- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
lasse001 #52729 üzenetére
Nekem is az 1.8.28 van felrakva, de hozzá sem nyúl az APK-hoz.
Ezt csinálom:
- Megnyitom az APK-t a programmal.
- XML File Edit (Beta)
- AnroidManifest.XML kiválaszt
- "hu.adhell3.gidano" sorban egy darab karaktert átírtam ".gidani"-ra. Csak tesztből, hogy változik-e valami.
- 3,5" Floppy ikonra kattintottam, ez a mentés először.
- "File Saved"
- vissza gomb
- "AndroidManifest.xml modified" szöveg
- Save másodszor is.
- "Working"
- "Suceed , APK Saved as /storgae/emulated/0/ApkEditor/tmp/gen_signed.apk"
- CloseEzt csinálom, majd ha megint megnyitom, akkor az Adhell3.v3.1.1.289-HU.gidano.apk-ban az XML-ben nincs az általam beírt módosítás.
-
hunluigi
senior tag
válasz
lasse001 #52639 üzenetére
Tudom, hogy a Te problémádon nem sokat segít, de a gear fit1 is problémás volt pite frissítés után (többek között szintén nem jöttek át a hívónevek). Végül írtam szinte minden hova, és jött egy gyors frissítés a gearfit manager programra, ami megoldotta. Állítólag valahogy máshogy kezeli a (samsungos?)pite a hozzáféréseket a hívások, értesítések és azok tartalmaihoz külső appok számára. Lehet jelezned kéne az órához tartozó app fejlesztője felé a problémát.
-
paolinho
őstag
válasz
lasse001 #52488 üzenetére
Ugye, amikor EZEN mentél végig, nem felejtetted el az 1. pontot betartani.(1. Generáltam egy olyan kulcsot amihez nem töltöttem fel az apk-t.)
Ugyanis elsőre ezt én sem végeztem el, és ugyanúgy visszadobott a 102-es hibaüzenettel, mint korábban. Aztán generáltam egy új kódot, és azzal minden rendben lefutott. -
TODI1111
veterán
válasz
lasse001 #52488 üzenetére
Akkor próbáld meg a másik[lehetőséget
Nem kell ragaszkodni ( sőt lehet,hogy jobb ha más) az általam használt példához. A lényeg csak az, hogy a karakterek száma megegyezzen. A másik amire még figyelni kell,hogy csak ELM kulcsot ( kb 120 karakter) fogad el. -
Soltee1
tag
válasz
lasse001 #52204 üzenetére
Én napokig kínlódtam vele...
Vonj vissza minden kulcsot és csak EML kulcs legyen.
A legfrissebb ADHELL-t töltsd le, apk editor pro-val írd át a csomag nevét olyanra amit valószínű más nem adhatott meg, MENTÉS! és telepít. Így működni kell.Ha töröltél minden elöző verziót, 1 file Managerrel a rejtett fájlokat is jelöld be és törölj minden adhell filet!
-
dkovizoli
addikt
válasz
lasse001 #52177 üzenetére
Nálam bétákkal semmi probléma nem volt. Igaz én hivatalosan regisztráltam és ota frissítés volt mind. Amikor pedig jött a német pite, akkor az került fel odinnal, tisztán. Szerintem hamarosan úgyis jön a márciusi patch, hátha ott nem lesz ilyesmi, nekem így marad egyelőre, az tuti. Olyan sűrűn nem kell újraindítani.
-
kgergo89
tag
válasz
lasse001 #51548 üzenetére
Nem erre gondolt, ez csak annyit tesz, ha híváslistából / telefonkönyvből jobbra / balra húzod a kontaktod akkor hívás / sms írást tudsz indítani. Amennyiben ezt a funkciót kikapcsolod, akkor a névjegyzék/híváslista/tárcsázó között tudsz lépegetni.
A koppintással történő hívás fogadás illetve elutasítást valóban kivették.
-
-
Tomiii258
tag
válasz
lasse001 #37377 üzenetére
Éjszakára rakd repülőbe, akkor majd kiderül változott e vmi?
Én lefekvés előtt szedtem le töltőről, még 100%-on volt mikor repülőbe raktam, 8 és 3/4 órával később már csak 86%-on volt úgy, hogy karbantartás menüben a készenlét az egyetlen fogyasztó 1%-kal:
[éjszakai fogyasztás]Na de akkor hova tűnt a maradék 13% akksi? Elvitték a manók az éjszaka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest