- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Én külön beírom a vezetéknév és az utónév mezőbe ezeket de eddig sosem volt gondom pedig félévente/évente költözök új telefonba. Mate 7-8, Samsungok, Sony, Iphone, stb.
ui.: Mondjuk én nem a google-ba mentem és onnan szinkronizálom vissza. Vagy csc fájlbe exportálom, vagy Box/Drive -ba.
-
janosibaja
őstag
-
Nekem is a 30 fokban megállt. Most éjszaka viszont nem volt olyan meleg. Kikapcsoltam a vezeték nélküli gyorstöltést, és sima vezeték nélküli töltéssel ment 85%-ra, az akku meg 41C volt. Szóval ez a hő magyarázza, hogy leállt a töltés, csak nem tudom, hogy normális-e a dolog, mert nem volt olyan meleg.
-
Direkt megkérdeztem az ügyintézőt a Telekomnál ő mondta, hogy ha kisebb sérülés van akkor megpróbálják javítani, ha pedig nagyon gáz adnak vadonat újat, ennyi😁
Amúgy pedig ne mondja nekem senki, hogy egy ilyen értékű készüléknél nem ér meg havi 2400ft-ot az, hogy nyugodtan aludj és nem kell idegeskedni gyakorlatilag semmi miatt, fólia tok sem kell dobálhatod ráülhetsz stb...egyedül ha ellopják de arra is lehet kötni úgy 3000ft/hó!viera-20 év alatt SOHA nem ejtettem le és mindig karcmentesen adtam el a készülékeimet, én tegnap ahogy jártam az is véletlen volt de megesett, és sajnos elég maximalista vagyok mindenben és engem zavar a tudat ha valami már nem olyan mint ahogyan én szeretném, itt elég volt az a két horzsolás ahhoz, hogy amíg tehettem inkább kötöttem biztosítást és így a későbbiekben nem 100000ft-ba lesz a csere!
-
SlayR
senior tag
Amúgy ez gyártó függő eléggé! Samsung meg az Apple általában nem nagyon variál felújított készülékes témával, hanem vadi újat ad...cserébe viszont nem annyira egyszerű a biztosításos dolognál az ügyintézés, ha mondjuk valami miatt felmerül, hogy a telefonban esett kár esetlegesen nem esik a biztosításos javításba...
-
Szombaton levezettem cirka 800km-t folyamatos navival max fényerőn,videóztam és fotóztam tűző napon,de semmi extra melegedés vagy emiatti thermal throttling nem jelentkezett.Nálam jelesre vizsgázott az S8+.
Egy valami viszont leszerepelt.A waze...
Szeretem,ez az elsődleges navim,itthon még nem okozott csalódást,de külföldön nálam leszerepelt.Megkeveredik,marhára nem arra akar vinni amerre szeretném,hiába állítok be köztes pontot,akkor se akar engedelmeskedni,viszont a google maps navija tökéletesen működött. -
Nézegettem a gyárit én is,kicsit remegett is a kezem a mediamarktban,hogy elhozzam e,de végül ott hagytam,mert 19rugót nem ér,hiába használható állványként is.Az már csak ha a tortán,hogy egy megbízható gyártótól találtam aránylag pofás gyorstöltős padot negyed áron.
Én energiaellátó cuccokban nagyon Blitzwolf fanatikus lettem,marha jó cuccaik vannak jó áron,eddig nem csalódtam egy termékükben sem. -
Skynet258
veterán
-
bigdigit
addikt
Igazatok van ha végez tényleg kikapcsol.Most előttem van az asztalon és feltűnően csönd lett mikor végzett.Persze,hogy be van kapcsolva a gyorstöltés mivel ezért vettem.Amit korábban vettem a G4-hez az nem tudja ezt a funkciót.Bár kissé csalódás számomra így is mivel mondjuk mytv alkalmazást szoktam (munkában) használni és ez a töltő sem képes közben felfelé tölteni mivel igaz lassan de merül. Olvastam is róla valami cikket kijelző használat közben le van korlátozva a töltés erőssége amit nem is csodálok mivel töltve és mytv közben igen tud melegedni.
Navigáltam majd 4 órát wazze progival közben 45%-ot esett a töltés ami elég jó szerintem. Vettem autóba gyári gyorstöltőt na az navi közben is képes volt rendesen tölteni de épp hogy fogható volt tőle a telefon. Szóval szerintem ez a töltöm és navizok egyszerre nem igazán ajánlott kategória. -
Azt azért vedd figyelembe, h sokszor olyan ember szidja a Samut akinek még mondjuk egy OnePlus-nál jobb telefon soha nem volt a kezében.
sipy888: Ez szerintem az infinity háttérképek jellemzője! Próbálkozz egy "sima" háttérképpel, és akkor fekete lesz az AOD!
bodry123: A tervezett elavulás sajnos tényleg létezik, csak nem 13 hónap az időtartama. Plusz ha hivatalos magyar garisan vette volna az S7-et akkor 24 hó garanciája lett volna, tehát nem kellett volna egy 13 hónapos telót kukáznia.
-
Mr.Silkó
veterán
Az S3 Frontiert nekem is ajánlgatta a telekomos spiné a telefon vásárlásakor, csak az ára miatt nem kértem belőle. Viszont maga az óra elég klassz cucc, kicsit bénának is érzem, hogy egy filléres Mi Band 2-vel van párosítva a 200 akárhány ezres telcsim, egy ilyen komolyabb gép helyett.
Meg aztán az üzemidőt se tudom, hogy alakul egy Mi Band 2-höz képest, ami most úgy van 42%-on, hogy 23 napja volt töltve.
Egyébként tegnap én is rendeltem egy tokot a telóhoz, ma érkezik meg elvileg délután, FoxPosttal.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem azt mondta a nő, hogy nem tudja törölni az online rendelést, helyette nekem kell. Viszont jól döntöttem, hogy személyesen vettem meg a telót, mert látom még mindig vannak a fórumon olyanok, akik nem kapták meg a korábban rendelt S8-aikat. Múlt szedra éjszaka rendeltem, a következő hétfőre ígérte az online rendszer, ehhez képest másnap, csütörtök délelőtt már a zsebemben volt a készülék.
A várakozás nem tartozik az erősségeim közé.
-
mchawer
tag
MEGERŐSÍTÉS!!! Igen. A legtöbb, (ha nem az összes) Telekomnál vásárolt S8 és + készülék független. Az indok az, hogy kb. 5-ször annyi előrendelés volt, mint ahányra felkészültek, így gyorsban kellett független készülékeket kiadni, nem volt idő SimLock-olni... Így aki időben megrendelte és megkapta, ha a számlán nincs feltüntetve a /SL (SimLock) jelzés, az mind független és az is marad... A #BLK és a #SLV jelzések a telefon színére vonatkoznak... (BLK=black, SLV=silver) Ma kipróbáltam Telenoros kártyával is, tényleg működik...
-
-
TTTotya
senior tag
Igen, jól tudod BTU-s.
#3259 aTom_DJ: Nem izgulom magam halálra azért, mert szerencsére nálam is minden ok, de furcsállottam, hogy otthon már a szolgáltatós készülékek kettő frissítéssel előttünk járnak itt meg semmi. Már arra kezdtem gyanakodni, hogy besz@rt az OTA frissítés vagy ilyesmi. Más OFF típusoknál volt már ilyenre példa.
-
-
TTTotya
senior tag
Az marha jó, én még mindig AQDD-n vagyok és semmilyen frissítés nincs, sem automatikusan, sem manuálisan keresve.
Más: Aki videózna és szeretné a teljes képernyőt kihasználni levágás nélkül, az MX Player Pro-ban megteheti, mert bármilyen képarányra át lehet állítani a videót.
Most ráadásul akciós a Play-en. -
Az én párom a levendulát választotta volna. Hogy öszinte legyek, az se csúnya, csak picit nőies. De neki is nagyon tetszik a készülék.
Ugyan a protective tok miatt nem sokat látok a hátlapból, csak az ujjlenyomat ovasót, de a lényeg, hogy én tudom, hogy szép.
Van egy barátom, neki is ilyen telefonja van. Ő azért nem vesz protective, vagy hasonló tokot, mert akkor más nem látja, hogy milyen telefonja van. Szerintem ez butaság. Magamat idézve, nem elég, hogy te tudod, milyen telefonod van? -
-
Én is kaptam, én a tokot válsztottam. Eredetileg feketét választottam volna a telefonból, de az ügyintéző a folyamat végén vette észre, hogy le van foglalva, így ezüst lett, amit utólag nem bánok, mert sokkal jobban tetszik. Viszont ezért a kis afférért a jövő havi számlából jóvá fognak írni tízezer forintot. Szerintem korrektek.
-
ckaresz122
tag
-
kocsij
tag
Innen szedte le a szülinapi appot nekem tökéletesen müködik, ugyanez volt a másik telomon is.
-
Érdekes. Böngészőből próbáld meg esetleg!
ΞlittlecarΞ: Az enyém nem tökéletes sajnos. Tegnap kétszer is újraindult, este nyomtam rá egy fr-t, remélem rendben lesz. Illetve az ujjlenyomatolvasót nem sikerült még megszoknom, néha négyszer-ötször is ráteszem az ujjam mire beenged.
Az újraindulás nem csak nálam jelentkezett egyébként: Some Samsung Galaxy S8/S8+ units are randomly restarting -
-
PeteePeti
őstag
-
wong kok wah
senior tag
Az S8+ nálam hasonló üzemidőt produkált mint az S7 edge. A sima S8 kicsinek tünt nekem ezért választottam a Pluszt. Az első pár órában furának tünt a hossza, de hamar megszoktam (lehet, hogy a kisebb S8 at is ilyen gyorsan szoktam volna meg). Egyelőre nem bántam meg a cserét...
-
LaciGSM
aktív tag
Én a Jeges szürkét választottam( Bár vodának csak a szürke van jelenleg 8+) A fekete valahogy nem jött be, pedig az S7 edge-nek a black onyx valami csodaszép....
Szerintem az ujjlenyomatolvasó helye szokható, bár az íriszszkenner elég kényelmes! A Note 7 ben is kiválóan működött, szerettem azt a funkciót!
-
udna999
tag
Ja, ismerős.
Az egyik mobilomra is ilyen tokot vettem. Egy picit szűk volt az alja, és magától kintebb mászott belőle mindig. Egyszer mikor vettem elő, kicsúszott a kezemből és lepottyant. Hát persze, hogy a másfél millire kilógó sarkára esett és be is repedt az előlapja...
Azóta csak olyat veszek, amit körbe rá lehet pattintani. -
w333
félisten
Én pedig egy ilyen normálisabb tokot rendeltem hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest