- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Majd találkozunk a Note9 topikban!
lml87
Ritka, hogy ne reagálna az írisz szkenner, esetleg nagyon erős, kamerával/érzékelővel szemből érkező napsütésnél.
Sötétben mindig működik.norcu
"Hogyan lehet visszarakni az android 7.0-t??"
Az összefoglaló vége felé le van írva a kérdésedre a válasz, linkekkel.
-
Divinity
őstag
A lincese miatt. Ha ugyan azzal a package névvel lenne több kulcs akkor nyígna a SEAP. Így az app az ugyanaz csak más az "azonosítója" tehát mehet hozzá másik kulcs és nem nyíg a SEAP.
Vagy a fejlesztő vehetne drágáért kulcsot amit több user használhat de neki ez az egyszerűbb, olcsóbb megoldás
-
sgeza
veterán
-
Zsolt74
senior tag
Igen. szerencsére a telefonok nem tudják túlterhelni az akku-t(mert nem fogyasztanak annyit még max teljesítményen sem) és túlmeríteni sem lehet mert már jóval hamarabb kikapcsol a telefon ,mint hogy ez megtörténhetne.
Igazán csak a melegedés az ami károsíthatja az akkut, de ez, a kicsi zsúfolt, nehezen hűthető konstrukció miatt okozhat gondot. -
batai15
félisten
-
hevepapa
senior tag
Nemcsak Samsung telefonokon jelentkezik ez az ikon keret probléma az Oreo telepítés után! Fórumokon a Nexus és a Pixel userek is prüszkölnek rendesen.Az egész alapja ahogy többen írták az adaptív ikon feature.
Én úgy gondolom hogy előbb-utóbb lesz valami megoldás erre, addig meg nem kell senkinek sem eret vágni magán a fehér keret miattÚgy kell felfogni, hogy a google ezzel egységesítette az appjainak az ikonját.
-
Quqesz
nagyúr
Óóó, hogy sz.pna le a samsung! Ez jól van itt beállítva(7.0-án elég volt itt beállítani, így csak ikon jelenik meg és rányomva a mail infó), de most a gmail és email alkalmazás beállításaiban az értesítési beállításban külön-külön engedélyezni kell minden email címnek! 😤🤯😡😱
-
Divinity
őstag
Az nem a Lens.
Google Googles
A Lens-t a Pixel 2 keynoteon mutatták be, előtte pedig az I/O-n volt belőle egy demo.
Lényegében a Googles újragondolva. -
Ateszpapa
addikt
Látod, nekem meg pont a Clear View jött be.
Nemrég vettem egy másikat mert az előző már elég karcos volt.A Gear VR csatlakozóját kicsit megreszeltem, így már a tokot sem kell levennem ha bele rakom a telefont.
Szerintem a Clear View jó tok, a hátsó karcoktól megvéd és nem lesz tőle bumszli a teló.
-
Locutus
veterán
Begrenzte Herstellergarantie von Samsung (europaweite Garantie)
Die begrenzte Herstellergarantie von Samsung gilt für Endkunden, die im europäischen Wirtschaftsraum oder in der Schweiz (“Europa”) ein Samsung Produkt erwerben, das von Samsung in Europa vertrieben wird. Endkunden können damit Garantieleistungen in ganz Europa in Anspruch nehmen. Es gelten die Garantiebedingungen (Garantiezeit und Garantieleistungen) des Landes, in dem Garantieleistungen eingefordert werden. Diese freiwillig gewährte Herstellergarantie erweitert die Standardgarantie. Die Rechte des Käufers nach der jeweils geltenden nationalen Gesetzgebung werden davon nicht berührt.
Beim Anmelden von Garantieansprüchen im Sinne dieser Herstellergarantie muss der Endkunde den Originalkaufbeleg vorlegen (d.h. den Kaufbeleg für den Erstkauf des Produkts durch einen Endkunden). Sonderaktionen, mit denen die Bedingungen der begrenzten Herstellergarantie erweitert und/oder verbessert werden, sind auf das jeweilige Land beschränkt, in dem die Sonderaktion angeboten wird. Sie können in anderen Ländern nicht in Anspruch genommen werden.
forrásFordítok: Az EU-szerte érvényes garanciát illetően mindig annak az országnak a garanciális feltételei érvényesek, ahol a garanciális ügyintézésre a kérelmet benyújtod. Tehát ahol 2 évet adnak minden macera nélkül, mint például Németország, Ausztria stb, ott benyújtva garanciális javításra szó nélkül 2 év van, mindegy hol vetted az EU-n belül.
Azt tudom elképzelni, hogy mivel a magyar samsung trükközik a két évvel, vagyis a második évet csak regisztrálás után adja meg (nemtom, ez ma is így van még?), esetleg itt ez a második bekezdésben említett (verbessert/sonderaktion) kategóriába esik, és nem adják meg. Abban az esetben, ha a magyar samsung is alapból 2 évet ad, és a második év nem extra szolgáltatásnak számít, ők is kötelesek intézni a garanciális javítást. (2 év a készülékre értendő, a kiegészítőkre nem) -
Gábor-KJ
őstag
Szánalmas és felháborító ahogy húzza a pofáját a hazai szervizek zöme!
Nem vagyunk az EU tagja? De. Akkor mi a francot megy a szájhúzogatás!?
Egyébként meg nem biztos, hogy annyira rossz dolog a kinti szervízelés - ott legalább nem gányolnak és még csak nem is akadékoskodnak, mert imei alapján látnak mindent.
-
Arween
senior tag
Köszi, de reggel ébredés után én mindkettőt bekapcsolom, és egész nap megy vagy wi-fi vagy a mobilnet
Viszont este sokszor elfelejtem kikapcsolni ,és persze jönnek az értesítések. Ezért kerestem volna valami olyan megoldást(lehetőleg gyárit, de látom az samsungnál nincs) hogy be tudjam állítani mikor kapcsoljon be illetve ki. Körbenézek play áruházban.
-
marquuard
veterán
Gondolom pörög mint a lendkerék, mert nincs még belakva. Nekem halálom a vertikális kameraelrendezés, ellenben a P9-es egymás mellé rakott, feketére kenceficézett üveggel nagyon bejön. A tökéletes kamera meg mint tudjuk, mindaddig tökéletes, amíg nem találkozik az ember jobbal, jobbnak vélttel.
Egyébként hülyeségnek tartom a mechanikus blendét, túl nagy a spektrum a szűk/tág állás között, a két szélsőértéken belül meg úgyis csak szoftveresen tudsz testre szabni.
Érezted már úgy, hogy kevés a 4GB RAM?
-
-
törölt tag
Az s8p-t s9p-re ugyahogy de sima s8-cat szerintem nem érdemes lecserélni s9-re. 3-4 hónap múlva kíváncsi leszek, ki mondja majd azt, hogy az s9 sokkal jobb mint az s8.
Ott a Note8. Olcsóbb pedig a ram, a dupla kamera ott is meg van, a cerka meg bónusz. Szerintem az s9p kamerát tekintve kb Note8 lesz,nem papíron hanem majd később a beszámolók szerint.
Aki gyakorlatilag nem akar méretben feljebb menni (plusz vagy Note irányba) annak a következő évre a Samsung nem adott semmit csak egy kis púdert. Én most kihagyom hacsak nem töröm véletlenül. Ezen kívül kicsit lehetne változtatni a külső ls, s6 óta nagyon egy kaptafa. -
Ákkk
addikt
Semmi érdemleges végre van mechanikus rekesz mint a normál optikákon csak éppen semmit nem tudsz vele kezdeni gyakorlatilag mert a két végpont között semmi állíthatóság sincs és végre lessz kromatikus aberráció.
Ja és amilyen gyenge lesz vele futkosás a szervízbe mert ha csak leejted egyszer ez a rész megadja magát.
300 000 ért már lehet jó fényképezőt kapni telefont meg jóval olcsóbban is a képek minősége még messze gyenge kis szenzorméretek miatt.
Kicsit furának tartom aki ezért vált csak le egy s8-at.
Számomra most mutatta meg a samsung mennyire hülyének nézi az embereket.34467 hsz.
Az már régóta van de a legszarabb megoldások között van az uv ragasztós dolgok felejtősek, ismerősöm emiatt cseréltetett kijelzőt a note 8-on 1 hónapos korában,
Jól felrakni nagyon nehéz ( ő éppen ezért vette le) ha leszeded akkor meg ugrik az oleofob réteg végleg még jó hogy én nem tettem rá a note 8-amra. -
sgeza
veterán
Szerintem nem trükközik semmit a digitális zoom. Tulajdonképpen pont csak annyit jelent, mintha te utólag levágnál a képből, és a maradék lenne a képed. Apró különbség csak, hogy ezt a valójában kisebb felbontású képet is 12mpixellel menti. Tehát lehet, hogy némi átmosást csinál a pixelek között, de azzal lényegi változás nem lesz.
Illetve lehet, hogy épp ugyanarról beszélünk. :-) -
Ákkk
addikt
Hát ez így nem igaz. A digitális zoom szimpla képkivágással dolgozik amiben ugyanazt teszi mint ha utólag belevágnál a kész képbe, ha jpeg tömöritést választasz akkor kicsit jobb mint ha utólag ezt szoftverrel tennéd mert közvetlen tömöríti jpeg-be, de raw esetén ugyanazt az eredményt kapod tehát semmi algoritmus nincs benne ami korigálná a képkockákat.
Tehát dpi ugyanaz marad mintha simán vágnád ezt tudja a digitális zoom.... -
Plebi
senior tag
Ez nem igaz, volt forgalomban én a vodafone-nél korall kékben vettem, annyi igaz, hogy a my samsung nem ismerte a széria számot, így csak az ügyfélszolgálat segítségével tudtam regisztrálni a rendes 2 éves garanciát, de mégegyszer vodafone-nál januárban volt korall kék.
-
saril
senior tag
jó, igaz, DE! létezik, az viszont hogy könnyen törik a "valamit valamiért" című rész
én arra akartam kitérni hogy nem nagyon fogunk látni továbbra sem olyan telefont ami ellenálló lesz mikrokarcok elkerülésében, mivel üzlet, ettől függetlenül anno én is lelkesen rendelgettem rá a drága üvegeket fóliákat, legutoljára mobile outfitters full body volt rajta és csak a hátlapon hagytam rajta a jobb tapadás és "védelem" érdekében mivel a hátlapi üveg még könnyebben karcolódik... -
sgeza
veterán
Nyilván, értem én, hogy mi az ok. Csak az a szívás, hogy aki ért hozzá, és tudja, hogy mihez nyúlhat, az is elesik a lehetőségtől.
Ráadásul teljesen megvonják a garit, ami azért gáz, mert mondjuk egy egyértelműen hardver hibát sem javítanak ezek után. Mondjuk lötyögni kezd az usb-d, annak nyilván semmi köze a rootoláshoz.
Nem akartam ebből új off topicot indítani, csak úgy megjegyeztem, hogy jópár dologhoz hozzá lehetne nyúlni ésszel, ha lehetne rootolni. -
Osi222
tag
Kérlek olvass utána egy kicsit, hányan kerültek hasonló helyzetbe: [link] Volt már jó pár 5" kijelzős készülékem, utóbbi időben pont Xiaomi. Ő is csúszott ki a kezemből, azt hiszem ez bárkivel megtörténik. Mégsem tudok egyetlen olyan esetet, ahol ilyen mértékben sérült volna kijelző, holott ott sem volt egy Nilkin toknál több védelem, és még magasabbról és rosszabbul is esett.
Természetesen a fizika törvényeit nem lehet felülírni, ezzel egyetértünk. Viszont akkor a gyártó miért nem indul el olyan irányba, hogy ezeket a problémákat is minimalizálni tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged