelzős S8-ra. De persze a kolléga csak tanácsot kért, majd eldönti ő maga, hogy mit kezd a hallottakkal.
-
Tomiii258
tag
válasz
spider80 #40299 üzenetére
Akkor nálatok meg nálam máshogy működik ez az akkustat
Maradjunk annyiban, hogy én már csak melómból kifolyólag is eléggé szöszmötölős és elemzős típus vagyok, nem egyszer számolgattam már össze az itt látható %-os fogyasztásokat és hogy, hogy nem mindig kiadták max 1-2 % eltéréssel az akkuból hiányzót.
Ma este feltöltöm teljesen aztán majd rakok be printscreent ha gondoljátok.
(most is rakhatnék, mert most is kiadja a 84% fogyasztás meg az akksiban lévő 76% a 160%-ot, ami pont a tegnapi 60% rátöltés miatt 160, de a rátöltés miatt esetleg azt hinnétek, hogy csak véletlen) -
lanszelot
addikt
válasz
spider80 #39730 üzenetére
Igen,10 percre raktam nehogy az legyen a gond. De a masik telonal az se volt gond.
Valami gond van a teloval. Utalom a samsungot, trágya a szoftvere.
Windows10 át tudta másolni, bar ott se volt zökkenőmentes. Viszont osx en mar a file okat se tudom megnezni, csak a könyvtárakat DCIM en belül.
Ez igy egy kalap.... -
-
-
SlayR
senior tag
-
firemanus82
senior tag
válasz
spider80 #10131 üzenetére
Persze de akinek vannak régebbi eszközei (pl nekem egy laptop) vagy a router régebbi és nem tudja az 5GHz-et akkor már bukott ügy. Egy kis cikk ezzel kapcsolatban és segítség h hogyan lehet beállítani a routert:
http://m.hvg.hu/tudomany/20161010_gyorsabb_internet_gyorsitasa_wifi_router_24ghz_5ghz_atkapcsolas
-
-
válasz
spider80 #379 üzenetére
Igen láttam és?
226000ft-ot fizet ki 12 hónap alatt.
246000ft-ot aki 24 hónapra veszi azaz 20000ft a különbség és az övé céges előfizu aminek sokkal kedvezőbbnek kellene lennie, még valami kérdés?udna999-igen kapsz ha céges előfizetésed van! Ja és én most az S8+ról beszéltem amúgy nem a sima S8-ról ráadásul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest