- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Zolio3 #14998 üzenetére
A mercis példád nem állja meg a helyét, mert egy kocsi üzemszerű használatához kell ablaktörlő, az infra viszont nem szükséges egy telefonba, legfeljebb egy extra. És nyilvánvalóan azért nincs infra a telefonban, mert a felhasználók nagyobb részének egyszerűen nincs rá szüksége. Ugyanezért nincs benne rádió sem. Minden ilyen extra, melyet kevesen használnának vagy megnövelné a telefon méretét, vagy csökkentené az akkuét.
-
mikesa
tag
-
-
janosibaja
őstag
válasz
Zolio3 #12634 üzenetére
Akkor én valamit rosszul csinálok. Beállítottam egy háttérképet, bejelöltem, hogy csak kezdőképernyőnek. Erre közölte a mobil, hogy ez a háttérkép az infinity-t használja. Nem kérdés volt, közlés.
De nem használta: a kezdőképernyőn tényleg megjelent az újonnan beállított jpg, a zárképernyőn ott is maradt az AOD, de nem mozog a háttérben az infinity effekt
Mit szúrhatok el?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zolio3 #12585 üzenetére
A személyeskedő hangnemet senkitől nem fogom elviselni ezen a fórumon, bárkinek az irányába irányuljon is. Viszont talán még nem ismered a kolléga sajátosabb stílusát, nem hiszem, hogy meg akart sérteni téged. Ráadásul lehet, hogy ő is sértőnek érezte az általa megírt összefoglaló-rész kritikáját. A lényeg: ha nézeteltérésetek van egymással a későbbiekben, azt kérlek a fórumon kívül, privátban beszéljétek meg, ne kelljen már a fórumot emiatt takarítanom, illetve a modikat bevonnom.
On: Ha bárkinek építő jellegű ötlete, bővítési javaslata van az S8 témaösszefoglalójához, azt továbbra is szívesen megvitatom vele, alkalomadtán bekerülhet az összefoglalóba is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zolio3 #12582 üzenetére
Bármilyen konkrét, megfelelő anyag bekerülhet a témában az összefoglalóba, ugyanis az folymatosan frissítés alatt van. Williamgrant kolléga önként vállalkozott a "mélyvíz" rész megírására, aminek én nagyon örültem, lévén nem vagyok ebben a témában gyakorlott. Sok munkája van ebben, úgyhogy nem hiszem, hogy le kéne szólni a témában tett erőfeszítéseit, inkább kreatív javaslatok tégy kérlek, mivel lenne érdemes a "mélyvíz" részt bővíteni. Amint megvan hozzá az anyag, és szakmailag ellenőrzik is a hozzáértők, egyből beteszem az összefoglalóba.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Zolio3 #12200 üzenetére
Ha nem írnának bele ennyi sok szemét reklámot egy appba
A reklámmentesítéshez már jó ideje nem kell rootolni
Egy készülék pótolható, de amit ideg, meg agysejteket elveszít az ember, az nem pótolható
Hát én inkább telepítek egy reklámblokkolót, ami megy root nélkül is, minthogy kifizessek 90-100 eFt-ot egy szervizelésre. Az utóbbi tuti több agysejtet pusztít, miközben azon dühöngsz, hogy ha nem cseszed el a garanciát tök fölöslegesen, akkor nem kéne kifizetned ennyi zsét
-
icemad
nagyúr
válasz
Zolio3 #12200 üzenetére
Nálam az a furcsa helyzet van, hogy nem nagyon látok reklámokat, pedig nem rootolt a telefonom. Ingyenes játékoknál persze van, de ott elviselem, mert a készítőt támogatom a megnézéssel. Honlapoknál szintén. Ahol meg van lehetőség megvásárolom a reklámmentes verziót. Kb 5-600 eurót költöttem már el a play áruházban az elmúlt években.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged