- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
spider23
senior tag
válasz
csabicska #34827 üzenetére
+1 Nekem is gyári fólia van rajta már most kb 3 hónapja. Hibátlan! 2-őt adnak egy csomagban és így tényleg nem pénz érte. Nekem még mindig az első van fent, annyi hogy az egyik cipzáros zsebű nadrágom cipzárja kezdte meg az oldalán kicsit felhozni az állandó ki be rakosgatásnál gondolom beleakad. De abszolút nem vészes és ez nem is a fólia hibája.
-
válasz
csabicska #30881 üzenetére
Patchworks tokot mondjuk az amazon.de-n, két fajta van S8-hoz, az ITG Level és a Flexguard. Amerikai, design in California. Minőségre Spigen. Tapintásra nagyon jó, az ITG dual mold teknikával készült. A Rhinoshield a saját honlapján, érdemes most megnézni, mert van valami Valentin napi kedvezmény.
Persze ha nézed, figyelj, hogy S8 vagy S8+ választasz
-
Csapo83
aktív tag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csabicska #24159 üzenetére
Erre gondoltam (nem annyira új, idei).
-
janosibaja
őstag
válasz
csabicska #20175 üzenetére
Ebben a posztomban leírtam, hogy melyik változat működik jól. Talán nem a megfeleő verziót tetted fel, működnie kell.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
csabicska #19432 üzenetére
De van ami crashel 7.0 alatt a posztban is le van írva, de a többség jó. Nemrossz, tekintve hogy 8.0 API-ra írta meg Google de átportolták.
új élő hátterek de ehhez elöbb kell a google wallpapers app is akinek nincs fennt esetleg
-
DaveHutt
őstag
válasz
csabicska #12697 üzenetére
Nekem a hátlapot karcolta agyon a tok, gondolom néhányszor beszorult vmi porszem közé. A keret érdekes módon karcmentes egyelőre. Mindegy is, ez volt az utolsó üveghátlapú telefonom, marha bosszantó, hogy hímestojásként bánok vele, aztán így is tiszta mikrokarc. Használom 2 évig aztán csere. Esetleg használ vki a Clear Coverhez hasonló slim tokot, amit megelégedéssel használ?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csabicska #12697 üzenetére
Szia!
Ahogy az összefoglalóban is szerepel, a clear cover tok sajnos többeknél megkarcolta a telefon keretét, épp ezért nem is javasolt.
viera
Én most ki is kapcsoltam, hátha az okozta nálam a napokban a többszöri újraindulást. Ha nálad is jelentkezik esetleg ez a hiba, kérlek írd meg itt, hátha okosabbak leszünk tőle!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
csabicska #11620 üzenetére
Nekem fogásra sem jön be, gumisabb, tapadósabbra számítottam.
A másik meg, hogy ha a Gear VR -el akarom használni akkor ki kell vennem a tokból.
A clear cover sem fért gyárilag bele, kicsit lereszeltem a csatlakozónál, és így bele fér anélkül, hogy ki kellene venni a tokból. -
Zolio3
senior tag
válasz
csabicska #11453 üzenetére
Azt lehet törölni. Ha töltőre akarod tenni, akkor is kiírja, hogy várj a töléssel. Száraz helyen nekem általában két óra kellett. Amíg nem száradt meg teljesen az érzékelő, addig nem fogja engedni tölteni. Elvileg így módon nem lehet tönkre tenni a készüléket. Néha csatlakoztasd töltőre két óra után. Ha már nem írja ki a vízkárosodást, akkor gond nélkül tölteni fogja. A töltő kábel ne legyen folyamatosan csatlakoztatva, csak negyed óránként egy pillanatra csatlakoztasd. Ha száraznak ítéli a készülék magát, akkor engedi tölteni.
-
Reinhardt
őstag
válasz
csabicska #10297 üzenetére
https://www.quadlockcase.eu/
Ha vki rendelne onnan, akkor edemes varni kicsit az oldalon es felugrik majd egy 10% off popup.#Peddy789: Meloban hasznaltam, zako alatt (meg az S4-gyel), ugy teljesen jo volt, ez viszont meg nagyon uj, majd kiprobalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Elektromos autók - motorok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest