- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
racerx #21195 üzenetére
Pedig teljesen hihetőek a tesztjeik. 100-ra feltöltik a telefont, beállítják a kijelző fényerejét fix fényerőre (300 nit rémlik), aztán elindítják a böngésző tesztet, ami addig fut, amíg le nem merül a telefon. Valós körülmények között nem így használod, na meg a fényerő még a felén sincs.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
racerx #19146 üzenetére
Én ma raktam rá egy Spigen Neo Flex fóliát, de jövő hónapban bepróbálom milyen egy GadgetGuard üveg.
-
Hipnotic
tag
válasz
racerx #19146 üzenetére
Nekem is az OTAO üveg van rajta. Én sem vagyok elégedett. A képernyő bal oldalán nem rögzült jól és ahogy az alsó-felső sarkaihoz érek kattog is az üveg. Kaptam hozzá azt a zöld sablont, azzal tettem fel. Mint valami mágnes úgy vonzza a port.
A Nillkin AP+-ra tudsz linket adni ,jó eBay vagy Ali is, ahonnan tuti originált küldenek? -
Trigo
csendes tag
válasz
racerx #18159 üzenetére
Na igen, iPhone 4-en hogy a fenébe nem ütöttem félre ennyit anno???
Én direkt vettem ezt a keskeny telót. Tetszik ahogy kézre áll, elegem volt a széles tepsikből. Tudtam, hogy lehet baj a keskeny billentyűzet. De mégis zavaró. De ez van, megszokom majd. (ja és én sosem használok prediktív szövegbevitelt meg hasonlókat, és ékezeteket sem. (természetesen hivatalos levélnél igen ;-))
A samsung alapbillentyűzetén is az ékezetes van rögtön a betű felett ha hosszan nyomod."Az meg bazi nagy, pláne a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasóval... "
azt én pl nem használom"A félreütések viszont kb egy éve egyre idegesítőbbek."
Pontosan, de miért? Fejlődik az agyunk? Gyorsultunk? Vagy mi a fene?bombibmw
"A Nova Launchert ki, milyen módon szabta testre, hogy ne legyen olyan unalmas, szürkés a képernyő és hogyan csinálta?"
Hát szerintem, ha végigböngészgeted a beállítási lehetőségeket, találsz olyat, ami kedvedre való. Nekme így nézett ki az LG-m:most az S8-on picit hagyom még a színes ikonokat. Nem szeretem őket, de néha felüdülés a hosszú évek nemszínesei után
Dávcy
"Olyan hibával találkozott már valaki hogy mielőtt kikapcsol a képernyő teljesen a lezáró gomb megnyomása után egy pillanatra fekete fehér lesz a kijelző???"Na ezt én is észrevettem. Nem voltam benne biztos, hogy jól látom, de akkor ezek szerint jól látom.
De ez nem normális? Mondjuk ha hiba se viszem ezért vissza. Hisz éppen kikapcsolom a kijelzőt, letojom hogy egy tizedmásodperce fekete-fehér. Jobb esetben olyankor már nem nézek oda
A rószaszínes gond nekem nincsen. S3-al volt még anno ilyen gondom (kékes volt asszem), akkor a kijelzőcsere megoldotta.
Bár most hogy jobban megnézem. Minden betekintési szögből(oldalról) kb olyan 45foknál mintha rózsaszínesebb lenne picit. Aztán ahogy továbbdöntöm, visszaáll eredetire. Vazze kár is volt ezt mondanod. -
törölt tag
válasz
racerx #17662 üzenetére
Én több akkustatot nem teszek közzé, elértem a célom, nagyjából el is magyaráztam hogyan.
Abban igazad van, hogy van különbség a plus és a sima között és ezt nem ártana megkülönböztetni, ez a közös topik hátránya .
Nekem van mindkét variáns, kb 20% szerintem a különbség a kettő között. De, hogy egyértelmű legyen beteszem az aláirásomba a plust mert most azt használom. Én ennyit tudok tenni. -
-
válasz
racerx #16854 üzenetére
A sima 8-as továbbra sem phablet, azért keskeny a kijelző. Egyébként egy átlag 5 colos kijelzőnek megfelelő a szélessége. Az S8+ a phablet kategória, ha szélesebb kijelzőt akarsz (pont olyan széles, mint egy 5.5 colos, hagyományos kijelző), akkor az S8+-t kell venned.
Vagy ha így egyszerűbb:
Az S8 kijelző szélessége pont annyi, mint az S7-é.
Az S8+ kijelző szélessége pont annyi, mint az S7 edge-é. -
janosibaja
őstag
-
janosibaja
őstag
válasz
racerx #16119 üzenetére
Nekem már a második, a feleségemnek az első kocsiban van svéd Brodit tartó.
Nem olcsó, de rezzenésmentesen, tökéletesen áll benne a mobil. További pozitivuma, hogy bár fixen rögzített, csak rá kell pattintani, nem kell lyukat fúrni, buherálni. Én kivezettettem a szervizzel a kárpit alatt a Brodithoz egy töltővezetéket, a tartó közvetlen közelében bújik elő, így aztán sehol nem lóg kábel, nem tud zavarni a vezetésben, jól is néz ki.
Nekem Fordom van, itt a konkrét Brodit - ami a nekem tetsző helyen van, de mindenféle változat lézetik, amit a műszerfalon is el tudnak helyezni. Tudsz mindenféle autótípushoz, telefonmárkához pontosan illeszkedő darabot keresni/rendelni.
A Blitzwolf QC3-adat sem kéne kidobni, beszerelik a műszerfal alá, az adná a töltést.
Mondjuk én ügyetlen vagyok, autóvillamossági szervizzel szereltettem fel mindig, de megéri, mert gyakorlatilag hibátlan a cucc. Évek óta a sokadik fórumon reklámozom őket, mert ugyan háromszor annyiba kerül, mint egy kínai izé, de nem lötyög, nem rezeg.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
racerx #15634 üzenetére
ne felejtsük el, hogy at 6-7-8 órás SOT-ok többsége S8+ (persze persze lehet simán is csak az szvsz egy csöppet életszerűtlen
Nálam az első töltés után 7 és fél óra volt a SOT. Általában 5-6 óra szokott lenni úgy hogy otthon állandóan váltogatnia kell 4G, 3G és 2G között. (Ablaknál 3G, kint az ablak előtt 4G, bent az ablakkal átellenes falnál meg 2G) Bent a munkahelyen meg fémszekrényben van (csak céges mobilt lehet bevinni) és szerintem annak sem örül. Úgy hogy szerintem a 6-7-8 órás SOT nem életszerűtlen. Csak a VR cuccai vannak letiltva. -
mikesa
tag
válasz
racerx #15724 üzenetére
Nálam is AP+ van fent. Akár újra felhasználható 3 szedtem le, szappanos vízben mostam, leöblít és már mehet is vissza. Kisolló hegye is adott már neki, azt hittem kijelző annyi, de nem. A folián egy pici pötty lett, nem is látszik. Egyedül az zavart, hogy felrakás után nem működött az arc és írisz felismerés. Egyszerűen snitzerrel kivágtam az érzékelőknél a fóliát, mint néhány üvegnél van.
És igen tényleg jól csúszik rajta az ujjad. -
Helltak
őstag
válasz
racerx #15385 üzenetére
Ezt az üvegfóliát vettem és rakattam fel: [link]
Ez is széleken ragasztós, de legalabb a tokbarát. Érintést eddig tökéletesen veszi, nagyon picit levegős csak. Jól látható direkt napfényben, csak polarizált napszemüvegben színeződik el a kijelző egy picit, ha nem szemből nézed. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
racerx #15281 üzenetére
Nekem más a tapasztalatom ezügyben.
HaliGab23
A 2 napos üzemidő még nekem sem jött össze ezzel a telóval, de nem is nagyon forszírozom, mivel folyton elérhető kell, hogy legyek. Nekem elég, ha estére marad még egy biztonságos 40-50% tartalék az akkuban, éjszakára ígyis-úgyis feldobom a töltőpadra.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
racerx #15281 üzenetére
Nálam a lényeg az, hogy akárhogy nyúzom, folyamatosan bekapcsolt mobilnet és wifi mellett (hol az egyik hol a másik megy, mikor milyen net van, de van úgy, hogy a mobilnet megy egész nap) kibírja az egész napot!
Tehát reggel leveszem fullra van töltve, és még este 10-kor mikor rádugom van 10-20-30%.
A 2 napos üzemidőről már rég letettem, de néha összejön, pl. hétvégén, mikor "pihenőnapja" van az S8-omnak.
-
törölt tag
válasz
racerx #14802 üzenetére
Ez így igaz de azért hardver ügyben van fejlődés, elég az s7e-t számba venni.
Inkább azt mondanám, hogy az s6 kiábrándító üzemideje óta javultak a dolgok. Talán szoftveresen is. A TW (bár én nem használom) is sokkal fluidabb lett az utóbbi időben.# kengyel : egyértelműen jobb de azt is szerettem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
racerx #14768 üzenetére
Csak ahhoz még túl fiatal a telóm a négy hónapjával, hogy ilyen gyér legyen az aksi kapacitása. Halvány fogalmam sincs, mi szívja ennyire. Azt már meg sem említem, csak halkan, hogy iOS alatt ilyen gondom sosem volt, ha nem használtam munka közben sokat a telefont (sima i6 és i7), akkor estére lazán 60-70% maradt még benne, amivel sokszor kellemesen kihúztam a második napot is. Pedig ott is bika a hardver. De tudom, az totál más tészta, épp ezért csak halkan bosszankodom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
racerx #14755 üzenetére
Engem azért izgat, mert ma alig használtam a telefont munka mellett, és örülök, ha estig nem merül le, mire hazaérek. Most vagyok 19%-on. Ráadásul a napokban túladtam a tartalék telefonomon is (iPhone 6), úgyhogy ha lemerülök, akkor nem érnek el, és én sem érek el senkit.
-
janosibaja
őstag
válasz
racerx #14746 üzenetére
Köszi a válaszotokért.
Akkor ha jól értem, a Bixby gomb használhatatlan lesz...Valamire csak kéne használni, ha már van.
Én az egész Package Disabler történetbe csakis azért kezdenék bele, hogy a Bixby funkciót valami értelmes dologgal helyettesítsem. A remapperek azért felvillantják a Bixby-t, s csak aztán irányítanak át arra, amire én szeretném.
-
törölt tag
-
-
-
válasz
racerx #12884 üzenetére
Az S8+-nak olyan széles a kijelzője, mint egy normál 5.5 colos phabletének. A sima S8 csak azoknak jó, akik nem szeretik a phablet méretet.
(#12926) Pubilol: van deezer előfizetésed? Mert ingyenes nem kapod meg a legjobb minőséget.
(#12928) racerx: de ha phableted volt előtte, miért nem a nagyobb S8-at vetted? Én direkt összehasonlítottam a kettőt (most OP5-öm van), és ha nem jön be a Note8, S8+-at fogok venni).
(#12929) Máté337: jégakkut? Szerencséd van, hogy nem repedt el az üveg...
-
válasz
racerx #12884 üzenetére
Az egyetlen ami miatt ezen a telón agyalok, az pont az hogy vékony. Tehát a gombok közel vannak a billentyűzeten és elérem a szélső részt az LCD-n. Kinek mi az igénye. Ha az 5" feletti telefonokat egy kézzel tudnám kezelni tuti hogy más gyártó termékét választanám (one plus pl).
Mondhatjuk hogy a Samsung (nagyon okosan!) megpróbálja a kompaktabb méret és nagy kijelző előnyeit illetve igénylőit egy készülék felé terelni.
Szerintem ez ügyes húzás, még az öregebb Samu kerülő emberek is megnézik és kézbe veszik.Szóval ami neked hátrány, másnak előny.
-
OCTAMD
őstag
válasz
racerx #12885 üzenetére
Ez teljesen 0ra futtat mindent,tehát amikor kész a feltöltés angol nyelv fog feljönni,akkor jól csináltad
Ott ha a kártyát bent hagytad,tudsz választani majd ,hogy angolról jöjjön a frissítés vagy magyarról.Ha a magyart választod akkor reset restartra kell nyomni.Ha nincs benne a kártya frissítésnél,akkor amikor feljön az angol nyelv,nem lesz ez a választási lehetőség,majd később ha beteszed,akkor kérni fogja.
Te döntöd el ,hogy angolról (XEU) vagy magyarról (XEH) frissítsen majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest